Poka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 IZVIRNO SPOROČILO: Poka Hecn, jaz sem se tudi spomnila na Pesem ptic trnovk. Tiste, ki pa ne verjamete, da je to res, ste pa tudi naivne (sreča vas ni veliko). V našem koncu ima en župnik, Dori mu je ima (ziher ga bo katera poznala) kar nekaj otrok. Uradno pa sploh nobenga nima. Je pa 100% vsaj kak od teh njegov, ker je moja svakinja enega učila, tamali vse izdajo in je izdal tudi, da stric Dori mami vsake tri leta nov avto kupi. Kar je pa še najhuje, poznam pa enega duhovnika, ki preprodaja mamila (za cannabis sem 100%, kadil je pa tudi), v lokal je pa ponavadi prišel pod vsako roko z eno babo v mini krilu. Mene je pa enkrat osvajal, ko sem bila najstnica. Mi ni bil všeč, sam če bi bila pa samska, pa da bi bil kak lep duhovnik - zakaj pa ne? Bi v spovednici, pa na oltarju, pa še kje drugje. Nisem verna in vs vera je za mene največji nateg v zgodovini človeštva. V krščanstvu ni nič lepega in vse je kr neki. Duhovnik je isto človek kot drugi, obstajajo dobri in slabi. Večina jih je slabih, tako kot je večina slabih ljudi. Oni imajo v večini raje, da ljudje okol pocrkajo od lakote, kot pa da se cerkev premal sveti... Vera v osnovi je lepo napisana, če bi se tega držali, ne rečem -ampak je na žalost samo sredstvo za zavajanje raje. Otroci so se pa tisti na vasi, ki sem jih učila, grše obnašali, kot pa mestni, ki so manj verni, pa so vsi brez izjeme hodili v cerkev. Da nebi katera o tem, da se tam naučijo lepo obnašat... Kaj ima Dori res kaj otrok, vem da ni čisto nedolžen in da rad pokleda za ženskami ampak za otroka pa še nisem slišala. Ja od mojega sestra je enga učila In res je bilo tako, kot sem prej napisala. "Stric Dori" je prišel večkrat na obisk. In ni bil pravi stric, sej se razume, no, vsaj jaz si ne predstavljam, kako bi men brat vsake tri leta nov avto kupil. Vem pa, da so imele moje prejšnje sodelavke en izlet, in so si šli ogledat na Dunaj al kam, neko cerkev, al samostan, ne vem točno, v glavnem ta Dori je bil tam al je šel zraven al kaj... In so šli pogledat še "kurbnhaus" in je rekel Dori, da to so pa vse njegove kolegice
|