ElaM
|
Dobro jutro, čveke, ste bile pridne, sem komaj vse prebrala. Pikica*, ti kar pridno počivaj in, ko te ne bodo v službi sekirali bo tudi pritisk bp. Alice, WB. Danvari, a vi pa uvajate v vrtec? Naša je letos še doma, babi servis, si ne predstavljam, kako bi izgledalo, da bi jo dala v vrtec. Najbrž bi samo vpila. Čeprav sem bila včerej fejst huda, ker so jo v teh mesecih, ko jo čuvajo čisto scerkljali in posledično, če kaj ne doseže pade v tako ihtav jok, da mi gredo lasje pokonci. Drugo leto septembra bo pa tudi naša punca postala vrtčevka, vsaj upam, da ga bomo dobili. Bravo zaki, no saj ona je pa že velika punca in se v vrtcu že zabava. Skoraj me je kap zadela, ko sem brala, da že urejate papirje na CSD. A smo res že tako blizu, ker meni se zdi še daaaaaleč.?! Sem tako zaposlena, da bom še porod zamudila. Počasi bo treba začet gnezdit, očitno. Tehtala se že nekaj časa nisem, imam drug teden G in jih bom verjetno slišala. V tem tednu se mi je očitno dvignila maternica, ker imam občutek, da me brca pod joški. Potem pa ne vem, a je res maternica tako visoko, a je moje oprsje na kolenih. Še glede cukrnega testa. Pri Tinkari sem pokasirala obe različici. V urinu so mi našli glukozo, ker sem tepka, preden sem šla dat kri jedla evrokrem. In je najprej padel kratki test, ker sem imela takrat tudi povišan sladkor, sem šla še na 4 urni test. To pa je res gravž, najprej ni konca tisti sladki vodi, ki jo je potrebno spiti, potem te pa še na vsako uro špikajo. So bili pa rezultati ok, tako da mi ni bilo potrebno imeti diete. Zdaj sem se pa tako razpisala, lepo se imejte.