lilka
|
DOBRO JUTRO, HVALA ZA LEPE ŽELJE IN SLIKCE PRAV VSEM! Evo nas aprilčice že pišemo......, mi smo že od sedmih pokonci, vsa slovenija pa še spi..... . sva se z možem pogovarjala, da sva trezna pričakala novo leto prvič po 10 letih.... Midve s Tinko sva ga prespali, Tinke ni zbudilo pokanje petard in raket pa je fuuul bobnelo,( kaj denarja so naši sosedje v luft zmetali) , mene pa je, samo se mi ni dalo vstat in gledat skozi okono, ati je počakal ognjemet potem je pa tudi on prišel spat, tako da smo danes sveži in naspani.....Kot je rekla taška30, res super silvestrovo, brez nažiranja, priprav, obiskov, mačka naslednji dan.... šivi: jaz sem tudi bla šivana, samo me ne bolijo,somo samo par mesecev po porodu, tako da vem kao je, hvala bogu, da me ne več.... mojčca: ja kaj pa naj kot da sem šla spat, sej me je tako zmanjkovalo da sem komaj film na POP-u do konca vidla, če ležiš na kavču in v tišini gledaš tv te pač zmanjka... novo leto gor ali dol.... nakupovaja: jaz sem šla samo po kruh in cigarete, pa mi je blo žal, ker parkirat nisem mela kje, v šparu so se prav zaletavali z vozički me je ena baba preščipnila za vozičkom, folk je čisto nor, kaj vse so basali..... Thumbelina: naj se ti uresničijo tvoji novoletni sklepi , jaz jih nisem naredila..... avtosedež: naša je že kakšne 14 dni v avtosedežu, ker je kombinezonu al pa v bundi nisem mogla več v jajčko stlačit, imamo pa nega rabljenega od soseda, ne bom novega kupovala, sej tiste ko mate več otrok za tadrugega tudi ne novega kupite ali pač? mojčca: mi vsi trije močno držimo pesti da bo s tvojo Manco vse vredu Kuhat ne rabim danes, no razen za Tinko, je babi včeraj naredila sarmo, popoldne gremo pa ka babici in dedku za kašno uro, tolko da voščimo, sem jezna še od zadnjič mi ni za bit tam, samo sta pa le moževa starša morem stisnit zobe..... sva pa vseeno dopoldne, ko je bila tinka z babi na sprehodu, ker še ni bla tako močna oz. je bla v presledkih, šele danes se je vlilo, sva mogla izkoristit, tako kot na zadnji dan starega leta tako vso leto je rekel mož...... Takole, zdej sem vas prebrala in vam odpisala,popila kavico, zdej se pa lahko začne dan Lepo ga preživite!!!!!