Marogica -> RE: Zmešana ali zaljubljena (28.3.2007 23:37:01)
|
Anonimna, jaz pa ti verjamem, ker je dosti duhovnikov dvoličnih. Predvsem pa sem se nasmejala ob stavku, da bo on "zaenkrat" ostal v cerkvi. On bo skoraj 100% ostav v cerkvi, kljub temu, da te ima rad. In zakaj? Ker je navadna sebična rit. Cerkvena služba mu prinaša mnogo ugodnosti, tudi finančne. In temu se ne bo odpovedal, ker se ji zelo redki, ki imajo "hrbtenico". Vsi ostali ostanejo in "služijo" bogu, poleg pa tešijo potrebe, ki jih naj duhovnik ne bi smel imeti o. vsaj tako vedno pravijo... da me ne bo od smeha razneslo. Mogoče primer enega MB-profesorja, višjega predstavnika cerkvenega reda, ki že 30 let živi s svojo "čistilko", "kuharico", "gospodinjo"...imenuj jo, kakor želiš. Seveda je njegova ljubica(javna tajna), vendar se tudi on tem ugodnostim in denarju ni odpovedal. Če pa želiš, ti lahko na ZS povem še kakšen konkreten primer, da boš videla, da nisi edina, tvoj kaplanček pa tudi ne. Aja, pa še to-nič nisi zmešana, si samo zaljubljena. In tvoj kaplanček te je dobil na finto, ker ti tako dolgo ni povedal, kdo je. Nič kaj kavalirska poteza, predvsem pa zelo premišljena z njegove strani in zelo neodkrita. Pa še to-zavedaj se, da nisi prva pri njemu-to vedno rečejo....
|
|
|
|