|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
10.1.2008 19:56:32   
smotka lonib
Mojca B!
tud men siol ni delal, ko sem ga hotla okoli 13.00 ure prižgat. pol čez nekaj ur pa spetuser posted image .

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
10.1.2008 19:58:00   
Kaštrun
pranje
najprej sem prala Lučkine stvari posebej, potem skupaj, potem pa je prišla ta alergija in sem prešaltala na to, da sem Lučkine stvari spet prala posebej in to z indijskimi oreščki ter brez praška. potem sem pa počasi prešaltala na tekoči prašek brez mehčalca, pa na tekoči prašek z mehčalcem, pa potem na zrna z mehčalcem in tako perem tudi zdaj. se pravi perem vse bele cunje skupaj na 95°C (edino kuhinjskih krp ne) in dam notri Presil gold + Lenorjev mehčalec aromatherapi

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
10.1.2008 19:58:36   
Mojca B
kje na RR-ju se prodajajo stvari? vem, da je ena rekla, da j prodala lupinco. Lonib si bla ti?

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
10.1.2008 20:07:32   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: Mojca B

vedno sem sam jaz takle cajt gor... pol pa ugasnem rač. pa ve pridirkate...

Ja, zakaj pa ugasneš računalnik? Sej ne požre veliko štroma, veš.user posted image  Ti kar lepo prižganega puščaj, pa vmes med nadaljevankami, filmi, seksom, pospravljanjem itd...vsake tolk malo poglej, če se kaj pije tule.user posted image

Mali oglasi so pa levo zgoraj, pod snežinko.

Julija že spi, Manco mož tušira, potem ji grem pa jaz povedat pravljico.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
10.1.2008 20:11:51   
Mojca B
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

vedno sem sam jaz takle cajt gor... pol pa ugasnem rač. pa ve pridirkate...

Ja, zakaj pa ugasneš računalnik? Sej ne požre veliko štroma, veš.user posted image  Ti kar lepo prižganega puščaj, pa vmes med nadaljevankami, filmi, seksom, pospravljanjem itd...vsake tolk malo poglej, če se kaj pije tule.user posted image

Mali oglasi so pa levo zgoraj, pod snežinko.

Julija že spi, Manco mož tušira, potem ji grem pa jaz povedat pravljico.

ha ha Taška.. ker grem spat? Mi smo ob 6-ih že pokonci....

Hvala Taška, sploh nisem porajtala da tam gor kaj piše.. o ti hudič no...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
10.1.2008 20:16:07   
zalbi
ja taška30 se strinjam s tabo - računalnik mora bit vedno prižgan - od jutra pa skr do sutra.

Sm bla danes tolk slabe vlje - sem na faksu oddala eno prošnj, da mi ne bi blo treba cele diplme plačat - pa mi j še zdej niso rešili, pa kr ene komplikacije - mi je čist zamoril vse. Pa še Sara je bla ena sitnobica danes - je skoz neki jokcala - pomojem s zbki - se mi zdi da zgornji, pa slinit se je začela nenrmaln spet...

poroka - midva sva pročena in to je bila mja velika želja, jst pa sem zares uživala v pompu in blišču - men je bila poroka zakon - noro dobra žurka.

pranje -
na začetku sem prala psebej, pl pa kmal ne več, uporabljam pesil tekoči color gel, in silan sensitiv (pa ful lep dišijo cinjice).

Jutri pa grem popoldne na kosilo - jupi ni treba kuhat, ima moj oči rd....

nč, zdej pa grem še mal pspravt pl pa pred tv - moram mal dat glaf na ff - jutr me spet čaka ta bedna birokratska vojna s papirji na faksu...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
10.1.2008 20:29:46   
Anonimen
ja, tako, pri nas je računalnik tudi non stop v pogonuuser posted image , se mi zdi, da mi nekaj manjka, če je ugasnjen...
lara je bila pa danes ena veeeeeeeeeeeeeeeeeeelika tečka..... joj, kar naprej je jamrala in jokcala in joooooj - tako da mi sedajle, ko je gratala tišina kar malo zvoni v ušesihuser posted image . res nenormalno danes
joj, se vidi, da sem se okužila od moje ta večje (ko sem zgoraj napisala sedajle) - sedaj dva dni govori vse na LELE - npr. sedajlele, takoleleuser posted image  - ne vem od kod je to prinesla? ja saj vem da iz šole....

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4132
10.1.2008 20:34:55   
thumbelina
hJA KAJ NAJ NAPIŠEM. PRI NAS NIČ NOVEGA. No zdaj pa še vpijem....

Oba spita.MOž bere računalniški cajtng, jaz pa imam tolk dela, da ne vem česa naj se lotim... na koncu bom spet obvisela pred TV in iskala če je kaj pametnega itak da ne bo nič...
MOža zadnje dni nekaj šraufa po trebuhu, upam da še mi česa ne fašemo.

Matevž je bil danes cel dan bolj siten, kr nekaj se nazaj meče, pa slina mu teče v potokih, kar mu sicer sploh ne. tako damislim da nas čaka zobek št. 2.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
10.1.2008 20:36:36   
smotka lonib

kje na RR-ju se prodajajo stvari? vem, da je ena rekla, da j prodala lupinco. Lonib si bla ti?

Poglej v levi kot kjer piše na modrem okenčku MALI OGLASI. Jest sem tam dala oglas in lupinico prodala v 5 dneh. Preko e-maila sem ji poslala slikce. Sva pa obe imeli srečo, ker je ona doma iz Kranja tko, da sem ji spotoma, ko sem šla na srečanje lupinico odpeljala v Kranj. Ona pa je bla tud ful srečna, da ji ni blo treba kam v Maribor iti gledat.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
10.1.2008 20:36:42   
thumbelina
Aja pa še nekaj GESLA  : če kateri kaj fali, naj mi javi, se mi zdi da sem še nekaj dopolnjevala, pa ne vem več kajuser posted image Vidim da se staram, ker sproti vse pozabimuser posted image . Se mi kar zgodi da se vsedem za računalnik, kakor da mi gre za življenje, pol pa spolh ne vem, kaj sem se namenila pogledatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
10.1.2008 20:40:17   
taška30

ha ha Taška.. ker grem spat? Mi smo ob 6-ih že pokonci....

Dej no, ne moreš tolk spat.user posted image
Jaz vstajam okol 7-ih, pa pred polnočjo nikoli ne grem spat, večinoma okol polenih,enih. Pa kar gre.user posted image

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
10.1.2008 20:40:28   
smotka lonib
Ejga, a je naša Mojčca pri ginekologu ostala?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4137
10.1.2008 20:44:37   
thumbelina
HI hi, lonib, se spomniš ko je rekla,d a če pogrne na testu, bomoral mož na delo in prepucat kanale, tako da lahko da sta že šla v akcijouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4138
10.1.2008 20:45:35   
Anonimen
Uporabniki na tej temi: valika, thumbelina, mojčca, lonib, hariba

jaz mislim, da je mojčca malo v zaostanku in nas mora najprej prebratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4139
10.1.2008 20:54:57   
sabri
Vidim, da sem tud jaz odvisna od vas, sem naredila sam en krog  mimo računalnika, preden se grem učit in evo me. Zdaj pa res dost, tamala je bila danes pridna, že spi, moj na šihtu tak da mam mir. Mirno noč vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
10.1.2008 20:59:45   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: valika

Uporabniki na tej temi: valika, thumbelina, mojčca, lonib, hariba

jaz mislim, da je mojčca malo v zaostanku in nas mora najprej prebratuser posted image

Punce, berem, berem k ste tolk napisale.

Pri ginekologu pa nisem ostala, čeprav sva danes udarila ful debato. Me je vprašal, če mislim imeti še kakšnega otroka, pa sem ga ful čudn pogledala in ga že hotela vprašati, če bi rad imel lepe otroke in me vabi na en hiter user posted image . Več pa ne povem user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
10.1.2008 21:00:36   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

HI hi, lonib, se spomniš ko je rekla,d a če pogrne na testu, bomoral mož na delo in prepucat kanale, tako da lahko da sta že šla v akcijouser posted image user posted image user posted image

Nisva šla v akcijo, ker ga ni doma. Moram pa povedati, da smo včeraj imeli obiske, ja, sosed je bil na obisku.

Neposredna povezava do sporočila: 4142
10.1.2008 21:04:34   
mojčca
No, da poročam, kako je bila naša noč. Super, sta oba spala do jutra, no, vsi trije, tudi user posted image .

Kar se tiče tehničnega, itak, da sem šla skozi in da je bilo vse ok. Ja, serviser dober opravi svojo nalogo. Sem pa rekla G, če mi malo skrajša nitko pri mireni, pa je rekel, koga moti?????????????? Ga jaz pogledam, v smeh pa pravim: ja mojga. Pa me gleda, pa rečem, ja partnerja moti, ne soseda, da ne bo pomote user posted image . Je rekel, da je nitka že tako minimalna, da mi jo lahko skrajša za pol centimetra, če pa bo še to motilo mojega, potem pa ......................... (uporabi domišljijo). NO, predlagam oz. rekel, mi je tudi, da naj delam keglove vaje, pa sem mu lepo povedala, da na kegla kar pozabim. Bom začela, samo ne danes, jutri.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
10.1.2008 21:04:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Nisva šla v akcijo, ker ga ni doma. Moram pa povedati, da smo včeraj imeli obiske, ja, sosed je bil na obisku.

a si ogleduje terenuser posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4144
10.1.2008 21:07:16   
mojčca
Ja sej, zdaj imam pa samogovore.

Piškotek, za Maribor sem bila pa jaz čisto resna, se nisem nič hecala user posted image .

Pranje oblačil: na začetku za Matica posebej, potem pa skupaj z ostalimi oblačili.

Poroka: nimam denarja, imava vsak svoj kredit in denarja za poroko ni sploh. Nama vsi kolegi težijo na veliko, pa sva rekla, če imajo že tako željo lahko narediva fantovščino in dekliščino (pa darila tudi sprejemava na fantovščini in dekliščini, na poroko pa ne).

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
10.1.2008 21:08:02   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: valika

a si ogleduje terenuser posted image

Teren je že ogledan user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
10.1.2008 21:13:21   
mojčca
A ste me kej pogrešale??????????

Hujšanje: punce, očitno si niste dobro ogledale slikic in mene. Ste bolj gledale Lonib, Sabri, Zalbi, Taško in pa Nino. Piškotek pa itak ni dala gor slikic, kjer je poslikana tudi ona. No, midve imava mogoče kakšen gram preveč, ok, priznam, mogoče kilo, ampak ni panike. Malo zaloge za hude čase mora pa biti, sploh sedaj, ko se vse tako draži.

Lonib: čisto prav, da se gresta pokazat na terapijo oz. ali gresta že kar telovaditi. Naš je bil danes na telovadbi ful priden (sta šli zraven tudi Manca in "tašča"), ko pa sta telovadila na valju, takrat pa je bil jok, ne jok, kričanje. Ga je Manca gledala in mu rekla: Matic, kaj pa kričiš, na valju je pa res super. No, potem pa je ona vzela en miniaturni valj in se valjala po njemu, terapevtka pa se ji je na veliko smejala.

Vnetja: jih nimam nikoli, no 1x sem ga imela, pa sem namočila tampon v probiotični jogurt LCA in čez par dni sem bila kot sončnica, polna semenčec (ha, ha, ha, pa me bo kakšna spet skritizirala). Ja, saj vem, pokvarjena sem.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
10.1.2008 21:16:01   
smotka lonib

Vnetja: jih nimam nikoli, no 1x sem ga imela, pa sem namočila tampon v probiotični jogurt LCA in čez par dni sem bila kot sončnica, polna semenčec (ha, ha, ha, pa me bo kakšna spet skritizirala). Ja, saj vem, pokvarjena sem.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jest bom kmal umrla od smeha.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
10.1.2008 21:17:04   
mojčca
Me cel dan ni bilo tukaj gor, sedaj pa sem v 10 minutah vse nadoknadila. Ima moj čisto prav, ko pravi, da sem gobčna 100/uro. Ja tko je to. Sej bi bla tiho, pa ne morem biti.

Se spomnim, ko sem še hodila k tabornikom, sem delala eno joj, kako se že reče, recimo, da sem delala eno nalogo, kjer sem morala biti 24ur čisto tiho in brez hrane. Joj, kako se je moj brat smejal. OK, brez hrane se že da potrpeti, samo tiho biti. Potem sem pa še padla kot sem dolga in široka. Se je moj brat smejal na veliko in mi rekel, da sem se mu kar zasmilila, da je točno videl, kako bi z veseljem otresala jezik, pa sem mogla biti user posted image . Ko pa je enkrat minilo 24 ur, potem pa se je kar usulo iz mene in sem govorila in govorila in govorila.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
10.1.2008 21:17:45   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jest bom kmal umrla od smeha.

Da ti tud na misel ne pride. Potem te bom pa imela na vesti.

Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?