|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmešana ali zaljubljena
29.3.2007 8:55:31   
romy
Mogoče jo pa privlačijo moški v uniformah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.3.2007 9:02:11   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Jaz tej zgodbi trenutno ne verjamem.

Enako

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.3.2007 9:03:52   
Anonimen
Sej včeraj so bile tele španske "ljimunad" pa verjetno punca podoživljauser posted image .

(odgovor članu Nixxon)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
29.3.2007 9:05:39   
Anonimen
Samo,da smo anonimni a ne? Ne vem zakaj je težko nekaj napisati pod nickom.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
29.3.2007 9:27:31   
Taula
Možno je vse, ne vem kaj obsojate tako hitro da kopira Pesem ptic trnovk. Duhovniki niso neka božanska bitja, ki niso krvavi pod kožo.
Moj nasvet bi samo bil, da naredi tako kot tebi paše in tako da boš ti najbolj srečna. Če ga hočeš čakati, ga čakaj, če hočeš da izstopi iz Cerkve mu to povej...karkoli se odločiš..glej na to da boš ti srečna.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.3.2007 9:28:07   
Taula
Samo,da smo anonimni a ne? Ne vem zakaj je težko nekaj napisati pod nickom.

Pomanjkanje samozavesti in še kaj. Ampak o tem ne bi.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.3.2007 9:29:03   
Anonimen
Pa res mislite da bo stopil ven iz cerkve zaradi enega sexa?

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
29.3.2007 9:32:24   
romy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa res mislite da bo stopil ven iz cerkve zaradi enega sexa?

Ne! Ker mu ne bo nikjer tako luštno kot mu je tu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.3.2007 9:41:27   
Anonimen
No tale zgodba me je pa spodbudila, da tudi jaz povem svojo. Sem stara 32 let, s partnerjem sva skupaj 7 let, imava 5-letnega sina. Partnerja imam zelo rada, je zelo dober človek, lepo nama je. On je 5 let starejši od mene. Vse je bilo vredu (no saj mislila sem da mi nič ne manjka), dokler se nisem pred dobrim mesecem noro zaljubila v drugega. Spoznala sem ga po naključju že dalj časa nazaj, pa se nisem hotela zapletati, čeprav me je noro privlačil. Skratka, pred mesecem pa sem podlegla (vem da ne bi smela) in sedaj se dobivava pri njemu doma, ker živi sam 1 krat na teden za dve uri. Naj povem, da gre v glavnem za sex, je namreč tako božanski, da sem zaradi tega vsa nora nanj. Moram povedat da zelo rada sexam in sem v spolnosti zelo aktivna.
To mi tudi zelo veliko pomeni v partnerstvu, ne pa seveda vsega. Partner pa je z leti kar malo opešal,hitreje se utrudi, ne da se mu več toliko, veliko dela, potem so tu še prijatelji, pa šport, skratka ne rabi več toliko kot jaz. Meni se pa z leti še bolj dogaja. SEveda mu svoje želje tudi povem, se trudi vendar, če on ne čuti take potrebe po vsem tem, se tudi ne more prisiliti. Sam mi je povedal tako. Skratka ta moški me je čisto obnorel,počne z mano tako stvari, ki jih parner že dolgo ne več, ali jih tudi nikoli ni.Takih užitkov v sexu kot jih doživljam zdaj jih žal sploh še nisem. Očitno sva na isti valovni, 100 % se ujameva doživljava več orgazmov hkrati. Skratka nora sem nanj, obožujem ga, stalno mislim nanj...Po drugi strani pa me seveda najeda slaba vest, nikoli nisem varala,tudi si ne želim stran od svojega parnerja.Ta moj ljubimec me pa za resno zvezo sploh ne zanima, ker sva si preveč različna in tudi on si ne želi kaj več. Pravi, da sem mu ful dobra za sex, vendar si ne želi zapletat z mano, ker imam otroka.
Sej v bistvu sploh ne vem kaj naj vas vprašam, hotela sem samo nekomu se izpovedat, ker nimam nikogar, ki bi mi bil tako blizu, da bi mu to lahko povedala. Sem si pa prav želela nekomu zaupati. Bom bla pa vesela kakšnega mnenja, seveda računam predvsem na kritike.
Hvala, ker ste me brali.  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
29.3.2007 9:44:18   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Jaz tej zgodbi trenutno ne verjamem.

itak da ne.. sej vemo koga majo radi župniki... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.3.2007 9:46:54   
Taula
Kaj naj ti rečem...poskušaj te novosti katere doživljaš z ljubimcem uvesti v odnos z partnerjem, pa se bo mogoče seks izboljšal. Zavedaj se pa da je seks z ljubimcem trenutno tako nor tudi zato ker je še ''frišen'', s partnerjem pa si že dalj časa.
Kritizirala te pa ne bom.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
29.3.2007 9:59:42   
kalbo
Zadnja anonimna, kaj naj ti rečem drugega kot to, da si oglej film Nezvesta. Dejstvo pa je, da si do svojega partnerja nefer, pa tega ne opraviči noben nevem kako nori seks, na žalost je tako.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.3.2007 10:04:33   
Anonimen
Nauk te zgodbe(zadnja anonimna)je ta,ko se tvoj mož ali partner po nekaj letih iztroši,moraš najti drugega,da poteši tvoje spolne potrebe,partnerju pa nabijaš rogove.user posted image
Ne obsojam nikogar,samo ni lepo varati,pa potem doma naprej živeti po starem.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
29.3.2007 10:18:40   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Možno je vse, ne vem kaj obsojate tako hitro da kopira Pesem ptic trnovk. Duhovniki niso neka božanska bitja, ki niso krvavi pod kožo.
Moj nasvet bi samo bil, da naredi tako kot tebi paše in tako da boš ti najbolj srečna. Če ga hočeš čakati, ga čakaj, če hočeš da izstopi iz Cerkve mu to povej...karkoli se odločiš..glej na to da boš ti srečna.user posted image

Točno tako.

Pa če je izmišljeno ali ne, mogoče pa bo tak nasvet kdaj komu prav prišel.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 39
29.3.2007 11:16:39   
Kaštrun
Komaj čakam, da župnikom ukinejo celibat!
Kar nekaj jih je takih, ki so čisto preveč fletni, da bi bili celo življenje samski user posted image user posted image user posted image

Ja matr no! A mislte da oni niso krvavi pod kožo? Ah dajte no!

Anonimna1:
Če tole drži, potem nisi v nič kaj fini situaciji in sorry, ampak mi je šlo kar na smeh, ko si predstavlam kako si izvedela zanj... Jaz sem bila v svojih najstniških letih veliko po cerkvah, dejavna v župniki... ampak zaradi družbe, ne zaradi župnikov user posted image  In ti rečem, da poznam 3, za katere bi dala roko v ogenj, da ne bodo nikoli prelomili obljube zakramenta, pa so jo! In danes so poročeni, srečni očki z otroki in vem, da jim ni bilo nikoli žal. Eni pač imajo JAJCA! Če jih ima pa tudi tvoj kaplan, boš pa zvedela tako, da pustiš času čas...

Anonimna2:
Se podpišem pod "kalbo-ta"

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 40
29.3.2007 12:46:42   
Anonimen
Niso lahke......

Prva zgodba je tako pravljično napisana, da kar verjeti ne morem da bi bilo res. Vsi okrog nje so vedeli da je kaplan, pa nihče ni nič rekel, zasanjani pogovori v parku, potem pa šok v cerkvi, on ostane brez besed, ona odvihra ven,.....Zgleda nekdo malce preveč gleda mehiške telenovele čez dan, pa mogoče je kaplan v vaši fari res fejst dec in se je domišlija malček poigrala s tabo.

Druga druga anonimna. Nabavi si vibrator, al pa kar dva, pa boš tudi doživljala več orgazmov naenkrat brez skakakanja v druge postelje. Slab sex doma je pa res beden izgovor da lahko varaš....

(odgovor članu Kaštrun)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
29.3.2007 12:55:35   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Druga druga anonimna. Nabavi si vibrator, al pa kar dva, pa boš tudi doživljala več orgazmov naenkrat brez skakakanja v druge postelje. Slab sex doma je pa res beden izgovor da lahko varaš....

90% varajočih pravi, da je za to kriv slab sex doma user posted image

vsak človek ima potrebe.. če jih ne poteši z eno osebo.. bo prišla druga s katero bo potešil to.. slab sex je VELIK problem v vezi..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
29.3.2007 13:03:44   
Anonimen
Ooo Zahi... user posted image

Si ql?? user posted image user posted image user posted image

Itak, da si... :))

Kdaj greva na tisto pivo? user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
29.3.2007 13:08:37   
Anonimen
Potem pa še tako dobro, da sem doma zadovol(-je)na....

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
29.3.2007 15:06:29   
Kuba
sem si 2x prebrala prvi post in sori, ampak se tudi meni zdi vse preveč 'teatralno' da bi bilo res. Če pa se motim se opravičujem anonimna, morda pa imaš le žilico za pisat... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
29.3.2007 20:40:44   
Anonimen
Nisem utegnila prej nič napisat zdaj pa,ko sem brala ene poste mi je prav žal,da sem sploh  kaj spraševala in napisala,ker itak ene ne verjamete,pa nima veze,če ne ampak sem hotela le kakšen nasvet od vas ne le to,da je izmišljeno.Ni izmišljeno nič in tudi njemu sem povedala kar sem vas spraševala sam je prebral vaše odgovore.Nič kaj dosti ni komentiral le rekel je,da nevem katera je že napisala,da mu nisem sigurno prva ima prav.Imel je že eno s katero se je sestajal nekaj časa vendar je po vse sili hotela,da izstopi iz cerkve.In tako se je njuna zveza končala.Še jaz sem mu postavila vprašanje kaj bi naredil,če bi jaz to zahtevala?In veste kaj je rekel?Naj počakam še nekaj let ali desetletij,ker je to bila želja njegove mame,da postane duhovnik.In zdaj lahko vem kdaj bo izstopil.user posted image user posted image user posted image user posted image
Za tisto drugo anonimno,ki je pisala,kako vara moža pa nimam kaj dosti bsed saj tudi moj vara potemtakem boga.

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
29.3.2007 20:44:59   
Anonimen
saj tudi moj vara potemtakem boga.

Ja itak da ga vara, tako kot mož svojo ženo ali obratno.
Drugače pa sem brez besed. Ni vredno, da karkoli napišem, ker je brezveze. Itak boš rešila situacijo kot si jo SAMA želiš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
29.3.2007 20:48:34   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

da nevem katera je že napisala,da mu nisem sigurno prva ima prav.Imel je že eno s katero se je sestajal nekaj časa vendar je po vse sili hotela,da izstopi iz cerkve.

Jaz sem to napisala. In bodi previdna, ker ne boš zadnja. In izstopil ne bo-tudi to sem napisala in si dam sedaj roko odsekat, če bo. Kakšna želja matere???? Daj no mir. Če bi bila ljubezen tako velika, bi se lahko na vse skupaj požvižgal. Najprej bo mati razlog, potem pa Bog(se bo navadil lagodnega življenja, ki ga nudi Cerkev)-Bog bo dodaten izgovor.

Glej anonimna-obstajata dve možnosti:
1. Se malo poseksaš, uživaš , se sčasoma "odljubiš" in si počasi začneš iskati "pravega" partnerja.
2. Ostaneš večna ljubica nekomu, ki bo zvest Bogu in kjer boš vedno igrala 2. violino.

Izbira je tvoja....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
29.3.2007 20:58:16   
Anonimen
Anonimna taprva, ta Megi iz Ptic trnovk, NE SERI JAGOD. A je prav?

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
29.3.2007 21:05:16   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Menjava rabljenih otroških izdelkov
misolinka

Bi bili pripravljeni preko spleta zamenjati rabljene izdelke svojih otrok za rabljene otroške izdelke nekoga drugega?

Da (63%)

Ne (37%)

Število vseh glasov: 102

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!