juniorka
|
Sem še malo prebrala, ker mali spi- končno par minut miru! Koliko enih ljudi poznate, ki nimajo osnovnih pravil obnašanja o obiskih poštimano ! Dobre ste, da prenašate, pa šampanjc res ni za take ! Jaz nikoli ne grem na obisk, če nisem povabljena in sama tudi ne maram, če pride kdo nepovabljen- sem čudna No, da se vsaj najavi, pol pa že uredim- me je enkrat žena od moževega prijatla klicala ob 21ih, da prideta Pa sem ji kar povedala, da se odpravljam spat ( sem začenjala službo ob 5ih in vstajala ob 4.10), čeprav sta vedela, kako delam, ju nebi motilo ! Pa pol ne vem, če sta v naslednjih 2 mesecih kdaj prišla.. Ma, eni so pa prehitro užaljeni in mislijo, da niso dobrodošli sploh, če jim enkrat poveš, da ni pravi tajming! Eh, kaj bi sploh o takih, v glavnem, vsaka od vas je dobrodošla tudi nenajavljena, če boste okoli naših krajev hodili , da neboste rekle, kakšen sem ! hariba- upam, da uspete prebrodit tole vročino in ne bo kaj hujšega Enga lupčka Zoji, da bo ozdravela! Pozabila sem pa prej- Alessa, upam, da res ni nič drugega, kot živci- se moraš malo sprostit, živčke na pašo!!! Pa da čimprej spet na kavo skup uletiva! Drži se! Pa tvoj jedilnik bom ukradla, bom rižoto nardila dans ! thumbelina- ti se kar pohvali, ker imaš ful lepe stvaritve! Bravo! lilka- ti pa uživaj, kolk se da danes, čistla in ostalo boš pa še tako cel teden ! aischa- ne se tolk za kg obremenjevat, to je najslabše, jaz sem tudi v zadnjem tednu 2kg pridelala, pa še dojim Najslabše je, če se sekiraš, pol še prej gor gre, kot dol, za kako napravo pa ne vem, mislim, da je orbitrek še najboljši- jaz sem si ga med nosečnostjo sposodla, da sem vsaj malo migala! Mojčca- kako ste danes?? Naš tudi štrajka s hrano, ampak pije pa- kompot, kaj pa drugega ! Držim pesti, da se Manca uštima, pa enga lupčka ji pošiljam! A sladoled pa bi jedla? Meni se je danes sanjalo o sladoledu, tak kremast je bil in s prelivom! Njami! Ne mi zamerit- bo joj, kaka mama sem, da bi bolnemu otroku sladoled dajala, ampak pri moji sestri je delovalo, če jo je grlo bolelo, sem jo na sladoled peljala, pol pa mlačen čaj z medom in limono in cedevito navrh- in je bla ok! Je že jokcal, ga nos mantra in zdj skozi usta diha, ampak še spi- že 25 min ! Pa še malo statistike pri 8m: kg in višina- 8.1. imamo cepljenje in vam takrat sporočim, je pa okoli 12 in 80! Oblačila- imamo še nekaj bodijev št. 80 (h&m ima večje št. in tudi od dm body na preklop), tudi trenerko hlače, drugače pa vse že 86, body iz c&a pa tudi 92, ker ima naš bolj kratke noge, pa dooooolg trup! Kobacanje in sedenje: Puzanju se je pridružilo še plazenje in sicer ena noga po kolenu, z drugo po stopalu..to ne bo všeč terapevtki , ga pa pazim, da ne gre s podloge, ker smo v kleti in je mraz po tleh... Najraje ima posedanje- ga dam ležat na hrbet, se lepo obrne na trebuh in na vse štiri ter se vsede, nato požene en tovornjak, gre za njim, sede in ga požene nazaj... Padel je samo 2x na hrbet, nazadnje pri 7m! ples- ko sliši glasbo, začne migat z glavo levo desno in s trupom, da se sključi in zravna, vse to zelo hitro in je ful smešen! Verjetno ima to od mene, ko me je opazoval ! NE- točno ve, samo včasih me ignorira, če je pa bogi od utrujenosti, pa zajoka! Pokaže pa pa, govori fuuulll, vse razen mama , ja, pa na noge se postavlja, samo ne v svoji postelji, ker v njej skoraj nič ni ! Zdaj sem pa za cel teden nadoknadla! Saj sem še kaj sustila in bom še dodala, ko bo čas! Lepo se mejte!
|