|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
4.9.2007 8:36:29   
Foxina
no še glede vozičkov...čez vikend smo bili v Italiji in kupli od Bebe Conforta...cel komplet pride cca 250 € ceneje kot v Baby Centru!!! k smo bli že glih tam, smo pa še kupli enga kengurujčka od Cybex I.go, kjer se da otročka položit tudi v vodoravni položaj...bojda je čist nova zadeva in to ful priporočajo...

drugače pa sem včeraj tudi jaz začela s šolo za starše...je pa bila kar gužva v predavalnici...

je bila mogoče zadnje čase katera v CE H&M? že imajo mogoče kaj debelejše hlače in majčke z dolgimi rokavi? včeri sem bila tu v LJ, v kepici, Baby centru...in ni nič...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
4.9.2007 8:47:38   
benika
Zdravo punce,

po dolgem času se javljam tudi jaz. Vmes, ko me ni bilo, sem se iz katje preimenovala v beniko.

Včeraj sem imela MF. Dobili bomo še enega user posted image , vse je user posted image . Mali pridno brca in razgraja, jaz pa uživam doma na bolniški. 

Vsem, ki ste dobile dobre rezultate ACuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo bili zadnjič v Celovcu in sem si ogledala ponudbo za naše user posted image . Seveda mi moj user posted image  ni dovolil ničesar kupit, mi je pa novembra obljubil nakupovalni izlet po Celovcu, ki bo namenjen le user posted image . Jej, komaj čakam.

lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
4.9.2007 9:04:48   
ElaM
Dobro jutro.
A je še katera tako zelo zaspana? Meni kar oči lezejo skupaj, tukaj za Pc-jem, pa nobene delovne vneme nimam.user posted image

Včerej sem šla malo pogledat po trgovinah, da bi si kupila kakšno majčko z dolgimi rokavi, pa še sploh nič nimajo.  Bi  obvezno rabila kaj z dolgimi rokavi, ker drugače bom do decembra v kratkih. Moja zimska garderoba je cifre S, zdaj sem pa najmanj na L. Sem kot en mali slonček, tehtala se preventivno nisem že več, kot teden.user posted image

Benika, a je oprema za tamaučke v Aus dosti cenejša kot pri nas?
Sama načrtujem nabavo za user posted image  oktobra, prav pretiravala ne bom, imamo ogromno cunj od Tinkare, tako da bom kupila bolj, kot ne samo bodije z rokavi. Naša je poletni otrok in teh ni imela.
S kolikšno cifro boste štartale? A boste nakupile 56 ali 62?
Ja, zdaj pa grem še malo delat, lepo se imejte.

:)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
4.9.2007 9:14:51   
PIKICA07
Dobro jutro punce,

po dolgem času se še jaz malo javljam, me ni bilo nič gor, ker sem bila 5 tednov na "počitnicah" doma v Sloveniji in sem imela veliko drugega dela. Med drugim sem se tudi poročila user posted image . Če mi bo ratal bom dala kakšne slikce v album.

Drugače pa naša pikica (verjetno bo user posted image  ) pridno raste in zelo brca. Ful je živahna. Ker nisem tok velik gor na rr ne vem, a kje obstaja kakšen seznam kok ste se do sedaj zredile? Me zanima primerjava, jaz sem se za 6 kg.

Lepo se imejte in lep pozdravček iz Nemčije.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
4.9.2007 9:27:51   
Magi*
dobro jutro!

še jaz na hitro. jaz sem pa ves dan naspidirana. v službi se je začelo s polno paro, Zaki v vrtcu, kupujemo avto... pa sploh ne morem verjeti, da sem tako čila, ko cele noči ne spimuser posted image  bo sigurno za mano prišlo.

ElaM, jaz sem si majice z dolgimi rokavi nabavila kar v H&M, čisto navadne, bombažne z elastanom. prej sem nosila S, sedaj mi je M komot. pa še precej dolg kroj je, tako da trebuščka lepo pokrije. in seveda je cena tudi ugodna. tam se si kupila tudi en puloverček/tuniko oziroma tak malo daljši puloverček, ki se trebušku lepo prilagodi in še eno pletenino, ki jo nosim čez pajkice (pajkice pa v Zari - za nosečnice. so bombažne in zelo udobne, veliko prostora za trebušček). danes grem samo še v lov za enimi malo bolj komotnimi/krojenimi po telesu črnimi hlačami, čez katere bom lahko oblekla tudi kako tuniko ali oblekico. potem se pa menda uštimanauser posted image

no ja, čevlji bodo tudi tokrat problem, ker imam "nogico malo povečano". torej še en nakup več. moj mož se drži za glavo, ampak me razume, ker moram v službi bit kolikor toliko spedenana.

se pa ta moja ljubezen do obleke pozna na naši Zarji. kako punca komplicira zjutraj kaj bo obleklauser posted image  obvezna oprema je oblekica/krilo, potem pa kombinira zraven žabice, majčke, čevlje... mora biti vse tipi-topi. še hujša je od meneuser posted image  jao, pa noga ji je spet zrasla. zdaj se lahko od št. 25 poslovimo. pa se mi zdi, da smo ji glih kar nabavli nove čevljeuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
4.9.2007 9:42:25   
loncica
Jutro punce!

Ja vreme je kar zaspano. Mene je danes ob 8ih zbudil telefon, pa sem mislila, da ura še šest ni. Potem sva pa z user posted image  poležavala še do 9ih.

Foxina, jaz sem bila v Ce v H&M in imajo že majčke z dolgimi rokavi, žametke tudi ene pulovrčke sem vidla.

Pikica 07, čestitke ob poroki. Nas je kar nekaj mladoporočenk.user posted image

Zdaj pa šibam v Kranj v nabavo.

Lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
4.9.2007 10:00:29   
pikica*
Dobro jutro!

Tale dežek meni danes čisto paše. Bi šla kar eno oddrematuser posted image

Se je pa zato jutro začelo zelo stresno. So me že na poti v službo obestili, da so nekaj zamočili, zdaj sem ap jaz tista, ki mora vse skupaj spravit nazaj v red. Se mi je kar stemnilo pred očmi, ker sem ravno to zadevo urejala do pol enih zjutraj, potem pa navsezgodaj izvem, da so bumbarji že včeraj oddali naprej eno drugo različico, za katreo sem jim zabičala, da mora počakat, da jo odobrimuser posted image . Joj, poln kufer imam tele službe, ker se mi zdi, da nimam več nobene kontrole. Potem pa vedno dobim nazaj odgovor, da itak nimajo kaj računat name, ker čez par mesecev itak odhajam na porodniško. Ja pismo, ampak do takrat je pa menda tudi lahko kakšna korist od meneuser posted image . pa pustimo to.

Ajtak....kar se posteljnine tiče... ja koliko kosov pa misliš nabavit (in nabavljat še kasneje)user posted image ? Dva do trije kompleti so čisto dovolj. Se da vse v enem šusu kupit in je potem mir. No, mogoče kateri moja informacija vseeno pride prav.

Jaz sem tudi danes zjutraj ugotovila, da rabim še kakšne zadeve z dolgimi rokavi. Sploh ne vem kaj sem nosila v prvi nosečnostiuser posted image . Saj za popoldne ni problem. Ampak v službo pa res ne morem hodit v bombažnih majčkahuser posted image . Ampak srajce z dolgimi rokavi je pa težko dobit. Sem zjutraj naivno nataknila nase eno srajco, ki je iz nenosečniških časov pa sem jo hitro pospravila nazaj v omarouser posted image . Sem izgledala kot kak star stric, ki hodi okrog z velikim bauhom in premajhno srajcouser posted image . Magi*, a ti si tisti puloverček dobila v navadnem H&M? Ampak srajce potem še vedno ostanejo problemuser posted image .

Jaz sem pa včeraj nakupila nekaj stvari za našega prihajajočega pobiča. Sem zavila v Kik in za 22€ kupila dvoje hlačke (trenerkice), tri majčke z dolgimi rokavi in eno debelejšo jopčko. Luškane stvari. Za punčke se pa itak dobi bistveno več. Sem pa kupila vse 62, samo ene hlačke sem vzela 56 (so bile 1€).

Pikica07, čestitke za porokouser posted image !

Čau

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
4.9.2007 10:29:51   
lana38
PIKICA07, čestitam za poroko!user posted image

Meni pa nič ne paše to sivo in kislo vreme.user posted image Se mi zdi, kot da je že zima. Samo 2 dni je bil sonček, zdaj pa bo spet cel teden dež. Sem pa tudi pravi zaspanec, sem šele eno uro pokonci. Sploh nisem mogla verjeti, da je že toliko ura, ko sem odprla oči.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
4.9.2007 10:42:47   
Vrtnica79
Jutro!

Mene je pa danes kar fino zazeblo. je prav zaspano vremeuser posted image .

Včeraj pa sem bila utrujena tako da sploh nisem morala zaspat. Potem pa me je še začela pečt zgaga pa ne vem od česauser posted image  Mogoče od pice? Kaj pomaga proti zgagiuser posted image  Me še nikoli ni tak mučila. Ja, sem imela včeraj ful stresen dan. Moja lumpa je postala prvošolkauser posted image , pa saj veste da je prvi dan eno samo letanje. Pol pa še vso to zavijanje zvezkov....... sem mislila da mi bo hrbtenico vtrgalo od bolečin. No, danes je že bolje. Se bom lahko vsaj dopoldne malo spočila ko je mala v šoli, moj pa v službiuser posted image .

Jutri imam pregled pri G. Upam, da bo zdaj naš/auser posted image   pokazala kaj ima med nogami. Me že tak firbec muči, pol pa še vsi sprašujejo kaj bo.........

Zdaj grem počasi kuhat, potem pa malo počivat. Joj, ko vsaj nebi vreme na mene tako vplivalo. Imam raje sončne dni sem pol boljše volje.

Lep dan vam še želim naprej

Čao

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
4.9.2007 11:09:15   
Raho
A kaj, seznama pa ne bo nobena delala, ha? Saj sem vedela, da moram priti nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Magi* - meni so pa noge začele zatekatiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Imam ene čevlje od IC obute pa zgledajo noge tako natlačene v čeveljuser posted image

Lep pozdrav vsem.user posted image  Vidim, da pridno nabirate kg - tudi jaz sem pridobila 2 in smo sedaj spet vsi srečniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Za oblečt še nekaj imam, na vozek bom pa tako ali tako čakala do konca oktobra. Ostalo pa kupujem sproti. Kupiti moram le še angel care pa imamo vse.user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
4.9.2007 11:31:02   
Magi*
Alica se vratila u zemlju čudauser posted image  in bo zdaj spet vzela vajeti v svoje roke. me smo čisto zgubljeneuser posted image

ej, od IC sem jih včeraj imela namen obuti, pa sem si premislila, ker bi preveč tačke trpele. res, zgleda kot bi klobaso not natlačiluser posted image user posted image

pikica*, ja v navadnem H&M, s tem da srajc jaz skoraj ne nosim. če pa že, imam spodaj bombažno majčko in čez odpeto srajčko, največkrat pa majčko in čez rekelček. PS: ne pusti se jim (v službi), še malo pa jim boš rekla pa-pauser posted image

Vrtnica, čestitke za prvošolkouser posted image  še ena prelomnica v življenju.

PIKICA07, čestitke za porokouser posted image  PS: +6kg je glih prav.

vse ostale uživajte doma ali v službi.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
4.9.2007 11:36:08   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Ajtak....kar se posteljnine tiče... ja koliko kosov pa misliš nabavit (in nabavljat še kasneje)user posted image ? Dva do trije kompleti so čisto dovolj. Se da vse v enem šusu kupit in je potem mir. No, mogoče kateri moja informacija vseeno pride prav.

Za zacetek ene 2-3 pol pa vsako leto kako novo user posted image  sem namrec taka, da se hitro navelicam vzorcev in barv...
In ker sebi kupim novo jo bom Tjaseku tudi...
Tako, da meni je pomembno, da lahko grem v trgovino in kupim. Sem namrec taka, da ko me prime morm kr kupit in ne morem cakat na izlet v Austrijo...

Sem hotla tudi jaz samo povedat se svojo izkusnjo...  Da se ne bo se katera tako nauser posted image , kot sem se jaz, ko sem kupla kovtercek v Ikei v Slo. pa ugotovila, da ne morem kupit prevlek...

A jaz prav vidim??? Bo sedaj Alica rihtala seznam ?user posted image
Dobrodosla (nazaj) user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
4.9.2007 11:42:08   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

prav vidiš, sam še Alice se mora strinjati z mojim predlogom user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
4.9.2007 11:58:15   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Ja super no! Dobrodošla nazaj user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
4.9.2007 12:47:15   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Da se še jaz malo javim. Vreme je danes prav obupno, čeprav je zame po eni strani kar ok saj me ne vleče ven in bom danes končno štartala s pisanjem diplome. Naša user posted image je kar aktivna. Očitno je danes pogruntala, da ima še cel kup "placa" nad popkom in se mi je zrinila čisto nad popekuser posted image . Je bila cela bula. No, ponoči so me začele boleti noge ter medenica, je kar kriza, pa komaj sem začela nekako normalno spati.

Glede posteljnine: jaz sem ravno danes naročila preko ebay-a kolter, polšter, obrobo za posteljico, pa posteljnino za kolter in polšter, pa še rjuhico. Vse skupaj me je prišlo 53 eur s poštnino. Za enkrat bo dovolj, kasneje pa bom šla nabavit blago za posteljnino saj imam zlato babico, ki mi jo bo sešilauser posted image . Toliko z moje strani, sedaj pa grem pacat slivove cmoke, NJAM!user posted image

LP, Nana 22

(odgovor članu Vrtnica79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2115
4.9.2007 12:52:24   
lana38
Dobrodošla Alice (nazaj)!user posted image user posted image user posted image
Se mi je zdelo že na  forumu Upajmo skupaj, da te moram od nekod poznati.user posted image  Pa si le prišla še sem, da smo pogruntali kdo si.user posted image
Lp

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
4.9.2007 13:05:15   
Magi*
PIKICA07 kako sta bila lepa, pa resnauser posted image  no, po obredu sta se že sproščeno smehljala.

(odgovor članu PIKICA07)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
4.9.2007 14:08:13   
benika
PIKICA07 iskrene čestitke!!!!!

Alice in WL WBuser posted image user posted image user posted image !!!

ElaM, ja, cotkice so kr cenejše kot pri nas in če se odpravljaš na večji nakup, se kr splača.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
4.9.2007 14:32:35   
soncek.djukelica
dan,

foxina,morda sva bile skupaj v predavalnici,ker sem tudi jaz včeraj začela z šolo za starše!user posted image
Glede paketov; ne pridejo v poštev za nas! Novi bodo v uporabi po 1.1.2008!
Alice, dobrodošla med nami!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem še zmeraj v izbiri za voziček, bom si ga pa mogla kar hitro omislit,ker ne bom mirna,dokler ga ne bom imela doma!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
4.9.2007 15:23:00   
Foxina
sonček.djukelica zanimivo...verjetno res, da smo se videli...

med katerimi vozički se pa odločaš? kaj ti je pomembno? midva sva npr želela 3 kolesa, pa da se da po pesku vozit...pa sva se odločala med Jane (ta se neki čudno zlaga), PegPerego, Quiny Speedi (ta ima preveč napak - ni ročaja spredaj za tamalega, sedež se ne da dat čisto vodoravno, pa voziček ne moreš obrnit proti sebi, le v smeri vožnje). no, končno je zmagal Bebe Confort, ki je sicer tu v LJ malo dražji, če greš pa v IT ga dobiš pa za isto ceno kot bi v LJ npr od Quinny-ja...

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
4.9.2007 15:49:18   
soncek.djukelica
jaz pa moram kupiti voziček za dvojčke!user posted image
rada bi,da sta eden poleg drugega, ne eden za drugim...pa da gre voziček v vodoravni položaj..pa da jih lahko jaz gledam,sej široki so nekje vsi 80 cm, da grem z njimi lahko sama v štacuno..potem pa še vreče morajo biti zraven, oz se dokupijo, kolesa... izbira je pa bila v baby centru največja! gledam pa po netu, pa kličem štacune z rabljeno opremo, še na rudnik mislim skočit!

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
4.9.2007 17:01:26   
lana38
s.d., a dobimo paket že pred rojstvom user posted image ? Tako je bilo, ko sem jaz prvič rodila. Potem pa so nekaj časa dajali šele, ko se je user posted image  že rodil, ker kao mamice, ki niso rodile živega user posted image , naj ne bi bile upravičene do paketa. Zanima me, če se je to kaj spremenilo. Meni bi namreč pasalo, da si to malo pripravim pred rojstvom. Pa vzela bi tisti paket, ki je notri lupinica. To bi pa rabila že za domov iz porodnišnice.
Lp

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2122
4.9.2007 18:25:11   
soncek.djukelica
a da si nekdaj dobil kasneje paket??? a ni to mal čudna logika, sej rabiš imeti stvari, da si pripravljen ko pride user posted image , ne pa pol okoli skakat,da dobiš paket!user posted image

paket dobiš,ko greš na CSD urejat porodniško! tudi mene mika paket z lupinico,danes sem jo videla v šoli za starše, fajn zgleda! user posted image  je pa babica rekla, da ni priporočljivo,da otrok spi v njej! tudi če zaspi, ga raje ven vzami in ga položi v posteljico,da ima zravnan vrat, ker v lupinici ga glih nima! Vsaj prve 3 mesece!
Sem našla en voziček, sem mojga poslala gledat in pravi,da se mu zdi fajn! user posted image

A bo šla katera na dekompresijo? do 10 obiskov jih krije zzzs! pri naslednjem pregledu moram svojega G vprašat, če mi priporoča, ker zna biti ovira, če se MV odpira, kar se pri meni sicer še ne, vendar mi je na morfologiji rekel, naj raje vzamem vse na take it easy!pri meni dekompresija pride v poštev šele po 34 tednu, do takrat imam pa še daleč!user posted image

Pikica07, izgledaš fantastično na svoji poroki! Greha vredna!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
4.9.2007 18:35:52   
lana38
Jaz ne bi pustila user posted image  spati v lupinici. Je pa zelo fajn, če kam greš z avtom in tudi čez dan, ko je buden ga lahko imaš not, da te gleda, kaj delaš.user posted image  Kolegica, ki je rodila leta 2002, je dobila kasneje paket. Pa še njen mož je letal sam okrog s potrdilom in potem po paket, saj ne moreš takoj, ko rodiš še za paketom letat. Ko sem jaz bila user posted image  leta 1997, pa sem dobila paket, takrat ko sem urejala papirje za porodniško. Tako, da sem si te najnujnejše stvari pripravila že prej. Drugega pa res nič nisem imela naprej. Zdaj pač imam, ker sem vse shranila od Blaža. Nabavljala pa ne bom nič prej. Bom videla sproti, kaj bom še rabila. Lupinice pa so takrat bile še prava redkost. Mislim, da so se pojavile šele, ko je bil Blaž toliko velik, da več ne bi mogel biti v njej. Takrat sem vzela tisti paket, ki je imel not torbo za nošenje user posted image . V tisti torbi smo ga tudi vozili, če smo šli z avtom. Tista torba je bila nekaj za tisti čas. Neverjetno, kako se v 10 letih vse spremeni.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2124
4.9.2007 20:08:17   
ajtak
Tole sem poslala na artplet, ki ureja te pakete:

Pozdravljeni,Nekje sem zasledila, da so v pripravi novi paketi za novorojenčke, pa me zanima ali je informacija resnična in če je, kdaj bodo na voljo oz. kje se da izvedeti kaj o vsebini novih paketov. Našega dojenčka pričakujemo konec novembra naj izbiram še med paketi, ki so predstavljeni na strani www.novorojencek.com ali pocakam na nove? In dobila takle odgovor: 
Pozdravljeni! Res je Ministrstvo za delo,družino in socialne zadeve izdalo javni razpis za nove zavitke. Dokumentacija je na http://www.mddsz.gov.si/si/javna_narocila/javni_razpisi/?tx_t3javnirazpis_pi1%5Bshow_single%5D=793. Pa če povzamem na kratko: po novem bosta dva fiksna zavitka (A in B) ter tako imenovani E-zavitek za katerega bodo starši sami lahko izbrali vsebine iz ponujenih izdelkov. Kaj pa bo vse notri pa je odvisno od ponudnika, ki bo izbran. En del so obvezne vsebine, en del pa se lahko da v zavitek. V A zavitku bo glavni izdelek avtosedež z Isofix vpenjanjem v B pa lesen stolček. Zraven bodo seveda še tekstil in varnostni pripomočki (kresnička, varovala za vtičnice, ščitniki za ostre vogale, zaščitni mehanizem za zapiranje oken, predalov, omar,..). Za e-zavitek pa se bo dalo izbirati med vsemi zadevami iz A in B ter še nekaj večjimi zadevami (voziček, posteljica, posteljni vložek, previjalna miza, potovalna postelja, banjica). To je na kratko o tem Glede na to, da imate rok konec novembra pa mislim, da bi se izšlo tudi za nove, saj je na domači strani Ministrstva tudi moč najti tole: V katerem roku se uveljavlja pravica do pomoči ob rojstvu otroka?
Pravico uveljavlja eden od staršev 60 dni pred predvidenim datumom poroda oziroma najkasneje 60 dni po rojstvu otroka. Po tem roku pravice ni več mogoče uveljaviti.
 Lep pozdrav Edvard Drolc, Artplet Upam, da vam kaj pomaga user posted image  Lahko noč! 

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?