|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
7.1.2008 8:07:20   
hariba
Dobro jutro! Taveliki so odšli v šolo, tako da imam mir ob pc kavico spit. Zoja pa se na tleh z obročki igra, s tistimi, ki se natikajo. No ona jih liže in grize, pa jim nekaj v svojem jeziku dopoveduje. Pol grem v Hervis pogledat, če imajo kaj pametnega. Upam, da se bo sploh not dalo rpiti zaradi gužve. Sicer en vem kako bom z Zojo kaj kupila Nato jo bom pa peljala ob 11 h k zdravniku na kontrolo.
Noč pa je bila od 23 do 2h obupna. Ni nič spala. Pol pa je spala do 6.30, ko sem jo podojila.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
7.1.2008 8:11:34   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Če me jutri dopoldne ne bo tuki gor, še ne pomeni, da me v resnici ni, pisat ne morem, ampak.......ne pozabite............big brother vas gleda!user posted image user posted image

Kaj pa nasveti za shoping (bi prišli prav, sploh sedaj, ko so razprodaje, user posted image user posted image user posted image ).

No, ZS nisem dobila nobenega sporočila. Si pa ne predstavljam, da bi lahko tako kot ti samo brala, pa nič odgovarjala. Sploh pa, če bi debata tekla o meni user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
7.1.2008 8:13:30   
tejkag
Dobro jutro!
Zjutraj sem najprej stopla na vago, še ni take sile. Včeraj pa me je skoraj kaj, ker sem vago postavla na tepih in ne na trdno podlago, mi je pokazalo celih 7 kg več kot jih imam v resnici. Res sem bla ful v bedu. No danes sem že boljše, ko sem vidla da stanje še ni tako zelo katastrofalnouser posted image .
nosečnost
-men je blo ful fajn ko sem bla noseča. No na začetku slabosti pa bruhanje...potem pa sem proti koncu začela ful zatekati, našli so mi beljakovine v urinu, imela sem res visok pritisk. No in so me dali v bolnico za tri dni. Ugotovili si mi preeklampsijo no in do poroda sem si mogla merit pritisk doma in čimveč počivat. Če bi imela dalj časa visokega, bi mi morali sprožit porod. Malo me je Blo strah, ko sem vidla kaj vse te lahko doleti pri porodu, ampak se je na srečo vse dobro izteklo. Drugače pa mi je blo res fajn, vsaj spala sem malo bolj user posted image . Eh glavno da mamo doma zdravo pikico.
razprodaje-jaz bi mogla za bejbo nabavit bodije brez rokavov pa ziher bom še kaj našla, kar "rabi".
Evo konec luštnega, Lana se je zbudila in že vzdiguje bučko in gleda okoli.
pa pa

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
7.1.2008 8:14:01   
mojčca
No, naša noč je bila tudi obup. Matic se je non stop zbujal, ker je imel poln nos, pa kašljal, tako da sem ga dala ob 2 v svojo posteljo, da smo vsaj malo spali. Če ne bi bila jaz vsa bolana, bi ga pustila v njegovi postelji, tako pa tudi jaz rabim malo počitka.

No, sedaj grem pojesti jabolko, ker sem tako lačna, da imam v trebuhu luknjo. Moram izkoristiti čas, ko Matic še spi. NO, nekaj se je oglašal, pa mislim, da je zaspal nazaj. Jaz sem tako zaspanaaaaaaaaaaaaaaa.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
7.1.2008 8:21:28   
hariba
Jao, če bi šla Zoja spat, bi šla tudi jaz z veseljem.
Jaz sem pa 2 pomaranči pojedla. Sem se odločla, da bom jedla zdaj po novem za zajtrk le sadje. Sem včeraj zvečer stopila na tehtnico ij pokazala skoraj 60 kg, no 59,5. To moram obvezno zbiti, da ne naraste še bol.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
7.1.2008 8:24:30   
Mojca B
packa Mojcča pa si me prehitela...

Vidim, da vam je taška že razložila kako stojijo stvari pr njej. Hvala, da si nam povedala. Zdaj te bomo bl previdno obirale.

Nosečnost: jaz sem imela obakrat srečo. Brez problemov in šibanje sem in tja do zadnjega db+neva. Pr Joni je blo hecno. Sem bla dopoldan pr kolegici na kavi in me kar prime:'' ej jutr bom pa rodila''. Sem bla že mal naveličana s tistim ogromnim trebuhom. Sem se komaj z Gajem spravila spat. In pol ji zjutraj ob 8-ih pošljem sms:'' ej jaz sem rodila!''. Faca me kliče pa nahruli kaj jo zdaj zajebavam. Češ naj rajš prletim na kavo... hahaha..

Razprodaje Sevnica: so ob petkih cel dan in sobotah od 8-12. tko, da vse je mogoče...Vam sporočim kdaj, če le ne bom sfalila..

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
7.1.2008 8:34:35   
tinkibinki79
Jutro!

Joj punce, samo v nedeljo me ni bilo na računalniku in že mam za cel dan dela... Bom brala, ko bo šel Aljaž pančkat. Upam da bo šel kmalu, ker sem ptrebna enga kufeta. Res pa je, da sem rekla da se bomv sej kavi odpovedala,k er me želodec še vedno matra...
Ravcnokar je pridirku k meni Aljaž s hodalico. Takole zjutraj ga dam za pol ure v hodalico, da mal pospravm postlo itd. Sonček je...

Včeraj je bil moj dragi cel dan doma. Kar čudn... No je pa rej tri dni hodu domov ob 22.00... Moj oči ej mel rojstni dan in smo šli popoldne na praznovanje, zvečer sem pa zaspala k ubita, no ajz v postli dragi na kavču... Se je šele ob polnoči prestavu v postlo.Vedno zaspi pred televizijo, ampak če mu to rečem prav d gleda televizijo... MOški!

Danes že od 7.30 iščem izvide za mojga dragega. Ma menda jutr pregled, pa sva pozabla uro kdaj mora biti v ambulanti. Ura je anpisana na zadnjem izvidu, jaz ga pa ne najdem... Vse izvide ima v mapi,a mpakr es vse.. še iz leta 2005... Ampak ne... zadnjega ni!!! Kot bi se v zemljo vdrl... Bom stanovanje obrla na glavo inv sak papirček prebrala...user posted image

Včeraj sem dala prvič navaden jogur Aljažu. Je kar jedu, no vmešala sem malo banane. Skutke in to je jedu že prej, ampak jogurt pa prvič.

Na razprodaje verjetno en bom šla nič. MOgoče po nekaj cunc za Aljaža. Jaz in dragi sva izključena ta mesc... Gremo namreč 10. februarja smučat in je treba mal evrčku prihrant za smuko. Gremoz a 5 dni v BOhinjsko bistrico, v bistvu v apartma na Kobli. Upam da se bom letos nasmučala, ker imam že abstinenčno krizo. pa še varstvo za Aljaža bom iemla (gremo namreč z mojimi starši in bratom). Mal odklopa...

Tako grem prerat kaj ste napisale... Aja glede pregleda... Meni je rekla zadnjič, da dobiva vabilo po dopolnjenem 9. mesecu... Sklepam da konec januarja al ap začetek februarja. Pa v jasli ga moram vpisat februarja...Groza! Mi gre že zdajle na jok, ko se samo spomnim da bom šla marca v službo... No, Aljaž bos icer šel v jasli septembra, ampak vseeno...

OK, šibam... Upam da Aljaž kmal zadremucka...

LP

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
7.1.2008 8:45:19   
aischa
tejkag midvi sva glede nosečnosti na istem. imela sem full lepo  nosečnost vse do 36 tedna.

šla sem na pregled k g. en dan prej kot sem bila naročena po pomoti ker sem zamešala datume. ko sem prišla tja me medicinska sestra nesramno odslovi da naj pridem jutri, imam pa 50 km do mb kjer imam g. bila sem že v dvigalu da odidem pa sem stopila ven in šla nazaj v pisarno in rekla da mi naj vsaj pritisk zmeri in vodo pregleda ki sem jo že prej oddala.

in seveda ko smo to opravili sem imela beljakovine v urinu in 180-115 pritiska. tako da so me urgentno dali k g na pregled in kar napotnico za v bolnico.

na ptuju v bolnici sem pa neslednji dan že kar imela cr ker mi pritiska nikakor niso mogli spraviti pod 140-90. hoteli so mi najprej sprožiti naravni porod pa se ni nič začelo.

bila sem pa full žalostna ker nisem mogla roditi po naravni poti.
pa še zaradi popolne narkoze sem komaj naslednji dan dobila anjo v roke

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
7.1.2008 8:51:40   
tinkibinki79
Ja tut moja nosečnost je bila idealna... Nobenih težav! NIkoli nisem bruhala, brez problemov sem hodila na dolge sprehode (celo na Mrzlico, MojcaB bo vedla kej to je) itd... No tam v 28 tednu je ginekolog ugotovil da iamm preveč plodovnice in me dal v LJubljano na preiskave. Plodovnica je bilo samo rahlo povišana, ampak Aljaž ej bil pa zeloooo veliik in tkaojs o em dal na test za sladkorno bolezen. Itak je nisem imela, ker sem si že sama prej doma merila sladkor in kontrolirala ž8je mojd ragi diabetik ins em lahko to takoj preverla). No od takrat naprej je šlo vse super. Res je, da so mi zatekale noge in roke, da sme bila kod sodček, ampak počutila sem se super. Apetiti sem imela pa tut.... JOj.... Se še danes nasmejim če samo pomislim kakšne kombinacije sem jedla in koliko...
Roditi bi morala 17.4., pa ni nič kazalo, tako so mi 9 dan čez rok sprožili porod, na mojo željo... Takrat par es nisem nič več mogla... 5 dni čez rok sem spet šla na Mrzlico, ker so mi svetovali hojo, da bom potem dobila popadke... Ma ja... Ni šans...
No jkakor kol 9. dan ečz rok sem rodila Aljaža...Pomagali so miz  vakumom, ampak tisti trenutek ko sem ga priejla v roke je bil ap nepopisen...

ok.. zdej se spet dere...

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
7.1.2008 9:04:39   
zoom zoom
Ste imele pa včeraj zgleda spet hudo debato. Moram od 149. strani še prebrat, ampak če bom najprej brala, bo potem tamala ratala tećna in ne bom mogla pisat.

V glavnem včeraj zvečra smo imeli spet pravi cirkus za večerno uspavanje. Ful zaspana in nne zaspat. Sem nekaj časa vstrajala, da bi zaspal av njeni postleji, pa dokler sem bila zraven je bila tišina, sem se samo obrnila že jok, če sem šla skozi vrata pa dretje. Je potem moj še z njo v najino posteljo, spet jok, flaše ni hotela, tako da sem po skoraj uri dretja šla še enkrat jaz zraven nje, pa flašo sem ji dala je popila celo, ampak potem me je pa še skoraj 40 minut tako močno držala za prst, da me je prav bolel in nato končno zaspala. Sem ji poskušala prst vzet stran in samo zdraven nje ležat. Jok brate odpade. Je pa res, da je potem namesto prsta v ustih imela dudo. V glavnem sem bila potem že tako zmatrana, da sem šla direkt spat. Še dobro, da je bil starejši tako utrujen, da je zaspal že ob 19h. Je pa potem spala celo noč, zbudila se je šele ob 7.30. Sem pa zato jaz morala vstat ob 23h, ker je starejšega lulat, pa ob 1h me je moj zbudil, ker je isklal nogavice (je šel takrat v službO), pa potem je mene lulat ob 5h. Sem ilela pestro (ampak ne zaradi user posted image ).

Je pa naše zdej tu zraven mene, sedi na tleh in se igra z igračami od strejšega. Njene, ki so tudi zraven, je pa sploh ne zanimajo.user posted image

Bom končala, pa vas potem še malo pokomentiram. Moram najprej previt tamalo, potem ji dat še kaj za jest in upam, da bo kaj zaspala.

Lp

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
7.1.2008 9:19:26   
janca77
Dobro jutro,
kako ste kaj?

Midva s Tilnom bova šla mal na razprodaje, jest si želim kupit škornje.No ja najprej si bom pa skuhala še kavico. Jo želi še katera?
Včeraj me ni blo na računalniku čez dan pa vidim kolk ste že napisale. Bom pol prebrala.Tilen mi razturava po sobi zato moram it.

Želim vam lep dan in se beremo in pišemo kasneje.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
7.1.2008 9:21:57   
hariba
Zoja je zaspala. Sem se odločila, da na arzprodaje samo z njo ne gem, ker v hervisu je gužva za znoret in ne morem smučarskih hlač ob njej probat. Bom počakala, da sevrnejo iz šole. Jo bo kaeri od otrok tisti čas, ko bom v garderobi azbaval. pa tamal mulc itak mora čelado probat, sicer bom mogla še pol enkrat v gužvo.
Jaz sem v vseh nosečnostih na začetku bruhala in bila hudičevo utrujena, sicer pa nisem imela zdravstvenih težav. Pri vseh sem do zadnejga skakala okrog. Največja nevšečnost zadnjih tednov je pa res zmeraj bilo to, da me je ful na vodo tiščalo.
Grem malo pospravit stanovanje,dat prat. pa za kosilo pripravit.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
7.1.2008 9:22:40   
taška30
A dela?

Neposredna povezava do sporočila: 3763
7.1.2008 9:23:31   
mojčca
Dela, jeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
7.1.2008 9:27:02   
taška30
Yes!!!!!!!!!!! Danes pa dela!
Naša noč je bila super, prvič se je zbudila za jest ob 7.15, to je spet nov rekord (če odštejem 1x dajanje dude ob treh).
Zdejle malo drema, ker je takooo zgodaj vstala (7.15 je zanjo zgodajuser posted image ), jaz moram prištimat stvari, ker greva zdajle kmalu k zobozdravniku - njenemu. Joj, kak jok bo spet, sigurno, ker faza 'mama in samo mama in noben drug me ne sme pogledat' še ni minila.

A lahk prosim meni blondinki poveste o kakšnih servisih in tehničnih pregledih ve že cel teden razpravljate? Ker mi ni nč jasno. A to se gre o G? Pa kako lahko padeš na pregledu? Pa zakaj imate zdej G-je, a niste imele po porodu? Al sem čist v temo brcnila? Prosim!user posted image

papa

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
7.1.2008 9:32:27   
tinkibinki79
OJ...

Ja jst sm tut blondinka ins ems e tut spraševala o kakšnih servisih govorite...user posted image
Mam vmes lukno v spominu in se ne spomnem...

Me je pa zdajle moj dragi razveselil... ima kontrolo 15.1.2008 in ne jutri!!!! Haloooo, zakaj premetavam že cel dopoldne liste. No končala sem z urejanjem papirjev... se lotim14. zvečer...user posted image

Grem pripravljat malico za mojga sončka.

LP

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
7.1.2008 9:35:04   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

A lahk prosim meni blondinki poveste o kakšnih servisih in tehničnih pregledih ve že cel teden razpravljate? Ker mi ni nč jasno. A to se gre o G? Pa kako lahko padeš na pregledu? Pa zakaj imate zdej G-je, a niste imele po porodu? Al sem čist v temo brcnila? Prosim!user posted image

papa

user posted image user posted image user posted image , ja, gre se o G. Jaz ga imam zato, da preveri, če je Mirena dobro vstavljena, pa še ful luštnega ginekologa imam in si grem malo spočiti oči. No, pa ste me dobile.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
7.1.2008 9:36:55   
mojčca
Tinkibinki, še dobro, da si pisala o tvojem dragem in njegovem pregledu. Jaz imam v četrtek G, pa sem pozabila katero uro oz. sem imela napisano na starem koledarju, ki pa je letel v smeti user posted image  Grem takoj poklicati, da mi še enkrat povedo, ob kateri uri moram biti tam user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
7.1.2008 9:43:46   
*piškotek*
Mojčca: vidiš kako ti je uspelo priklicat še Taško30! Pa ti, a ti kaj skrivaš - kake take čira čara variante? user posted image user posted image user posted image
No. če boš pa sedaj po 2 tednih brez Mance, si boš pa malo ušesa spočila, če je tak "ropotalnik", ti pa verjamem da se tega zelooooo navadiš in potem tudi to pogrešaš.

Hariba: uživaj v "miru" dokler traja. user posted image  Za arzprodaje si se pa čist pravilno odločila, da greš rajši popldan s še nekom, zaradi tamale predvsem. Pa uspešen nakup vam želim!

MojcaB: no hvala za informacije glede Lisce! Potem pa le spremljaj, da greva z Mojčco v "šoping". Pa mogoče se res še kera pridruži  -  Lonib mogoče???

Servis: ja - pogovarjamo se o ginekologih oz. pregledih pri njih. Lonib ga je imela decembra in so bili brisi slabi (ali nekja takega če se res še dobro spomnim) in je potem bila sedaj spet naročena na pregled. Serviserji so naši user posted image . Pregled pa ima ta teden še Mojčca, jaz pa drugi teden. Sem bila samo na tistem po porodu, sedaj pa grem da se malo pomeniva o kontracepciji - sem še brez (no kondom), tako da moram nekaj dobit. Upam da smo vam "blondinke" zdaj to pojasnili! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
7.1.2008 9:49:07   
*piškotek*
No Mojčca, ti si pa tako kot moja babica.
Mi včeraj razlaga:
Veš že 2 dni iščem mobitel pa ga nikjer ne najdem. Sem se klicala, pa je prvič zvonil, samo nisem slišala kje, potem ko sem pa drugič je bil pa nedosegljiv. In zdaj sploh ne vem kje naj ga iščem.
Me kliče ravno 5 minut nazaj:
Joj, a veš kje je bil moj mobitel? V smeteh in to že zunaj v kontejnerju! In to 2 dni. Še dobro da je bila na vrhu tista vrečka s smetmi in da je bil čisto na vrhu!
No, saj ne veš kaj bi si mislil, a ne. user posted image

Sem pa zdele tako jezna kot user posted image . Že spet imava borbe da bi zaspal in je bila celo že 5 minut res tišina in potem mi zvoni telefon. In seveda smo spet na istem!

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
7.1.2008 9:49:34   
ALESSA
Pozdravljene punce!

Čez vikend sem vas samo te pa te prebrala, ker je bilo vsega polno.
Neli  je šla v vrtec, Anel mi je zaspal tako, jaz pa sem na RR-u. Sem prejle poklicala v ZD in mi je sestra rekla, da naj z Anelom pridem, da ga stehtajo, da vidijo, če je s kilami vse ok. Še vedno ima ful tekoče blato. Samo danes, ko je bil pokakan je imel zraven že en kupček in ne samo tekoče blato. Upam, da bo kmalu OK. Je tak, tak, pije pa mi ful ampak samo sadni čaj. Saj borovničev čaj mi je tudi pil ampak bolj bogo. Sem mu raje dala sadni čaj nazaj za pit, ker se bojim, da bi dehidriral. Pa mleko sem mu menjala. Sem šla v lekarno po Humano 9 , ki je proti driski in mi ni hotel pit tega mleka, tako, da spet pije naprej Novalac 2 in zraven čokolino. To mi pa vse poje. Bomo videli kaj bo danes zdravnica rekla.

Nosečnost: Ja, pri men sta tudi obe nosečnosti minile brez zdr. problemov. Hvala bogu! Pri obeh sem pa na začetku bruhala. Pri 1. nosečnosti do 4. meseca, pri 2. nosečnosti pa do 5. meseca.

Razprodaje: Ne grem, ker se mi ne da gužvat.Pa še malega nimam kam dat, z njim pa ne grem, si ne bi mogla nič probat.

Smrečka: mi smo jo pa včeraj pospravili. Sta jo ati in Neli.

Joj, bi skoraj pozabla povedat! Danes pa sem 1. dan na dieti.

Lepo se imejte in se še beremo!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
7.1.2008 10:01:44   
lilka
Dobro jutro!

Jojjjjjjj kakšna noč za user posted image , Tinka se je zbudila ob pol dvanajstih in pol jokala, sem jo eno uro uspavala. Pol se je pa spet zbudila, sem bla že čisto hin, sem jo dala k nama spat in se je komaj potolažila, potem se pa seveda nobeden od naju ni vredu naspal, sva čisto trda vstala.....ne vem kaj ji je blouser posted image

Mož je šel danes popoldne v službo, jaz sem že počistila, polikala, Tinka pa zdej spi.

Laboratorij: mi bomo jutri šli, morem zjutraj vodo v vrečko ulovit, a ima katera kakšen nasvet, kako bi mi to najboljše uspelo?

aicha:no super, da se je ritka popravila, me veseli

Vse ki hujšate: svaka vam častuser posted image user posted image user posted image , držim pesti.....

Mojčca: jaz sem mela glavobol 14 ni, pol se je pokazalo da so sinusi, takrat tako močno boli, da lekadol ne prime, zdanjič se je spet začelo isto kot si ti rekla, ko sem se priklonila je kar butnilo v glavo, pa sem jemala Lekadol plus C kot je Gaja rekla in mi je prijelo.

Nosečnost: brez problemov, na koncu sem edino mela previsok pritisk sem mela malo neslane diete in to je vse, še tisti dan ko sem šla rodit, sem še posteljnino preoblačila in sesala, jaz sem bla ful fit, sem mela manj kg ko sem šal rodit, kot pa na začetku nosečnosti, zderila se nisem niti deke, pa so pravili da je to super.

Razprodaje: mogoče bom šla ta teden malce pokukat, rabim eno navadno rjavo majčko, če jo bom dobila, ker ne bom ne vem kolko laufala naokoli, ker je baika popldnaska bo tinko pazila,  no če se mi bo dalo, jaz ko sem anti za trgovine.

Servis:joj jaz bi tudi mogla it pogledat, je rekel naj pridem konec leta pokazat kako je kaj moja špirala, pa se mi tako ni........

Zdej morem pa šibat, Tinka se je zbudila, si morem glavo oprat grem popoldne v kitajsko na kosilo z dvema kolegicama iz služb, da malo podebatiramo, si bom danes fraj popoldne vzela,pa če strela vdari, je babika doma, potem sva pa cel teden s Tinko sami.

lep dan vam želim!!!!!!

< Sporočilo je popravil lilka -- 7.1.2008 10:12:02 >

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
7.1.2008 10:06:36   
zoom zoom
NAša je potem ko sem jo previla in dala spat celo zaspal v roku 5 minut. Seveda pa sem morala bit zraven. Mi gre to tako na živče, jo moram čim hitreje tega odvadit. Če ne bi bilo mojga ali pa bi imel drugačni delovni čas, bi od malega spala v postelji.

Razprodaje: jaz bom mogoče sla malo pogledat ko dobim porodniško, kakšne hlače bom pa upam še dobila.

Držanje flaše: ja jo drži, ampak je potem vse mokro, ker poleg flaše občano prime in stiska tudi cucelj. V sedečem položaju pa ne zna nagnit in potem samo zrak pije.

Sp. hlače in ostlo perilo: se splača kupovat v Hoferju, kadar imajo v akciji. Jaz imam vse sp. hlače iz Hoferja in en modrc in so super. Pa cena je tudi ful ugodna. Se mi zdi, da sem za modrc dala 5€, al pa celo malo manj.

Nosečnost: pri prvem sem še en dan pred porodom vozila avto in veelo skakljala naokoli ko t da ne bi bila noseča. Tudi trebuh me ni oviral. Sem bila pa 2 dni čez rok in si je moj vzel dopust in me peljal k moji ginek. na pregled in tam veselo ugotovi, da moram it rodit, ker sem že ful odprta, ampak jaz nisem nič čutila in tudi nobenega popadka. ČE si tisti dan ne bi vzel dopusta, bi se pa sama zapeljala do porodnišnice. Sploh nobenega problema. Ok porod se je itak končal s CR, ker je imel tamali glavo veliko 37,5 cm in bil skoraj 4 kg težak. Tako, da tista (lonib se bi zdi - ne vem kako si spravila skoraj 5 kg težkega otroka ven). Pri tamali sem se pa zaradi izkušenj in poteka poroda pri prvem, da naravno niti poskušala ne bm in so mi naredili CR en dan pred PDP.  Sem bila pa v drugi nosečnosti veliko bolj utrujena in tudi trebuh me je motil, ampak to verjetno bolj zaradi tega, ker sem doma imela 2 letnika,ki je kar precej zaheval. Sem pa pri obeh hodila v službo do konca (razen kar sem šla prej na dopust, da mi ne bi propadel.) Bi bila pa takoj spet noseča, samo zaenkrat bomo ostali pri 2.

Hujšanje: sem nekaj gledala tiste jedilnike, pa je notri polno takih stavri, ki jih ne jem, tako da sem se odločila, da bom hujšala malo drugače, in sicer odpovedala se bom vse sladkarijam in ne bom jedla, če ne bom lačna. Upam, da bo tko tud čist ok.

Moram končar, je moj prišel domov.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
7.1.2008 10:10:24   
aischa
in ko sem bila že tako zagnana s to ločevalno dijeto preberem tole

http://www.cenim.se/164-a.html

punce katere zelo hitro zgubite veselje ko preberete kaj negativnega raje ne berite da ne boste upostile dijete

ampak jaz se ji odpovedujem in začnem z pravilnim prehranjevanje in telovadbo.

< Sporočilo je popravil aischa -- 7.1.2008 10:11:58 >

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

Neposredna povezava do sporočila: 3774
7.1.2008 10:21:46   
mojčca
Aischa, za vsako dieto piše kakšna negativna stvar. Edina res zdrava dieta je manj žri in veliko telovadi. To je to.

Jaz tega, kar si prilepila zraven rajši ne bom prebrala, da me ne bo minilo tako, kot je tebe.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?