|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
9.1.2008 19:37:38   
hariba
Jaz sem tudi za 1 štajersko srečanje. Do mb in do Ptuja imam 60 km, verjetno je do ptuja kak km majn samo pa ni skozi avtocesta. Ampak mi je v bistvu vseeno. Kaj pa Slovenska bistrica recimo?
Še kasneje kaj napišem, zdaj moram it tavelikega izprašat književnost za jutrišnji test.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
9.1.2008 20:02:31   
smotka lonib
Mojčca!
nikar preveč viset dons tuki, raje pojdi do svojega "SERVISERJA", da ti spuca kanal, da ne boš jutri na tehničnem padla. če ti prvič premalo spuca lahko pol še ne 5x ponoviš, pol bo ziher dobr spucanuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
9.1.2008 20:11:07   
mojčca
Lonib, dopoldan sem se počutila super, sedajle me pa spet vse boli, pa komaj sem še pokonci.

Serviser se danes lahko obriše pod nosom, moji kanali danes rabijo počitek, pa mislim, da so čisto v redu in ne rabijo nekega posebnega čiščenja. Če pa slučajno na servisu padem, potem pa bo to druga pesem in bomo kanale pucali non stop.

Kako pa kaj tvoj mož?? Danes sigurno prepeva: jej, jej, mam težko glavo, kako me vse boli, pa roke, pa noge, pa (naprej pa ne znam, bi mogla vprašati Manco, pa v kopalnici ravno umiva zobe).

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
9.1.2008 20:12:59   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: tejkag

juniorka-jaz mam že do maribora 30 km, do Ptuja še več. Kolko mate pa do Mb druge? Men je Ptuj res malo daleč no.

Sori, sem čist pozabla, da maš ti že do mb tolk, pol pa seveda ostane mb najboljša varianta!
hariba- od sl. bistrice do mb je pa itak slabih 10 min po ac, čeprav do tu imam pa jaz samo 10 minuser posted image
valika- ti si boš pa že skuhala en dan prej, pa varstvo za tavelko( jo npr. tvoj mož dostavi med pavzo za kosilo) in hopa na srečanje! Tako, navodila so napisana, samo realizacija, in smo uštimaneuser posted image

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
9.1.2008 20:15:10   
juniorka
Še to- nobenih izgovorov, mormo premagat Gorenjke v številuuser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
9.1.2008 20:18:45   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Kako pa kaj tvoj mož?? Danes sigurno prepeva: jej, jej, mam težko glavo, kako me vse boli, pa roke, pa noge, pa (naprej pa ne znam, bi mogla vprašati Manco, pa v kopalnici ravno umiva zobe).

user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
9.1.2008 20:19:22   
mojčca
Da vas slučajno ne bomo presenetile in se prikazale na srečanju še v Mariboru???

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
9.1.2008 20:35:24   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Da vas slučajno ne bomo presenetile in se prikazale na srečanju še v Mariboru???

Pa veš - ni tazadnja! Se spokamo v en avto (recimo midve user posted image ) in šibava tja - saj do maribora imava dobro uro pa sva tam, ker je skoz avtocesta. Meni ni problema, peljem! user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
9.1.2008 20:40:19   
hariba

ja saj ste vljudno vabljene. Bi vas rada spoznala. Kje pa v mb? A v euruparku ali v oni igralnici blizu mulerja? Se ne morem spomnit kako se ji reče.
Tejkag od kod pa si ti?
Jaz imam od bubchen  1 zaščitno kremo za obraz.
Zdaj grem pa Zojo dat spat, prihaja njena ura in postaja tečna. Je že previta, samo na joške še čaka.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
9.1.2008 20:41:57   
mojčca
Punce, kdaj bo srečanje v Mariboru??????????

Piškotek, Matic se tvojemu Nejcu močno opravičuje, ker ga je tako lepo vlekel za lase ampak je rekel, da mora preveriti ali ima lasuljo al ima res svoje user posted image ? Saj veš, kako je. Moški ne verjamejo na besedo, morajo preveriti user posted image  Še to povej, kakšne so kaj slikce? Al jih pa rajši kar pokaži user posted image .

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
9.1.2008 20:43:21   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

Zdaj grem pa Zojo dat spat, prihaja njena ura in postaja tečna. Je že previta, samo na joške še čaka.

Ja hariba, potem pa hitro Zoji mlekarno, da ne bo lačna user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
9.1.2008 20:46:50   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

Naša Zala se je pravkar odklopila od mlekarne (pomanjševalno mlekarniceuser posted image ) in že spi. Si sploh ne predstavljam kako bo, ko bom zvečer nehala dojiti.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
9.1.2008 20:49:32   
zalbi
ev mene - ne ni kivo srečanje, ampak moj dragi možek, je cel dan čepel pred računalnikom - pravi da mra vse za nazaj nadknadit, k ga zdej pol leta ni nič uporabljal, zdej pa posataja čisti odvisnik, jej jej - bova si mogal omisliti še enga - računalnika seveda.

Ja sar je čist utrudl srečanje - je zaspala ž v avtu, pl pa š dma dve urci - mislm, da ji je bil Matic najblj všeč - edini k se pleg nje še ne plazi...

ups, sara joka, letim...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
9.1.2008 20:50:16   
mojčca
Piškotek, sem pogledala slikce in so super.

Neposredna povezava do sporočila: 4039
9.1.2008 20:50:34   
thumbelina
Evo mene. I'm back!!!!

TERAPIJA - Standardno. Najprej je mulček previdno ogledoval in kljub temu da sva se sama igrala na blazini je na vsake 5 sekund čekiral češ kje je zdaj una banica ki me bo matralauser posted image user posted image . Nekaj časa jelepo sodeloval, potem pa šoba, v jok, metal se je nazaj. No ampak smo nekak pririnili do konca. Mož in hčerka sta šla tudi z nama in sta šla med terapijo na vročo čokolado in ko smo se po terapiji dobili skupaj, so se ji kar učke svetile od zadovolkjstva,d a je po dolgem času spet nekam šla. Je pa terapevtka rekla, da mu gre bolje, ampak zelo počasi. itak... pOčasne naš maliuser posted image . Ona nekje računa da bo shodil poleti... Je pa rekla da bi morala dobit podaljšanje, ker je popolnoma nesposoben za vrtec.
MOjčca a ti boš zaprosila  za podaljšanje?

PREVIJANJE - pri nas tud katastrofa, ker skoz grabi po svojem premoženju in če ima slučajno predolge nohtke, si jih kar zapiči v jajčka in potegne user posted image . No včeraj se je do krvi spraskaluser posted image . Druga štorija je ko je posračkan, takrat mi garant zagazi z roko predaleč dol, da na koncu najprej vse drugo pucam in na koncu umazano rito. Ko ga hočem oblečt rata čist trd in mi ne pusti, pa levo desno, skratka hudo. Zdajje še pogruntal da ima plenica une ježke  in jih toliko časa prasklja da mi odpne plenico...

MAZANJE LIČK - jaz zaenkrat nič ne mažem, ker mu zaradi alergije ne upam ničesar gor dajat. itak ga večkrat na dan namažem z Adermo in mislim da tudi to naredi eno zaščitno plast pred mrazom. Ima pa naš če sva zunaj čudovito kožo, tako da sem kar malo začela zapirat  radiatorje, ker mu očitno škodi zrak od centralne.

ALLERNOVA - jaz sem mu že danes bistveno zmanjšala sladkor v mleku in vseeno pije. Upam da ostane tako.

NIč se še kaj javim. Zdaj grem pa na wc in pod tuš. Ajt.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
9.1.2008 20:51:31   
*piškotek*
Tako, zdaj sem pa samo vaša (no skoraj samo vaša user posted image user posted image user posted image ):

Mali že spi skoraj eno uro, je bil pa čisto utrujen danes in zaspan. Revček moj user posted image user posted image . Jedli smo itak bolj švoh, zjutraj je popil samo 100 ml čokolina, potem na srečanju je bil pa takoooo zeloooo lačen da je pojedel celo skuto s podloženim sadjem od LM in še pol druge sadne skutke. No, pol za kosilo je imel govejo juho z rezanci, korenčkom in sem mu notri dala še par zlatih kroglic, da je bilo tako bolj gosto. Tega je pojedel za globok krožnik - ampak v dveh delih - pol ob 15 drugo polovico pa ob 15.45 (itak sem mogla spet gret). Zvečer pa je jedel kot miška - vse skupaj nič.
Joj, vam pa moram povedat - imamo nov zobek!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In to zgornja leva enkica. Kmalu pa bo še desna enkica - je že skoraj čistoooooo zunaj (tako da še kak dan ali dva) - in tako imamo že 5 zobekov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečanje:  SLIKE so že v albumu, geslo je isto.
Res je bilo luštno in res komaj čakam da to ponovimo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4041
9.1.2008 20:53:51   
*piškotek*
No sem tolko časa pisala, pa še mami je prišla vmes malo na obisk, da ste že opazile da so slikice že v albumu. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4042
9.1.2008 20:55:00   
smotka lonib
piškotek!

Slikce so res super. user posted image user posted image user posted image

Bravo za zobekuser posted image user posted image user posted image .
Mi smo še zmeraj dvozobi.

Zdej pa jest grem lepo spat, ker smo ponoči imeli žurke, ker je Zala prehlajena, pa še zgodaj moram spet vstat, da otroke peljem v šolo in zalo v posvetovalnico.

čao!

Neposredna povezava do sporočila: 4043
9.1.2008 20:55:37   
mojčca
Zalbi, Matic in Sara sta se pač lepo vsedla za mizo in udarila eno debato. Samo postregel ju ni nobeden. No, ne da ne znata puzati, nista hotela pokazati, kako hitra sta, potem sta pa še opazila, da je po tleh vse umazano in sta hotela ostati čista, zato sta raje v sede, lepo za mizo udarla en čvek v živo. No, saj se je Nejc (poleg našega edini predstavnik moškega spola) hotela pridružiti, pa ga je naš škrat takoj za lase user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
9.1.2008 20:56:25   
smotka lonib
zalbi!
Veš, tudi naša frajlica se še ne plaziuser posted image .

Zdej pa res grem.

Neposredna povezava do sporočila: 4045
9.1.2008 21:00:22   
mojčca
Piškotek, bravo za zobek.

Thumbelina, ja, zaprosila bom za podaljšanje porodniške. Po eni strani bi rada, da mi podaljšajo, po drugi strani pa si že želim v službo, malo med ljudi. Ampak na porodniški mislim, da sem v zadnjo, v službo bom pa še lahko hodilo ohoho let. Kar se tiče previjanja je naš tudi en živc. Za svoje premoženje se vleče taprvo sekundo, ko je nagec. Se mi pa zadnje čase zmeraj pokaka, ko sedi v stolu in ima drek vse do lulčka gor. Potem pa veš, kako izgleda previjanje. Ponavadi letim iskati enega od naših, da ga prime za roke, ker drugače je ves umazan.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
9.1.2008 21:01:06   
taška30
Hajho, hajho, tudi jaz se javljam.
Mi je moj osebni računalničar popoldne sformatiral disk, pa na novo naložil Windowse, upam, da me bo zdaj manj zafrkavalo tole vse skupaj, ker zadnje tedne je bil obup-počasnost, zmrzovanje, samodejno odpiranje nekih oken s sumljivo vsebino (poker, napol nage punceuser posted image ...) itd...

Torej, Julijo srečanje očitno ni tako utrudilo kot vaše, ker je odspala v avtu pol ure, potem pa še pol in to je to do osmih zvečer. Super je bilo danes, res.user posted image
Piškotek, boš dala prosim slikce od danes v album, ko boš imela malo časa? Pod geslo seveda.user posted image  Pa jaz bi jih imela tudi na svoj mail (ga pošljem na ZS), prosim, prosim,prosim,prosim,prosim,prosim,prosim!!!user posted image  Ko boš imela čas.
Kremce: jaz nič ne mažemuser posted image , ne za ven, ne za po kopanju, tudi Mance nisem nikoli, pa imata obe ful lepo kožo (če odštejem Mancine alergijske pikiceuser posted image ). Je pa res, da pozimi nikoli nisem prakticirala doooooooolgih sprehodov, pa pod -5st. tudi nisem pomolila nosa iz bajte ponavadi.

MojcaB, škoda da te ni bilo, pa hitro pozdravite lulčka.user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
9.1.2008 21:01:17   
*piškotek*
Mojčca: no in zdej je vaš Matic zadovoljen, ker naš nima lasulje ????? user posted image user posted image user posted image
user posted image
Kaj pa veš, mogoče mu pa kdaj vrne user posted image user posted image

Krema: sem pozabila oz. nisem imela več časa prej napisat - jaz našemu namažem lička z Bubchen kremo - tisto ki je za mraz in veter, če le ne pozabim user posted image  Mislim, kakšna mama sem, a ne user posted image

Lonib: tudi zvečer potem gre, če ni dojenja. No vsaj pri nas je šlo, sicer z lahkoto, ker je imel že prej tudi flaško (že vseskozi - kot dodatek). Tako da pri nas večjih težav res ni bilo.

Srečanje: No ŠTAJERKE - kdaj??? Za Evropark smo že zmenjene, še datum in ura????

< Sporočilo je popravil *piškotek* -- 9.1.2008 21:04:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 4048
9.1.2008 21:03:04   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

Zdej pa res grem.

A ni boljše, da z nami udariš kakšno debato??????????????' Tvoj je itak bogi še od včer, Zala pa upaj, da bo danes spala. Sta bila pa danes naš in Zala res posrečena. No, Matic prav kavalir ni bil, ker drugače bi ji posodil mal tisti trakec za igrati. Sigurno si je mislil, ne zaupaj ženskam. Nikoli ne veš, če ti bodo vrnile igračo. Ja, gorenc je in to z rodovnikom.

Jok, letim.

Neposredna povezava do sporočila: 4049
9.1.2008 21:05:47   
*piškotek*
Taška30: slikice so že v albumu in pod geslom, se razume. Tudi po e-mailu vam jih lahko vsem pošljem. Kar pošljite min na ZS svoje naslove, pa jih dobite, ni problema.

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?