|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
1.1.2008 7:43:51   
Mojca B
jutro,

evo eno dobro, dobrouser posted image !!!

Ma itak da srečno, zdravo novo leto.... zdaj se je pa začelo...:) Jaz sem zaspala s tamalim ob ene 21.00 . Moj me je zbudil ob 23.45. tolk, da sva nazdravila - pa še to z ribezovim sokom - in potem šla naprej spat.. k top. Sem crknjena od tele Jonine viroze k satan... evo zdaj pa že pokonci vsi. no Gaj še vleče svoje kitice...

l.p. Mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
1.1.2008 7:57:06   
thumbelina
Evo mene . Jaz sem tudi že pokonc. Midva sva počakala do polnoči preč, če bi se kateri od tamalih dveh zbudil, potem sva šla pa spat. ne tamali, ne tavelika se nista zbudila. Tamali se je v bistvu zbudil, ko je nehalo pokat. Ampak letos sploh ni bilo tako hudo. Tavečjih cepcev ni blo doma, tako da ni blo tok pokanja, glih tolk za vzorec... Saj da naujo pa nocoj si dal duškauser posted image . sem pa malposlušala kolk tole odmeva po hosti naokrog. Boge srnice, pa zajčki, lisice, po moje jih mora bit vsako leto tok strah, po hosti to še bolj odmeva....

NIč še 1x srečno in zdravo....
Zdaj gremo pa fruštkat, pol pa kaj pa vem, doma bomo bluzili....

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
1.1.2008 8:46:15   
smotka lonib
dobro jutro!

Moram ta prv iti na eno user posted image user posted image user posted image user posted image , pol pa še kej napišem. častim pa vse, samo povejte kakšno boste, z mlekom ali brez, s sladkorjem ali brez, s smetano ali brez....

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
1.1.2008 8:50:53   
Anonimen
eno lepo dobro jutro še od mene.
jaz sem sicer malo user posted image , sicer pa ni prehudo - bom že preživela ta dan...
eva je zdržala do polnoči - ne moreš verjeti, koliko ima energije. tam nekje po pol enajstih se je začelo bliskati tu okoli in sma kar skoz podstrešno okno gledale ognjemet. pa tudi ta pravi ognjemet je bil na takem mestu, da se je lepo videlo skozi oknouser posted image . no, nekje ob pol enih pa je kar padla v posteljo in zaspala. sedaj pa je tudi že pokonciuser posted image  - sem mislila, da bo danes spala do 12user posted image .
ta mala pa se je zbudila malo po polnoči, in je tako pokalo zunaj, da nisma spale vse tja do 1. prvič mi je na rokah zaspala, pa sem jo lepo položila nazaj v posteljo in smo brez prestanka spali do 7.30

še enkrat SREČNO IN ZDRAVO 2008!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3229
1.1.2008 8:51:58   
tejkag
Srečno novo leto!user posted image
Da bi naši bejbeki bli zdravi pa pridni in da bi čim več spali. Da bi se imeli radi in da bi se uresničilo vse kar si pač želite!
Tako silvestrovanje smo preživeli, Lana se na srečo ni zbudila, ker je pri nas blo res hudo. Kot bi blo konc sveta, rakete pa valda da tudi petarde. No ugotovila sem da mam sosede totalno debilne, je en metal petare glih pod oknom, kjer mi spimo. Pa mu je mama rekla, če bi lahko petarde metal malo bolj gor po ulici. No in je nehal. Po polnoči pa je nelašč spet vrgo dve petardi pod oknom-ful se sliši. Sem šla ven da bi se zbunila in začuda nikjer nobenega. Mislim halooo, kdo pa bi bil če ne oniuser posted image kreteni. Eh ni se za sekirat ne.
Drugače pa se je moja mama ponudla, da bi pazila na bejbo, midva pa lahko kam greva, samo se nama ni dalo. Sva postala prava zapečkarja user posted image .
Tak zdaj morm it pa rit pucat-že drugič danes. Lana je glih napolnila plenico.

pa bomo imeli še enega :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3230
1.1.2008 9:39:43   
hariba
Hm mi smo vsi budni pričakali novo leto. Tudi Zoja. Se je zbudila kake dobre pol ure prej, ko je še bolj vse pokalo in piskalo. Sva potem iz balkona ob polnoči gledala vrtne ognjemete in rakete. Mter sta imeli 2 družini zaloge za več kot uro in polm prižiganja, no pa pred 23 so že enkajkrat prišli ven kaj prižgat. Je bila pa Zoja navdušena je govorila iiii in kakor ploskala z rokami. No pol sem nekaj časa poleg nje ležala, da se bi umirila, ko je zaspala sva šla s sosedi na ulico nazdravit pol pa okrog 1h tudi midva šla spat. Zoja se je še 2 krat zbudila, drugič sem jo preložila na najino posteljo, ker sem ni ljubilo več vstajat, kar sicer ne delam. Od takrat dalje je pa spala  do 8.30user posted image
Taveliki so pa čisto hin tudi, še vsi trije spijo.
Ou ou, zdaj pa  je Zoji uspelo si prilastit etui s cd ji. Tole moram pa preprečit.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
1.1.2008 9:41:11   
lilka
DOBRO JUTRO, HVALA ZA LEPE ŽELJE IN SLIKCE PRAV VSEM!

Evo nas aprilčice že pišemo......, mi smo že od sedmih pokonci, vsa slovenija pa še spi.....user posted image . sva se z možem pogovarjala, da sva trezna pričakala novo leto prvič po 10 letih....user posted image user posted image user posted image

Midve s Tinko sva ga prespali, Tinke ni zbudilo pokanje petard in raket pa je fuuul bobnelo,( kaj denarja so naši sosedje v luft zmetali)user posted image , mene pa je, samo se mi ni dalo vstat in gledat skozi okono, ati je počakal ognjemet potem je pa tudi on prišel spat, tako da smo danes sveži in naspani.....Kot je rekla taška30, res super silvestrovo, brez nažiranja, priprav, obiskov, mačka naslednji dan....

šivi: jaz sem tudi bla šivana, samo me ne bolijo,somo samo par mesecev po porodu, tako da vem kao je, hvala bogu, da me ne več....

mojčca: ja kaj pa naj kot da sem šla spat, sej me je tako zmanjkovalo da sem komaj film na POP-u do konca vidla, če ležiš na kavču in v tišini gledaš tv te pač zmanjka...user posted image novo leto gor ali dol....

nakupovaja: jaz sem šla samo po kruh in cigarete, pa mi je blo žal, ker parkirat nisem mela kje, v šparu so se prav zaletavali z vozički me je ena baba preščipnila za vozičkom, folk je čisto nor, kaj vse so basali.....

Thumbelina: naj se ti uresničijo tvoji novoletni sklepi user posted image , jaz jih nisem naredila.....

avtosedež: naša je že kakšne 14 dni v avtosedežu, ker je kombinezonu al pa v bundi nisem mogla več v jajčko stlačit, imamo pa nega rabljenega od soseda, ne bom novega kupovala, sej tiste ko mate več otrok za tadrugega tudi ne novega kupite ali pač?

mojčca: mi vsi trije močno držimo pesti da bo s tvojo Manco vse vredu

Kuhat ne rabim danes, no razen za Tinko, je babi včeraj naredila sarmo, popoldne gremo pa ka babici in dedku za kašno uro, tolko da voščimo, sem jezna še od zadnjič mi ni za bit tam, samo sta pa le moževa starša morem stisnit zobe.....

user posted image sva pa vseeno dopoldne, ko je bila tinka  z babi na sprehodu, ker še ni bla tako močna oz. je bla v presledkih, šele danes se je vlilo, sva mogla izkoristit, tako kot na zadnji dan starega leta tako vso leto je rekel mož......user posted image

Takole, zdej sem vas prebrala in vam odpisala,popila kavico, zdej se pa lahko začne danuser posted image

Lepo ga preživite!!!!!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
1.1.2008 10:35:59   
smotka lonib
lilka!
midva z mojim sva tud še včeraj na zadnji dan v letu sredi dneva (raje ne povem kje)user posted image user posted image .

Mopram nehat, ker sta vanja in nejc tok tečna, da se kar naprej kregata. Jih bom moglauser posted image -

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
1.1.2008 10:45:23   
ALESSA
Ojla!

Mi smo se pa zbudili on 08.15. Jaz sem pa danes malo potegnila in to do 10.00. Mi je ful pasalo po dooooooooooooolgeeeeeeeeeeeeem času.
Maladva sta prespala vso noč brez problema, midva sva pa šla spat ob 01.30.  Pri nas je tudi ful pokalo in v mestu je bil ful lep in dolg ognjemet. Sva ga z možem gledala kar čez kuhinjsko okno. Se je lepo videl. Sicer smo na vasi ampak ne daleč iz mesta.
Prej vam nisem hotela s tem težit, zdaj pa me zanima, če je katera tudi imela tak problem.
30.12. ob polnoči sem se vlegla v posteljo in naenkrat me je začelo ful bolet v predelu trikotnika. Sem se vstala in šla v kopalnico, sem misla, da bom lahko rignila pa bo ok, ampak sem rignila pa me je začelo še bolj bolet. Potem se mi je bolečina razširila čez celoten hrbet in čez ledvice in trebuh. Zablokiralo mi je celo telo. Komaj sem hodila, sem imela ful mehke noge in sem misla, da bom skupaj padla. Pa ful me je začelo dušit. Mož mi je poomagal se oblečt, da me je spravil v zdravstveni dom. Tam so mi naredili EKG in je bilo vse OK, pa pritisk je bil OK. Dežurni me je priklopil na kisik in sem dosti lažje dihala. Noben položaj mi ni pasal, samo če sem na hrbtu čisto mirno ležala. Kak sem se pa malo zmigala pa katastrofa. Dobila sem injekcijo proti bolečinam. Mi je pomagala. Včeraj pa je bilo vse OK in kot, da ni bilo nič. Sem šla včeraj še k svojemu zdravniku in me je pregledal pa je reko, da je vse OK. Dobila sem tablete proti zmanjševanju želodčne kisline. To moram jemat 14 dni.
Me zanima, če je katera imela enak problem kdaj???????????????????????
Me je ful panika pšograbla, ker nisem prej nikoli imela problemov. In upam, da v prihodnje tudi ne več. Sem pa pol ure pred spanjem pojedla ženljo in 4 kosščeke pršuta in sem misla, da bi lahko bilo od tega pa je zdravnik rekel da lahko samo, da menda ni od tega. Lahko pa je na psihi, ker sem se pa res malo bolj sekirala, kot pa ne.  Pa saj včasih se tudi pa ni bilo še nikoli tako. Ne vem no, kaj bi to bilo. Me res zanima,če je katera imela tak problem.

Lep dan!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
1.1.2008 11:00:46   
zoom zoom
Še z moje strani. 
Srečno in zdravo, pa vse kar paše zraven v letu 2008 vam želim-

Sem pa letos tako rekoč prespala polnoč. Zbudila sem se 4 minute čez, ker je nekaj pokalo, ampak na srečo imamo hudo izolirna okna in se je bolj malo slišalo. Se mi niti ni ljubilo vstat, da bi šla mojemu voščit (je spat na kavču - sva lepo začela, a ne). Tamala dva pa nista nič slišala in se tudi ne zbudila. tamala se je potem zbudila malo čez ena, sem ji morala pod mus nos spucat (sem potem v dnevni spotoma še mojemu voščila in ga zbudila s sesalcem), potem ni hotela zaspat brez flaše mleka, potem je zaspala in spala do 7h. Lahko rečem, da sem kar spočita. Starejši se je pa zbudil malo pred osmo.

JE včraj sicer hotel čakat na ognjemet, ampak je bil tako že zaspan (ker je biil buden od 7h zjutraj, brez popoldanskega spanca - star 3 leta), tako da je šel moj prižgat ene 3 rakete, potem pa je šel spat in tudi takoj zaspal malo čez osem.

Drgač pa naša zdej spi 1. rundo, starejši gleda Frančka, moj je šel tudi še malo spat, jaz pa malo za računalnikom visim. Me pa danes nekaj čudno boli oz. bolj e rečeno šika v križu in hrbtenici. MOJA NOVOLETNA OBLJUBA:

- vsak dan telovadit
- pa par kg zgubit
- ostalo pa bomo videli, bo sproti prišlo.

Imejte se.

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
1.1.2008 11:21:43   
gaja*
Dobro jutro, smo že pokonci user posted image
Mi pa smo si malo privoščili silvestrovanja včeraj. Zvečer smo šli k moji mami na večerjo (njamsi, se je potrudila). Potem pa smo še malo posedeli in se odpravili domov. Najprej smo se z gajo malo poslikali in posneli, potem pa sva gajo skopala in spravila spat. Zaspala je že ob osmih in se samo 2x zbudila. Pokanje je niti ni preveč motilo, se pa itak ful malo sliši v sobo (je ati fajn okne naredil user posted image user posted image ). 
Potem sta prišla k nama sestra in njen user posted image , pa smo si mal privoščli. Sej ni blo ne vem kaj, smo igrali poker in katance, zraven grickali sladkarije in seveda mal pili tud user posted image user posted image Še mama si ga je malo privoščila, sem kar popila nekega materiala, samo ni bilo hudo. Sem danes vseeno kot rožica user posted image Nazdravili smo s penino, potem pa je (skoraj) svak prižgal dva ognjemeta. Ta prvi je ful lepo gorel, ta drugi je bil pa kr neki. Je sam pokalo, v zrak pani šlo nič user posted image S sestro sva prižgali brsketalice, pol pa smo šli nazaj noter...
Onadva sta pol šla naprej, pa itak sta bila kar precej user posted image , tak da itak nista mogla več. Jej jej mladina, sta podlegla user posted image user posted image

No, potem pa se je moj user posted image še spomnil name (prej ni bilo časa) in sva tako fino začela novo leto user posted image user posted image user posted image Juhuhu!! Mislim, da še nikoli tak user posted image Je prav pasalo user posted image user posted image Pol me je pa še danes zjutraj tako lepo zbudil, da ni vrag, da ne bomo letos naštimali še kakega user posted image user posted image user posted image

Še nekaj morem povedat. Danes zjutraj se je gaja prvič dvignila v kinderpetu gor in naju tak pozdravila. Sem ko nora
letela po fotoaparat, da sem jo klocnila... Bravo, punca user posted image user posted image
Se mi zdi, da je gaja v enem tednu tako napredovala, kar se kobacanja in dvigovanja tiče, da skor ne more bit res. user posted image

Tako, nazadnje pa še:
punce ostanite take fajne kot ste bile do zdaj, pa še fejst pišite. Tudi jaz sem vesela, da lahko z vami čvekam...

LP, se še kaj javim

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
1.1.2008 11:28:22   
smotka lonib
hojla!

vidim, da ste se ene že zbudile, ene pa še spite.
Vsem pošiljam en velik user posted image . če ga katera nima, ga pošljem en žarek.

Čao!

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
1.1.2008 11:38:46   
mojčca
OJ

No, pa smo preživeli. Kaj bi dala za kakšno uro spanca. Matic je včeraj imel žurke od pol polnoči naprej. Ene 15 minut čez polnoči pa me je klicala mami, če lahko pridem domov in pomirim našega kričača. Ja, je bil fant čisto buden in nič ni delovalo, da bi imel namen zaspati nazaj. Po več kot pol ure mu je uspelo zaspati nazaj, potem pa sem šla jaz nazaj v našo novo hišico, za vsak slučaj še enkrat pokličem mami, če Matic spi in seveda ni. Tako da sem se še enkrat obrnila in nazaj uspavati Matica. No, ker mi drugače ni uspelo, je gospodič spal v zakonski postelji, tako da sem mojemu rekla, ko prideva domov, da naj se previdno uleže na posteljo, ker bova imela družbo. Ob 5 zjutraj, ko sva prišla domov user posted image , pa je že nekaj jamral. Tako da punce, joj kolk sem jaz dons utrujen.

Kar se pa tiče pokanja petard, raket, je bilo pa pri nas noro. Jaz ne vem, a ljudje namesto petard po novem kupujejo bombe user posted image  Pa to ni res, se sploh ne čudim, da je bil user posted image  tako prestrašen in ni mogel spati. Še mene je parkrat streslo.

Če kakšna skuha kavo, zame eno taveliko, prosim. Moj je šel spat, ker ga ful boli glava (ja, to je pa to, če si še ves bolan in namesto, da bi ležal doma, hodiš naokoli, no, pa kakšnega preveč je mogoče tudi spil, ampak mešal pa ni user posted image ) jaz pa že sedim za računalnikom in skoraj nič ne vidim.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
1.1.2008 11:41:28   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

hojla!

vidim, da ste se ene že zbudile, ene pa še spite.
Vsem pošiljam en velik user posted image . če ga katera nima, ga pošljem en žarek.

Čao!

Lonib, meni bi sedajle bolj odgovarjalo, da bi bila noč in da bi spali. Ampak hvala, namen je bil dober. No, pri nas je bil prejle tudi sonček.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
1.1.2008 11:42:48   
hariba
Aja moji novoletni sklepi:1.ob večerih sem bom ob pc nehala  z milko nažirat bom namesto tega raje telovadila.
2.Spet se bom začela malo bolj rihtat in ne bom hodila naokrog več kot kaka na pol klošarka. Sem se zdaj zadnje emsece čisto zanemarila.
3. bom na 2 ali 3 mesce šla zvečr z pijateljicami na kak  brezalkoholni drink, da odklopim vse probleme.
4.Bom sproti oziroma bolj pogosto čistila pečico, ker je potem vse zamaščeno in zelo trdovratno user posted image .
No bomo videli kaj bo.
V petek imam z Zojo posvetovalnico, me res zanima koliko je že dolga. Številka 68 ji nikakor ni več prav, od 74 le raztegljivi body in malo večji modeli
avtosedež Čeprav 9 kg Zoja še nima, kake pol kg še verjetno majnka jo imam zdaj že v obeh avtih v sedežu. je bila zelo utesnjena v lupinici, ima dolge nogeuser posted image  in prejšnjič ko smo šli k mami je nsem mogla z pajacem stlačit not, zato je moj še romerja v enoprostorca montiral, brevi ja v svojem avtu sem pa že enih 14 dni imela.
Grem pogledat kako je kaj z mojim nadevanim piščancem v pečici.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
1.1.2008 11:48:37   
gaja*
user posted image
Že spet, a ne?

mojca B: 
hvala za kavo, ampak jaz sem si kar čaj vzela. Njam, je prav pasalo, ko nekdo drug skuha user posted image A je Jona kaj boljš?

tejkag:ma s temi petardami so šli tud men na jetra, že cel teden je zvečer pokalouser posted image Sam nas res očitno mal okna rešijo, ker ni bilo sile in se gaja ni prebujala, pa običajno zelo rahlo spi.

Alessa
: a te je tak krč držal? To se pa meni včasih zgodi, da se sploh ne morem premaknit. Mene takrat tak zateguje, da komaj diham in sploh se ne morem premikat user posted image

zoom zoom:fajne novoletne obljube si  si zadala...  Upam, da ti jih uspe realizirat user posted image

Lonib in lilka
: vidve sta pa s telovadbo že začeli letos, le tako naprej user posted image user posted image Lonib, zdaj si tak že skor povedla, no, kje sta ?? user posted image user posted image user posted image Naj ti ne bo nerodno, saj smo same domače user posted image

hariba: zdaj ko je tega živžava konec, pa bo šlo lažje naprej, ne?

Valika
:  brez skrbi, saj jim bo pošla energija, pa se boš lahko še ti spočila user posted image

taška 30: glede na to, kak čas si se javljala na rr, spregledamo, da se je oglašala penina, hik user posted image

thumbelina: mož je prej bral z mano tuki na rr (danes začuda ni tak nastrojen, ko sem na rr), pa se je ful nasmejal tvojim pisanim štumfom user posted image user posted image

Tak, zdaj pa morem it,
sorči, če kere nisem komentirala, sej, bom pa drugič

Pa moje obljube vam morem še napisat, sam jih morem mal preštudirat, ker jih je čist preveč... user posted image

LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
1.1.2008 11:49:15   
hariba
Ja sva istočasno pisali mojčca, ker jaz vmes med postom še kako malenkost nardim ali pa  raziskovalko Zojo od kod odstranim, zato pri meni pisanje posta dle traja.
Te pa kar 2 user posted image user posted image  častim. Ajde pridi malo k sebi. Jaz sem tudi čisto hin že od božiča skoraj nič ne spim. No ker je zdaj silvestrovo mimo, upam da vsaj pokanja ne bo več in je vsaj to ne bo več budilo.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
1.1.2008 11:57:14   
mojčca
O Hariba, hvala, ful dobra, bom kar obe spila.

Grem previti Matica, pa ful je zaspan. Se pozna, da ga je ponoči žural.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
1.1.2008 12:19:41   
hariba
No ti bo pa morda čez dan sapl več kot običajno. Zoja že dobro uro spi.
Grem kosilo dokončat.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
1.1.2008 12:27:29   
bojana1
VSEM ŽELIM VELIKO ZDRAVJA še posebej našim otročičkom ,veliko medsebojnega razumevanja ,da se vam uresniči večino želja in da ostanete takšne kot ste!!!!user posted image user posted image user posted image
Tudi pri nas so pokale bombeuser posted image ,sosedi so čist znoreli!Zuser posted image sma lepo preživela novo leto.Prav tako se je Luka okoli polnoči zbudil-posledca petarduser posted image Okli 1.00 smo se odpravili spat-samo jaz nisem mogla zaradi preglasne muzike in dretja.Tudi Luka se je skoz zbujal.Spali smo pa potem do 9.00,s tem da sma še okrog 5.00 jedla.
Punce hvala za lepe želje,pa se še vam javim!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
1.1.2008 12:27:41   
juniorka
Naj vam to leto prinese zdravje, srečo in veselje, pa tudi, da se vam izpolnijo vse skrite želje!

Super ste punce, ostanite še naprej takšne, kot ste!user posted image user posted image user posted image

Naš lump se je zbudil ob polnoči zaradi noska, pa še ob pol dveh, od 4-6 sva pa bla pokonci, sesala- nosek, pa je po 5min spet ista pesem... V glavnem, počutim se, kot da bi ga žurala celo noč user posted image - isto kot lani od aprila daljeuser posted image !
Še kasneje kaj napišem, če mi bo uspelo!

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
1.1.2008 12:34:31   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

No ti bo pa morda čez dan sapl več kot običajno. Zoja že dobro uro spi.
Grem kosilo dokončat.

Slabo kaže. Sem ga dala v posteljo in se na veliko pritožuje, pa komaj gleda, ker je tako zaspan. Je pa danes pri malici ful protestiral. Upam, da je to samo današnja finta in da mu to ne bo prišlo v navado.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
1.1.2008 12:49:58   
ALESSA
gaja: ni me krč držel ampak sem imela tak občutek, kot, da sem dobila nekak napad nevem česa. Ful sem otrpnila. Mislim, da so bili res samo živci, ker danes pa se dobro počutim. Ne vem, res upam, da je bilo samo to. Sem pa res tak človek, da si vse k srcu ženem in vem, da to ni dobro, ampak kaj morem.?

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
1.1.2008 12:52:26   
aischa
user posted image

veliko sreče, zdravja, zadovolstva in internetnega čveka 

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
1.1.2008 12:55:20   
smotka lonib
hojla!

Mojčca!
sej sem jest tud še zaspana ampak kr gre. spat sem šla okoli 02.30 ure. okoli 04.00 do 04.30 ure je Zala stokala, pol je pa zaspala. se je pa ob 08.00 zbudila.
prejle je spala pol ure. v tem času pa sem jest že delala in to user posted image  in user posted image user posted image . Madonca, še dons ne morem počivat. Sej bolje, da nekaj delam, ker če ne bi kar v stoje zaspala.

gaja*!
sej bi povedala, pa se bojim, da me bo ena skritizirala (marička), kje sva z mojim user posted image .

Moram pogledat sarm, ki se kuha.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.