|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
10.1.2008 12:43:01   
thumbelina
Hej babe čvekaste
Jaz sploh do računalnika ne pridem, ker sta oba doma, in je hudo. Ko tamali spi, je tavelika budna, ko se on zbudi, gre Jerca spat in ko se ona zbudi, gre Matevž spat in to pomeni da nimam tud 5 minut frej. Jao jao, bom res shujšala, ko nimam cajta jest. No sem si pa zdajle privoščila Benko kr z žlico... Matevž me je sicer malo čukasto gledal, ampak boli me k... Vsi so nafutrani do amena, mami pa stradauser posted image .

PRANJE COT - Sploh ne gledam kaj perem. Važno je da je vsaj približno ločeno belo oziroma svetlo, pa temno oziroma pisano. No edino rjavo, rdeče cote dam bolj skupaj,d a ne bi mož imel potem roza mikicuser posted image . Drgač pa ima po moje Matevž najbolj usrane cote tko da jaz nič ne ločujem... Če je pa sila, pa perem tud plenice in temne mikice, važno da je čisto: mehčalca se izogibam, ker je Matevž tako občutljiv. Kakšne brisače na vsake toliko malo operem z mehčalcem, če ne jih lahko lomiš, ko imamo tok trdo vodouser posted image . Perem pa S Froschevim biorazgradljivim. je malce dražji, sam pri nas doma smo bolj ekološko usmerjeni in kar damo denar za take stvari...

SPANJE - se mi kar smilite ženske, ko vam otroci tok malo spijo. Naš sje dopoldne spal 2 uri in 10 minut. Pa še ob pol treh bo šel spat za dve urci. Pa ponoči tudi spi celo noč, no razen če so kakšni zobje na poti, potem pa vstajam (n+1 ) x da mu dam dudo...

NČ grem ker se pri nas končno kaže mal sonca izza megle, tako da ga bom pohopsala pa se greva mal sprehodit...

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
10.1.2008 12:54:31   
zoom zoom
Jaz se še nisem odločila, kaj ji bom danes naredila za kosilo, zato je prej namesto kosila dobila malico in bo kasnjeje namesto malice dobilakosilo. Ampak res nimam nobene ideje,kaj naj naredim (za vse, ne samo za njo).

Mi2 tudi nisva poročena, ampak samo zato ker se jaz nočem, me je že ene 3x vprašal, pa sem mu nazadnje rekla, da se bom poročila, če me bo peljal na kakšne tropske otoke (to pa se ne bo zgodilo prav kmalu, če sploh kdaj). Tudi meni je čist mimo, da bi se oblekla v belo obleko, ker se tudi sicer oblačim bolj športno in ne elagantno. Nazadnje sem bila v obleki na maturancu, pa sem se počutla ful smotan, pa takoj ko smo odplesali sem si čevlje preobula v bularje in bila v buarjih in oblečena v obleko (hahaha). Mi je tudi sicer čudno hodit na poroke, ker potem vsi sprašujejo, kdaj se bosta pa vi2 poročila. Sicer so mi neveste ful všeč, ko so oblečene v belo,samo sama pa ne bi bila.
Kar se pa priimkov tiče je sicer zoprno, ker se predstaviš s svojim za otroka, ki sepiše drugače. Ampak se navadiš.
Tudi slikce Nine in Lonib so zelo lušne, še posebej ČB pri nini in s slinčkom.

Pranje: perem vse skupaj, s tem da sem od kar smo 4-je začela ločevat na bleo, svetlo in temno pisano. Imam pa 3-5 strojev na teden. Za moje pojme zelo veliko. Uporabljam pa tudi mehčalec,  ker sušim na stojalu in ne v sušilcu in če ne bi bilo mehčalca bi bile cunje zelo trde.

Uspavanje in flaška: bom 2x poskusila, če bo hotela, ker bi jo res rada odvadila, da mora nekdo z njo it spat. Se mi zdi to manjše zlo, ker potem lahko bp odvadiš (vsaj starejšega smo).

Še to, prej sem vas brala in jo imela zraven na tleh in kar naenkrat se prime za moje hlače in se hoče dvignit, pa ni bila dovolj močna in se spusti in pde nazaj direkt na galvo. Je potem fl jokala.

Zdej moram pa končat, ker se oglaša-

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
10.1.2008 13:01:37   
thumbelina
Aja še poroka. Men so tud ful všeč une lepe bele obleke, sam jaz bi bla ful čudna v belem.user posted image Tako da ko sva s emidva poročila sem šla kar v eno štacuno kjer so imeli večerne obleke in sem si kupila tako škrlatno, vijolično obleko. Men je bla ful dobra. Talrat sem dala 20.000 sit zanjo, kar je blo kr poceni, pa eno srajčko sem si čez dala za zvečer da me ni zeblo.
Saj bi dala gor, sam nimam na računalniku teh slik, ampak v albumu...

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
10.1.2008 13:08:18   
hariba
jemo lahk vse, razen do enega leta naj ne bi jagod, kivi, beljak, svinina in ribe. Mleko navadno je rekla, da lahko , ampak malo razredčeno

Aha a pri vas so pa tako rekli! Moja p je pa v torek rekla, da kivi je super az prebavo pa še vitamina ima veliko, ribe so ap tudi fajn in bi jih naj vsaj na 14 dni jedla, če že ne vsak teden. Kravje mleko je pa rekla, da do enega leta odsvetuje, prav tako kot  tudi konzerve, med, arašide in svinjino. Še 1 primer kako vsak pediater drugače pove.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
10.1.2008 13:36:59   
janca77

IZVIRNO SPOROČILO: taška30

IZVIRNO SPOROČILO: janca77

taška30- pa bi te res prosila za geslo

poslano

Hvala ti taška. Sem si ogledala slike in so ful dobre. Kok so eni že veliki - sploh Nejc. Pa punce kaj bi sploh rade nardile s hujšanjem - ste čist vse ureduuser posted image user posted image !!A ste uživale, kaj??Jest bi tud, se bomo kdaj videle in dobile v LJ?

Bom probala še jest nardit en album od mojgauser posted image , da boste videle kakšen je.

lilka lepe slike od poroke. Moja želja je tudi bila, da se poročiva maja, no ja sva se pa septembra 2005

pranje cunj že od rojstva sem prala skupaj z našim perilom samo brez mehčalca, po 6. mesecu sem začela uporabljati še mehčalec in ni bilo nobenih reakcij. Pisano perilo perem samo 2x na teden

hvala vsem, ki mi želite čimprejšnje okrevanjeuser posted image

Zdej greva pa s user posted image  spat.

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
10.1.2008 13:38:05   
smotka lonib
hojla!

jest se samo na hitro javim. za nazaj bom pol prebrala.
sva imeli posvetovalnico:
teža 8400g
višina 72,5cm
sem pa dobila napotnico za fizioterapijo. je pa bila pediatrinja malo v skrbeh, ker je teža glede na njeno krivuljo pada in je rekla, da upa, da naslednjič krivulja gre gor. to pa zato, ker je bila ob rojstvu skoraj 4 kg težka. sem ji rekla, da je ta druga hčerka imela podobno težoin ni noen kompliciraluser posted image .

moram kosilo kuhat, pa še Zala se je spet pokakalauser posted image . ne mara računalnika.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
10.1.2008 14:00:09   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

Zala se je spet pokakalauser posted image . ne mara računalnika.

Jaz imam (spetuser posted image ) svojo razlago za to, ker pri nas je podobno. Ko si na računalniku te ima na vidiku (torej je OK, kar se joka tiče), je prosto na tleh (ni v stolčku ali v naročju), torej se sprosti, ti si pri miru, torej ne plazi za tabo, te ne spremlja ful s pogledom, skratka ima plac, sproščenost in mir za kakanje. Pa še ponavadi je to verjetno po jedi, ker ko je lačna najbrž nisi na računalniku.
Za vse najdem razlago. Jaz sem tolk pametna.user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
10.1.2008 14:01:01   
*piškotek*
Pa kaj ste mele že vse posvetovalnico danes, al kaj ??? user posted image user posted image user posted image

GH: ja meni je to tudi ful zanimivo, da ti 2 pediatra ne povesta enako glede hrane, res mislim taka katastrofa, no. Jaz vem da bom sedaj ko bo star 9 mesecev, začela mu počasi dajat vse, ker naš gre že pred dopolnjenimi 11 meseci v vrtec- no takrat začneva z uvajanjem - tako da bo moral prej ali slej vse jesti. Naš še ni jedel ne kivija, ne pomaranče, ne svinjine, ribo samo 1x pri meni malo, dobro - medu in arašidov in takih stvari mu pa res še ne mislim dat. Res pa je da sem se odločila - da kravje melko bova pa uvajala nazadnje.

Lonib: zakaj pa si dobila napotnico za fizioterapijo?

No, naš user posted image  je sedajle zaspal na enak način kot dopoldan, tako da res ne vem, ali pali ta flaška, ali je danes druge volje. Bomo videli kaj bo pokazal čas.... user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

Neposredna povezava do sporočila: 4108
10.1.2008 14:02:56   
*piškotek*

Jaz imam (spetuser posted image ) svojo razlago za to, ker pri nas je podobno. Ko si na računalniku te ima na vidiku (torej je OK, kar se joka tiče), je prosto na tleh (ni v stolčku ali v naročju), torej se sprosti, ti si pri miru, torej ne plazi za tabo, te ne spremlja ful s pogledom, skratka ima plac, sproščenost in mir za kakanje. Pa še ponavadi je to verjetno po jedi, ker ko je lačna najbrž nisi na računalniku.

Taška, dobr ti tole razlagaš ja user posted image user posted image user posted image . Kaj si že po poklicu oz. kaj delaš, ker tele razlage pa res obvladaš v nulo ??? user posted image user posted image user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
10.1.2008 14:07:35   
hariba
Zoja končno spi. Bom pa at popoldan spet taxist. Najprej gre tavelik k nemščini pol pridem po malo domov za glasbeno, grem tavlkega iskat in ga pelejm na nogomet. Domov bo pa že peš mogel.
poroka Nisi edina tejka midva tudi nisava z očetom od Zoje niti se nimam namena. Nava nič ne majnka.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
10.1.2008 14:13:01   
Anonimen
naša lara je bila prava tečka, in sem jo kar lepo dala spat. me prav zanima, koliko bo pa sedaj spala...
sem ji prejle zmerila vročino, in je imela 37,9 v ritki siceruser posted image . smo mislili danes iti malo na potep k babici, pa sem se raje odločila, da ne gremo nikamor - niti na sprehod ne - da vidim, če se bo kaj iz tega izcimilo....
tudi jedla je bolj tako tako - sem ji pa dala čežano, pa je spila celo flašo - vsaj nekaj...
slike iz srečanja - sem si sedaj v miru ogledala še enkrat slikce in primerjala oz dodajala obrazom imena - in sem prej total zluftala - sem mislila da je zalbi taška, za taško sem mislila da je piškotek - pa sem pozneje ugotovila, da piškotek tebe pa ni na nobeni sliki???? edino za mojčco sem si od zadnjič enkrat zapomila, pa tudi lonib sem troflauser posted image ... pa seveda nejca ne moreš zluftat v njegovi frizurciuser posted image

(odgovor članu *piškotek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4111
10.1.2008 14:14:50   
zoom zoom
sem pa dobila napotnico za fizioterapijo

to tudi mene zanima.

Neposredna povezava do sporočila: 4112
10.1.2008 14:16:51   
zoom zoom
Sva pa za kosilo danes jedli pire krompir in špinačo. Meni je bilo ful dobro in bi še, samo sem tako malo skuhala, da ni nič ostalo. Tamal je sicer jedla, samo kakšnega pritraega navdušenja pa ni pokazala.

Zdej pa spi.

Neposredna povezava do sporočila: 4113
10.1.2008 14:19:14   
Anonimen
sem pozabla poroka - tudi midva nisva poročena....je pa res noro, ko moraš nekomu razlagat, pa ne vem kako naj mu rečemuser posted image user posted image  (moj partner - smotano res...) meni sicer ni do neke poroke in rompompoma - po drugi strani pa se stvari kar malce poenostavijo...

pranje perila - od rojstva in dalje z našimi cunjami in z normalnim praškom in mehčalcem - nič nisem komplicirala.... res pa je, da sem bila pozorna, če bi mogoče dobila kake pikice, potem pa bi morala ločevat in probat kak drug prašek ali pa mehčalec... ji pa še vedno vse bodije likam, hlače niti ne, saj se niti ne mečkajo pri pranju...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4114
10.1.2008 14:21:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*
Valika: o ti boga aprilčica - a ves kakav si je stresla po sebi - saj potem si jo mogla pa še skopat, a ne? O groza, res.

sem prejle pozabla ti odgovorituser posted image
se hvala bogu ni po laseh, sem ji samo preoblekla majčko in stresla hlače....
mi je pa s hojico lepo razvlekla po celi kuhinji in naredila take lepe formulske črte

Neposredna povezava do sporočila: 4115
10.1.2008 14:39:12   
Anonimen
napište se zraven, če sem kaj pozabilauser posted image  bojana1user posted image Luka Simon   23.3.2007 R:49 cm, 3.230kg,7M: 70 cm, 8.515 kg hariba user posted image Zoja 27.3.2007(R:54 cm/3227g; 6M: 68cm/7259g)
lonib user posted image Zala 29.03.2007 (R:54 cm/3970g; 6M 67,5 cm/7820g        9M: 72,5cm/8400g)
katja pv user posted image Ana 02.04.2007 (R:51cm/2950g; 6M: 67,5 cm/7270g)
valika user posted image Lara 03.04.2007 (R:57cm/4170g; 6M: 69cm/8450g)
janca77 user posted image  Tilen 03.04.2007 (R: 55cm/3990g; 8M: 75cm/9680g)
Gaja* user posted image Gaja 05. 04. 2007 (R:47cm/2570g; 7M:67cm/7010g)
Sabriuser posted image Taja 11.4.2007 (R:49cm/2810, 6M:66cm/7500g,          9M: 70cm/8800g )aischa  user posted image  Anja 11.4.2007 (R:45 cm/2140g; 6M 63 cm/7000g) 
Mojčca user posted image Matic 13.4.2007 (R50cm/3340, 4M(1teden) 65/6900)
ALESSA user posted image Anel 14.4.07 (R:52cm/3930g; 6,5M:70 cm/9045g)
katikasuuser posted image Žiga, 14.4.07 (R:56cm/4390;6M:72cm/7200)
lilka user posted image Tinka 15.4.2007 (R: 49 cm/3240g; 6M: 67 cm/8320g)
*piškotek*user posted image Nejc 17.4.2007 (R:52cm/2920g; 6M: 68cm/7620g)
thumbelinauser posted image Matevž 18.4.2007(R: 53cm/3970g; 6M 68cm/6800g)
MojcaB user posted image Jona, 20.4.2007 (R: 52 cm/3450g; 6M: 68 cm/7000g)
SARANIK13user posted image Sara 20.04.2007 (R:51cm,3190g; 6,5M; 67cm;7100g)
NinaF user posted image Lučka 22.4.2007 (R: 3600 g / 51cm.......... 6 m: 5915 g / 65 cm)
tejkag user posted image Lana 23.4.07 (R:51 cm/3600g, 6M: 70cm/9300g)
Thinkibinki79 user posted image Aljaž, 26.4.2007 (R: 57cm/4140g, 6M:
Zalbi user posted image Sara 26.4.07 (R:51cm/3510g, 5M: 68cm/7170g)
Taška30 user posted image Julija 28.4.07 (R:53cm/3030g, 6M:68cm/7190g)
emina83 user posted image Ajša 28.04.2007 (R:50cm/3260g; 5m 1t: 68,5cm/7830g)
juniorka user posted image Nelson 29.4.2007 (R:51cm/3550g; 6,5M 75cm/10,1 kg       9M: 78cm/11000g)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4116
10.1.2008 15:16:53   
smotka lonib

taška30, dobr si to zadevo razložila. sej zato se pa večkrat pokaka, ker noče bit na tleh in malo migatuser posted image . se spomnim Vanje, ki je ful puzala pri 9 mesecih, se je pod mizo spravila in lepo kakalauser posted image .

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
10.1.2008 15:23:36   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Lonib: zakaj pa si dobila napotnico za fizioterapijo?

piškotek in zoom zoom!
ker sem pediatrinji povedala, da se še ne puza (plazi), da če je na tleh se počasi obrne iz trebuha na hrbet, pri tem pa glavo in noge non stop v luft drži:, pa če sedi jo moram držati, ker kakšno minutop še sedi, potem pa pade levo desno ali pa nazaj. me je vprašala, če že vstane ob opori, pa še neuser posted image .

poroka!
ker sem glih neki zasledila o porokah
midva sva se poročila maja 1997, ko je bil Nejc star 1 leto 8 mesecev.

grem, ker je Zala zaspana

Neposredna povezava do sporočila: 4118
10.1.2008 15:34:36   
zoom zoom
Lonib, potem je pa res bolje, da se greste pokazat. Samo zakaj te pa ni najprej na RA poslala? Naša j e bila iz podobnh razlogov najprej poslana v RA od tam pa nas bo verjetno naslednji mesec poslala še na fizioterapuijo, če ne bo nič bolje.

Sicer pa naša še zmeraj spi, ampak i ma,m v naročju enega 3 letnega dojenka, ki mipomaga puiat in pritiska črko AA. Pišem pa z levo roko,zato toliko naapak.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4119
10.1.2008 17:13:13   
tinkibinki79
Živjo punce!
Danes je bil tako lep dan. Sonček, ni bilo prehladno... Super! Sva se sprehajala doppoldan 2 uri in še po kosilu sva šla na sprehod.
Me pa nekaj zanima. ne vem ali zrak utrudi našega Aljaža ali ej pa kaj drugega narobe. Nap mali ni nikoli, ampakr es nikoli (oziroma zelooo redko) spal popoldna 2'5 ure skupaj!user posted image No, sedaj mi že 2 dni zapored cel popoldne prespi, takoj ko prideva s sprehoda. Sicer mi potem tudi ponoči spi, zato se zaradi take količine spanja ne sekiram. Oziroma se ne bis ekirala, če bi mi Aljaž vsaj normalno jedel. Že 4 dan zavrača hrano. Zjutraj in zvečer ni problema ko dobi mleko, kosilo je tko tko (danes je bilo porazno), dopoldanska in popoldnaska malica pa.... Groza! Danes je vsaj dopoldansko malico pojedel, ekr kosila namreč ni in sedaj je že prespal popoldansko malico.... Pije pa za znoret veliko... Kaj bi to blo? Pa ne rečt, da sem panična, ampak Aljaž res ni tak kot ponavadi glede hrane. Je sicer zelo živahen in dobre volje, samo tole dolgo spanje in pitje ogromne kolipčine čaja, ter zavračanje hrane me malo skrbi.... Ne bi bila panična če ne bi bil moj dragi diabetik... Bom še malo počakala pa bom videla. Še dobro da ima zalogo....

poroke - Koruznica in koruznica verjetno ostanem. Bila sem že na veliko porokah (vse kolegice so poročene), zaobljubo znava na pamet, protokol poznava... Ne vem... Zadnje čase me drži, da bi se poročila, ampak moj dragi pravi da ne. Zgovarja se na finance... Očitno bom ostala koruznica in neporočena.user posted image

pranje - Že od samega začetka perem vse cune skupaj. Mislim moje+Borutove+Aljaževe... Nikoli nisem komplicirala. Uporabljam Ariel in Lenor sensitive mehčalec... Tudi Aljaž še ni imel nobene reakcije. Hvala bogu. Za Aljaža še vedno likam vse cune, tudi bodije... No, razen kadar se zelooo mudi...user posted image

Tople kumare - Ne vem menda je spraševala piškotek... Kumare olupim, naribam. Na olivnem olju prepražim čebulo, dodam naribane kumare in malce dušim... Nato zalijem z vodo (malo, ker oddajo kumare dovolj vode oz. je potem oblj okusno), solim, dodam še malo paradižnikove mezge in rdeče paprike (ni pa nujna). Zraven naredijm pire krompir... Kuham cca 20 minut... Upam da nisem kaj pozabla...Men so dobre, Aljaž se pa tudi ni pritoževal... NO danes jih potem nisem delala, ampaks em  naredila kar zelenjavno juhco... pa jo ni hotel jesti user posted image

OK, sedaj je buden in se lepo igra v psoteljici.. To je čudno...pa čudne vonjave širi... možno da je spet pokakan...
Moram še prebrat kaj ste napisale...

LP

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

Neposredna povezava do sporočila: 4120
10.1.2008 18:04:03   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Lonib, potem je pa res bolje, da se greste pokazat. Samo zakaj te pa ni najprej na RA poslala? Naša j e bila iz podobnh razlogov najprej poslana v RA od tam pa nas bo verjetno naslednji mesec poslala še na fizioterapuijo, če ne bo nič bolje.

bilo je sredi poletja, ko sva imeli cepljenje in takrat je polovica pediatrov na dopustu, pa še enga pediatra imamo premalouser posted image . tisti dan v tisti naglici, je samo pogledala, če je otrok zdrav. je pa res, da se je Zala takrat začela počasi valit iz hrbta na trebuh. sem pač jest mislila, da bo z vsakim dnem bolj aktivna ampak ni. bomo vidl kaj bo rekel fozioterapevt.

Neposredna povezava do sporočila: 4121
10.1.2008 18:06:09   
smotka lonib
pranje:
jest uporabljam praše in tekoči detergent ARIEL IN SILAN, mehčalec (LENOR summer-perilo ful dolg diši po tem mehčalcu)pa uporabljam pri Zali že od 4 meseca. ni imela nobenih reakcij.

Neposredna povezava do sporočila: 4122
10.1.2008 18:09:00   
smotka lonib
Mojčca!

A si naredila tehničnega al si padlauser posted image user posted image ? Glede na to, da imaš mladega
ginekologa, bi lahko zanalašč padla, da bi šla še enkrat na tehničnegauser posted image user posted image ?
jest imam starega okoli 55 let, vendar šarmantnega.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4123
10.1.2008 19:18:13   
hariba
No k temu decu, če bi bil ginekolog bi pa jaz tudi hodila. Imam pa eno tečno in blesavo babo, ki vsako tika, tudi če ima čez 50 let. No saj mene ne moti, samo hecno pa je za čut.
lonib No želim, da tudi Zala čimprej plazit začne. Zoja se tudi pod mizo zavleče in kaka. Denis je še kdaj to pol počel pod mizo na skrivaj, ko tudi plenice ni več imel.
poroka Mene pa to nič kaj dosti ne moti, da imamo arzlične priimke. Z očetom od tavelikih sem bila poročena in mi 4 se pišemo po njem.  Mojega to na srečo ne moti, čeprav on bi se poročil, pa sem mu obrazložila zakaj jaz ne. Zoja pa ima seveda priimek po svojem očetu. Če ni ravno strogo uradno, rečem kar moj mož sicer pa moj partner. Imava pa skupno bivališče, pa tudi hiša je uradno pisana na oba, tako, da je to enakovredno zakonski vezi, edino papirja v predalu nimava.
Joj so bili besedni boji doma. Tavwelik, je trmast kot bik, sem mu hotela dopovedat kaj dela narobe pri pretvarjanju pri matematiki, a on trdi svoje. Jutri pa test pišejo. Nihče več v naši hiši nič več ne ve, le gospod Žiga še.

Neposredna povezava do sporočila: 4124
10.1.2008 19:35:20   
Mojca B
spet je nekaj siol zajebaval.. pa saj to ni res. Pol dbeva ne dela...

taška30: ja puter al pa margarina.. oboje pali.. če seveda nimaš tazga junaka k je naš Gaj, k si9 to pool s srvetom - s mo pa srvete skril pa s krpo za potleh dol briše...

Vnetja: jaz imam vnetja kr pogosto - tud razlog, da imam večkrat tehnične preglede a ne??? pa je tud men naštela tisoč razlogov... No zdaj k naslednjič kaj pride bom poskusila thumbelinino LCA jogurt pa na tampon... baje uravna kislost na pravi nivo... a potem nisem kompatibilna z mojim
? k... bo treba zamenjat?!!!! Aaaaa ne, ne....

Pranje: vse skupaj že od začetka...  praškom in mehčalcem, občasno dvojno izpiranje... mam pa tko povprečno vsak dan en pralni stroj..
lilka: slinčki so zakon. Danes sem izvedela, da se kolegica poroči 5.7.2008!! Zdaj pa res postajam vse bl osamljena v telem klubu koruznikov...

poroka: v poštev pride zoom zoomina varianta o tropih... ampak Igor zatrjuje, da letos še ni denarja.. k itak bi me pol živo požrle kolegice in bi sforsirale dekliščino al me pa na kako finto dobile... joj saj sem bla res ''grda'' na ene parih dekliščinah...

Valika: poimenovanje partnerjev. zadnjič mi je ena rekla, da je zdaj modern izraz '' sostanovalec''.. In pol prjatlci razlagam danes, da mi je sostanovalec kupil smučke. Pa se je čudla ja kako pa to? ej a nisi imela ti v Lj sam ženske cimre?... hahaha...ja je smotano poimenovati. Čre si poročem rečeš mož in to je to.. tko pa kr neki, partner, žinljenski sopotnik, oče mojih otrok... hahaha---

Tinkibinki: poglej v usta, mogoče ima afte al pa slinavko... to je najpogostejši vzork za odklanjanje hrane...

ej punce se vidi, da naša prva zaspi. bvedno sem sam jaz takle cajt gor... pol pa ugasnem rač. pa ve pridirkate...Taška drugi teden bi bla za kak CP? Pa ostale tud no? Sabri kdaj imaš izpit?  Tinkibinki kaj pa ti? naredimo en izlet? Lahk ti do mene do Izlak prideš, pol pa jaz peljem naprej... Ve gorenjske punce? saj dam jaz za kofi, če pridete.. joj se ne bom nič hvalila, ker mi je že 2 x mali zbolel, k smo se za srečanje menile.. sam enkrat je ratalo...

Rada bi vas spoznala preden ura odbije.. se pravi pred iztekom porodniške... Pol se bomo verjetno bl težko dobivale...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?