Anonimen
|
Me pol dneva ni na tem RR in potem take novice... Tinkamiška, drži se... Me je kar pri srcu stisnilo, ko sem prebrala. Bodi močna. Najpomembnejše sedaj je, da te dobro poštimajo na operaciji... Skorpija, enako velja zate. Vem, da vama je hudo... Skorpija, enako sem jaz preživljala lani septembra in obe bosta potrebovali ogromno moči, da se pobereta (ne fizično, ampak psihično). Punce na Upanju so super, zato Vama toplo priporočam, da se nam pridružita na temu forumu na RR. Vama pa polagam na srce, da se vsaka stvar v življenju zgodi z razlogom. Jaz sem bila tako besna na vse okoli sebe, ko se mi je to zgodilo, ker nisem našla nobenega razloga, še celo takoj sem nehala kaditi in piti kavo, da bi ja vse bilo OK. Je pa res, da pa so me cel čas obhajale zle slutnje - kot da bi bila vnaprej čutila, da bo šlo nekaj narobe. In mislila sem, da se mi je zgoidla huda krivica, vse do januarja, ko sem fasala vodene koze. Si zamišljate, da bi v 6. mesecu prebolevala zelo hudo obliko vodenih koz? No, potem sem ugotovila, da se vsaka stvar zgodi z nekim razlogom. En topel in velik objem za vaju Kljub temu pa še kdaj pokukajta na decemberke, vsaj toliko, da bomo videle, kako vama gre. Magi* - čestitam za dobro opravljeno predavanje in držim pesti, da bo jutri na pregledu vse OK. Očitno na tvoje izcedke vpliva tudi stres (psiha), saj je enkrat vmes skoraj izzvenel, tik pred predavanjem pa se je ponovno pojavil. Jutri TAKOJ poročaj, saj mene po 12.00 več ni. Andreja2000 - tudi tebi držim peti, da bo jutri vse OK in da ugledaš srček. Sama sem se odločila, da jutri pokličem še Miglarja, saj si želim, da bi on spremljal mojo nosečnost (poleg moje G).
|