taška30
|
Hajho, hajho, tudi jaz se javljam. Mi je moj osebni računalničar popoldne sformatiral disk, pa na novo naložil Windowse, upam, da me bo zdaj manj zafrkavalo tole vse skupaj, ker zadnje tedne je bil obup-počasnost, zmrzovanje, samodejno odpiranje nekih oken s sumljivo vsebino (poker, napol nage punce ...) itd... Torej, Julijo srečanje očitno ni tako utrudilo kot vaše, ker je odspala v avtu pol ure, potem pa še pol in to je to do osmih zvečer. Super je bilo danes, res. Piškotek, boš dala prosim slikce od danes v album, ko boš imela malo časa? Pod geslo seveda. Pa jaz bi jih imela tudi na svoj mail (ga pošljem na ZS), prosim, prosim,prosim,prosim,prosim,prosim,prosim!!! Ko boš imela čas. Kremce: jaz nič ne mažem , ne za ven, ne za po kopanju, tudi Mance nisem nikoli, pa imata obe ful lepo kožo (če odštejem Mancine alergijske pikice ). Je pa res, da pozimi nikoli nisem prakticirala doooooooolgih sprehodov, pa pod -5st. tudi nisem pomolila nosa iz bajte ponavadi. MojcaB, škoda da te ni bilo, pa hitro pozdravite lulčka.
|