tinkamiška
|
Hojla Uuuu anonimna, madonca me zdej firbec grize , ja pa le glej, da hitro javiš katera si, da me ne bo razneslo od razmišljanja in ugotavljanja A punči maš praviš, čaki, čaki, punčk je bolj malo med januarkami, sej veš No kakorkoli, ti želim, da bo vse lepo in prav Rok maš pa kr blizu kot sem jst rodila Izo, mogoče bo pa tudi tvoj drugi Božiček Pa le naroči se na pregled, jst moram čakat še 14 dni... ElaM, mene špika ja na momente in včeraj me je prav rezalo spodaj v trebuhu, sem mislila, da me pas moti, pa ni bilo nič boljše, ko sem ga zrahljala...pride tako, verjetno se res maternica širi... Skyline, pri meni je isto kar se prebave tiče. Me ravno tako zašraufa, prej mam pa občutek, da sem zaprta. Nanaa, mi letimo v Grčijo 5.7. in gremo za en teden, tako, da bomo približno enak čas na dopustu Jst se zelo veselim, ker sem nvdušena nad Grčijo, ni me strah zaradi hrane in podobnih stvari, ker lahko vse kupiš v trgovinah, vodo pa tako v steklenicah kupiš...Samo, da bi se vredu počutila in bo prav pasalo it malo v druge kraje Prehrana: pri prvi nosečnosti sem zelo komplicirala zdej jem vse kar mi paše. No sladoleda ravno ne bi šla jest pri kakšnemu prodajalcu, kjer bi bilo možno, da je star, ampak lučke, kornete in kakšne s svežim sadjem si pa privoščim. Je pa tako, zelo mi paše sadje in zelenjava, pa junk food, potem pa kombiniram malo eno in malo drugo. Posilim se s kakšno ribo in tudi mesom, ker sem v prv nosečnosti imela premalo železa in sem morala pit tisti negravžni sirup, fuj! Pa bi se mu rada zdej izognila....Jem, kadar mi paše, pa trudim se čimveč pit, ker mi je potem manj slabo. Kajča, jst tudi norim za pico zdej, ampak že od nekdaj jem samo margarito, redkokdaj semi kakšne druge zahoče. Je pa hudo, če ti potem ne paše v želodcu, sploh maščoba je hudič...Ampak važno je, da je mimo in da se zdej dobro počutiš Kar se trebuha tiče je papri meni enako Kar se športanja tiče, se zdej ukvarjam bolj z umirjenim, ker mi kakšna aerobna vadba ne paše, mi tudi rata slabo, bi pa rada ostala fit, no sej ob Izi tudi bom, ko letam za njo Ayo, tudi pri meni je podobno, sploh če pogledam v hladilnik in ko mora it kosilo kuhat. Sploh ne vem kaj naj skuham, pa moram zaradi Ize, ker mora normalno jest. In danes sem prav tuhtala kaj naj nardim, ker mi gre vse na fuj Najraje bi šla v kakšen Interspar, nadevala hrano v posodo in šla domov, pa ne morem, ker mora Iza zdravo jest. Bom nardila krompirjevo solato in ribe. Bo smrdelo ja, ampak kaj pa naj... Tako, zdej moram pa nehat Poročajte kako je bilo napregledih, želim vam, da bo vse lepo in prav Lep dan! Tinka