thumbelina
|
U pi....ma... pa tok blizu SEvnice sem. Ej sem se šele zdajle spomnila, da je tam res ceneje, ker sem šla 1x kupit zase kopalke. Jebelacesta, kakos enism mogla spomnit, sigurn bi dala za tale modrc manj: No bomšla pa naslednjič V SEvnico. Jaz mam do Sevnice ene pol urce vožnje... Ehhh, trapa sem kaj češ... Ja mojčca pri nsa je skoz nekaj. Ampak res. AQ vam povem kako je izgledala moja nosečnost: - novembra fašem laringitis - februarja fašejo otroci v šoli peto bolezen, z ginekologijno po testih ugotoviva, da je nisem še prebolela in je hudonevarno za tamalega, jaz na bolniški,d a česa v šoli ne poberem - grem nazaj v službo, mi tamala domov privleče peto bolezen (sem si razkuževala roke, vsak teden visela na ultrazvoku, če je tamali notri kaj napihnjen,da bi delali transfuzijo krvi kar čez moj trebuh v maternico ) - stanje se normalizira, jaz izven nevarnosti, grem v službo - proti koncu službe se odločim za bolniško zaradi utrujenosti do nastopa porodniške - en dan uživam na sončku, naslednji dan Jerca faše vodene koze, toliko o bolniški in počitku pred dnevom D - mož faše prvič v življenju seneni nahod, ne spimo popolnoma nič, ker je kihal cele noči - moža pošljem k dohtarju po zdravila, nič bolje, samo strašanski glavoboli, da spet ni nič spal - hčerka preboli koze, vendar stakne virozo in huuuuud smrkelj inse odločim da jo imam doma - ko grem v klet po mleko, hudo padem po stopnicah, sem bila vsa podpluta in potolčena od glave do nog. Desne roke še poporodu nisem mogla dobro premikati, v bistvu me še vedno boli v zapestju (se bojim da mi bo ostalo za zmeraj). Hvala bogu je s tamalim blo vse ok, me je mož peljal v NM na urgenco. Vsepovsod sem fasal, sam v trebuh ne. - moža naročim pri homeopatu, končno se stvari začnejo izboljševat - dva tedna pred rokom spravim hčerko kljub hudemu smrklju v vrtec, da se navadi na star red Sestre pri ginekologinji mi sploh niso verjele, ko sem jim pripovedovala... Sem se bala da sploh ne bommogla jit rodit, ko je blo tolk tega. No ampak se je do poroda vse uštimalo, razen jerca. Jerca se po tistih vodenih kozah ni pobrala in še vedno se ji imunski sistem ni nazaj postavil. Mi je rekla dr Goriškova, da pozna kar nekaj primerov otrok, ki so jim koze tako sesule imunski sistem,d a se še leta potem niso sestavili. Tako da jaz resno razmišljam da bi dala tamalega cepit proti kozam... Takole imamo pri nas... Vam povem da mene vsakič kakšen prehlad lovi, ampak enostavno vem da ne smem zbolet, ker je treba druge pedenat...
|