Skaana
|
Tako... Zdaj se bom pa razpisala . Sploh se moram navadit na vaš tempo , ker me Marčevke 05, smo vajene bolj poredko pisat, takrat pa litanije . Pri meni je zdaj tako vse drugače... Do pregleda nisem nikomur povedala, razen moji mami, ki mi pazi Ateno. Da sem lahko čim bolj počivala in res je zlata, moja mami . Zdaj sem pa itak že povedala sestrični, ki bo rodila v začetku septembra in je Atenina botrca, pa njenim... No, pa saj veste, kako se to potem izve. Pa nič hudega, kajne, dajmo, zavpijmo do neba . Včeraj je šlo takole. Prišla sem tja, na tisti stol, na katerem sem pred dvema letoma doživljala že toliko lepega. Zdaj pa me je stiskalo... Imela sem led v srčku. Pa skoz sem si dopovedovala, da je vse v redu in da mora biti. Sam... Preveč je bilo vse drugače kot pri prvi nosečnosti, ko sem se počutila fantastično - boljše kot pred . No, pa je bila moja gin tako zelo prijazna. Ful lepo me je pozdravila, povprašala po miceni, kako se počutim... In tako. No, pa je sledil vaginalni pregled. Ni bilo sledu o krvi . Potem mi je pa srce zastalo. Solze so prišle v učke, ko sem čakala, kaj bo. In potem, trenutek za tem, pa se je gin razjasnil obraz. Je, srček bije, vidim ga, je rekla... Meni pa solze po licu ko sem sledila utripu drobne pikice . Solze sreče v pozdrav. No, potem je pa sledila procedura. Gin je rekla, da je odlična razlika, da naj se veselim, sploh ker sem imela CR. In da bo Atena takrat že izven plenic itd... Res sem ji hvaležna. Ravno prava je in ravno prav pove. NIč preveč, nič premalo... Edino, kar me žalosti, da mi je napovedala še en CR. Ampak, če ne gre drugače, bomo pač tako . Samo da bo s pikecom vse v redu. Ljubiti enega otroka bolj? Nemogoče. Tudi moja Atena je popolna in popoln bo tudi ta, ki bije v meni. Le da drugače. In... srečne smo lahko, da nam je dano. Uživajte še naprej... Tako kot jaz, ki se vsako uro danes zahvalim, da mi je dano še enkrat vse podoživeti. Ker to je bil zame čas blaženosti, vzvišenosti, božanskosti. Čas, ko se dogaja čudež. za vas in sončke v nas.