|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
1.1.2008 13:35:00   
Anonimen
lonib - jaz sem tudi danes že delovna - kaj čmo, danes tak kak vsak dan. sem že počistila kopalnico, kosilo že skuhano, gremo takoj ko neham s pisanjem jest.
lara pa je spala celi dve uriuser posted image . od 10.45 pa do 12.45user posted image

alessa - ne se več toliko sekirat - ja, sigurno so te malce živci dajali...

mene pa je danes vsekalo nekje v desni lopatici - komaj premikam roko, pa komaj dvigujem to našo user posted image ...uf, ne vem kdaj me bo popustilo. sem si že masirala, pa moj mi je tudi že masiral, pa nič pomaga

nič, gremo k kosilu.......

(odgovor članu smotka lonib)
  Neposredna povezava do sporočila: 3251
1.1.2008 13:50:37   
thumbelina
No zdaj ste se pa res načvekale, jaz grem cote obesit, bili smo zunaj na sprehodu, sam se je sonce že skrilo.... Tavelika še spi, tamali čist naraketiran tamle na tleh nekaj čara. Midva z možem grickava mehiški čips z načo sirom, tko mirno popoldne.....

Se še kaj tipkamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
1.1.2008 14:14:31   
*piškotek*
No evo še mene....
Mi smo včeraj zvečer pojedli tiste pečene kruhke, potem bolj pozno še neko čudno sladico (sem jo prvič pacala - in tudi zadnjič), pogledali ful dobro risanko na DVD-ju, mali je spal že od 19.30, tako da je bilo super! Ob polnoči smo malo gledali rakete zunaj, pa začuda ni bilo tako grozno, tudi pretiranega pokanja ne, saj je mali spal kot top in ga nič ni motilo. No in potem sem se počasi sparvila spat ob 00.45.
No ob 00.50 se je pa začela povsem druga zgodba in prelep večer se je prevesil v katastrofalno noč! Mali se je zbudil. In potem spet čez 15 min, in potem spet čez 10 minut,... naprej ne bom naštevala, ker se mi je kar mešalo! Ob 2.10 sem mu naredila mleko in je pojedel 150 ml in sem si mislila, no zdaj pa bomo spali vsaj do 5 (ker drugače ponoči nič več ne je - šele ob 5 dobi prvo mleko) pa sem se krepko zmotila. Po 30 min je bil spet grozen jok in tako vse do 4.20 dokler nisem obupala in ga dala k sebi v posteljo (prvič odkar se je rodil!) pa se je tudi pri nama skoz zbujal, tako da je ob 6 dobil že spet mleko in ob 7.30 smo bili že vsi pokonci. GROZA!!!! No tako se je pri nas začelo novo leto.... in sem danes čisto taka, kot bi ga žurala in pila in ne vem kaj še vse!!!
Se mu pa pozna da ga je noč zdelala, ker sedajle pa že spi od 11.30 (2,5 ure) in sem si celo jaz privoščila dobro uro spanja, je pa moj dragi rekel da se je po pol ure zbudil in mu je dal malo za pit in je zaspal naprej.
Še dobro da je mami prinesla sarme, da mi ni treba nič kuhat, da samo pogrejem. Sedaj bomo imeli kosilo, potem pa gremo do tašče na obisk (pa kr ne bi šla, ker se mi nič ne da)

No vidim, da ste tudi ve nekatere prespale, nekatere predežurale z user posted image , nekatere žurale včeraj, jaz pa komaj čakam da se življenje vrne v stare tirnice, pa tudi nismo imeli prenažiranja, obiskov, "mačka",....

Mojčca: vidim da ste imeli tudi pri vas pestro noč, upam da bo res stanje boljše čez dan, če pa ne pa svaj ponoči!

Lonib: Si pa že pridna danes, drugače pa ni panike za maričko, ti kr povej, kje sta, zaradi nje se pa ja ne boš sekirala. A ja, pa hvala za sončne žarke, pri nas je vse skupaj nekaj oblačno, megleno, čudno,... al pa že jaz samo tako vidim. user posted image

Alessa: še dobro da ni postalo kaj hujšega iz tega, meni se kaj podobnega še ni zgodilo. Drži se in upam da bo naprej vse OK

Gaja: no lepo da sta tako uspešno začela novo leto, potem pa kar tako naprej, da bo kmalu kej user posted image user posted image user posted image  Pa čestitke za stanje v posteljici!!!

Zoom zoom: tudi jaz bi si rajši privoščila novoletno noč - spanje, če bi bilo po moje. Pa je moj vztrajal, da pa bom vsaj do polnoči zdržala. Ja nemu je lahko to rečt, ko mu pa ni treba nikoli ponoči dežurat z našim user posted image , ah, moški.

Novoletne zaobljube: rajši ne bom naštevala, ker jih je preveč, pa še itak se jih ne bom držala, kolikor se poznam, ker imam kar vsako leto podobne, pa se še vedno niso uresničile in udejanjile user posted image user posted image user posted image

Joj, zdaj se je pa zbudil, oprostite če kaj nisem komentirala, bom probala zvečer, zdaj pa šibam previt rito in na kosilo, potem pa še na obisk,...

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
1.1.2008 14:34:12   
thumbelina
Ptri nas pa sonce sije in snežiuser posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
1.1.2008 14:42:23   
smotka lonib
valika!
Jest likam  vsako nedeljo. In tud dons imam tak občutek ,kot da je nedelja.

*piškotek*!
Vidim , da si tui tud mela žurke. jest sem jih imela okoli 04.00 ure. Ene 5-krat sem jo položila v posteljico, pa se je po minuti zbudila in jokala.

Zdejle je pa spet tečna. Sem mu jo k mojemu poturila, ker jo iamam itak cel dan. pa še tok je name navezana, da k drugemu noče. Ko jo moj hoče meni vzeti iz naročja, se me dobesedno prilima kot klop.user posted image

ALESSA!
Upam, da se ti kej takega ne ponovi več. Sem pa jest enkrat imela tak primer, da ko sem hotla vstati iz stola nisem mogla s hrbtom ne naprej ne nazaj. Tok me je bolelo v prsih in rebrih, da sem pol ure sedela na stolu. če sem se malo naprej nagnila, me je bolelo kot hudič ali pa nazaj naslonila. Kot bi me prijel en krčuser posted image .

zdej pa grem, ker sem najbrž že dobila obiske.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
1.1.2008 15:29:23   
hariba
Mi smo tudi bili na kratkem sprehodu. Povsod ob ogrjah in po pločniku ležijo ostanki petard in pirotehnike.
Sem odkrila kaj ej bilo verjetno še dodatni razlog več noči zapored za zojino nespečnost. Peti zobek prodira namreč na plano.
NE sem po thumbelininem vzgledu tudi jaz z bolj strogim glasom začela govorit ne ne, no še prav povdarim to besedo, če povem še naprej kaj naj ne in zakaj. Ja pa se odzove na ne, za hip obstoji, preneha ali da iz ust me pogleda, se nasmeji in nadaljuje. Ti smrklja malauser posted image . No prej se je priplazila do moževe nočne omarice. Odprla spodnji predal in začela po tleh metati njegove zokne. sem začela vpiti ne ne ne smeš, pusti not. se obrne me nekaj časa začudeno rahlo prestrašeno gleda, zokne izpuste, pa odpre zgornjega i ponovi vajo s spodnjicami.  Uh kaj bo šele, če je že sedaj taki mali user posted image .
allesa jaz tudi upam, da se ti to nikoli več ne ponovi.
no se grem s tavelikimi in mojim še zraven 1 kviz igrat, da vidm, če še sploh kaj znam. So dobili to družabno igrio za božič in so zdaj ful navdušeni.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
1.1.2008 16:07:28   
mojčca
Alessa, kaj takega kot ti opisuješ (nekakšen napad), hvala bogu še nisem doživela in upam, da ga ne bom. Je pa čisto možno, da je to od živcev, tako da mirno kri. Ja, lažje je napisati, kot pa to narediti.

Lonib, ti pa ne pretiravaj z delom oz. če imaš še kaj volje, vabljena k nam. In do kdaj si potem imela včeraj na obisku sosedo????????

Valika, ti tudi ne pretiravaj s delom. Kar se tiče spanja otrok, bom jaz danes rajši tiho. Joj, ne morem biti. Ponoči ima žurke, potem pa ga dam spati čez dan in se frajer čez 20 minut zbudi. Itak, da  sem šla k njemu v sobo, ga popokala v zakonsko posteljo, po 15 minutah kričanja pa je potem zaspal še za dobre pol ure.

Thumbelina, uživajta ob čipsu.

Piškotek, ja kot vidim, ste imeli kar noro noč. Saj bo boljše, upajmo.

Hariba, bravo za peti zobek. Mi smo še kar pri dveh, ki sta zelo ostra in če te ugrizne, auč, boli.

Beseda NE: ja, tudi midva sva to začela uporabljati sploh pri previjanju in kaj naredi, ko zasliši to besedo user posted image , ja, ploska mi, pa zraven se mi user posted image . Si misli, ti kar govori, kdo te pa posluša user posted image .

No, kar se tiče Mance stanje ni nič drugačno, ona noče jesti in pika. No, danes je pojedla ne boste verjele dva koščka jabolka, potem pa je izgledala takole user posted image . No, za piko na i, pa danes s hrano protestira tudi Matic. Zjutraj je spil mleko, za malico ni pojedel vse skupaj nič (pa drugače kaki obožuje), za kosilo sva se tudi kar borila, da je pojedel saj nekaj, tako da res ne vem. Upam, da ni dobil kakšne viroze od Mance. Če Matic in Manca ne bosta hotela nič jesti, bova pa še midva na shujševalni.

Joj, kako lepo se je pričelo novo leto. Če se bo tako nadaljevalo, na hrani ne bomo veliko zapravili, mami pa bo konec meseca samo še za kakšnega psihiatra user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
1.1.2008 17:26:00   
aischa
punce moram se vam potožit sem večraj pri kolegici stopila na tehtnico in imam 79 kg ko sem se pred 2 mesecema vagala sem pa imela 72kg. user posted image user posted image user posted image

sedaj ko ne dojim več bodo pa kile šle še hitreje gor.user posted image

danes sem se že podala v boj, že iščem kakšnem fitnes v okolici da se bom 2x na teden potila.
valika ti mogoče veš je kje v ljutomeru kak dober fitnes ali aerobika ali kaj takega.

ima katera izmed vas mogoče kak dober program ali kar koli za hujšanje. katera naprava za doma je super.
kaj se mi splača nabavit ab king pro, ga ima katera in kako je zadovolna z njim.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
1.1.2008 17:30:49   
aischa
sem tako user posted image user posted image

da sem čisto pozabila. naša user posted image  je katastrofalna, noče spat samo se joče in jamra pa ne vem če je to od zobeka gornjega ki ji že malo ven gleda ali je kaj druga.
celo noč smo bili auf prvo zaradi čage potem po 4 zjutraj pa zaradi user posted image  se je tako jokala da je ni bilo mogoče potolažiti.

sem dala nove slikice v album. si lahko pogledate kako smo ga čagaliuser posted image  

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
1.1.2008 17:47:55   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: aischa

danes sem se že podala v boj, že iščem kakšnem fitnes v okolici da se bom 2x na teden potila.
valika ti mogoče veš je kje v ljutomeru kak dober fitnes ali aerobika ali kaj takega.

ima katera izmed vas mogoče kak dober program ali kar koli za hujšanje. katera naprava za doma je super.
kaj se mi splača nabavit ab king pro, ga ima katera in kako je zadovolna z njim.

Najbolj poceni naprava je sigurno tvoj mož, dober program pa je npr. user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja, kar tako rekreacijo si omislita, pa bo. Najceneje, nikamor se ni treba voziti, pa še prijetno ti bo user posted image .

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
1.1.2008 17:52:16   
aischa
samo potem je najbolje da si moj vzame celoletni dopust, saj moram vsaj 15 kg dol dobit user posted image user posted image

pa saj bo samo moram se pa res začet hrani upirat in telovadit.
evo to sta moji novoletni zaobljubiuser posted image  aja pa še izpite moram naredit pa diplomo. ufff to pa je že veliko za to leto ne vem če bo vse šlo skozuser posted image

prvo je šola ampak potem pa moram prvi zaobljubi opustit ker ni motivacije za učenje če ni nič slanega ali sladkega zraven.
no pa smo spet na začetkuuser posted image  

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
1.1.2008 18:03:54   
mojčca
Aischa, bo že. Jaz se spomnim, sem takrat po Manci ravno shujšala, no pa sem bila potem po hitrem postopku user posted image  in ponovi vajo, kar se tiče hujšanja.

Sem ravno pogledala slikce in so super. Je tale vaša Anja prava lepotička.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
1.1.2008 18:05:12   
mojčca
Punce, jaz sem tako utrujena, da res komaj čakam, da gresta otročka spati, jaz pa tudi. Pa danes sta oba tečka, Manci mi že tako ali tako ne je skoraj 6 dni in so jo sama kost in koža, sedaj pa še Matic nekaj protestira.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
1.1.2008 18:53:33   
smotka lonib
Mojčca!
Soseda je bila danes do 01.00 zjutraj pri nas. Pa je rekla po telefonu, da pridejo samo za nekaj časa. Jest sem bla vmes ene pol ure dol, ker se je Zala zbujala. je moj reku, da ji je njen dragi reku, da je cajt da gresta domov (okoli 23.15 ure), ona pa je rekla, da brez veze, ker bo itak polnoč. je rekla, da bi rada še mal ognjemeta gledala, ker je vedla, da sva nabavila dva mini ognjemeta in en vulkanček. Onadva pa nikdar ne kupita, ker sta preškrtauser posted image . Pa on kao privat (popoldanska obrt), da nima dost denarja. Špara denar, da si kupi BMW ali pa bagerja, otroci pa so včasih oblečeni kot klošarji.
Sva šampanjc šele pol odprla, ko sta šla. je moj reku, da tam škrtačem že ne bo dal šampanjca.

Bom raj nehala, ker sem še zdej jezna, moj pa še bolj.

Aischa!
za šlauf okoli trebuha pomagajo trebušnjaki. jest sem jih delala takoj po porodu in ga ni. Učinkuje.

Moram nehat, ker ima Nejc Zalo v roki in se boji, da bo tud on postal kot boduser posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
1.1.2008 19:12:47   
janca77
Pozdravljene aprilčice

No pa je za nami in smo že v letu 2008, kako hitr čas beži in že se bo končala naša porodniška, no ja vsaj moja - delat začnem 03.03.user posted image user posted image Tilna bo pazila moja mama tako da bom zjutraj imela samo sebe za zrihtat.
Včeraj smo se imeli luštno in tud Tilen je dočakal polnoč. Pri sestri ni nikakor mogel zaspati. Domov smo prišli ob 1-ih, pol je pa takoj zaspal do 9-ih zjutraj - milina. Ob 10.30 ga je spet zmanjkal in je spal do 12.30. Kar tako naprej Tilenuser posted image user posted image .
Ko smo prišli domov smo imeli polno dvorišče ostankov od raket, petard - noro. Zjutraj ko je prišla soseda je rekla da je bilo tako kot na fronti. Še dobro da nas ni bilo doma. Eni kar mal preveč pretiravajo.
aischa ogledala sem si slikce in so prav fletne, Anji se nič ne vidi da se je rodila tako drobcena.Glede kilogramov mam pa tud jaz probleme, ampak tko kot je rekla mojčca bova pa več user posted image , pa še mož bo zadovoljen
Ene vidim da ste že zaštartale z delom - likanje user posted image , pridne punce.
Zdej pa moram zaključit, ker že Tilen hoče na vsak način tipkovnico.
Ga grem zrihtat za v posteljo
user posted image

Se oglasim kasneje.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
1.1.2008 20:07:25   
thumbelina
hej, en čmrlj že spi, tadruga čebela pa še brenči (itak), ampak je tudi že v postelji in kaj se dogaja za zaprtimi vrati tud nočem vedetuser posted image .

Popoldne smo imeli obiske, najprej je prišla sestra s fantom, potem pa še moja starša... Pa je hitrominilo tole popoldne. Še jutri, potem se bo Matevžu  pa scufalo, ker ne bo več njegove sestrice doma. Po moje mu bo ful dolgčas. Bo že.

NČ se še pol kaj javim, zdajle z možem še sfiniširava stopnice, jih že celo zimo pacava. Potem bo treba še fugirno maso in bo fertik. Kok bo pol lepo....

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
1.1.2008 20:09:43   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

hej, en čmrlj že spi, tadruga čebela pa še brenči (itak), ampak je tudi že v postelji in kaj se dogaja za zaprtimi vrati tud nočem vedetuser posted image .

No, pri nas pa tamali čmrlj že spi, tavelika pa še brenči v kopalnici, umiva zobe, potem pa po hitrem postopku spati. Komaj čakam, da bo malo miru in da si spočijem ušesa.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
1.1.2008 20:10:12   
thumbelina
Očitno še ni vs epripravljeno, tako da se mal ubadam z našim foto albumom in semm našla slike mojih stvaritev. Tole so naša vrata v verandi. Sem sama naredila tole sliko kar iz slik za steklo. Je vitraž multi predrag za  naju.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3268
1.1.2008 20:12:48   
thumbelina
Tole pa moje slike ki visijo po bajti
user posted image
user posted image
user posted image

NO zdaj pa dost važnanja. <Zdaj grem pa delat.

Pa pa.

Neposredna povezava do sporočila: 3269
1.1.2008 20:24:52   
hariba
Thumbelina, fenomenalna si. Slike so ful čudovite, zlasti vrata so mi ful všeč.
še potem kaj napišem. Zdaj grem zrihtat zojo, . Imam zdaj tak princip, da jo vsak teden začnem 15 minut prej uspavat dokler ne bova prišle na 20 h. Na 20.45 dfa običajno zaspi sva že prišli iz 22.30.

Neposredna povezava do sporočila: 3270
1.1.2008 20:28:30   
mojčca
Thumbelina, ti pa obvladaš ful enih stvari. Super slikce, vrata na verando super, ni da ni.

No, naš gospodič je že začel z jokom. In to imamo sedaj vsak večer isto. Do devetih ali desetih se parkrat zbudi, potem je pa kao mir.

Neposredna povezava do sporočila: 3271
1.1.2008 20:46:38   
ALESSA
Hy!

Punce hvala za pozitivne misli.
Jaz pa sem danes za kosilo naredila kar rižoto. Mi pa smo danes popoldan bili pri naših. Potem smo šli še k moji babici in teti in domov prišli ob 19.30. Sva maladva zrihtala in spita kot klada. Moj user posted image  je pred TV, jaz pa sem na RR. Se mu bom počasi pridružila. Ful se mi spi.  Mi smo tudi danes začeli že z vsakodnevnimi opravili (pranje, sesanje...). Komaj že čakam, da se ti prazniki končajo in, da spet pridemo na stare tire. Se mi že ful vlečejo.  

Byuser posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
1.1.2008 20:49:15   
ALESSA
thumbelina: ja, ful lepe slike. Še posebej se mi dopadejo vrata.

aischa: lepe slikice. Tvoja Anja je pa pravi srček.

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
1.1.2008 20:53:46   
thumbelina
Hvala za pohvale user posted image .

Mojčca - naš se isto zbuja. Zaspal je malo pred osmo in zdajle se je že zbudil. popil malo vode in vzel dudo. To bomo še nekajkrat ponoči ponovili....

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
1.1.2008 21:01:03   
Anonimen
pozdravljene!
mi smo se danes malo potepali. smo bili pri tašči in ji voščili novo leto. je spekla makovo potico - je bila njamsiuser posted image .
popoldan je lara spala le na poti domov - to je enih 15 minut. no, pa smo vseeno šli ob 20.00 spat. upam, da bo mirna noč - vsaj tega pokanja več ne bouser posted image

mojčca - upam, da se res še matic ne bo nalezel od mance. tukaj njima  pošiljam nekaj, da bosta čim prej zdrava
user posted image

aischa - nekda sveta je bil fitnes tam gori, kjer je klub kantante - ampak če še je sedaj??? nimam pojma???? sem mojega vprašala, pa tudi on ne ve. bom ga našmickala, da bo vprašal v službi

joj, lonib - vajino novo leto pa je bilo potem pa res katastrofalnouser posted image . da se ti nehče tako grdo utura na tak najpomembnejši trebnutek leta, ko bi ga lepo v miru preživela z otroki. verjamem, da si bila jezna ko sto user posted image , jaz bi bla tudi. naslednje leto pa jim raje nič ne govoriuser posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?