Anonimen
|
Evo, danes pa ena brzinska, ker imam gužvo... Novi nosečki pozdravljam in jima želim čim lepšo , enako kot vsem nam. Punce, ne mi zamerit, ampak želim malo potolažiti našo Andrejo2000, ki jo je prijateljica tako fino vzpodbujala . Draga moja punca! Ti veš, da na svetu živijo takšni in drugačni ljudje... Eni nam zavidajo in nam na vsakem koraku želijo nesrečo. In tvoja prijateljica je prav takšna. Ti moram povedati, da sem jaz mela pri prejšnji cel čas slab filing. Najprej je test pokazal , potem ni bilo čez 2 dni nič, potem čez 2 dni spet rahla . Nekako sem čutila, da se ne bo vse izeklo tako kot bi se moralo. Pojma nimam, zakaj. Takoj sem nehala kaditi in piti kavo, izogiala sem se pršutu in vsem zadevam, ki bi pikici lahko škodovale. V prvi nosčnosti pa sem počela vse, ampak zmerno. In moram ti povedati, da se je moja druga nosečnost blazno razlikovala od prve in te sedaj. Nenehno mi je bilo slabo, počutila sem se čisto na tleh... Pa se je končalo tako kot se je končalo. Sedaj je tako kot v 1. nosečnosti - polna energije, ni mi slabo, v glavnem vse je super, še vedno si tu in tam kakšno pokadim (ne me kregati, kadim tiste cigarete z 0,1 mg nikotina in celo Pušenjak mi je odgovoril, da je bolje, ker sem res huda kadilka, da si eno prižgem kot pa da se odvajam z nikoretami - sem probala in si dam čigumi v usta pa mi je postalo tako slabo - pogledam na škatlico in ugotovim, da imajo 2 mg nikotina ) in spijem kavo. Draga moja, pozitivno razmišljaj, to je prvo, drugo pa - verjamem, da vnaprej vemo same, če bo kaj šlo narobe. In zate vem, da bo sedaj vse OK. Tebe je življenje že dovolj preizkusilo. Pošiljam ti en velik . Vsem želim lep dan. Seznam bom ažurirala kmalu.
|