tinkamiška
|
Hojla "tanove" in "tastare" Čestitke vsem! Anonimna, bom stiskala pesti...jih že stiskam Moj test iz prve nosečnosti je kazal plus še kakšno leto po tem, ko sem ga nardila, ta tadrugi pa samo par ur Prvega sem hranila do zadnjič, ko sem ga skupaj s tadrugim vrgla v smeti ElaM, jst normalno dvigam Izo, pa že hodi, kaj hodi teka, ampak vsake toliko pride k meni in stegne ročice in kako je nebi pocartkala, lubice moje Prvi pregled imam pa šele 7.5. ja je še dolga Moja Iza bo šla v vrtec septembra, sem se že preden sem bila noseča tako odločila, ker imamo tukaj vaški vrtec in bojo sami sosedi tam Iza jih ima zelo rada in zakaj se ne bi družila z njimi tudi tam. Upam, da bo vredu, če ne jo bom pač izpisala.. Kolumbo, no fino, da si vzela stvar tako kot si, da nisi razočarana in verjetno je tako res boljše ne? Ti pa želim, da bo naslednjič, ko se bosta odločila za naslednjega potekalo vse brez problemov Drži se! Skaana, sem vesela, da je vse vredu, naj bo še na pregledu tako Kajča, te čisto razumem, mi smo preseljeni od Božiča 2006, ravno za Izin rojstni dan smo že spali v novi hiški. In sva bili tudi cele dneve sami, možek je spoznal že vse sosede, ko sva bili midve čisti tujki, ko smo se preselili. Pa kaj potem, na vasi so tako firbčni, da so že vse vedeli, ko sva prišli Meni je pa vedno bolj slabo, sicer je čez dan še kr vzdržno, me pa prime na trenutke, da se moram kr usest al pa obstat, potem pa hitro mine. Prsi so napete in boleče samo, če sem nerodna in ne pazim, me pa trebuh proti večeru bolj boli in križ tudi. Upam, da bo vse vredu...mora bit! Lepo pančkajte Tinka