ElaM
|
Bejbe, živjo. najprej lep vikend, naš bo pester, jutri imamo poročni piknik, v nedeljo piknik kar tako. Naslednji teden sem pa na dopustu. In bo tudi precej pestro, na morje ne bomo hodili za dalj časa, čeprav je bilo to v planu, se mi zdi, da se je morje preveč shladilo. No, za en dan se bomo zapeljali do obale, kakšen dan pa odkrivali lepote Slovenije. Uf, babuške, vaši bušiji so pa res konkretni, čeprav moj ne zaostaja dosti. Imam pa občutek, da se še bolj kot v trebuh redim v rit in stegna. Celulita za pop... Skaana za kri so dobri dateljnji, suhe marelice, rozine, kakšen deci terana. To je meni doktorca priporočila. Loncica, tudi jaz imam izcedka za izvoz in spet epitele v urinu. Zdaj sem 2x imela vagisan, pa očitno stanje ni še dobro. No, sreča je, da bakterij ni, ta beli tok je nadležen, ni pa nevaren otroku. Alice, če že, potem bi prvi košek. So pa za moj okus preveč pocukrani. taka sem ne maram roze, pa to sovpada. Andreja se pa res že dolgo ni javila. Andreja, kje si? Magi*, čestitke za nov avto in srečno vožnjo. Kaj ste pa kupili? Nas to še čaka. Naj, neham nakladat, lepo se imejte, pobožajte bušije. Papa