|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
21.5.2007 17:42:08   
hokejistka
No, pa da se vam še malo jaz javim

Danes sem bila ponovno pri G, ker imam nekoliko slab urinuser posted image . Že kar nekaj časa me špika, rahlo boli tam spodaj, pa lulam tudi veliko. Sem se odločila, da grem v Adrialab na samoplačniško preiskavo urina. Izvide sem dobila takoj (sem se jim verjetno zasmilila, ker sem tako slabo izgledala) nato pa so mi svetovali, naj jih nesem pokazat svoji G. V urinu imam malo bakterij in kri. G ni bila nič kaj vesela in mi je zagrozila, da bom kar celo nosečnost lepo doma (sem preslišala njen komentar). Dala mi je cel kup preiskav tako, da grem jutri ponovno v laboratorij. Potem bomo pa videli, kaj bo.
Sestra mi je izmirila pritisk 85/60, kar ni ravno najboljše, ampak kar gre. Zdaj razumem, zakaj sem vseskozi zaspana.user posted image
Zredila se nisem še nič, je pa trebušček malo napihnjen popoldan in zvečer. Vse obleke so mi še čisto prav. Čeprav komaj čakam, da se mi bo kaj poznalo. Slabosti so še, ampak zelo rahle in jih uspešno premagujem z dveurnim prehranjevanjem.

Uživajte!!!!!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 676
21.5.2007 18:05:37   
Magi*
eeeeeeeeeeej, a je možno, da jaz že čutim brbotanje v trebuhu? danes se mi je parkrat pojavilo tisto znano, meni tako ljubo mehurčkanje v trebuščku. a je to že to? če je, je prav fino spet to občutitiuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 677
21.5.2007 18:18:43   
andreja2000
Pozdravljene!

Tudi mojega trebuščka se ne da več skriti,samo se mi zdi,da zgledam kot da sem se grozno zredila,ne pa da sem user posted image .
Nekega pravega apetita ravno nimam,zanima pa me le tista hrana,ki mi prej ni teknila.Pijem pa samo vodo,ker mi drugo sploh ne diši,morda tu pa tam radenska.Prej sem tako oboževala kavico,posebaj jutranjo,sedaj mi pa smrdi.Slabosti so še prisotne,vendar so veliko bolj milejše,sem pa zaštartala v 12 teden.

Vsem user posted image ,lep dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 678
21.5.2007 18:19:28   
Anonimen
Magi* ne vem, če je možno, ampak pri meni je enako. Že včeraj, danes pa ponovnouser posted image .

Ravno včeraj sem si rekla: Je to, to?user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
21.5.2007 19:15:37   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Magi* ne vem, če je možno, ampak pri meni je enako. Že včeraj, danes pa ponovnouser posted image .

Ravno včeraj sem si rekla: Je to, to?user posted image

Še ena se javlja, jaz sem to danes občutila. Samo skoraj ne morem verjet, da bi bile res že prve brcike. Je pa to žgečkanje, čisto podobno prvim mehurčkom.
Nisem hotela tega prva napisat, ker kar nekako ne morem verjet.user posted image  
Trebuh imam pa tudi jaz tak, kot bi bila tam v 16t. Ogromen je, tako da nobenih hlač ne morem več zapeti.user posted image  Kaj šele bo?
Lepo bodite in pobožajte bušije.

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 680
21.5.2007 21:28:02   
Magi*
punce moje, jaz sem si tudi rekla, da se mi najbrž samo dozdeva. vendar sem v prvi nosečnosti tudi dokaj hitro začutila mehurčke, nekje v 16t se mi zdi. tako da, ni nemogoče. sicer se bodo pa še pojavili!

lepo spančkajte. jaz sem čisto hin in grem pod tuš in spat.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 681
21.5.2007 21:57:47   
ajtak
Hej, hej.
No, danes je za mano ze NS in rezultati so super.
Tveganje je 1: 10943, veliki smo 6,64 cm in se ze vidi skoraj vse (nosni koren, prstki, mehur...) razen spolauser posted image , je ocitno nas dojencek bolj sramezljiv...

Imam pa na novo dolocen PDP, ki je 27.11., saj sem noseca ze 12t in 6d.

Upam, da me za to ne bote nagnale k novemberkam... Sem se ze tako navadila, da vas berem.

Vsem zelim lepo in cimmanj stresno nosecnost.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 682
21.5.2007 22:11:05   
soncek.djukelica
ojla,

tudi jaz sem danes obiskala svojega G,ker se mi je v zadnjih nekaj dneh povečal izcedek,količinsko ga je bilo res veliko in sem hotela le malce preverit,da vse štima! user posted image  In dobro,da sem šla,kajti fasala sem glivično vnetje in sedaj bom 3 dni na Canestenu! Me je pa zdravnik potolažil,da je z mojima user posted image user posted image  vse v redu,da to ni vplivalo nanju! juhu! in sedaj sem na čakanju dobrih 14 dni,ko sem naročena na pregled! user posted image
Buši se mi tudi veča,moj user posted image  je najbolj navdušen nad dojkami! user posted image
lp user posted image  in user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 683
21.5.2007 22:12:09   
Ayo
ajtak user posted image user posted image user posted image  za NS!!

Imam pa za vas vse eno vprasanje glede NS in ostalih pregledov, ki sledijo:
v popku imam namrec pearcing pa me zanima, ce ga moram verjetno dat stran...itak verjetno ko bo trebuh zrastu, bo treba user posted image

no pa lepo nocko! user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 684
22.5.2007 7:26:56   
copatek
Ajtak, čestitke za uspešno opravljen pregled NS.user posted image user posted image user posted image
Jaz pa že odštevam dneve do svoje NS, joj, tako komaj čakam. Res upam, da bo vse v redu.user posted image  Drugače se pa meni tudi zvečer že malo trebušček pozna, čeprav to bolj jaz opazim kot kdo drug.user posted image  V četrtek vstopam v 13. teden.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 685
22.5.2007 8:08:58   
pikica*
Dobro jutro vsem skupaj!

A ve že kar mehurčke čutite? Uf, to je pa res hitro. Jaz se niti ne spomnim kdaj sem jih začutila v prvi nosečnosti. No, ko bodo, bom že vedelauser posted image .
Včeraj sem imela končno prvi pregled. Vsi datumi se točno ujemajo, tako da je naše user posted image  napovedano za 23.12., tako kot sem si tudi sama izračunala. Tudi velikost se točno na dan ujema. Vsaj ne bo dileme s PDPuser posted image . Se je pa lepo videl utrip srčka in zametki rokic ter nogic. Dete očitno uživauser posted image . Sem dobila tudi eno slikico, ki sva jo z user posted image  potem pokazala hčerki, ampak ji seveda nič ni bilo jasnouser posted image . Sva ji razlagala, da je na slikici ula (vsem dojenčkom pravi ula), ampak je samo začudeno gledalauser posted image .

Slabosti so še vedno prisotne in bodo najbrž še par tednov, ampak ni kaj. Treba je zdržat. Mi pa vsake toliko zapaše junk food. Včeraj zvečer sem si grozno zaželela kraljevsko solato in pomfri. In to ob 1h zjutrajuser posted image . Sem tako sanjala o tem, da je mož že vprašal, če mi gre iskatuser posted image  (drugače mi namreč hrana v glavnem ne paše zaradi slabosti in je potem treba izkoristit vsako priliko).

Kile še ne gredo navzgor. V bistvu zaenkrat bolj navzdol. Ampak nič hudega, ker mi je od prvega poroda itak ostalo malo zaloge (par kg) in se zdaj ravno zopet bližam moji začetni kilaži. Ko se bodo nehale slabosti, s ebodo pa tudi kg ustavile. Sem pa ravno včeraj pri Pušenjaku brala, da sploh ni potrebe, da se do 20. tedna kaj zredimo, ker ima otrok takrat še tako minimalno težo, da se v bistvu nikjer ne pozna. No, po moje se nabere tudi nekaj plodovnice, kar takoj da kakšno kilco.

Trebuh je še vedno raven (v bistvu se mi zdi, da je bolj raven kot je bil pred nosečnostjo). Bomo videli kako dolgo bo ostalo tako. Zato zaenkrat še nimam težav z garderobo. Bom pa za vsak slučaj počasi dala na kup stare nosečniške obleke, da vidim kaj sploh imam. Da ne bo kakšnih presenečenj. Vendar upam, da se jih bom čim dlje izogibala. Vem, da sem bila na koncu prve nosečnosti že prav naveličana enih in istih cunj in sem komaj čakala, da povlečem nase stare kavbojkeuser posted image . Pa so potem vse nosečke, s katerimi sem govorila, pripovedovale podobne zgodbiceuser posted image .

Uf, sem se razpisala. Mislim, d abo zaenkrat kar dovolj.

Uživajte!

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 686
22.5.2007 8:45:04   
lana38
Dobro jutro!
Jaz sem še vedno samo v trenirki in pidžami.user posted image  Če bom pa kam šla, seveda velja tudi za G, pa imam še od prejšnje user posted image  nekaj za obleči. Pravzaprav sem ene hlače imela samo enkrat oblečene, ta drugih pa sploh nisem utegnila obleči, ker je prej bilo vsega konec.user posted image  Mislim pa ,da mi nič več ni prav, ker se mi trebušček že pošteno pozna. Me vedno razžene že takoj na začetku.user posted image  Kg pa je eden že več. Tudi jaz sem začela skoraj vsaki 2 uri jesti in mi je manj slabo. Jem pa manjše količine in se ne najem do konca. Če se do konca najem, mi je tako slabo, da se kar tresem. No, dnevi pa mi kar minevajo. Če pomislim za nazaj sem že zdaj 3. teden doma. Čeprav moram priznati, da se bo zelo vleklo, če bom ves čas samo notri in ne bom smela niti na kak sprehod. Upam, da temu ne bo tako. Verjetno mi potem po 12t, kakšen krajši sprehod ne bo tako škodil. Bomo videli, kako bo.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 687
22.5.2007 9:45:35   
nanaa
Ajtek bravoouser posted image ,  super si prva decembrka, ki je bila na NS in jo uspešno opravila, čestitamo. Za spol boste vprašali? In ti kar z nami ostani pri decembrkah :).

Punce kje pa so kakšne dobre trgovine z nosečniškimi cotami v Ljubljani?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 688
22.5.2007 10:34:59   
ElaM
Ajatak, čestitke za super rezultat NS. user posted image user posted image user posted image Sledi poročilo  iz mojega današnjega pregleda. No, kot sem že pisla prejšnjič, mi na prvem pregledu ni mogla dobro izmeriti glave, tako da sem danes šla na pregled kar s kepo v trebuhu.  Je bilo pa na srečo vse tako, kot mora.user posted image Pika je velika dobre 4 cm, zrasla toliko kot mora. Videla sem glavo, srce, roki in nogi. Mi je rekla zdravnica, da je prejšnjič izgledalo res čudno in, da v takih primerih sta samo dve možnosti, ali je plodek mlajši ali pa bo odmrl. Tako, da moj je bil na srečo prva možnost. Še dobro, da mi ni tega rekla zadnjič, potem bi šele psihirala. Samo je bilo res čudno za videt, srček, kot da bi bil na glavi, danes je pa tam kot mora biti. No, rok bo verjetno še malo prestavljen, mogoče bom letošnje novo leto dočakala v Lj. Kdo bi vedel:)Zdaj se moram naročiti na NS, potem pa v nove zmage. Punce lepo bodite in pobožajte bušije.user posted image

:)

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 689
22.5.2007 11:49:10   
andreja2000
ajtakuser posted image user posted image user posted image  čestitke za dobro opravljeno NS.
ElaM user posted image user posted image user posted image ,Tudi tebi čestitke za dobro opravljen pregled,me veseli,da je vse kot mora bit.

Sem mislila,da sem se že skoraj rešila slabosti,vendar mi je danes spet kar fajn slabo,kaj čmo,bomo že prestali,samo da bo tokrat z našim user posted image  vse vredu.
Me pa zelo bolijo bradevice,ki so tudi zelo občutljive.
Večina mojih znancev misli,da sem se vidno zredilauser posted image ,pa jim povem,da se bom še bolj,ker sem user posted image .Ja,pol pa vsi pravijo,kako mi bojo držali pesti,da bo tokrat vse vredu z user posted image  in sama si tega  na svetu najbolj želim .

Vsem user posted image  lep dan user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 690
22.5.2007 16:52:49   
medika 13
ajtak in Elam user posted image user posted image user posted image čestitke za dobro opravljene preglede. Joj je luštno tako dobe novice brat. user posted image kar tako naprej. Tudi jaz že odštevam dneve do NS, imam jo danes teden, upam da bom slišala le dobre novice, držite pesti.

Midva s user posted image sva ta vikend povedala še ostalim sorodnikom za user posted image pa so ostali kar brez besed, ne glede na to, da so prej ful navijali zanj, res zanimiva reakcija.

Naj vam bo lepo! user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 691
23.5.2007 8:20:28   
lana38
ajtak in ElaMuser posted image  čestitke za NS in vajine user posted image .

lana38

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 692
23.5.2007 9:45:05   
Anonimen
Ajtak - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobro opravljeno NS. SUper rezultati.

ElaM - sem ti lepo rekla, da se sprosti in razmišljaj pozitivno. Sem vedela, da je vse OKuser posted image .

No, jaz sem včeraj bila na pregledu in v laboratoriju. So mi vzeli pol vedra krviuser posted image , na pregledu pa je bilo vse OK, samo pa sem dobila ultimat, da moram več počivati in "okrniti" službene poti na minimum. Ne vem, kako mi bo to ratalouser posted image . Po novem - vsak teden enauser posted image . Je vrgla oko na pikico, samo je ni merila (srček je utripal, tudi to je njo najbolj zanimalo in to je najbolj pomembno). Me je pa opozorila, da me bo najverjetneje bolel križ, ker se vse razvija odzadaj (poteljica, malček/malčica je čisto odzadaj...) - enako kot v 1. user posted image .  Ampak ne vem, o kod imam potem taki trebuhuser posted image . Naslednji pregeld mam 26.6. (takrat bom že v 16. tednuuser posted image ).
Ja, pa malo se je jezila, da še vedno dojim, ker e bojda to zelo izčrpujoče za mater. Ampak na koncu je rekla, da dokler odgovarja meni, naj počnem, kaj hočem.

Lepo se imejte. Božajte bušije.user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 693
23.5.2007 13:26:51   
lorch
Lep pozdrav! Tudi jaz se vam pridružujem. Včeraj mi je končno na nuhalni določila pdp:2.12.2007!
Je blo zelo zanimivo videt kaj raste v meni, ampak sta pa moj dragi in g. padla v tako debato, da sem bla skor odveč. Še dobr, da sta potrebovala moj trebuh, da sta lahko komentirala user posted image , drugač bi lahka šla kr domov pa naj sama zrihtata.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 694
23.5.2007 14:36:15   
andreja2000
lorch  user posted image  pozdravljena med nami in seveda čestitke za dobro opravljeno NSuser posted image .user posted image user posted image user posted image

Oj,punce,pri nas pa se spravlja k nevihti in je že vse temno kot zvečer.Upam samo,da mi ne bo spet tako rožic zdelalo kot včeraj.user posted image

Vsem lep pozdrav in imejte se lepo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 695
23.5.2007 22:30:53   
ajtak
Hvala vsem za cestitke!!

Naj vas samo spomnim, da k Strahovi na NS lahko nesete sabo CD, samo ne ga potem pozabit dat user posted image .

Midva sva bila namrec tko presenecena, ko je zdravnica rekla, "Dober dan.,  Kdo je vas gin.?, a je to prva nosecnost? No, to je glavica, tule vidimo..." In Ko je bilo vsega konec naju je sestra vprasala ce nisva mela CD-ja in sva mogla priznat, da sva ga enostavno pozabla dat user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 696
24.5.2007 7:21:15   
kajča
ojla souser posted image

jaz sem imela včeraj drugi pregled. Me je bilo kar malo strah, če ne bo vse ok, pa je bilo. Pikica je velika že 5,1 cm, kar ustreza 12t2d, ampak mi ni za dva dni prestavil PDP, tako da ostaja 05.12. Danes imam pa nuhalno pri Pušenjaku, komaj čakam, imam že pripravljen CD.

Drugače imam pa jaz tudi včasih občutek, da že čutim mehurčke. V 1.user posted image  sem jih čutila v 15t, kar močne brce pa potem v 18t.

Uživajte in božajte trebuščke.

lp,

kajča

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 697
24.5.2007 7:41:34   
nanaa
Dobro jutro,

kako smo? Meni je ta teden tako slabo, prej sploh vedela nisem, da se kaj dogaja:) in še to mi je slabo zvečer, ko grem spati in seveda, ko dobro zaspim moram pa na wc user posted image user posted image , pa saj je hecno, moj pravi, če mi  da kahlco zraven postelje ha, ha .

Ajtek, potem praviš, da si bila zadovoljna z dr.Strahovo, koliko časa pa je trajal pregled, aha cd ne smem pozabit user posted image  , ti vse lepo razloži,...?

Punce povejte mi kje v LJubljani kupujete nosečniška oblačila?

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 698
24.5.2007 8:45:48   
lana38
Pozdravljene!
Jaz sem pa začela prakticirati, da vsaki 2 uri nekaj malega pojem, kot je napisala hokejistka. Moram priznati, da mi je bistveno manj slabo.user posted image  Samo ne vem, kaj bo s kilažo. Moj sin je pred par dnevi komentiral, da bi morala malo na vago stopiti, ker sem vedno bolj debela.user posted image  Nisem še mu sicer uradno povedala, da sem user posted image , ampak mislim, da nekaj sumi. Enkrat sva se pogovarjala o imenih, ki so mu všeč, pa je rekel, da mu je všeč Tim. Pred dnevi sva se šla igrico vislice, pa mi je nastavil to ime za ugotoviti. Ko sem ugotovila, pa se je nekako namuznil. Star je 10 let. Nisem pa mu povedala, ker je bil lani, ko je user posted image  imela DS tako šokiran, da je komaj prišel k sebi. Sploh se ni bil pripravljen sprijazniti s tem, da user posted image  ne bo. V vsej žalosti, ki me je doletela, sem morala tolažiti še user posted image  in otroka.
user posted image  vsem za NS, ki so bile OK.
LP

lana38

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 699
24.5.2007 9:05:52   
hokejistka
Čestitke vsem decemberčicam za uspešno opravljeno NS.user posted image user posted image user posted image Jaz jo imam 6.6 v Dravljah. Odločila sva se, da bova povprašala za spol, če se bo že slučajno kaj videlo.
Slabosti so še vedno prisotne, a v zelo blagi obliki in še to zvečer. Hodim pač prej spat user posted image .

Lana38 kljub temu, da jem na vsaki 2 uri se nisem nič zredila. Pa popijem od 2 do 2,5 l tekočine na dan (si pridno zapisujem). Tehtam se vsako jutro in še vedno držim enako težo. Je pa res, da imam trebuh zvečer napihnjen, ampak čez noč pridno uplahne. A nameravaš počakat na NS, da bo povedala sineku?

Glede nosečniških oblači, pa sem se odločila da bom šla pogledat v Avstrijo, saj nameravava iti z mojim v Graz čez en mesece. Zaenkrat pa nimam nobenih težav in se lahko stlačim še v vse hlače.  Sem že malo gledala po Lj, pa so take cene, da me je kar na rit vrglo. Ene bedne kavbojke so stale 11000 bivših sit.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?