gaja*
|
Hej hoj Spet je vroooooooče Sploh ni zraka. Diham ko slon in že 3x sem se stušala, pa sem spet mokra Danes sva bili z gajo zunaj od enajstih pa do dveh, pa sva prišli domov v taki vročini, da sem jo čisto slekla in je bila nekaj časa nagica Je bila tako vesela, da sem jo slekla, da se je ful smejala Itak da sem bila pol cela v Še ponoči ne vem, če je ne bom dala kar v body s kratkimi rokavi, če bo tak vroče še naprej... Kak jih pa ve oblačite? Gaja zdaj spi na ležalniku v bodyju brez rokavov, pa brez štumfkov. Hvala za čestitke, sem jaz tudi bila ful vesela, da sem se rešila strokovnega. Ful!! Jaz imam pa ful voljo, da bi vpisala magisterij, pa imam prenizko povprečje ocen iz faxa. Če bi prej vedela, bi se v 2.l bolj potrudila. Mi je ful žal, res, ker sem si tisto leto zbila povprečje, ulala Mislim, da moraš met povprečje 8.0, jaz imam pa 7.5 Pa nič ne morem. V drugem letniku faxa sva se z možem selila, pravzaprav delala stanovanje, pa sem rajši šmirklala, pa stene čohala, pa pucala, pa cegle nosla, kot pa se učila Midva pa imava namen it naslednji vikend na morje. Z gajo upava, da bo imel ati fraj, da skočimo dol. Pa da mal nogice namočimo v morje A mislite, da lahko Gajo mal v morje pol tud dam A s plenico? Ta najin skoz dela. Sem mu ravno danes rekla, ko je prišel iz službe, pa spet letel naprej, da sem ko mati samohranilka Groza no, poletja zaradi tega ful sovražim, ker moža nikol ni doma. Zdaj imam vsaj Gajo mi je malo lažje No sej, zdaj dela drugod, pol ko bomo pa gradit začeli, bo pa spet dela za znoret. Pač nikol ne zmanjka Za krst pa zdaj sploh ne vem kaj bomo naredili. Namen sva imela 2.6., samo se je načrt sfižil Možev oče je bolan, tak da ima mož še tam ful težav, tak da zdaj ne vemo kako in kaj bo. Bova jo dala, samo ne veva še zdaj točno kdaj. Pa konec poletja, mogoče Drugače sem pa gledala oblekco, ki ji jo bom kupila. Skor ziher, ker mi je bila ful lepa. V BC sem gledala belo oblekco, čist ravni kroj, gor je pa imela pošite bele rožice. Čisto enostavna in preprosta. Nič volančkov, ker bi mene tudi kap No, pa tud v roza so imeli tako oblekco, tak da roza barva še izključena Moje stanje tam spodaj je še vedno isto. Nič še ni priteklo, sluz pa imam malenkost rjavkasto Zdaj pač čakam, če bo bo, če ne ne. Zdaj bom pa res mogla pomislit na kakšno zaščito, ker da pa zdaj zanosim, me kap Sem računala, da M vsaj še kakih 5 m ne bo Kako zgleda mirena? Za špiralo se ne bom odločila, ker me je strah Sej ne vem česa, pač da mi kaj noter da Lila, ti pa povej, če boš imela kaj časa, pa skočiva na kak čvek Sploh ne vem, kje s tinko stanujete Zdaj ko sem rešena strokovca imam časa na preeeeetek Tako, zdaj si grem pa kosilo naredit. Mi primanjkuje energije LP