|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
5.9.2007 9:30:06   
t*e*j*k*a
Ajtak hvala za tole!!!

To se mi zdi ful vredi!!!! Ta E paket ko si sam zbereš. Tako da se bomo mi odločli verjetno raje za to kot za denar. No sej bomo še vidli kakšne stvari bojo sploh na razpolago.

Upam, da bo to čimprej znano, ker me že kr firbec matra.user posted image

In kako se mate kaj?? Danes se je spet malo sonček pokazal.
Moji kilogrami se kr kopičijo, vsak dan jih mam več. Sem se odločla da bom od zdej naprej pazila kaj bom jedla, to pomeni da bo za malico sadje in za večerjo mogoče samo manjši kos kruha in pa kakšna zelenjava (namesto cele pojedine). Pridelala sem že +6kg-saj vem da naj bi bilo to normalno ampak mene vseeno mori.
Do konca nosečnosti bom verjetno mela še +enkrat toliko pa še kaj zraven.
Sej vem da sem smotana s temi kg ampak men je ful čudno ko mi vaga pokaže 65kguser posted image kar še mi nikol v življenu ni. Kako se bom kaj obnašla ko bo kazala 70kguser posted image .

No pa glavno da je z napšimi pikicami vse ok, s kg se bomo pa ubadali ko bo porod za nami.

LP

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
5.9.2007 9:36:08   
Raho
V PRIČAKOVANJU DECEMBRA 
                     2007 

user posted image

SREČKE user posted image  po PDPju (45):

27.11. - Ajtak user posted image  - 24 let, 1. user posted image , CELJE, user posted image
01.12. - Kim80  user posted image  - 27 let, 1. user posted image , SLOVENJ GRADEC, user posted image  
02.12. - Lorch user posted image  - 28 let, 1. user posted image , SLOVENJ GRADEC
03.12. - Kajča user posted image  - 29 let, 3. user posted image , KRANJ, user posted image  
            Vetrnica  user posted image - 27 let, 1. user posted image , NOVO MESTO

Mermaid user posted image  - 3. user posted image , LJUBLJANA, user posted image
04.12. - MT user posted image   - 1. user posted image , IZOLA
05.12. - copatek  user posted image  -  23 let, 1. user posted image , POSTOJNA/LJUBLJANA

trdozimc user posted image  - user posted image
06.12. - lilprincess user posted image
          Skaana  user posted image  - 2. user posted image , CELJE 
          Foxina user posted image

Mat3ja22 user posted image
07.12. - Andreja2000 user posted image  - 41 let, 8. user posted image , MARIBOR, user posted image    
            DANVARI user posted image   - 2. user posted image , user posted image
09.12. - MojcaG user posted image  - 30 let, 2. user posted image , SLOVENJ GRADEC,user posted image
10.12. - Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA 
             Vrtnica79 user posted image  - 28 let, 2. user posted image , MARIBOR
12.12. - Marakva user posted image   - 2. user posted image
14.12. - SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE
15.12. - Coolbabe user posted image
17.12. - Nana22 user posted image  -  25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA , user posted image
             loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image   

poka 1 - user posted image   -  27 let, 1. user posted image , KOPER/IZOLA
              nosečkaL user posted image
18.12. - ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA
           Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image
            raho user posted image   - 34 let, 3. user posted image , MURSKA SOBOTA, user posted image
19.12. - Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE

dragulj user posted image  - user posted image
20.12. - Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA/NEMČIJA  user posted image
             Magi*user posted image  - 33 let, 2. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA/KRANJ, user posted image
23.12. - hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA 
             pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image   

cebelicamaja user posted image  - user posted image
24.12. - skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  
25.12. - NELY00 user posted image  - 1. user posted image
             NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA
26.12. - soncek.djukelica user posted image   user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA
28.12. - t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE
           smeško user posted image  
           Ulla user posted image
29.12. - lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image  
            benika user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ user posted image
30.12. - bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

Trenutno stanje: 6 user posted image  : 13 user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
5.9.2007 9:43:06   
Raho
Ma to ni res, kako mrzlo jeuser posted image .

Jaz sem se pa do sedaj zredila za 2 kg in mi je /glee na prvo nosečnost, ko sem jih pridelala 33m kar všeč). Še vedno anmreč nase potegnem tiste kavbojke, ki jih v 1. user posted image  nisem več spravila čez rit. Tako, da sem prav srečna. Je pa res, da pa tudi dosti manj jem. Mi na veliko delamo, da bo vse nared pred prihodom user posted image  (no, moj in oba fotra delata) - izolacija in gips plošče so narejene, sedaj bo prišel zidar in naredil še tiste finese, potem se položi laminat in se moja garderoba in delovna soba lahko selita goruser posted image user posted image user posted image user posted image . Potem pa se zrihta Črtoju soba.
Posteljnino bova midva naročila za zibelko preko kikiwelta, mislim, da pride komplet 56 € - zibelko pa tako ali tako imamo že 34 letuser posted image , ker je bila najprej moja last. Jaz posteljnine za posteljco ne bom kupovala, ker sem dobila 3 za darilo - 2 sta še originalno zapakirani - ne vem, kaj jim je bilouser posted image , ko so hodili gledat našega mulčka. In to 2 kompleta z obrobo in bladahinom in vsem, kar sodi zravenuser posted image . Ampak so vse za psoteljico. Za zibelko pa ni bilo niti eneuser posted image , mora pa biti ful manjša. Zato sem rekla, da se daj kupim še to.

Pikica - čestitam za poroko. Samo ste pa bili ful resniuser posted image .

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
5.9.2007 9:48:10   
pikica*
Ojla,

se samo na hitro oglašam. Od danes dalje sem namreč na bolniškiuser posted image . Včeraj sem imela pregled in g. je rekla, da ni več debate.....ostat moram doma in počivat. Pritisk je namreč previsok. V petek imam zopet kontrolo, v ponedeljek pa odrinemo za deset dni na morje. Upam, da se bo v tem času moj pritisk normaliziral in bom spet šla lahko nazaj v službo. Saj sem čudna, ampak bolniška mi res ne diši. Zdaj sem prišla še v pisarno, da uredim par zadev, potem pa šibam še do ene stranke in nato domov. Pa tako lep sonček je zunaj....

Sem pa včeraj dobila že napotnico za porodnišnico in rešilca in papirje za CSD. Sem kar debelo pogledala, ker se mi zdi, da sem jih v prvi nosečnosti dobila kasneje. Al gre pa čas res tako hitro.

Za piko na i je pa še naša punči danes zjutraj bruhala. Ne vem kaj jo je zagrabilo. Mogoče kakšna viroza? Vseeno smo jo peljali v varstvo, ker je bila potem čisto ok in živahna, ampak je mož varuško opozoril na to. Bomo videli.

Čau

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
5.9.2007 10:06:06   
lana38
pikica*, lepo se imej na user posted image  in glej, da boš bolj počivala, da se ti ta pritisk uredi. Je pa res zoprno, da se ti je pojavil že zdaj. Ponavadi so težave s pritiskom bolj na koncu user posted image . Uživaj veliko paradižnika, baje naravno znižuje pritisk.
Pri nas je pa sonček, čeprav je hladno. Je pa prijetno tako čez okno pogledati, pa še bolj svetlo je.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
5.9.2007 10:42:00   
ajtak
Dober dan, jaz sem ze iz laboratorija(sem imela glukozni test) in tista sladka voda niti ni bila tooook nagravzna. Je pa bila kr kriza, ker nismo (smo bile 4 nosecke) smele jit niti pit, niti na wc, skratka samo sedet in cakat... Jaz sem bila full zejna!

No, mi je pa ratalo kaki dve uri po tem cukru tak hecno... Ne morem se odlocit a mi je slabo, al mi ni, pa ko da bi se mi hotlo vrtet... Tako, da grem sedaj v horizontalo user posted image .
Sej mi bo blazno pasal, ker od 2h-5:30 nisem spala... Nikakor ni slo, sem potem gledala na htv1 eno nadaljevanko in Oprah- zakaj Oprah ni vec (pri nas) na tv?? Se mi zdi dosti bolj fajn ko Ricky Lake ali pa Jery Springer user posted image  Ah, se mi vidi da nisem najboljsa, mi gre vse na zivce!

En lep dan!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
5.9.2007 10:55:43   
Kim80
Tudi jaz sem v tej nosečnosti že imela glukozni test in ti moram povedati, ajtak, da meni je pa tista sladka voda nagravžna. user posted image  Komaj sem jo uspela popit v 5 minutah, pol mi je pa še sestra rekla: "Pa da ne bi slučajno sedaj bruhali!" No, saj nisem, sam me je pa kar dvigovalo od vsega tega sladkorja!
Drugače pa sem trenutno v 28. tednu in se počutim ok. Zredila sem se za 4,5 kg, kar se mi zaenkrat še ne zdi grozno, vem pa, da ta glavno še pride.user posted image
Včeraj sem bila pri G in sem dobila papirje za porodniško. Takrat me je šele resno zadelo, kako hitro beži čas in da imam samo še 3 mesece do konca (če ne bo slučajno že kaj prej). user posted image  bo tu kot bi trenil!
Zanima me tudi, če partner želi uveljavljati tistih 15 dni očetovskega dopusta, ali dobi vse papirje na CSD ali jih je treba prej kje drugje zrihtat.
Tako, toliko od mene. Lepo se imejte.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
5.9.2007 11:03:34   
ajtak
ti kar obisci CSD in bos tam dobila vse obrazce in tocno ti bodo razlozili kdaj moras kaj oddati... Za partnerja vse dobis tam.

Imava pa potem midve precej blizu rok, jaz sem namrec noseca 28t in en dan user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
5.9.2007 11:23:39   
Magi*
hojla babike!

jaz sem pa tako srečna, da je naša Zaki vrtec sprejela tako dobro. danes je komaj tretji dan, ona pa gre tja, kot bi bila že vsaj 3 leta tam. res fino.

drugače pa kar lepo hodim v službo (BTW pikica*, glavno je, da se ti pritisk stabilizira, služba bo že počakala. verjamem pa, da se ti ne gre v bolniško), kjer se zasedim tako, da rabim pol-urno hojo, da razmigam moje kosti. sicer pa sem kar v redu, tudi spala sem nocoj malo večuser posted image na kilah sem pa kar "pridna", jih imam že +8. pa mi ni jasno od kod so, saj nič več ne jem, pa veliko se gibam in sem non stop v muvingu???

imam pa eno vprašanje za strokovnjakinje: rabili bomo košek ali zibko, ker v najino mini spalnico drugo ne bo šlo, v Zarjino sobico pa se bo mališan kasneje preselil. kje se sploh to da dobiti (da ne bi rabila zdaj hodit od štacune do štacune)?

pa še nekaj me zanima: kolikokrat so vas testirali na tokso? mene do sedaj samo 1x (na začetku) in točno samo takrat so mi pregledali hemoglobin. se mi zdi, da so me v prvi N vseeno malo večkrat počekiraliuser posted image  vsaj zdaj zdi se mi tako, ko prebriram, da imate že papirje za CSD v rokah, da je to že kar proti koncu, a ne?

uživajte v sončku. še malo pa se bomo sprehajali po mehkih preprogah zlato rumenega listja in nabirali kostanjuser posted image  kako lepo je, da imamo štiri letne čase. nikoli ni dolgčas.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
5.9.2007 11:50:29   
lana38
Magi*, ti misliš kostanj nabirat?user posted image  Kako se boš pa pripogibala, da boš segla do tal? Jaz ga nemreč ne bi mogla nabirati, tudi če bi ga že zdaj bilo polno na tleh.user posted image  Letos ga bodo drugai nabirali, jaz bom samo jedla.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
5.9.2007 11:53:46   
Raho
Uuuu, pikica* - nerodna reč tale s pritiskom. Jaz imam, odkar me ni več v službi 8 ur "stabiliziranega.

Magi* - a si pogledala na kikiweltu? Tam so še rped časom imeli košeke, sedaj pa več ne vem, če jih imajouser posted image . Pri nas so hudičevo dragi. Vsaj meni se zdi. Sem pa gledala moses basket v MCju. Mislim, da je tam nekoliko cenejši. No, pojma nimam.user posted image
No, sem šla pogledat - v kikiweltu jih trenutno nimajo. Bom vprašala, če jih nameravajo še imeti, ker je bila cena mislim da 79 € za zibelko.

tukaj pa imaš link od MCja: http://www.mothercare.com/gp/node/n/44361031/203-7846836-3782333?ie=UTF8&finderFlag=0&viewID=embedded&mcb=core&size=18&rh=n%3A44361031&page=1

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
5.9.2007 11:57:29   
Raho
Magi* - to si poglej:
http://baby.listings.ebay.de/Moebel_Stubenwagen_W0QQfromZR4QQsacatZ15476QQsocmdZListingItemList

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
5.9.2007 12:11:56   
Magi*
jaz bom komandirala, moja banda ga bo pa nabiralauser posted image  ne bo nič drugače kot ponavadiuser posted image user posted image user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
5.9.2007 12:15:28   
Magi*
pa kaj si ti ja nor???? kolko je tega, se mi zmeša. ma bomo kar sami en košek skup zbiliuser posted image . kaj ni več mojega dedka med nami, on je tako lepo znal take stvari narest, mi mamo pa vsi po dve levi rokiuser posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
5.9.2007 12:30:26   
soncek.djukelica
ojla,

mi smo danes odprli 6 mesec! Še otroka to čutita in sta res živahna!user posted image
Meni so tokso preverjali le na začetku nosečnosti in takrat so mi v materinski knjižici napisali,da kontrola ni več potrebna, tako da, mi je ne bodo več!user posted image

Jaz imam jutri redno mesečno kontrolo in moram preveriti urin in glukozo!Zdej pa berem,da bom pila sladkano vodo, pa mi sploh nič ne diši!user posted image user posted image user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
5.9.2007 12:53:05   
lana38
Meni na vsakem pregledu vzamejo vodo in kri za hemoglobin. Za toxo so mi pa tudi že 2 x vzeli kri. Prvič po 12T, pa zadnjič, ko sem bila na pregledu v 22T. Prvič je bilo vse OK, zdaj pa tudi mislim, da bi me klicali, če bi bilo karkoli narobe. Zdaj v 22t mi je tudi sladkor v krvi izmerila. V neko napravico je dala vzorec krvi, pa potem odčitala. Imela sem ga 6,9, pa mi je rekla, da je na meji in če sem kaj sledkega pojedla. Spila sem sladek kakav zjutraj in preden sem šla tja sem pojedla en bombon. Potem je pa rekla, da je lahko od tega povišan. Če bi bilo kaj nerobe, bi verjetno odreagiral tudi G. Takoj ko je videl, da je hemoglobina samo 99, mi je predpisal železo.
Jaz nisem nič pila sladkane vode. Pa mislim, da to sladkano vodo moraš piti, če ta prvi izvid ni v redu in greš potem na tisti test s sladkano vodo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
5.9.2007 13:05:46   
Magi*
moj ginekolog se očitno zanaša na moje dobre geneuser posted image  in  mati naravo, ker resnično ne opravlja nobenih kontrol. saj imam v petek redni pregled in jim jih bom malo napela. saj je res, da sem v redu in sem tudi sama na vse to pozabila, ampak vendarle je to njihova dolžnost, saj so vendar plačani zato. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
5.9.2007 13:14:29   
Vrtnica79
Dan

Sem že nazaj iz pregleda pri G. Vse je bilo vredu, le zredila sem se malo preveč. Pa saj sploh z hrano ne pretiravamuser posted image  Pridobila sem 9 kg tak da jih imam zdaj 58. Prvič sem šla rodit z 63 kg. Pa saj vem od česa se tak redim. Pred user posted image  nisem imela časa da bi v miru pojedla kak obrok. Tako da praktično nisem pojedla nič konkretnega. Pol pa še služba, ki me je popolnoma izčrpavala tudi med vikendi in prazniki. Tak da nisem imela praktično nič počitka. Zdaj pa ko sem doma pa lahko pojem zajterk ( prej ga nikoli nisem) kosilo in nato večerjo. Zmes pa kako sadje, no pa tudi kaka čokolada kdaj padeuser posted image .

Ja, pa še to- pridružila se nam bo baje še ena pupika user posted image user posted image . Ampak G. pravi da ni čisto prepričanauser posted image  Bomo pa decembra videli. No, Alice lahko pa dopolniš seznam.

Nič, letim zdaj po našo šolarko. Mi bo spet imela povedat dosti novih dogodivščin ki jih doživlja z novimi prijatelji.

Lep dan user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
5.9.2007 13:17:42   
loncica
Čav punce!

Jaz sem bila do zdaj za toxo testirana 2*, pa še bom enkrat. Hemoglobin pa so mi gledali samo enkrat, enkrat vmes pa še osebna zdravnica. Jutri imam pregled pri G, pa bomo videli, če bo dala kakšno napotnico še. Mali danes malce manj brca, morda ga daje sprememba vremena ali pa le lenariuser posted image .

Jah, mrzlo je danes. Jaz sem včeraj probavala mojo budno in jakne in ugotovila, da lahko zaenkrat zapnem le še smučarsko jakno. Kako bo čez en mesec pa ne vem.

Alice, welcome back.

Lp

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
5.9.2007 13:19:22   
trdozimc
Na toxo, kontrolirajo 2x, približno v tednih, kot je napisala lana38, razen če prvi izvid pokaže, da imaš stara protitelesa, kar pomeni, da si bolezen že prebolela in da ponovna okužba ne ogroža otročka v bušiju, v tem primeru druge kontrole ne delajo.

Ja, ti krvni testi so zgleda kar malo prosto po Prešernu. Meni so do sedaj dvakrat pregledali vodo in enkrat kri, sem pa v 27. tednuuser posted image . Ali delajo glukozni test vsem ali kako? Meni ga v prvi nosečnosti niso in tudi zdaj ni nihče rekel nič o njem?????

Magi, zibelko+vso posteljnino in jogi in baldahin imajo na sončkovi internetni strani v akciji (modro ali roza)  - vsaj imeli so jo kak teden nazaj. A so že kostanji ali kaj?????

Naš mali je tudi tretji dan v vrtcu in se kar korajžno drži, čeprav danes, ko je bil sam od 8-12 ni hotel jesti, drugače pa baje sploh ni zajokal. Najboljši pa je, ko gremo in pomaha in vrže lubčka vzgojiteljici user posted image .

Aja, Alice, super si porihtala seznam!

Lepo bodite!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
5.9.2007 13:53:12   
Magi*
ja, pri prvem testiranju na tokso sem bila negativna in bi mi morali naresti še 2x. ma zadavla jih bom.user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
5.9.2007 15:03:40   
DANVARI
Hej hej ženske, kako kaj? Me ni par dni pa ste take čveke da sem komaj sfolgala vse tole branje user posted image user posted image user posted image
Hvala za pohvale mojga trebuščka, ni kaj, dober kot in dobra barva oblačil delata čudeže user posted image user posted image user posted image ker imam drugače obseg 109cm oz. 106cm če ga fajn not potegnem kar sem verjetno naredila na sliki user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc
Naš mali je tudi tretji dan v vrtcu in se kar korajžno drži, čeprav danes, ko je bil sam od 8-12 ni hotel jesti, drugače pa baje sploh ni zajokal. Najboljši pa je, ko gremo in pomaha in vrže lubčka vzgojiteljici user posted image .

joj trdozimc kaj bi dala da bi bilo pri nas tud tako.  Tretji dan sva jo pustila tam samo dve uri in je bila reva čisto preč user posted image user posted image user posted image je pa mlajša od tvojega, to je res, ampak men se kar srce trga user posted image user posted image user posted image Pa še danes so imele tako gužvo z jokajočimi da so ji pozabile dat flaško user posted image user posted image user posted image in ona je res odvisnik od flaške zato moram zdej večkrat prečekirat če jo dobi, vsaj zdej na začetku. SO pa vsi bogi, mislim da od 14ih dva ne jokata... sej bo bolš...

< Sporočilo je popravil DANVARI -- 5.9.2007 15:07:12 >

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
5.9.2007 15:28:39   
Foxina
Tejka jst sem v 26t 6d in imam tudi 6+...in mi je čist grozno k morm na vago, čeprav vem, da kile morjo it gor...sicer pa...še dobre 3 mesece....jst že čist komi čakam

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
5.9.2007 16:01:41   
cebelicamaja
zdravo punce!

zadnjič sem hitela, pa sem nekaj informacij izpustila.

rodila bom v postojni in to user posted image . moja G je bila gotova. na morfologiji mi je kazala levo in desno sramno ustnico. saj
sem ji verjela, videla pa prav popolnoma nič.

ko se že pogovarjate o kilah. jaz sem sedaj na +1, samo mi je bilo zelo slabo in sem šla najprej nekaj dol in šele nato gor (-4+5=+1).

tudi jaz sem se pred kratkim poročila. sem malo brala nazaj, pa videla, da nas je nekaj. čestitke ostalim mladoporočenkam in njihovim dragim user posted image user posted image user posted image . midva sva naredila tako zelo mini poroko s pričami in njihovimi puncami. točno na dan, ko sva bila 10 let fant in punca. pa še na kraj zločina - v bovec sva se šla poročit. žurka bo pa sedaj konec septembra  (prej me čaka pa še diploma).

glede vprašanj v zvezi z birokracijo in CSD pa sem si jaz pri prvi nosečnosti zelo pomagala z internet stranjo: CSD-šiška tu si lahko izračunaš višino porodniške, sprintaš obrazce...

lep pozdrav iz postojne,

maja

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
5.9.2007 17:59:13   
soncek.djukelica
živjo,

lana, hvala za info! Morda mi pa jutri ne bo treba piti sladkane vode,saj koker sem na zadnji kontroli razumela G., naj bi vzeli kri! Itak bo pa jutri vse jasno! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se do sedaj zredila +10 kg! Vendar zadnji mesec bolj pazim kaj jem, omislila sem si lahke obroke in nisem dala nič gor!user posted image user posted image

A ste opazile,da so nas januarčice in februarčice prehitele?? Prave raglje so, da nam ne bodo še kak prej skuhale!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?