|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
13.9.2007 9:34:53   
Raho
Jutro punce!

No, da vam povem, kakšen hladni tuš sem doživela danes v službi - mi je kar slabo postalo od vsega hudega. Malo je manjkalo, da bi se bila pred vsemi user posted image user posted image user posted image user posted image  - še sreča, da sem tak karakter in da me je ta k. služba toliko utrdila, da ne kažem čustev. No, torej, včeraj so zvedele (moje zlate sodelavke), da moram iti na bolniško za 8 ur in danes mi je ena servirala, da ej to zaradi tega, ker sem bila v soboto s tamailm na eni prireditvi 2 uri in zato, ker sem bila 1x v šopingu sedaj septembra (2 uri). Tega, da sem hopsala po tistem, ko mi je že oredila počitek, v službi (uradno 4 ure, neuradno več), tega pa ne vidi nihče. Tega, da sem včasih šla tudi 5x na dan v 3. nadstropje in dol peš, tega tudi nihče ne vidi.  V glavenm bila sem čisto user posted image user posted image user posted image , ker tega res nisem pričakovala. Saj tako je - nikomur ni žal zate, samo vsi iščejo napake, ne? Puščam pa jih tako, da imajo za 6 mesecev za plače, če ne bodo kulija dvignile. Zdi se mi pa tako zamalo, da to ni za povedati. Ja, tako je to, če si šef, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak odkrito pvoedano - zdi se mi tako zlobno, da to ni za povedati. Meni nekaj tako hudobnega sploh ne bi prišlo na pamet. Pa če pomislim, da sem bila vedno do vseh prizanesljiva. Razumela sem, če sos e selila deca študirat, če so bili starši bolni, če so imeli ma kaj jaz vem kaj vse...Vsi zdravniki, frizerji, zobarji - vse so lahko opravljale v službenem času, ker sem jaz vedno bila prisotna in sem seveda namesto vseh dežurala. V glavnem - sedaj sems e pa trdno odločila - ta služba me po preteku mandata več ne vidi.

No, sedaj sem se zlajala.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
13.9.2007 9:54:53   
Magi*
Alice, sploh se ne obremenjuj s sodelavkami. mene take stvari sploh ne presenečajo več. dober si, dokler jim rit odnašaš, si jim pripravljen pomagat, vskočit kadarkoli in kjerkoli...potem pa ali nož v hrbet (moj hrbet je že fajn prepikan) ali pa ti servirajo takole. jap, nihče ti ne bo spomenika postavljal. pa tudi to je res, da dober in prizanesljiv šef slej ko prej doživi upor/zlonamerne govorice... vedno znova ugotavljam, da je treba voditi z železno roko.

pojdi na bolniško, ne ubadaj se več s službo, odsluži celo porodniško, potem pa obrni list in pojdi delat drugam. nekam, kjer ne boš cele noči tuhtala al bojo drug mesec plače, kako boste speljali projekt s premalo ljudmi, kjer boš vsaj približno vedela kdaj se delo začne in konča.

upam, da bom tale nasvet upoštevala tudi samauser posted image

PS: saj se spomniš kako sem imela poleti tukaj, a ne? saj, stvari niso nič drugačne, samo jaz sem v svoji glavi razčistila. zdaj sem jim hvaležna, ker me po tistem res redko katera situacija lahko spravi iz tira.

pod noge mečejo mi polena, ustvaril si bom topel dom. Pridigarji user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
13.9.2007 10:13:06   
NatašaC
Pozdrav vsem!
Že dolgo se nisem nič oglasila, pa tudi brala vas že ene 10 strani nisem, ker je bilo vsega drugega dovolj in ni bilo časa.
Zdaj sem v službi (kjer mi je zelo všeč), moj sonček je že drugi teden v vrtcu in se nekako privaja.
Sem pa bila včeraj na pregledu in imam spet povečan pritisk, tako da moram na nadaljnje preiskave. Ginekologinja se je tudi odločila, da me preusmeri (če me bodo hoteli sprejeti) kar v ljubljansko porodnišnico (al nekam tja), da me bodo tam spremljali (ker drugače se moram 2× vozit na preglede v Lj). A ima kakšna kakšne izkušnje s tem? H kateremu ginekologu naj grem - g. mi je dela seznam enih petih, sam ga nimam pri sebi.
Upam, da se ostale ok, ker prav nič ne vem, kaj se dogaja na forumu.
LP vsem!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
13.9.2007 12:01:59   
andreja2000
lončica user posted image  čestitke za ispit user posted image
user posted image

Pri nas so delavci za centralno v polnem teku,tako da čez ves dan ni nobene zasebnosti,kar me pošteno moti in utruja.Ko bodo odšli pa me itak čaka kup delauser posted image
Danes sem izvedela,da dobim voziček od prjateljicine sestre.Sem ful vesela,saj je voziček lepo ohranjen in precej podoben tistemu,ki sem ga imela pri Lari.Od Lare,ga pa žal več nimam,ker sem ga posodla in nikoli več videlauser posted image .Pa tudi lupinico bomo dobili na posojo,tako,da si tudi s tem ne rabim belit glaveuser posted image .Joj,kako je fajn,če kaj dobiš,sem ful vesela.
user posted image
Ja,moj sin je bil tudi kar težek ob porodu 4500 in 55 dolgi,rodil pa se je 3 dni pred rokom,hčerko sem pa nosila teden dni čez rok in je imela3850g in 51,5 cm.Prvi-sinov porod je bil zelo težek in dolgi,pri hčeri pa mi je doma odtekla voda in sem šla v bolnico,kjer sem dobila umetne popadke in Lara je čez dobre 3 ure že prijokala na svet.Upam,da bo tudi pri tej punčki šlo vse tako hiro in brez zapletov.

Alice ojoj,kar čutim kako ti je glede službe oziroma sodelavcev in sedaj,ko smo še bolj občutljive  je to še toliko huje.user posted image

Vsem lep sončen dan user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
13.9.2007 12:26:46   
lana38
loncica, čestitam za izpit!user posted image

ElaM, tudi tebi bi bil zdaj že december blizu, če bi že od začetka maja bila doma in čakala, da pride december.user posted image

Alice, kaj za vraga pa še skačeš po službi. Se bodo že znašli. Kaj pa, če bi morala čez noč kar v bolnici ostati?user posted image  Potem tudi nebi iz bolnice letela še 3 dni v službo. Jaz sem tako ostala doma, ker sem takoj imela strogo mirovanje, pa jim sigurno ni bilo prav. Pa še bolje je, da nisem več nikogar videla, ker vem da so imeli polno za povedati, ker to je vedno tako. Če bi se pa tam kazala, pa tako niti ne bi prišla do počitka, kaj šele mirovanja. Potem bi takj kdo rekel, če ja lehko včeraj še malo prišla, zakaj pa zdaj več ne more ipd. Saj imamo telefone in bodo že poklicali, če jim kaj ne bo jasno. Mene so tudi od začetka večkrat poklicali. pa še to mi je potem bilo žal, da sem jim sploh kaj povedala, ko sem dobila prvič plačo v bolniški. Je bilo kar samo 65 % moje plače in ne 80%, ker plača v bolniški ne zajema delovne uspešnosti. To pa je v mojem primeru, kar 179 eur. Pa sem se zjokala in sekirala. Videla, da pravzaprav nič ne veljaš. Zdaj pa ravno tako nekako preživimo, čeprav samo z malo denarja. Vem pa, da je mojemu user posted image  v trebuščku dobro. To je pa tudi najbolj pomembno.
Počivaj.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
13.9.2007 12:42:22   
Magi*
mater sem jezna sama nase. prav mi je, kaj pa stegujem svoj dolgi jezik. zarečenega kruha se tko največ poje in jaz sem se ga v življenju že prav zares nažrla.

zdajle po nesreči ali nakjlučju ugotovim, da vaje, za katere skripto pripravljam in so bile moje že od leta 2001 in sem jih postavila na noge... odslej delim s kolegom. torej se fond mojih ur razpolovi, kar pomeni, da v prihodnje nimam niti za burek. on pa ima ful preveč ur in zdaj ima še pol mojih. a moram posebej poudarit, da je tip VIP? nikol ga ni tukaj... jezna, besna, razpizdena. grem dam. komu na čast sploh hodim vsak dan sem, medtem ko drugi hvatajo krivine 100 na uro? mislim res no, a sem sam jest tako budalo?

eto Alice, ko misliš, da te prav nič več ne more spraviti s tira...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa je šel en potencialno lep dan v k....

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
13.9.2007 12:53:10   
Kim80
Ne se jezit, ženske! Oz. kar dajte si duška in se izkašljajte. Tu smo se vsaj pripravljene poslušat druga drugo in noben nam ne bo težil.
S službami je pač tako: vedno bodo ljudje, ki bodo imeli kaj povedat čez nas. Svet bi bil drugače preveč popoln. Važno je, da si mi tega ne jemljemo preveč k srcu; skušajmo preslišati grde stvari in poskrbimo za naše dobro počutje. Naši user posted image  so preveč pomembni, da bi se toliko presekirale.

Drugače pa smo doma v polnih pripravah na trgatev, ki jo imamo to soboto. Čistimo prešo, sode, pripravljamo sobo za povabljene, se obremenjujemo s hrano ... Komaj čakam, da bo to za nami, da si malo oddahnem. Upam, da vsaj dežja ne bo.

Lepa oblačilca nakupujete. A kupujete vse iste številke in katere?

No, pa naj vas spremljajo sončni in brezskrbni dnevi.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
13.9.2007 13:23:01   
ElaM
Ojla, punce,
danes je očitno en k... dan kar se služb tiče. Mene so že 3x klicali kje je to, pa kje je ono, ko pa vprašam, kdaj bo plača, se pa ne ve.user posted image  Res jih imam dosti.
Alice, Magi*, saj vem, da je najlaže reči, ne se sekirat, ampak gloda pa vseeno, najhujši je pa ta filing, da se vsi iz tebe norca delajo. Poznano, žal.user posted image
No, jaz sem bila danes spet pri zdravniku, tokrat pediatru, je Tinki zbolela, zjutraj je zakuhala na 38.8, nekaj se je prijemala za uho, vendar je rekla dr., da je uho čisto, da zgleda, da je le hujši prehlad. Ko sva prišli domov sem ji dala Calpol, zdaj pa pikica spi. Mogoče bodo pa zobje, ker si non stop drgne dlesni, vendar dr. zanikajo, da bi imel otrok vročino od zob. No, bomo videli, upam, da ne bo hujšega. Je pa rekla, da za norice pa obstaja velika verjetnost. Očitno bo tale jesen pestra, kar se skakanja okrog dr. tiče.user posted image

Danes so v mojem postu sami user posted image , tako da je bolje da neham.

:)

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
13.9.2007 13:44:18   
Skaana
Alice in WL ter Magi* user posted image user posted image . Če favšija bi gorela... Sam žal, taki ljudje so povsod, tako da ne mislita da samo v vajini službi... Če bi bile pa doma, bi se pa kakšen sosed našel, al pa dva user posted image user posted image user posted image . Jaz sem tisto prvo leto, ko sem cele dneve in noči predelala za službo, dobila tako debelo kožo, da me čisto nič več ne prizadene. Gane me in seveda tudi kdaj user posted image . A prizadene me pa več ne. Jaz vem in skušam še vedno bit do vseh korektna in prijazna. Ker verjamem, da s tem v prvi vrsti delam sebi uslugo. Če pa grem s tem komu na kuser posted image , pa mi je žal za njega user posted image . Včasih, če pogledaš zelo blizu, so posamezne situacije že prav smešne... Ko kdo ne ve, kako bi še koga očrnil, da bi sam lepše izpal... Je pa včasih, zelo pogosto, kar dobro povedati nazaj. Mirno in odločno ter z argumenti. In Magi*, sploh v tvojem primeru bi jaz to nardila. Sam kdo se oglaša, ker meni tud neki skoz kradejo ure user posted image .

Danes je pri nas spet user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
13.9.2007 13:53:53   
trdozimc
Ful ste pridne pupe!!!!!

Malo se preberite, pa boste videle, da vse, poleg že kar POZNE (če še niste opazile po bužijih!) nosečnosti FUL VELIKO DELATE! Ni čudno, da same vražičke popate. user posted image

Jaz sem imela tudi same težave v službi (kadri, plača, doktorat.......................) in mi je kar prav prišla moja bolniška in čeprav bi se seveda lahko potrudila in šla delat, sem po enih parih bunkah v glavo in prejokanih urah imela tako dovolj vsega, da sem si rekla: PA KJE STE VSI VI PI....., KO JE TREBA KAJ LEPEGA REČT ALI PA CELO POMAGAT IN KJE BOSTE, ČE BO Z MOJO BEBIKO ZARADI VSEGA TEGA KAJ NAROBE????? Potem jih pošlješ v ri......... in greš domov uživat, kolikor se da. In ko te kličejo, rečeš, da si na bolniški in da imaš tam predpisano strogo mirovanje DOMA pa j... se vsi!

No, pa da še jaz dodam danes svojega user posted image . Naš mali (sicer ''ozdravljen'' alergik na mleko in jajca) je po enem tednu v vrtcu fasal spet groooozne fleke po vsem telesu in virozo, pa nas je danes alergologinja malo potolažila, da so fleki najbrž od viroze in da ni spet izbruh alergije. Držim pesti da res!

Norice. Ja upam, da jih letos ne bo, glede na to, da jih jaz nisem prebolela v otroštvu.

Trgatev. Mi bomo doma tudi trgali ta vikend. user posted image  Je že fuuuuul sladko.

Ej dečvice, malo pojdite na sprehod na sončka, potem pa noge v luft, pa naj vam malo strežejo tisti, ki so samo pri delanju otrok dejavni, potem pa vse ve naredite!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
13.9.2007 13:58:41   
hokejistka
Vidim, da ste danes vse bolj nastrojene user posted image . No, saj jaz sem tudi. Iščem obleko za poroko, pa je ne najdem. Ko končno najdem nekaj primernega, mi jo ena ukrade direkt izpred nosu user posted image . No in zdaj sem brez. Sem se mislila kar zjokat v trgovini. Ampak mi gre že na bolje, ker me je klicala tašča in rekla, da je bila pri Barbiču in mi je kupila piškotke. Mnjami. Grem tehtnico pospravit. user posted image

Me pa zadnji teden svinjsko boli koža pod joškicami. Kot da se razteguje. Se mi izgleda trebuh dviguje. Sploh ne morem normalno sedet več kot 5 minut. Še dobro da sem doma, da se lahko uležem.

Jaz sem tudi za kakšno kavico. Kjerkoli.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
13.9.2007 14:06:30   
Magi*
punce, hvala, da ste me poslušale. včasih je že to dovolj, da se človek spiha.

Skaana, jaz sem itak takšna, da povem direkt. vedno sicer počakam, da me huda jeza mine in premislim kaj bom rekla, sicer bi najbrž kdaj s kom še fizično obračunalauser posted image

je pa res podlo. potem pa naj še rečejo, da je enakopravnost med moškim in žensko. ja valjda. že v prvi N so mi pobrali nekaj ur, zdaj bodo pa dokončno popucali. jaz, budalo, pa sem naredila 2x več od moških kolegov ravno zato, da bi se dokazala, da bi pokazala, da zmorem glih tolk al pa še več.

saj sem si že 1000x rekla, da si poiščem drugo službo, pa me mori, da sem toliko truda vložila v tole "kariero" (kao, da je to neka kariera)....

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
13.9.2007 14:50:33   
lana38
Magi*, morda pa je to zdaj samo začasno, dokler se ne vrenš iz porodniške, potem boš pa dobila nazaj te ure.user posted image  Držim pesti, da imam prav v tem razmišljanju. Mogoče hočejo flikati brez, da bi koga dodatno zaposlili za nadomeščanje.

andreja2000, se mi kar smiliš, ko se spomnim, kaj te čaka, ko odidejo mojstri za plin, ena sama velika svinjarija za popucat.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
13.9.2007 16:46:44   
Ayo
No, da ne bo danasnji dan res tako user posted image , pa lahko jaz nasprotno  povem, da pri meni v sluzbi so zelo prizanesljivi od kar vejo da sem user posted image  (ze trkam, da ne bom prehitro hvalila dneva pred nocjo!!). Sem imela pa pred tem veliiiiike tezave in ce ne bi takrat delali na user posted image  bi bila sedaj ze drugje. Slo je pa predvsem za nespostovanje, do mene (nekateri) so se obnasali kot da bi bila pes in ne clovek, kljub temu, da sem delala s polno paro in je bilo zmeraj vse tipi-top.
Komaj sem cakala, da povem novicko in ko sem jo, so jo zelo lepo sprejeli in se danes moram priznat, da me po neki strani kar "crkljajo".
Ker nisem v Slo in tukaj pripada mamici samo 14 tednov porodniske (3M), sem jih vprasala, ce lahko ostanem doma se nadaljne 3 mesece (neplacani materinski dopust), potem pa se vrnem na 50% del. cas za 6 mesecev. Predlog so brez debat sprejeli, tako da se resnicno ne smem pritozevat, saj mi vsi govorijo, da sem zadela glavni dobitek na lotu. user posted image

Zelim si, da bo z mano in user posted image  vse v najlepsem redu, tako bom pac hodila v sluzbo do PDP-ja (no, kaksen dan manj), ce pa mi kaj zaskripa mi bo G napisal bolnisko in verjamem, da jo bodo v sluzbi sprejeli. Saj se tudi meni veckrat ne da vec hodit v pisarno, ampak cele dneve bit doma pa verjetno tud ni lahko. Brezdelje je user posted image  zadeva! No evo, pa smo spet pri user posted image , kakorkoli obrnemo! user posted image

Vsem, ki vam danes dan ni napisan na kozo, zelim, da vam hitro mine in da se jutri zbudite polne optimizma! Tako je danes pri meni, nasopana sem s poz. energijo, da jo imam naprodaj! Pa da ne bo pomote, user posted image  dnevi so pri meni lahko tudi zelo pogosti. Se vceraj sem bila (predvsem fizicno) povsem povozena, pa sem se spravla zvecer na plavanje in danes sem kot prerojena!! user posted image  user posted image  In cez slabo uro zakljucim v sluzbi in grem v shopping, sicer je denarnica ze cisto prazna, ampak grem vseeno, potem pride se user posted image , ker greva kupit omaro za TV, koncno sva jo po dveh letih nasla tako kot sva si jo zelela!!user posted image

Lep vecer

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
13.9.2007 17:32:41   
loncica
Čav punce!

Najprej hvala vsem za čestitke.

Magi&Alice user posted image . Sem kar jezna, ko to berem. Jah, ni kaj. Eni so res nesramni. Alice, se strinjam s tabo. Za take izjave pa res moraš biti malce hudoben, ali pa so ti samo fovš. Saj boš zdaj na bolniški in potem na porodniški in boš stran od teh zlobnih jezikov. Magi, zate tudi upam, da ti vrnejo ure.

Jaz sem pa dons bolj na easy. Zdaj se nimam več za učit, me je pa moj danes peljal v Hoferja po kolesarske hlače. Sicer jih še en čas ne bom mogla oblečt, ampak vseeno komaj čakam.

Moj trebuh je ogromen. Imam že 102 cm. Meni se zdi, da  je vsak dan večji in težji.

Lepo se imejte

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
13.9.2007 17:35:24   
Anonimen
če ni skrivnost Ayo, kje pa dealš???, da imaš tako kratko porodniško!

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2316
13.9.2007 17:37:24   
Raho
Magi* - se vidi, da je danes 13. Po tem, ko mi je najprej tlak narasel na 200 in se mi potem spet spustil, sem si mislila samo eno: Vsaka rit pride na svoj sekret - najbolje, da neuser posted image . In tudi ti živi v tem prepričanju. To z urami mi je pa znano - meni se je to dogajalo na SŠ, dokler nisem po* in raje odšla. Sedaj pa tukaj to. Ne vem, kaj pričakujejo... Najverjetneje to, da bo šef hodil v službo, četudi bodo mu spotoma amputirali pol nogeuser posted image . Amapk kot pravi domači stari pregovor: Sve se vrača, sve se plača...

No, z lepim se sedaj tolažim, ne?

ElaM - vi pa res nimate sreče ta teden. A nisi ti na dopustuuser posted image  - upam, da si bila toliko pametna in si si ga spremenila v bolniško.

Kim80 - jaz kupujem različne številke - med 56 in 80, čeprav se 56 izogibam kolikor se da, ker je Črto res bil velik in nismo niti ene uporabili. Da ne rečem, da smo za darilo dobili celo nekaj 48. Imam še celo en popolnoma novi kompletek, ki smo ga samo gledaliuser posted image  - pa tako luštkan je, sploh ne vem, zakaj ga šparam.

magi* - medve bove pa tako ali tako naslednje leto zamenjali službo, ne?user posted image user posted image . Pol bodo pa jokali za nama.

Trgatev - mi sedaj začenjamo - v nedeljo. Imeli bomo pa minimalno 4. Samo mene ne bo. Z mojim imava (so naju osrečili starši) 4000 trsov vinograda. Že napisati je težava, kaj šele delatiuser posted image . Že sva začela razmišljati, da bi 2000 trsov vrgla ven, ker si tako ali tako nimava z njimi kaj začeti. Je pa preveč dela. Ponavadi letava od enega vinograda do drugega ko 2 kuri, da vse sfolgava narediti. In že ko mi kdo omeni trgatev sem cela pegasta.user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
13.9.2007 21:25:49   
Magi*
čer bejbe!

če pravijo, da se po jutru dan pozna, bi rekla, da se po dnevu večer pozna. katastrofa.

sem se skregala s šefom, pa tamala je čutila, da sem vsa našpičena in je še ona uprizorila eno štalo de lux. moža seveda ni doma, ker dela. matr tut njemu, da ga nikol ni. no, vmes sem uspela celo iti na telovadbo in me za povrh vsega zdaj še vse boli.  na banki me je uslužbenec prijazno vprašal, če vem, da je konec septembra še zelo daleč. sem mu rekla, naj se neha tako grobo šaliti, ker čakam na december.user posted image jaz se ne grem več.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
13.9.2007 22:01:43   
soncek.djukelica
dober večer,

alice,magi čisto vaju zastopim! A nismo že o tem pred parimi meseci debatirale o tem,da časi sploh niso naklonjeni user posted image ! Pa boh vari,da greš na bolniško! Sej te kar obsodijo! morš delat,pa tudi če rodiš tam! Tudi jaz bom menjala šiht po končanju porodniške! 

Magi, pa naj dečko oddela svoj del posla! Kar lepo se zmeni z fantičem,da zasluži si svoj del plače!

Danes sem imela pogovor z babico,pa je rekla,da se zna zgoditi,da tudi jaz fašem CR!  In sicer zaradi operacij,ki sem jih imela prej!user posted image  Menda posegi v maternico puščajo brezgotine!Moram G naslednjič mal o tem povprašat!

Spoznala sem user posted image ,ki nosi trojčke!user posted image  Upam,da bo sfolgala!
Sem pa dobre volje!Nabavili smo voziček! Barva je črno-bež! Kaj menite?

user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
13.9.2007 22:14:24   
Magi*
SD, jaz sem se težko navadila na enojni voziček, se mi je zdel ogromen. ti imaš pa duplegauser posted image  ja, prav pestro bo pri vas.

sicer si pa že cel dan glavo razbijam s problemi. sem čisto zmedena. najrajši bi službo menjala, a po drugi strani sem že toliko dosegla na tem področju. če zamenjam službo, mi bo vse to šlo v nič. potem si spet mislim, da je v življenju vse za nekaj dobro... ah, hvala bogu, da imam eno leto časa za temeljit premislek. včasih si prav želim cajt nazaj obrnit. bi se drugače odločila. 100% bi šla študirat tisto, kar me je zares veselilo, pa čeprav bi bila velika verjetnost, da bi bila brez službe. bi bila vsaj brez službe in srečna, zdaj bom pa brez službe in mizernauser posted image

se pa zavedam, da imam kljub vsemu največje bogastvo - zdravega otročka in še enega na poti. na srečo mi to vedno postavi moje blodnje v pravo perspektivo.

lahko noč in sladko spančkajte!

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
14.9.2007 10:25:47   
ElaM
Dan, punce,
danes se je dan začel lepše, tamala nima več vročine, očitno je pokasirala enodnevno virozo ali kaj. Včerej zvečer je imela še 39 stopinj, potem sem ji dala Calpol in je zaspala, kot angelček, danes pa, hvala bogu, ne duha ne sluha o včerajšnji Tinkari.user posted image

Alice, imam bolniško, ja. Ma, ne dam dopusta za takle in, če bo slučajno tamala zbolela za noricami jo bom spet vzela, brez slabe vesti.

Magi*, jaz se tudi spomnim na moje pikice, ko sem najbolj na tleh, kar se službe tiče. In si nekak dopovedujem, da je to najbolj važno, da smo zdravi in, da se imamo radi, služba bo pa že enkrat boljša. Ni user posted image , da ne. Bo pa očitno naslednje leto hudo poraslo povpraševanje po prostih delovnih mestih v Slo.user posted image

SD, full lep voziček. Bo pa res pestro pri vas, mene včasih malo stisne, ker bo tako majhna razlika med otročkoma. No, pa saj bomo zmogle, smo same super mame.user posted image

Včerej sem imela svoje momente, again, pa sem malo razmišljala kako se druga nosečnost razlikuje od prve. Tiste, ki ste drugič noseče, a se v čem strinjate z menoj?
Torej: - ko sem bila prvič noseča, so vsi skakali v moj trebuh, kako je lep, kako mi paše,... Zdaj vsi takoj skočijo v tamalo, kako je lepa in bla, bla, zame pa samo rečejo, joj kako imaš velik trebuh, a si sigurna, da nista dva.user posted image user posted image  Ne duha, ne sluha, o kakih komplimentih.user posted image
- prvič me je moj vsak dan masiral, ker sem bila utrujena, s tem, da nisem imela doma ene hiperaktivnice, kot jo imam zdaj, pa od začetka sem bila na bolniški,... A zdaj, ko kaj jamram, dobim pod nos, da bi morala biti že navajena, kako to zgleda. Skratka user posted image .
Pa še nekaj je takih cvetk. kako je šele potem, če si noseč za 3.?user posted image
Še kako drži tisti meil, kakšna je razlika med 1.,2. in 3. nosečnostjo. Vse je res, samo da moja hči (če bo seveda hči), ne bo imela imena po teti Štefki.user posted image  Saj poznate ta meil, a ne?

Zdaj grem pa malo delat, lepo se imejte.user posted image

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
14.9.2007 10:36:47   
lana38
Upam, da boste danes imele lepši dan, kot včeraj. So vas pa res vrgli iz tira v službah. Še dobro, da jaz svojih sodelavcev in šefov nič ne vidim.user posted image Pri prvi user posted image  sem ostala brez službe, ko sem šla na porodniško in potem sem službo iskala 100/h. Zdaj sem na srečo zaposlena za nedoločen čas. Tudi če bi včasih zelo rada šla drugam, da se vsega rešim, zdaj po porodniški vem, da ne bom imela volje, da bi se s tem ubadala. Zadnjič sem komaj čakala, da nekje že začnem delat in da se rešim vseh čudnih razgovorov. Pa tistega, ko prideš, pa že vidiš, kako te čudno gledajo in točno veš, da je vse samo formalno in te tako ne bodo zaposlili, pa če jim nudiš ne vem kaj. Groza.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
14.9.2007 11:18:28   
andreja2000
soncek.djukelica kako lep vozičekuser posted image ,meni je zelo všeč.

Ja,pri nas imamo še vedno delavce,tako,da res ni nič fajn,pa kaj hočem.Od kar sem ostala brez službe tudi nimam več slžbenih problemov,kot jih imate  žal nekatere.Sicer pa,jaz sem tako rada doma,vedo si kaj najdem in nikoli mi ni dolg čas.Pričakujem 3 otročka s tem,da imam med otroki precejšnje razlike,saj sin že hodi v služo,hčerka je že najstnica in jaz se že noro veselm naše male dojenčice.Otrok mi je vedno v življenju predtavljal največje bogastvo in ob njih mi je noro lepo,oni so  moje življenje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem vam želim prijeten vikend!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
14.9.2007 12:16:21   
Skaana
user posted image

no, danes je pa že lepši dan, kajne?

SD, super vozičekuser posted image . Izgleda praktičen in kolikor je lahko v svoji dvojnosti vodljiv user posted image .

Lana38, a kar brez službe si ostala pri 1. user posted image ?user posted image  Mislim, to mi pa požene ne vem vse kaj v kri... Res ne moreš verjet. Je pa malo ljudi, ki hodijo v službo z veseljem. Žal. Pri meni je neka sredina. Nisem čist navdušen, razočarana pa tudi ne...

ElaM, glede 2. user posted image  te pa čisto razumem. Pri nas je prav enako. Atena je nastopila obdobje hude trmoglavosti in vse se vrti okoli nje. Še ko imam predpisan strog počitek in mirovanje, mi ne dajo mira user posted image . In so stvari, ki jih pač moram nardit, ker so kao samoumevne (npr. skuhat kosilo, ga servirat, počistit stanovanje, pospravit...). No, vsaj to mi je v uteho, da me že pri prvi user posted image  ni masiral user posted image .

Men se pa zdi, da se počasi user posted image  že umirja v meni, oz. že nima več toliko prostora. Včeraj sem nastopila 29. teden user posted image  in ko se je hotla preobrnat, mislim, da ni več šlo, zabolelo je pa ko user posted image .

Ne vem, katera me je spraševala, če ne vem spola. Ne, moj ga noče izvedet, potem pa jaz tudi nočem bit takšna, da bi samo jaz vedela. In se bomo pustili presenetit, kot prvič. Čeprav imam močan občutek, da bo spet user posted image user posted image . Pa tudi Atena striktno pravi, da bi rajši sestrico user posted image . Zato pa imam probleme z nakupom oblačilc - nevtralnih seveda.

(S)mejte se user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
14.9.2007 13:09:10   
Magi*
dan! sem že doma. sem bila samo na 3-urnem sestanku za en projekt in šibala domov, ker sem prehlajena kot sto vragov. hvala ti možek.user posted image

ElaM, se strinjam glede prve in druge N. svetlobna leta narazen. OK, jaz sem morala prvič mirovati in so mi vsi vse k riti nosili. zdaj pa moža nikdar ni, občasno mi pomagajo mami in sestri, da vsaj tamalo kam peljejo ali jo skopajo. jaz zvečer sploh ne sfolgam. Zaki je namreč ko suhi poper, pa nagaja, mi beži, jaz pa s tem trebuhom za njo skačem... na začetku mi je še noge zvečer zmasiral, zdaj pa smo tudi to opustili (imam probleme z nemirnimi nogami). da ne govorim o tem kok me jezi. no, o trebuhu pa raje ne bi. so me itak včeraj ne telovadbi kot deveto čudo gledale. edina pozitvna stvar je, da so moji študentje zdaj še posebej spoštljivi do mene. ni kaj, se še pozna vpliv stare dunajske šole user posted image

jah, služba res da ni vse v življenju, je pa velik del življenja. sploh, če si do svojega 33. leta študiral in delal ko budala, da si prilezel nekam. sploh, če ti je delo kolikor toliko všeč. sicer jaz imam pogodbo za NDČ, sam to pravzaprav nič ne pomeni, če nimaš vsaj minimalnega št. ur, meni pa kaže, da niti tega ne bom imela. tile bolonjski špageti so res naredili celo zbrko, pol pa še "a little help from my friends" (beri: sodelavcev) in ostaneš na cesti. kot rečeno, imamo eno leto časa in ni vrag, da ne bomo kaj našle. ma zakaj nimam ama nič žilice za posel, bi takoj šla na svoje. sam se totalni antitalentuser posted image

Skaana, Zaki je 2 meseca starejša od tvoje in ima tudi to obdobje trme. kadar je skulirana se da vse lepo z njo pomenit, ko pa ima svojih 5 minut, se pa lahko na trepalnice postavim in potem moram biti zelo, zelo stroga in nepopustljiva, da kam pridemo. rajši ne pomislim kaj si sosedje mislijo. mimogrede: sem pogledala gradnjo vaše hiške. navdušenauser posted image user posted image user posted image  in sevede fovš tudi user posted image  ideja z opeko za poden je odlična. a to potem še kaj impregniraš ali kar tako ostane? pa prodniki - wiiiiiiiiiiiiii. res, sem nora na malo odštekane ideje v domeku. komaj čakam, da bomo enkrat tudi mi tako daleč.

pa še to: dobila izvide: urin v redu, hemoglobina 120, kar je odlično. zdaj grem pa malo odspat in potem po Zaki v vrtec. popoldne gre s teto na otroški bazar. jaz bom pa verjetno doma, ker se precej klavrno počutim.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?