|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
6.9.2007 21:16:09   
Raho
Ajtak - ti imaš rok 3 tedne pred manouser posted image .

Čez 3 tedne bom jaz trebuh morala peljati na sprehoduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
6.9.2007 21:19:22   
ajtak
user posted image , a pol ga ne smem pokazat user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
6.9.2007 21:30:33   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Seveda, da lahko, zakaj pa neuser posted image user posted image user posted image

Ampak a si ti zamišljaš mene čez 3 tedne? No - sebe si zamišljaj čez 3 tedneuser posted image user posted image  - in potem ko boš ti že 100% odrešena, bom jaz še vedno morala 3 tedne nositi in glede na dejstvo, kako srečo imam, bom spet prenosila za 10 dni. A se ti nič ne smilimuser posted image  - upam, da se ti bom vsaj 10 dni po roku. Ti potem nalimam slikouser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
7.9.2007 8:55:01   
Foxina
Alice IN WL tud jst mam iste težave...sem bila čist fertik, ker nobene trenerke/hlač več ne spravim čez trebuh...in zdej k je tko hladno praktično nimam nič za oblečt...potem me pa "pametna" prodajalka v Baby Centru "pomiri"...kao, gospa, nč ne hodte iskat toplih hlač, sej jih bomo šele konc oktobra dobil...krasno...do takrat pa nej kaj? naked okrog skačem, al kaj?!?!? user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
7.9.2007 8:59:20   
Magi*
Foxina, to sem jaz tudi zadnjič zazijala. sploh katerekoli hlače dobit je čudež, ko da okoli hodijo sam dolgonoge bejbe z mini trebuščki. men so vse hlače v trebuh premajhne. že zdaj. pa me vedno prepričujejo kako tako mora biti.user posted image  če si dam gor večjo cifro, sem pa ko v žaklju. potem ti pa še reče, da bo konec oktobra še nekaj nove robe. hehe, al pa konec novembra. mi ful pomaga.

po mojem je najlažje, če imaš šiviljo, pa da ti sam tazgornji del pri hlačaš popravi. sam jaz je nimam, pa tudi iskat se mi je ne ljubiuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
7.9.2007 9:08:00   
pikica*
Dobro jutro punce,

sem samo na hitro preletela vaše poste. Jaz pridno počivam doma, ampak je pritisk še vedno katastrofalen. Že takoj zjutraj, ko vstanem je okrog 140(150)/90user posted image . Danes imam pa še kontrolo. Bomo videli kakšna komanda bo padla. Ampak mislim, da morja mi ne more prepovedat, ker se bom edino tam lahko res spočila in vse skupaj odklopila.

Vidim, da imate razstavo bušijevuser posted image . No, jaz se tukaj ne morem primerjat. Zaenkrat sem še na 91cm, ampak me zdaj to malo skrbi, ker vem, da za user posted image  tale moj pritisk ni najboljši. Potem se pa ves čas sekiram, če mogoče ne dobiva dovolj hrane. Ampak zaenkrat še pridno brca, tako da se tolažim, da je vse ok.

Poleg vsega sem pa fasala še tist test za sladkorno. Pa sploh en vem zakaj. Mogoče ravno zaradi pritiska?  Ker zredila sem se za cca 7kg, kar je v bistvu manj kot do tega obdobja v prvi nosečnosti. To potem ne more bit razlog. Odpraznovala sem rojstni dan in evo...zdravstveni problemi so se začeli. Pa naj še kdo reče, da emšo ni pomembenuser posted image .

Kar se tiče testa za toxo...jaz sem ga imela že 2x in me čaka še eden.

Ja nič...grem naprej počivat.

Čau

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
7.9.2007 9:22:20   
Raho
Punce, dajte mi malo pomagat - z mojim izbirava košek, on pravi, da mu je vseeno, ajz se pa ne morem odločitiuser posted image  - katerega bi izbrale ve?
user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
7.9.2007 9:23:09   
hokejistka
Dobro jutro!

Tudi jaz sem trenutno na bolniški. Imam trebušno virozo (spet!!!!!) in še boleče grlo za povrhu. user posted image

Test za toxo sem imela dva krat v istih tednih kot lana38.

Glede bušijev..... Prosim ne jih več slikat user posted image . Moj trebušček ima namreč 86 cm obsega in izgleda prav majhen v primerjavi z alice in ajtak.

Tudi jaz imam probleme z iskanjem hlač. Trenutno imam samo ene dolge nosečniške hlače. Sem mislila ta teden v shopping, pa ne bo nič. Bom šla naslednji teden v MB ali pa v CE. Nujno rabim hlače za poroko, ker se naslednji mesec poročim.

Kilce so šle gor za 6 kg.

user posted image me brca vedno zelo nizko. Imam tak občutek kot da bolj brca proti hrbtu. Tudi na morfologiji so mi rekli, da je že obrnjen z glavico navzdol. Upam, da tako tudi ostane in da se ne namerava obrniti.

Lepo se imejte!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
7.9.2007 9:42:45   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL

Seveda, da lahko, zakaj pa neuser posted image user posted image user posted image

Ampak a si ti zamišljaš mene čez 3 tedne? No - sebe si zamišljaj čez 3 tedneuser posted image user posted image  - in potem ko boš ti že 100% odrešena, bom jaz še vedno morala 3 tedne nositi in glede na dejstvo, kako srečo imam, bom spet prenosila za 10 dni. A se ti nič ne smilimuser posted image  - upam, da se ti bom vsaj 10 dni po roku. Ti potem nalimam slikouser posted image

Joj bogica, po cem pa sklepas, da bos kasneje rodila?? Jaz sem namrec prepricana, da bom se prej! Me je pravzaprav strah, da bo pred 21.11. in da bi bil skorpion user posted image .

Kar se tice koskov mi je prvi najbolj vsec, ostali so (men osebno) prevec pocukrani.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
7.9.2007 10:08:43   
Raho

Kar se tice koskov mi je prvi najbolj vsec, ostali so (men osebno) prevec pocukrani.

Če bi šele mene videla, bi vedela, da se sam cuker od mene tali, zato pa take izbiramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
7.9.2007 10:19:18   
loncica
Čav punce!

Alice, men je najbolj všeč prvi. Ful so mi fajn ti baldahinčki.

No, jaz sem bla včeraj na pregledu. Mi je delala UZ, da sem vidla tamalga. Obrnjen je z glavo navzdol, tehta pa že 900g. Dobila sem pa ene svčeke za vnetje, ker mam tega izcedka res za izvoz.

Je pa rekla G, ko sem notr pršla - a vi ste pa že v 30t? Tako, da tudi moj trebuh je očitno ogromen. Obseg, točno 1m. Slikica:
user posted image

Lp

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
7.9.2007 10:31:21   
Skaana
user posted image user posted image user posted image  Kolk ste posrečene...

Alice in WL user posted image user posted image user posted image user posted image , glede koškov pa jaz tud mislim, da so preveč, hm, kičasti - razen predzadnjega belega z rožico. Torej ta bi bil moj favorit. So pa meni tud koški zakon, mi smo imeli pri Ateni enega prbl. 150 let starega in zdaj smo ga že tudi rezervirali za posodo. Brrrr, kako prilimaš slikco, ki jo imaš na rač?
Bom naredla en album.

Drugače sem pa jaz čisto v redu. No, zgaga me peče, itak, o kilah in trebuhu ne bi govorila, ker sem tud med vodilnimi. Edin kar me tolaži je to, da imam še vedno cca kilo manj kot sem imela isti čas v prvi user posted image . Včasih me proti jutru zagrabi krč - pijem donat. Imam pa v torek pregled in bom to povedala. Drugače sem pa na zadnjem pregledu bila že rahlo slabokrvna - železo, vendar je rekla, da bomo še počakali s tabletkami, in videli, kolk bom pridna s hrano user posted image . A ve katera v kateri hrani je še veliko železa? Ker žrebička jaz pač ne bom jedla, mi je kot da bi jedla psa user posted image .

Mali/a je živahnen, brca, včasih se mi zdi, da mi bo kar trebuh zamaknil user posted image . Ampak sem res srečna takrat, četudi včasih prav user posted image  zaboli.

Ja, vreme je pa ubijalsko zdle. Mi še ne kurimo, zato sedim s spodnjo majico, mikico z dolgimi in termoflisom za rač, pa še me zebe user posted image  .

Aja, pa še to sem hotla omenit. Ne vem če veste, da je na stanovanjskem skladu objavljen razpis za subvencije za pomoč mladim družinam za prvo reševanje stanovanjskega problema. Čas je samo do konca septembra.

Pobožajte bušije, se še kaj javim.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
7.9.2007 10:32:25   
lana38
Alice, jaz bi tudi izbrala prvi košek.
Moj trebušček ne zaostaja dosti za tvojim Alice, je pa manjši.user posted image  Čeprav moj user posted image  pravi, da je velik in kaj šele bo...

A veste morda, kje je andreja2000? V ponedeljek se je zadnjič javila in napisala, da ima naslednji dan pregled pri G. Zdaj je pa že cel teden ni.user posted image

Nosečniške hlače komaj konec oktobrauser posted image . Takrat se jih verjetno več ne bo splačalo kupit. Pa če bo tako mrzlo ostalo, potem sploh ne bo za ven hodit.
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
7.9.2007 10:37:38   
Raho
ej, res, kje je Andreja? Jaz sem včeraj razmišljala, da je že dolgo nisem brala. Lana, a ti nimaš njene telefonske številke?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
7.9.2007 10:55:22   
hokejistka
skanaa tudi moje železo je na meji. Mi je zdravnica pripročala naj jem vitaminske tablete za nosečnice 14 dni, potem sem pa spet naročena na kontrolo. Sem se malo pogovarjala z zdravnico, pa je rekla, da bom s hrano zelo težko dobilo potrebno železo. Bi morala pojesti ogromne količine zelene zelenjave in rdečega mesa, kar pa ni izvedljivo user posted image . Jaz vseeno pojem nekaj suhih čespelj in suhih biološko pridelanih marelic. Bolj zaradi lastnega občutka.
alice jaz bi izbrala srednji košek.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
7.9.2007 10:59:10   
Raho
Punce, zakaj pa tiste, ki postajate slabokrvne ne pijete Hippovega zvarka Natal? Meni je dosti boljši kot železove tablete. poskusite.

Mene pa zadnje dni tako zgaga peče, da se mi že meša. Pa nič ne pomagauser posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
7.9.2007 11:04:26   
ElaM
Bejbe, živjo.
najprej lep vikend, naš bo pester, jutri imamo poročni piknik, v nedeljo piknik kar tako.user posted image  Naslednji teden sem pa na dopustu.user posted image user posted image user posted image  In bo tudi precej pestro, na morje ne bomo hodili za dalj časa, čeprav je bilo to v planu, se mi zdi, da se je morje preveč shladilo. No, za en dan se bomo zapeljali do obale, kakšen dan pa odkrivali lepote Slovenije.user posted image

Uf, babuške, vaši bušiji so pa res konkretni, čeprav moj ne zaostaja dosti. Imam pa občutek, da se še bolj kot v trebuh redim v rit in stegna. Celulita za pop...user posted image

Skaana za kri so dobri dateljnji, suhe marelice, rozine, kakšen deci terana. To je meni doktorca priporočila.

Loncica, tudi jaz imam izcedka za izvoz in spet epitele v urinu.user posted image  Zdaj sem 2x imela vagisan, pa očitno stanje ni še dobro. No, sreča je, da bakterij ni, ta beli tok je nadležen, ni pa nevaren otroku.

Alice, če že, potem bi prvi košek. So pa za moj okus preveč pocukrani. taka sem ne maram roze, pa to sovpada.user posted image

Andreja se pa res že dolgo ni javila. Andreja, kje si?

Magi*, čestitke za nov avto in srečno vožnjo.user posted image  Kaj ste pa kupili?  Nas to še čaka.user posted image

Naj, neham nakladat, lepo se imejte, pobožajte bušije.
Papa

:)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
7.9.2007 11:07:19   
Magi*
jaš, andreje pa res že dolgo ni na spregeld. ampak, jaz sem prepričana, da je vse v najlepšem redu in nekje uživa al pa ma računalnik pokvarjen.

ko smo pri kompjutrih. zdele pridem dam s pregleda in je v naši del. sobi še en monitor. hočem azakurblat rr pa se nič ne odpre. spodaj je minimiziran explorer, pa se ne odpre. dec je naštimu 2 monitorja, med katerima je 1m razlike na 1 komp in nekaj delaš tu, nakaj pa tam. tako zdaj tipkam in ne vidm kaj pišem. grrrrr.

evo poročilo z mojga pregleda:

not sem bila celo minuto. uauuu. je z UZ pogledal in rekel, da je OK in me pozdravil. nimam pojma ne kaj je videl, ne kaj je gledal... sem ga vprašala za izcedke in mi reče tip, da mi bo boraks predpisal. ga vprašam kaj pa urin, pa pravi: "aja, pa poglejmo". ja z urinom ne štima glih vse, neki z levkociti in moram drug teden še enkrat dat urin. menda , da zaradi izcedkov. potem pa kar zmagli ven. pa sestro vprašam ali mi mislijo kaj test za toxo delat, pa pravi da danes. ja mater, a jaz sploh rabim ginekologa? saj vse sama zrihtam. pa glede kg jo vprašam kaj se ji zdi, če sem se preveč zredila? pa pravi, da njej čist dobro zgledam. saj človek ne ve ali bi se jokal ali smejal. v glavnem sem šla v lab dat kri in hvala bogu, da sama tolk poznam kakšne stvari, ker če si prepuščen njim je pa res štala. no, pritisk imam pa super: 112/70 in srček tik taka 80/min, kar je tudi kar OK.

aja, glede spola me tip vpraša, če so mi že povedali kaj bo. LOL. saj mi je on povedal, kdo drug bi mi pa povedal?? pa pravim jaz, da bojda da bo fantek. in on meni: "ja, za zdaj se tista reč še drži zraven". nisem vedla, da lahko orodje kar odpade? ma res no, za polulat se.

Alice, meni so tudi kaki bolj simple koški všeč. itak punčke še prehitro ratajo čist načičkane in se boste tega še najedli. verjemi:))

ostanite v cvetju, jaz grem na sprehod.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
7.9.2007 11:10:42   
Magi*
ElaM, kupli smo Xsaro Picasso. meni je sicer bolj všeč C4 picasso, ampak je dražji, širši (težko bi šel v garažo), prostora notri ma pa manj. tako, da smo se kar za Xsaro odločli, ja. novo, ker je razlika v ceni med novo in staro precej majhna, v kilometrih pa ogromna. vozi se super, samo navaditi se bo treba, da sediš nekje med oblaki.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
7.9.2007 11:12:23   
Raho
No, magi*, nisi napisala, kakšen avto ste kupili.

Očitno sem jaz res totalno načičkani tipuser posted image  Pa da ne bo pomote - na sebi neuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sam pri deklicah mi pa potegnejo samo volančki in čipke in vse kar sodi zraven... Pa ne rozano, da ne bo pomote.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
7.9.2007 11:13:01   
soncek.djukelica
ojla,

Alice, meni je pa 4 všeč! user posted image
Skaana, morda ti bo tole v pomoč:

NAJBOGATEJŠI VIRI ŽELEZA:
Kosmiči z otrobi, sezamova semena, pečena divjačina, sardine v paradižnikovi omaki, suhe marelice, ramstek, konzervirani raki, tunina v olju, pečena jagnjetina

Bom skušala tudi jaz pripopati kakšno slikico svojega bušija! Obseg je točno meter!user posted image  Moram na naslednjem UZ vprašati, koliko sta težka, sem se pogovarjala z babico v šoli za starše, pa je rekla, da tudi dvojčki niso več tako majhni! Da je možno,da imajo tudi po 3 kg! Sej jaz vem,da moja dva ne bosta majhna! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
7.9.2007 11:20:05   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL

No, magi*, nisi napisala, kakšen avto ste kupili.

saj zdaj si že zgoraj prebrala, ne?

matr, zadavla ga bom, ko dam pride. sploh ne morem normalno pisatuser posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
7.9.2007 11:21:03   
Raho
SD - naslov mi pošlji. Si prejšnjič jokala, da me več niuser posted image  pa sem se še predčasno vrnila. Sam za dvojčke bo pa nekaj časa rtajalo. Sedaj sem delala samo po 1 , sedaj bom pa morala 2 enaki nareditiuser posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
7.9.2007 11:25:32   
ElaM
Alice, midve z Magi* veva kaj govoriva, da so punčke načičkane.user posted image  Boš videla, ko boste dobivali darila, če bodo cunje, takrat me boš razumela.user posted image

Magi*, jest bi tudi imela Piccaso-ja, pa je moj absolutno proti. Saj nima nobenega pametnega argumenta zakaj je proti, ampak repenči se kljub temu.user posted image  Tako, da sva še vedno na točki 0, kar bi on, jaz ne bi in obratno.

Še to, jaz sem tudi danes dala urin in imam tudi povišane levkocite, zraven piše precej pl. epitela. Baje je temu kriv beli tok, moram v torek vprašati, kaj še naj storim, da se stanje normalizira.

Še pol ure in potem dopust.user posted image

< Sporočilo je popravil ElaM -- 7.9.2007 11:26:01 >

:)

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
7.9.2007 11:28:09   
Raho
Moj je šel kupovat scenica pa sva domov prišla z Laguno - le zakajuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja, z mano je poročenuser posted image .

No, Ela, sam sem pa res gledala, ko mi je kolegica, ki mi je prinesla nekaj stvari za dojenčico. Ma ne vem - vse je rozano. Jaz pa rozane barve tako ne maramuser posted image . Bom poslikala, kaj sem dos edaj kupila in vrgla gor, da me skritizirate.user posted image  

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?