mojčca
|
A ste me kej pogrešale?????????? Hujšanje: punce, očitno si niste dobro ogledale slikic in mene. Ste bolj gledale Lonib, Sabri, Zalbi, Taško in pa Nino. Piškotek pa itak ni dala gor slikic, kjer je poslikana tudi ona. No, midve imava mogoče kakšen gram preveč, ok, priznam, mogoče kilo, ampak ni panike. Malo zaloge za hude čase mora pa biti, sploh sedaj, ko se vse tako draži. Lonib: čisto prav, da se gresta pokazat na terapijo oz. ali gresta že kar telovaditi. Naš je bil danes na telovadbi ful priden (sta šli zraven tudi Manca in "tašča"), ko pa sta telovadila na valju, takrat pa je bil jok, ne jok, kričanje. Ga je Manca gledala in mu rekla: Matic, kaj pa kričiš, na valju je pa res super. No, potem pa je ona vzela en miniaturni valj in se valjala po njemu, terapevtka pa se ji je na veliko smejala. Vnetja: jih nimam nikoli, no 1x sem ga imela, pa sem namočila tampon v probiotični jogurt LCA in čez par dni sem bila kot sončnica, polna semenčec (ha, ha, ha, pa me bo kakšna spet skritizirala). Ja, saj vem, pokvarjena sem.