|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
1.1.2008 21:11:33   
Anonimen
thuumbelina - super si!!!! potem pa res imaš neko umetniško žilicouser posted image , pa zato ti gre tudi šivanje iz prve rokeuser posted image

aischa - res je pravi user posted image tvoja anja.
pa upam, da ti uspe uresničiti vse tvoje zaobljube.
jaz mojih zaobljub raje ne komentiram, saj se jih itak potem ne držimuser posted image

janca77 - upam, da se vam sedaj ritemne zmeša... ko ste tako kasno šli spat včeraj...

(odgovor članu thumbelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3276
1.1.2008 21:13:36   
Anonimen
joj, jaz pa sem resnično srečko - vedno novo stran odprem

to pa je za vse bolančke - naj se hitro pozdravijo:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3277
1.1.2008 21:29:03   
mojčca
Punce, uživajte, jaz grem pred televizijo, pogledam še dr. Hausa, če ne bom prej zaspala in potem močno upam na eno mirno noč, brez joka in stoka.

user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
1.1.2008 21:40:13   
Anonimen
aischa - sedaj sem se spomnila, da je en dober fitnes v gorišnici - to je med ormožom in ptujem - ampak je verjetno to tebi predaleč. od moje sodelavke hčerka je rekla, da je hodla tja. si ful vzamejo čas za tebe, in ti dajo take vaje, ki so tebi primerne - vglavnem nisi prepuščen sam sebi in aparaturam....

mojčca - se ti pridružujem in grem v horizontalo

user posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3279
1.1.2008 21:41:03   
thumbelina
NOčko. jaz grem tud pod tuš pa pred tv.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
1.1.2008 21:54:27   
smotka lonib
valik!
Mi je moj tud reku, da kaj sem ji rekla, da naj pride. pa sem mu rekla, da naj pol prideta po polnoči, da si voščimo.Ko smo vplačali rezervacijo za na morje, me je spraševala kam in kdaj gremo, pa je ona čez en mesec rezervirala v istem Hotelu, s tem, da je prišla en dan kasnejeuser posted image . Je reku moj, ko je izvedel, da so rezervirali v istem Hotelu samo en dan kasneje, da ima dopust pokvarjen. Mi je včeraj reku, da zdej naj pa raje bom tihouser posted image , ker če nima kam iti, se koj nalima k nama.

thumbelina!
Si pa prava umetnicauser posted image user posted image user posted image !

Mojčca!
jest študiram ali naj grem spat ali naj še pogledam dr. hausa. Je Zala zaspala pred 10 minutami tko, da pričakujem čez pol ure ali pa uro spet stokanje.

Jest vas zapuščam. Grem se še malo k mojemu pocrkljat. Sem imela dvoje obiske, najprej svakinja z družino potem pa še možev kolega.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
1.1.2008 22:31:51   
thumbelina
so glih reklame na tv, pa sem prišla malo sem.
Ej lonib, to ti je pa prava pijavka. Meni grejo taki ljudje total na jetra, ko se ti pripopa in ti dobesedno pije energijo. Mi smo imeli en čas probleme z enim parom. Pa kr nekaj so se hotli družit, pa nama sploh nista potegnila.Pa na vsak način sota hotla d ase najina otroka družita, pa se tamali sploh nista mogli. Še huje so se kr nalimali na obisk brez najave, nič Kr na vratih so bili. POl mi je pa dojadilo in so 1x prišli glih ko je tamala spala in sem jih gladko malo odpikala, da pač spi in je ne mislim budit, da naj hčerko pripeljejo takrat ko je naša budna. Pa so imeli nosove do tal in pol so odnehali. Hvala bogu.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
2.1.2008 0:15:28   
bojana1
Evo mene spet bluzim ponoči okoluser posted image
Vam morem pojamrat,sem jezna ko user posted image .Sma z user posted image  gledala svet danes na A kanalu in zvema iz novic ,da je naš blok goreluser posted image .EEEJ noro in mi smo spaliuser posted image user posted image Pa sej ne moreš verjet ,banda user posted image  je s petardam klet zažgala!Res da je bilo to na drugi strani,ker če ne bi tudi mi na balkone skakali,tako kot so tam.Prav do 4 nadstropja je bil dimuser posted image Ta prvo sem na Luka poštudirala in sem čist iz sebeuser posted image Pa js sploh ne morem verjet kaj je folku,da v bloku mečejo petardeuser posted image
Js upam ,da ne bote hude ko sem tk zatežila ,sam res nimam zdejle tako pozno kerga ,da bi mu pojamrala.Jutri še vas preberem,pa pokomentiram,ste bile spet pridneuser posted image
user posted image  jutri spet uči na smučišču ,tako da sma z Luku samauser posted image
No mi je kr lažje,zdej pa grem še js v mižuleuser posted image ,zjutraj pa se priporočam za eno user posted image  z mlekomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3283
2.1.2008 7:24:20   
hariba
Dobro jutro punce! No danes sem ap ajz prva, ker Zoja že šiba po kolenih gor in dol po dnevni, paza mano je v kopalnico prišla seveda.
za vse user posted image user posted image user posted image  častim.
 Za vse nabojana1 grozno. ja upam, da jutri ko se spet šola in službe začnejo, da bo končno le mir. Sem kakih 15 minut psa na dvorišče spustila evo in še kar poka v daljavi. pa to ne moreš verjet le kaj imajo od tega.
lonib kako so eni vsiljivi. Tako kot tista moja soseda,ki me je htela na silo v nek posel vpeljat. No zdaj ne kliče več, pogovarja se pa tudi ne več na ulici z mano, le pozdravi user posted image .Mater pa saj to se ja čuti,saj imamo ljudje instinkte, da smo nekje nezaželejni. No jaz osebno že čutim, da nisem komu pri srcu.
Te čisto razumem sem imela pred leti podoben primer. Ena prijateljica stara toliko kot jaz, takrat še brez hčerke in seveda brezposelna kar je še zdaj je skoraj vsaki dan k meni hodila kaki 2 leti je to trajalo. Najpogosteje je prišla takrat, ko sem sina kopala in spravljala spat in potem bila užaljena, ker se nisem njej posvečala. Pa pri naju se je obnašala ful domače, se je zleknila na kavč, prižgala tv, vzela revije ali časopis in braal. Ful je bil jezen moj, če je prišel utrujen domov ona pa tam na kavču.  Je doma dopoldneve prespala, pol pa gledala cele popoldneve tv in ko ji je njen fotr tv ugasnil je prišla užaljena in objokana k meni.Pa če sva se midva šla v kuhinjo pogovarjat, ji sploh ni potegnilo, da jo ignorirava, da nava je odveč. Enkrat ji je rekel moj, da bi pa midva rada šla user posted image dabo treba ituser posted image . No višek je pa bil, ko je kmalu po rojstvu tamalega ob 3h zjutraj klicala, da je imela z enim tipom nezaščiten sex in kaj naj naredi pa kam naj gre po tabletke.
Ta noč je pri nas malo bolje minila. Med 23.30pa skoraj do 1h sicer Zoja ni spala, je pa potem do 6.15.
Zdaj jo grem pa amlo razburit spet, ji bom nos očistla s pumpico, ima ful zamašenega.

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
2.1.2008 7:59:32   
tejkag
Dobro jutro, mi pa smo danes vstali že ob pol šestihuser posted image . No na srečo je zdaj naša bejba zaspala nazaj, upam da vsaj za pol urce.
kg-joj mene je kar groza, pa še tašća mi je včeraj rekla, a ti si se pa zredilauser posted image .Ne vem, se mi ne zdi da bi se, samo shujšam pa tud ne.Ja bo treba malo več user posted image z našimi dragimi. Samo če bi blo to res, bi jaz bla pred zanositvijo ziher suhicauser posted image pa nisem bla...samo zdaj sem pa res prava žogicauser posted image
bojana1-sem včeraj gledala po televiziji, pa a veš da sem pomislila nate?Res sem te hotla danes kaj vprašat o tem. Pa vidim da se je to zgodila glih v vašem bloku. Norci!!!
se beremo kasneje

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
2.1.2008 8:18:45   
thumbelina
Hej drobro jutro. hčerka se je zbudila z bolečim ušesom. Čakam vročino inpotem jo bom kr k dežurnemu pohopsala. Res da je imela ful zelen smrkelj, sam do zdaj ji ni šlo na ušesa, ampak je pač ta smrkelj trajal da se je pozdravilo.
Mah poln kufr mam tega sranja s temi virozami. Sem sigurna da dobimo antibiotik.
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
2.1.2008 9:22:16   
Anonimen
dobro jutro!
da se še jaz na brzino javim. lara malo raziskuje v svoji hojici...
naša noč je bila super - ko sem se spravljala ob 22.00 spat, se je lara zbudila, sma se podojili, pa je spala do 3.00, dobila svojo čežano, potem pa smo spali vse do 8.00 - milina!!!!! no, jaz sem sicer zvečer morala vzeti en lekadol, ker me je tako bolela rama, lopatica, roka, pa termofor sem si naredila, da je vsaj malo bolečina popustila, toliko da sem lahko zaspala. ob 3.00 pa sem spet morala vzeti lekadol, da sem lahko zaspala nazaj. redno me je vsekalo v to desno roko....

bojana - joj, tega je mene tudi najbolj strah - požara.... samo, da ni bilo hujšega in ste vsi ok

ja glede vsiljivih sosed pa zgleda da verjetno imamo vsi nekoga - no, mi hvala bogu ne več. ko sem se namreč preselila v tale blok, sem bila zelo srečna, da sem na svojem, itd.... nekako pol leta po tem, ko sem se jaz priselila, pa se je točno na sosednja vrata priselila ena problematična družina - prek sociale - pijača pa prepiri,.... joj, kako sem bila jaz takrat nesrečna.... pa še soseda je takoj prišla k meni, pa je rekla, da je tam ko je bila prej, sta si bile s sosedo ful dobre in sta hodle ena k drugi na kofe, pa klepet... sem si mislila jao, jao. sem jo kar začela malo ignorirat, na brzino pozdravila, in se nisem spuščala v nek dolg pogovor. je baba skužila, in potem me je pustila na miru. je pa imela točno pod mojim kopalničinim oknom neko staro omaro, kamor je shranjevla bog si ga vedi kaj - ker je smrdelo ven iz tega ko 100user posted image , pa še zbirala je pomije in nosila nekam, in je to veni na hodniku smrdelo - jaojao...
no, je babnica lansko leto umrla - razpad jeter od pijače. in sedaj je tu tak blažen mir in čistoča
joj, sem nesramnauser posted image

nič, lara je postala tečka, pa še ta stareejšo moram oblečt in naredit frizurco.... letim........

Neposredna povezava do sporočila: 3287
2.1.2008 9:40:11   
hariba
U thumbelina upam, da se hčerka čimprej pozdravi. Kaj ej zdaj s temi boleznimi.
Sem prej Zoji čistila nos, ker je imela zamašenega, ona ga ima sicer redko, pa se mi je zdela pretirano vroča. Sem ji zmerila vročino in ima 38, 2 v ušesuuser posted image  Zdaj pa spi kar njej sicer  ob tej uri ni navada. Sem jo dala v posteljo z igračami samo toliko, da bi nasekljala čebulo in narezala meso za kosilo. In mislil da je prej kot čez 5 minut spala. Samo drugače pa ni bila zjutraj slabo razpoložena. Bomo vidli kaj se bo iz tega izcimilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
2.1.2008 10:01:45   
smotka lonib
hojla!

Tud mi smo se že zbudili in to ob 08.15 uri. Sam je zala celo noč stokala. Sem jo ob 06.00 uri vzela raje k sebi, če ne bi še do 08.15 ne bi nič spali. Ima pa Zala ful zamašen nosek.user posted image  Upam, da ne bo kakšne vročine.

thumbelina!
jest vam želim, da se pozdravite. Zele viroze so obup.

hariba!
Tud vam želim, da se pozdravite.

Vidim, da vam otročki spijo, kadar imajo vročino. naša Zala ni nikdar zaradi vročine kej dalj spala. Je spala samo tok kot ponavadi ene 2-3 krat po pol ure na danuser posted image .

sosedi:
o teh mojih sosedih bi povedala še masikaj. To, da je ponavadi ta stara (ta mlada živi tukaj pri svojem fantu), ko sta bila ta mlade dva v službi, poslala oba vnuka (stara 6 in 2 leti) kr k nam kao, da se bosta pri nas igrala, da bo ona lahko doma delala (imajo kmetijo). Sem enkrat skoraj živčni zlom dobila, ker sem vidla, da jih je k naši hiši poslala ona pa je šla z grabljami na travnik ene 500m stran. halo, pa ženska se ne zaveda, da četudi nimamo doma kmetije, imam jest dosti dela z dojenčkom, z Vanjino šolo (zaradi klopnega meningitisa se moram z njo še bolj ukvarjati v zvezi šolo), pa še z Nejcem (se veste pogledat naloge, malo spraševat). jest si ponavadi šele zvečer odpočijem , ko grejo vsi trije spat. Ko je moj dopoldne v službi, že gre, ko pa je moj v popoldanski smeni, pol je pa res kriza.

Moram nehat, ker me že kličejo.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
2.1.2008 11:09:47   
juniorka
Pogrešam vas user posted image ! Sem na hitro preletela, ker enostavno ni časa- je mali tečen, ko grem stran... je tečko, še vedno zamašen nos, vročina je minila, nisem nič zbijala, ker je bila 38 v ušesu, sicer pa vidim, da nisva edina.. upam, da bo tole minilo, sicer nekaj pokašljuje, ampak na suho.. evo, že moram vstranuser posted image  Bom tole poslala, ker drugače ne bom danesuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3290
2.1.2008 11:40:09   
lilka
Helou čveke moje!

Sem malo prihitela, ati tinko pazi, danes se mora cel dan ukvarjat z njo, ker bo potem cel teden še med vikendom cele dneve v službi, me nič ne briga jaz imam danes fraj...če mi bo uspelo.

Alessa:madona pa kaj se je to tebi zgodilo, meni se še ni kdaj tako da ne vem rečt. držim pesti da se ti ne bo ponovilo. Bi pa lahko bilo psihičnega izvora, kakšni občutki prenapestosti in tesnobe se včasih tako pokažejo.

Hariba: ni kaj dobri sklepi, držim pesti da ti bo uspel, vsaj eden....user posted image

Gaja*: ja tako je treba, mi ko ne pijemo pa..user posted image  za novo leto a ni fajnnnn....user posted image

Thumbelina: vauuuu prava umetnica si....

Zdej pa morem šibat, tinki zmiksat kosilo.....fajn bodite!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 3291
2.1.2008 11:45:28   
juniorka
Tolk razmišljam, kaj bom napisala, komentirala, pol mi pa ne znese, pa statistike mi ne znese..jao... no, tale jao sem pa pobrala tleuser posted image  
bojana- tole je pa res user posted image , pa sploh vedli nisteuser posted image  Groza no! Samo da ni blo hujšega!
thumbelina- če jaz jem pašteto, pol ima mali take vetrove.. sumim, da so to konzervansi! A če ješ piščanca kot takega, pol tudi fleke dobi? Ja upam, da ne bo kake hujše alergije in samo še ne tolerira določene hrane! Riževe testenine pa sem jaz kupila v Šparu, niso tako drage..no, proti navadnim so res!
MojcaB- upam, da se ognete vnetim ušeskom, vem, kako boli, sem 5x po porodu to fasala in to sred poletjauser posted image  Pol so me pa spraševali, če sem se potapljala..ja, v pokakane pleniceuser posted image !
sabri- ti pa malo pozornosti tvojih staršev k mojim pošljiuser posted image , meni bi pa pasalo, da bi mami prišla dol in za kako uro odnesla malega, da bi jaz lahko na rr viselauser posted image , samo ko moram nujno kam, pol ga vzameuser posted image  Ma, včasih res ne vem, kako razmišljajo..BZ
lonib- hvala za sonček včeraj- pr nas je zjutraj kazalo, da bo, je pohorje obsijalo, pol pa pogledam, pa sneži?? Sicer ena 2 cm, ampak vseeno!
Tolk zaenkrat, o sosedih pa nimam trenutno kaj...je pa dobra tvoja, valika, jo je njen način pač spravil tako daleč, samo imam eno kolegico, ki je imela tako zgodbo z mamo, pa si še danes ni opomogla psihično!
mejte se zaenkrat

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
2.1.2008 11:52:04   
hariba
Zoja je imela, ko se je zbudila 39, 2 v ušesu. Sem ji dala svečko. malcat ni hotela, sem ji narezala olupljen kivi na kolobarčke in ni hotela. Sem ji še pol najljubšo borovničevo hip kašico odprla, pa je le 1 žlico pojedla. Silila je pa nisem in je tudi z hrano ne bom, le s tekočino. Sem ji dala čaj in ga je kak dcl spila.
Grem solato natrebit.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
2.1.2008 11:56:54   
smotka lonib
juniorka!
Nam so sonce poslali, vam pa sneguser posted image . Se je vreme mal okrog obrnu. na gorenjskem zadnje čase sam še sonce sije, snega pa ni in ni. Sej po eni strani je super zaradi ceste, po drugi strani pa zaradi otrok ni fajn, ker ne morejo uživati tako kot smo mi včasih, ko je zapadlo pol metra snega in še več.

Moram nehat, ker grem še malo likat.user posted image  JE TREBA DELAT, NE PA OKOLI GA SRATuser posted image . Se še pol kej slišmo.

čao!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
2.1.2008 12:41:03   
smotka lonib
Mojčca!
kaj je s tabo, da te  zadnje čase ni nč tlele? pogrešam tvoje čveke?

thumbelina!
glede las, ko sva se zadnjič pogovarjale. še za mene jih pršpari, ko boš ta malega strigla, ker jest bom glih zdej plešasta ratala, tok mi lasje odpadajouser posted image .

moram nehat, je Zala huda, ker sem pred računalnikom in hoče po tipkovnic udarjat.

Neposredna povezava do sporočila: 3295
2.1.2008 12:43:17   
smotka lonib
hariba!
zgleda, da so z zdej naši apilčki in aprilčice na udaru glede prehladov in viroz. naša ima še apetit, vročine pa zaenkrat še ne. upam, da je tud ne bo dobila.

zdej pa res grem, me že po glavi s svinčnikom tepe.

Neposredna povezava do sporočila: 3296
2.1.2008 12:51:59   
juniorka
Sem še malo prebrala, ker mali spi- končno par minut miru!
Koliko enih ljudi poznate, ki nimajo osnovnih pravil obnašanja o obiskih poštimanouser posted image ! Dobre ste, da prenašate, pa šampanjc res ni za takeuser posted image ! Jaz nikoli ne grem na obisk, če nisem povabljena in sama tudi ne maram, če pride kdo nepovabljen- sem čudnauser posted image  No, da se vsaj najavi, pol pa že uredim- me je enkrat žena od moževega prijatla klicala ob 21ih, da pridetauser posted image  Pa sem ji kar povedala, da se odpravljam spat ( sem začenjala službo ob 5ih in vstajala ob 4.10), čeprav sta vedela, kako delam, ju nebi motilouser posted image ! Pa pol ne vem, če sta v naslednjih 2 mesecih kdaj prišla.. Ma, eni so pa prehitro užaljeni in mislijo, da niso dobrodošli sploh, če jim enkrat poveš, da ni pravi tajming! Eh, kaj bi sploh o takih, v glavnem, vsaka od vas je dobrodošla tudi nenajavljena, če boste okoli naših krajev hodiliuser posted image , da neboste rekle, kakšen user posted image semuser posted image !
hariba- upam, da uspete prebrodit tole vročino in ne bo kaj hujšegauser posted image  Enga lupčka Zoji, da bo ozdravela!
Pozabila sem pa prej- Alessa, upam, da res ni nič drugega, kot živci- se moraš malo sprostit, živčke na pašo!!! Pa da čimprej spet na kavo skup uletiva! Drži se! Pa tvoj jedilnik bom ukradla, bom rižoto nardila dansuser posted image !
thumbelina- ti se kar pohvali, ker imaš ful lepe stvaritve! Bravo!
lilka- ti pa uživaj, kolk se da danes, čistla in ostalo boš pa še tako cel tedenuser posted image !
aischa- ne se tolk za kg obremenjevat, to je najslabše, jaz sem tudi v zadnjem tednu 2kg pridelala, pa še dojimuser posted image  Najslabše je, če se sekiraš, pol še prej gor gre, kot dol, za kako napravo pa ne vem, mislim, da je orbitrek še najboljši- jaz sem si ga med nosečnostjo sposodla, da sem vsaj malo migala!
Mojčca- kako ste danes?? Naš tudi štrajka s hrano, ampak pije pa- kompot, kaj pa drugegauser posted image ! Držim pesti, da se Manca uštima, pa enga lupčka ji pošiljam! A sladoled pa bi jedla? Meni se je danes sanjalo o sladoledu, tak kremast je bil in s prelivom! Njami! Ne mi zamerit- bo joj, kaka mama sem, da bi bolnemu otroku sladoled dajala, ampak pri moji sestri je delovalo, če jo je grlo bolelo, sem jo na sladoled peljala, pol pa mlačen čaj z medom in limono in cedevito navrh- in je bla ok!
Je že jokcal, ga nos mantra in zdj skozi usta diha, ampak še spi- že 25 minuser posted image !
Pa še malo statistike pri 8m:
kg in višina- 8.1. imamo cepljenje in vam takrat sporočim, je pa okoli 12 in 80!
Oblačila- imamo še nekaj bodijev št. 80 (h&m ima večje št. in tudi od dm body na preklop), tudi trenerko hlače, drugače pa vse že 86, body iz c&a pa tudi 92, ker ima naš bolj kratke noge, pa dooooolg trup!
Kobacanje in sedenje: Puzanju se je pridružilo še plazenje in sicer ena noga po kolenu, z drugo po stopalu..to ne bo všeč terapevtkiuser posted image , ga pa pazim, da ne gre s podloge, ker smo v kleti in je mraz po tleh... Najraje ima posedanje- ga dam ležat na hrbet, se lepo obrne na trebuh in na vse štiri ter se vsede, nato požene en tovornjak, gre za njim, sede in ga požene nazaj... Padel je samo 2x na hrbet, nazadnje pri 7m!
ples- ko sliši glasbo, začne migat z glavo levo desno in s trupom, da se sključi in zravna, vse to zelo hitro in je ful smešen! Verjetno ima to od mene, ko me je opazovaluser posted image !
NE- točno ve, samo včasih me ignorira, če je pa bogi od utrujenosti, pa zajoka!
Pokaže pa pa, govori fuuulll, vse razen mamauser posted image , ja, pa na noge se postavlja, samo ne v svoji postelji, ker v njej skoraj nič niuser posted image !

Zdaj sem pa za cel teden nadoknadla! Saj sem še kaj sustila in bom še dodala, ko bo čas!
Lepo se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 3297
2.1.2008 12:52:00   
thumbelina
Punce jaz sploh ne vem kaj naj naredim. Hčerka jamra d ajo ušesek boli, samni tok hudo da bi jokala. Na pritisk na uho pravi da jo tud  boli, vročine nima, smrkelj ima pa za zidat (zelene barve in tak zamaškast, da ga s šprico komej ven dobiva). Pa iz ušeska ji je ene 2x ven pritekla ena zadeva taka kot ušecno maslouser posted image Mislim čist čudno. zdaj pa ne vem, al jo kr k dežurnevu peljeva al kaj. pri nas so tili dežurni toksmotani, moraš napol umirat, da lahk prideš tja....

Neposredna povezava do sporočila: 3298
2.1.2008 12:54:47   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Punce jaz sploh ne vem kaj naj naredim. Hčerka jamra d ajo ušesek boli, samni tok hudo da bi jokala. Na pritisk na uho pravi da jo tud  boli, vročine nima, smrkelj ima pa za zidat (zelene barve in tak zamaškast, da ga s šprico komej ven dobiva). Pa iz ušeska ji je ene 2x ven pritekla ena zadeva taka kot ušecno maslouser posted image Mislim čist čudno. zdaj pa ne vem, al jo kr k dežurnevu peljeva al kaj. pri nas so tili dežurni toksmotani, moraš napol umirat, da lahk prideš tja....

Jaz bi poklicala, pa boš vidla, kaj bojo rekli, ampak boljše zdaj začet z ab, kot ko bo še bolj bolelo!
En user posted image , da se pocajtate!

Neposredna povezava do sporočila: 3299
2.1.2008 12:58:49   
juniorka
Veste, da bi imele že 200 strani, če nas ne bi brisali takrat!!!???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj srčkana imena za deklice
photo
V galeriji spodaj preverite najbolj srčkana imena za deklice v angleškem jeziku, ki so pospremljena s kratkim opisom ime...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?