lilka
|
Dobro jutro! Jojjjjjjj kakšna noč za , Tinka se je zbudila ob pol dvanajstih in pol jokala, sem jo eno uro uspavala. Pol se je pa spet zbudila, sem bla že čisto hin, sem jo dala k nama spat in se je komaj potolažila, potem se pa seveda nobeden od naju ni vredu naspal, sva čisto trda vstala.....ne vem kaj ji je blo Mož je šel danes popoldne v službo, jaz sem že počistila, polikala, Tinka pa zdej spi. Laboratorij: mi bomo jutri šli, morem zjutraj vodo v vrečko ulovit, a ima katera kakšen nasvet, kako bi mi to najboljše uspelo? aicha:no super, da se je ritka popravila, me veseli Vse ki hujšate: svaka vam čast , držim pesti..... Mojčca: jaz sem mela glavobol 14 ni, pol se je pokazalo da so sinusi, takrat tako močno boli, da lekadol ne prime, zdanjič se je spet začelo isto kot si ti rekla, ko sem se priklonila je kar butnilo v glavo, pa sem jemala Lekadol plus C kot je Gaja rekla in mi je prijelo. Nosečnost: brez problemov, na koncu sem edino mela previsok pritisk sem mela malo neslane diete in to je vse, še tisti dan ko sem šla rodit, sem še posteljnino preoblačila in sesala, jaz sem bla ful fit, sem mela manj kg ko sem šal rodit, kot pa na začetku nosečnosti, zderila se nisem niti deke, pa so pravili da je to super. Razprodaje: mogoče bom šla ta teden malce pokukat, rabim eno navadno rjavo majčko, če jo bom dobila, ker ne bom ne vem kolko laufala naokoli, ker je baika popldnaska bo tinko pazila, no če se mi bo dalo, jaz ko sem anti za trgovine. Servis:joj jaz bi tudi mogla it pogledat, je rekel naj pridem konec leta pokazat kako je kaj moja špirala, pa se mi tako ni........ Zdej morem pa šibat, Tinka se je zbudila, si morem glavo oprat grem popoldne v kitajsko na kosilo z dvema kolegicama iz služb, da malo podebatiramo, si bom danes fraj popoldne vzela,pa če strela vdari, je babika doma, potem sva pa cel teden s Tinko sami. lep dan vam želim!!!!!!
< Sporočilo je popravil lilka -- 7.1.2008 10:12:02 >