ElaM
|
Dan, punce, danes se je dan začel lepše, tamala nima več vročine, očitno je pokasirala enodnevno virozo ali kaj. Včerej zvečer je imela še 39 stopinj, potem sem ji dala Calpol in je zaspala, kot angelček, danes pa, hvala bogu, ne duha ne sluha o včerajšnji Tinkari. Alice, imam bolniško, ja. Ma, ne dam dopusta za takle in, če bo slučajno tamala zbolela za noricami jo bom spet vzela, brez slabe vesti. Magi*, jaz se tudi spomnim na moje pikice, ko sem najbolj na tleh, kar se službe tiče. In si nekak dopovedujem, da je to najbolj važno, da smo zdravi in, da se imamo radi, služba bo pa že enkrat boljša. Ni , da ne. Bo pa očitno naslednje leto hudo poraslo povpraševanje po prostih delovnih mestih v Slo. SD, full lep voziček. Bo pa res pestro pri vas, mene včasih malo stisne, ker bo tako majhna razlika med otročkoma. No, pa saj bomo zmogle, smo same super mame. Včerej sem imela svoje momente, again, pa sem malo razmišljala kako se druga nosečnost razlikuje od prve. Tiste, ki ste drugič noseče, a se v čem strinjate z menoj? Torej: - ko sem bila prvič noseča, so vsi skakali v moj trebuh, kako je lep, kako mi paše,... Zdaj vsi takoj skočijo v tamalo, kako je lepa in bla, bla, zame pa samo rečejo, joj kako imaš velik trebuh, a si sigurna, da nista dva. Ne duha, ne sluha, o kakih komplimentih. - prvič me je moj vsak dan masiral, ker sem bila utrujena, s tem, da nisem imela doma ene hiperaktivnice, kot jo imam zdaj, pa od začetka sem bila na bolniški,... A zdaj, ko kaj jamram, dobim pod nos, da bi morala biti že navajena, kako to zgleda. Skratka . Pa še nekaj je takih cvetk. kako je šele potem, če si noseč za 3.? Še kako drži tisti meil, kakšna je razlika med 1.,2. in 3. nosečnostjo. Vse je res, samo da moja hči (če bo seveda hči), ne bo imela imena po teti Štefki. Saj poznate ta meil, a ne? Zdaj grem pa malo delat, lepo se imejte.