Anonimen
|
No tale zgodba me je pa spodbudila, da tudi jaz povem svojo. Sem stara 32 let, s partnerjem sva skupaj 7 let, imava 5-letnega sina. Partnerja imam zelo rada, je zelo dober človek, lepo nama je. On je 5 let starejši od mene. Vse je bilo vredu (no saj mislila sem da mi nič ne manjka), dokler se nisem pred dobrim mesecem noro zaljubila v drugega. Spoznala sem ga po naključju že dalj časa nazaj, pa se nisem hotela zapletati, čeprav me je noro privlačil. Skratka, pred mesecem pa sem podlegla (vem da ne bi smela) in sedaj se dobivava pri njemu doma, ker živi sam 1 krat na teden za dve uri. Naj povem, da gre v glavnem za sex, je namreč tako božanski, da sem zaradi tega vsa nora nanj. Moram povedat da zelo rada sexam in sem v spolnosti zelo aktivna. To mi tudi zelo veliko pomeni v partnerstvu, ne pa seveda vsega. Partner pa je z leti kar malo opešal,hitreje se utrudi, ne da se mu več toliko, veliko dela, potem so tu še prijatelji, pa šport, skratka ne rabi več toliko kot jaz. Meni se pa z leti še bolj dogaja. SEveda mu svoje želje tudi povem, se trudi vendar, če on ne čuti take potrebe po vsem tem, se tudi ne more prisiliti. Sam mi je povedal tako. Skratka ta moški me je čisto obnorel,počne z mano tako stvari, ki jih parner že dolgo ne več, ali jih tudi nikoli ni.Takih užitkov v sexu kot jih doživljam zdaj jih žal sploh še nisem. Očitno sva na isti valovni, 100 % se ujameva doživljava več orgazmov hkrati. Skratka nora sem nanj, obožujem ga, stalno mislim nanj...Po drugi strani pa me seveda najeda slaba vest, nikoli nisem varala,tudi si ne želim stran od svojega parnerja.Ta moj ljubimec me pa za resno zvezo sploh ne zanima, ker sva si preveč različna in tudi on si ne želi kaj več. Pravi, da sem mu ful dobra za sex, vendar si ne želi zapletat z mano, ker imam otroka. Sej v bistvu sploh ne vem kaj naj vas vprašam, hotela sem samo nekomu se izpovedat, ker nimam nikogar, ki bi mi bil tako blizu, da bi mu to lahko povedala. Sem si pa prav želela nekomu zaupati. Bom bla pa vesela kakšnega mnenja, seveda računam predvsem na kritike. Hvala, ker ste me brali.
|