*piškotek*
|
No evo še mene.... Mi smo včeraj zvečer pojedli tiste pečene kruhke, potem bolj pozno še neko čudno sladico (sem jo prvič pacala - in tudi zadnjič), pogledali ful dobro risanko na DVD-ju, mali je spal že od 19.30, tako da je bilo super! Ob polnoči smo malo gledali rakete zunaj, pa začuda ni bilo tako grozno, tudi pretiranega pokanja ne, saj je mali spal kot top in ga nič ni motilo. No in potem sem se počasi sparvila spat ob 00.45. No ob 00.50 se je pa začela povsem druga zgodba in prelep večer se je prevesil v katastrofalno noč! Mali se je zbudil. In potem spet čez 15 min, in potem spet čez 10 minut,... naprej ne bom naštevala, ker se mi je kar mešalo! Ob 2.10 sem mu naredila mleko in je pojedel 150 ml in sem si mislila, no zdaj pa bomo spali vsaj do 5 (ker drugače ponoči nič več ne je - šele ob 5 dobi prvo mleko) pa sem se krepko zmotila. Po 30 min je bil spet grozen jok in tako vse do 4.20 dokler nisem obupala in ga dala k sebi v posteljo (prvič odkar se je rodil!) pa se je tudi pri nama skoz zbujal, tako da je ob 6 dobil že spet mleko in ob 7.30 smo bili že vsi pokonci. GROZA!!!! No tako se je pri nas začelo novo leto.... in sem danes čisto taka, kot bi ga žurala in pila in ne vem kaj še vse!!! Se mu pa pozna da ga je noč zdelala, ker sedajle pa že spi od 11.30 (2,5 ure) in sem si celo jaz privoščila dobro uro spanja, je pa moj dragi rekel da se je po pol ure zbudil in mu je dal malo za pit in je zaspal naprej. Še dobro da je mami prinesla sarme, da mi ni treba nič kuhat, da samo pogrejem. Sedaj bomo imeli kosilo, potem pa gremo do tašče na obisk (pa kr ne bi šla, ker se mi nič ne da) No vidim, da ste tudi ve nekatere prespale, nekatere predežurale z , nekatere žurale včeraj, jaz pa komaj čakam da se življenje vrne v stare tirnice, pa tudi nismo imeli prenažiranja, obiskov, "mačka",.... Mojčca: vidim da ste imeli tudi pri vas pestro noč, upam da bo res stanje boljše čez dan, če pa ne pa svaj ponoči! Lonib: Si pa že pridna danes, drugače pa ni panike za maričko, ti kr povej, kje sta, zaradi nje se pa ja ne boš sekirala. A ja, pa hvala za sončne žarke, pri nas je vse skupaj nekaj oblačno, megleno, čudno,... al pa že jaz samo tako vidim. Alessa: še dobro da ni postalo kaj hujšega iz tega, meni se kaj podobnega še ni zgodilo. Drži se in upam da bo naprej vse OK Gaja: no lepo da sta tako uspešno začela novo leto, potem pa kar tako naprej, da bo kmalu kej Pa čestitke za stanje v posteljici!!! Zoom zoom: tudi jaz bi si rajši privoščila novoletno noč - spanje, če bi bilo po moje. Pa je moj vztrajal, da pa bom vsaj do polnoči zdržala. Ja nemu je lahko to rečt, ko mu pa ni treba nikoli ponoči dežurat z našim , ah, moški. Novoletne zaobljube: rajši ne bom naštevala, ker jih je preveč, pa še itak se jih ne bom držala, kolikor se poznam, ker imam kar vsako leto podobne, pa se še vedno niso uresničile in udejanjile Joj, zdaj se je pa zbudil, oprostite če kaj nisem komentirala, bom probala zvečer, zdaj pa šibam previt rito in na kosilo, potem pa še na obisk,...