|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
8.5.2007 10:14:22   
lana38
Trenutno nimam problema z oblačili. Rabim samo trenirko in pidžamo.user posted image  To mi je zaenkrat še prav. Trenirka je bolj raztegljiva in na vrvico. Spim pa samo v zgornjem delu pidžame, ker me spodnji tišči in potem ne morem zaspati. Pa zdaj tako ni več hude zime in gre tudi tako.
Še vedno počivam, čeprav se je stanje izboljšalo. Bom kar počivala do 15.5., ko grem do G. Drugače bi mi pa verjetno rekel, da ne rabim počivati, če se izcedek umiri. Bom ga kar ubogala. To je še najmanj, kar lahko zdaj neredim za svojega user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 476
8.5.2007 10:15:50   
andreja2000
sonček-balonček držim pesti za pregled!

magi* jaz imam že kar prave težave pri oblačenju.Gor dobim le še ene raztegljive kavbojke s katerimi pa spet ne zdržim dolgo,ker me začne vse tiščat.Najraje nosim trenerko in se tudi v njej najbolje počutim.Ne vem pa,kaj bi oblekla,če bi morala v službouser posted image .Ljudje me že zelo gledajo v moj trebušček in samo čakam,da mi kdo kaj reče,mislim da bo to kmalu,ker imam že kar viden trebušček.

raho kako pa tvoje zdravje,upam,da si že boljša!

Vsem user posted image  lep pozdrav user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 477
8.5.2007 10:39:47   
soncek.djukelica
sonček-balonček user posted image user posted image user posted image da nam poveš same dobre novice! user posted image user posted image user posted image user posted image
Magi, tudi jaz imam težave pri hlačah! Čeprav sumim,da sem se zredila! user posted image
Ker sem skozi doma, pol pa večkrat zavijem v hladilnik! user posted image  Tudi jaz v večini prakticiram trenerko! user posted image
Še 2 dni, dolga 2 dni do mojega pregleda! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 478
8.5.2007 11:05:19   
Magi*
hehe, v prvi N se mi do 4. mesca skoraj in poznalo, potem pa sem itak morala ležat doma. tako mi od opreme ni kaj dosti ostalo, ker nisem rabila. zdaj je pa druga pesem, upam, da tako tudi ostaneuser posted image

sem pa pred službo skočila v šoping in si kupila 2 krili, malo bolj komot a vseeno fensi, ki bodo glih pokrile potrebe za v službo. doma ni panike, trenirke rulajo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 479
8.5.2007 13:19:23   
Anonimen
sonček balonček, čakamo na dobre noviceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Oblačila - no... za zdaj si še vse potegnem nase, čeprav najraje pa imam trenerkeuser posted image , sam bi me v službi malo čudno gledali, neuser posted image . Imam 2 ali 3 hlače, ki so mi ostale iz obdobja prekomerne teže in mi bodo kmalu kot ulite v pasu. Napihnjena sem tudi jaz kot sod.

Ravnokar pa sem od zdravnice. Ne boste verjele - ta nedolžen prehlad se je razvil v gnojno angino. Jaz npa lahko vzamem nič. Jutri moram nazaj (če bom še vedno imela temperaturo) in potem najverjetneje dobim napotnico za bolnišnicouser posted image , ker mi je moja zdravnica rekla, da me ona ne bo pacala.

Pa dobro, se bo kakšna moja nosečnost razvila po pričakovanjih?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 480
8.5.2007 13:48:29   
andreja2000
raho tole pa res ni kar tako,ti šment,da te je našla ta gnojna angina,revica.Ti močno stiskam pesti,da se res kmalu pozdraviš in boš zdrava in ponosna user posted image .

soncek.djukelica že stiskam pesti za tvoj pregled.

Lana38  a tebi je pa toliko slabo?Meni je običajno najhuje zjutraj in včasih tudi zvečer in če je želodec polni potem kar gre tudi čez dan.A ko počivaš pa je bolje z slabostmi?BNo,pa le še naprej tako pridno počivaj in sem vesela zate,da se je izcedek umiril.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 481
8.5.2007 14:08:03   
Ayo
Hojla bodoce mamice! user posted image

Midva sva se vceraj vrnila domov s 5-dnevnega dopusta, v eni izmed evropskih prestolnic sva prehodila dnevno kilometre in kilometre in mi je kar malo zal, da se je tako izslo, ker tole je bilo cisto prevec za eno user posted image ! Zmatrana sem (bila) kot user posted image Upam, da bo z  user posted image  vse v redu, naslednji uz cez 1 teden, uh kako se vleeeeeceeeeeeeeeeeeee!!!

Berem, da ste vse vec ali manj v redu, fino in cestitam user posted image .  Tiste, ki morate pocivat, lepo picivajte, jaz v sluzbi komaj zdrzim, za znoret!

Bi bila pa ful vesela, ce bi kaj napisale o prsih, namrec mene ze kaksen teden skoraj ne bolijo vec oz. en dan me bolijo, drugi dan ne, pa se to vse skupaj bolj svoh. Skrbi me, da ni kaj narobe user posted image  Bi bila res ful vesela kaksnega komentarja s podobnimi izkusnjami.
Drugace pa slabost je se prisotna, ceprav tudi ta niha iz dnev v dan.
Me pa sedaj 2 dni vsake toliko casa spika tam nekje po trebuhu. Pa se glava me je zacela bolet zadnje case, uf!!

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 482
8.5.2007 14:21:33   
Magi*
Ayo, ne skrbi. mene v prvi N prsi skoraj niso bolele, slabo mi ni bilo pa nič. in sem tudi bila non stop v skrbeh. pa se je vse srečno končalo.

zdaj me prsi sicer bolijo, ampak nič bolj kot pred M, da bi zrasle, pa še čakamuser posted image

brez skrbi!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 483
8.5.2007 14:40:54   
soncek.djukelica
ayo, čist iste simptome si napisala,ki jih imam sama!
včeraj slabosti skoraj ni bilo,danes so prisotne!to je dober znak, vsaj jaz tako mislim! user posted image user posted image user posted image
špika me tudi včasih! moja razlaga tega je; user posted image  da se user posted image  razvija! user posted image  vlada nas mora kdaj kaj šravfati,saj smo user posted image !
pa glede glavobolov, nikoli jih nisem imela(razen tistih od pijače user posted image ) zdej pa nekako čutim,da se mi pojavljajo zvečer! user posted image
jaz imam v četrtek prvi UZ, bom vse vprašala! user posted image
andreja2000, glede hrane imaš prav, se mi zdi,da mi je bolš,če skozi po malem jem! user posted image  joj, kam bom z kilami! user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 484
8.5.2007 15:22:45   
ElaM
Evo mene iz pregleda. Utrujena, z migreno. Pikica je ok, sicer za teden manjša, kot naj bi bila po ZM. Vendar se ujema, ker sem zanosila šele 21 dan. Me je pa čisto vrglo s tira, ker ga nikakor ni mogla izmerit, nekako je
imel skrito glavo oz. se je videla, je pa z žarkom nimogla pravilno ujet. In mene panika. Je rekla, da to nič ne pomeni, da je pač tako obrnjen in, da naj pridem čez 14 dni še enkrat na kontrolo, da ga bo pravilno in celega izmerila, da ne bo odstopanj, ko bom šla na NS. Tako grozen občutek, prvo kar sem pomislila, da nima glave.user posted image  Prav panika me je zagrabila, saj vem, da sem katastrofalna, samo, ko mene zagrabi panika je user posted image .  Se mi zdi, da sem takrat pri Tinkari veliko bolje videla že obrise človečka. Ne vem, no, danes sem odhajala polna mešanih občutkov, čeprav je vse tako kot mora biti, po besedah zdravnice.
Raho, jest sem tudi vsa prehlajena, z vnetimi sinusi. A niso določeni antibiotiki dovoljeni v nosečnosti?
Punce, lepo se imejte, grem na sončka.

:)

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 485
8.5.2007 15:22:45   
nanaa
Meni je tudi za enkrat še vse prav, moj G. mi je rekel, da se do treh mesecev ne smem zredit, ker gre samo na težo in nič na dojenčka.  Se mi pa zdi, da imam tudi že trebuh bolj napet, čeprav tudi prej ni bil ravno raven user posted image . Tako, da opozarjam mojega user posted image  naj mi pove, če je kaj vidno :).

Koliko prej se je potrebno naročiti za NS? Šla bom k dr.Strahovi (Domžale).

Neposredna povezava do sporočila: 486
8.5.2007 15:48:09   
andreja2000
Ayo  jaz bi se kar našla v tvojem opisu.Prsi imam res povečane a se mi tudi zdi ,da so malenkost manj občutljive,je pa tudi odvisno od dneva.Enako je z slabostmi,en dan so prisotne bolj ,drugi manj.Je pa res,da če je želodec polni,se jih da kar lepo omiliti,samo,res,kakšna pa bom-kot slonuser posted image   Hja,pa glavobole imam tudi pogoste,k sreči bolj rahle,pa riga se miuser posted image user posted image user posted image

ElaM. Nikar ne skrbi,boš videla kako lepo se bo videlo čez 14 dni.Tudi jaz sem bila v groznem strahu,ko moj  G ni mogel ničesar izmeriti,čez teden dni pa sem na samoplačniškem UZ že videla kako se je user posted image  premikal in srček ,ki je lepo bil.
Jaz sem si pač morala živce umirit in iti na samoplačniški UZ in upam,da bo tudi naprej vse vredu,enako želim tudi tebi!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 487
8.5.2007 16:43:18   
kodrana
dan user posted image .
vse ste že nekaj napihnjene.. jaz pa še okomot vse nosim. kavbojke me še nič ne tiščijo. kar se tiče slabosti je meni tudi en dan slabo, drugi dan pa skoraj nič. prsi so me na začetku strašno bolele, pa povečale so se mi, zdaj je že bolje. jesti moram ponavadi bolj po malem, ker drugače mi je slabo. posebej me muči med vožnjo. rigam tud kar dosti.
ElaM in sonček.djukelica in raho tudi za vas držim pesti in vrjamem, da bo vse ok.
ostale z izcedki, slabostjo in bolečinami ter prehladi... pa upam, da bo vse minilo in bodo vaše pikice user posted image zdrave.
lep popoldan.
aha, še to rodila bom predvideno v novem mestu. pa,pa.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 488
8.5.2007 17:38:01   
lana38
Pozdravljene!
Danes mi je bilo tako slabo, da sem ležala več kot bi bilo treba. Ostale dneve sem že bila v polsedečem položaju. danes pa sem se skoraj tresla od slabosti. Enako je bilo vprejšnji user posted image . Si niti ne predstaljam, kako bi hodila v službo, če ne bi bila zdaj doma zaradi izcedka. Jaz tudi opažam, da je bolje, če kaj pojem, samo to je par grižljajev, potem pa mi več sploh ne paše. Jaesti pa moram skoraj vsaki 2 uri. Huje kot user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 489
8.5.2007 17:44:59   
ElaM
Ja, jaz sem malo čudno napisala, pikici srček utripa, velika je 12,9mm, samo rekla, je da mera ni nujno, da je prava glede na to, da ni mogla dobro posnet glave. In to me je čisto vrglo s tira.user posted image
Rok mi je določila na 18.12. Res upam, da bo vse dobro.user posted image
Punce, hvala za vzpodbudne besede, mi je takoj lažje.user posted image

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 490
8.5.2007 19:41:44   
Ayo
Hvala punce za vase odgovore glede prsi.
Po resnici povedano bi kr rada da se mi mal povecajo, ker itak ze nc nimam, je vse bolj ploh user posted image user posted image

No, danes pri meni s slabostjo se kar ok, ceprav mi cisto nic ne tekne, tudi vse pijace se mi obracajo, celo voda in opazam, da zaradi tega tudi veliko manj pijem (tisto kar je treba se kar malo posilim). Drugace pa sem tudi jaz boljse, ce vsake 2-3 urce kaj prigriznem. Zredila se pa nisem cisto nic! user posted image

Glede oblacil, tudi jaz zaenkrat se kar vse nosim, zadnjic sem si celo kar kupila nove hlace in krilo, ker nisem nic pametnega imela in predvidevam da vsaj nekako do konca junija bo! user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 491
8.5.2007 19:45:56   
soncek.djukelica
ElaM, sočustvujem s teboj! user posted image user posted image user posted image user posted image
Če ti je zdravnica rekla,da je ni mogla izmerit se skušaj pomiriti! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 492
8.5.2007 19:49:10   
Anonimen
ElaM - vse bo še OK. Ne sekiraj se.

Prsi? Ha... Edino zaradi njih vem, da sem noseča. Bolijo me ko 100 user posted image . Pa še dojim. Na začetku, ko tamali potegne tako boli, da to ni za povedat. Potem pa je boljše. Če so se mi kaj povečale? Pojma nimam. user posted image

Hvala vsem za lepe želje. Upam, da mi bo kmalu boljše. Res se hočem izvlečti brez antibiotikov.

Neposredna povezava do sporočila: 493
8.5.2007 20:41:50   
MojcaG
pozdravljene srečke nosečke!

imela sem prvi pregled! malo dete je veliko 2,5 cm, se že premika in srček veselo bije!user posted image  user posted image  user posted image  
pdp je 9. 12., ta je uradni, po meritvah pa je bitjece celo malo večje.

eno uro sem bila pri g, res sem zadovoljna z njo, že prvič se je tako zavzela in sedaj tudi.

meni je na trenutke ful slabo, na trenutke nič. prsi se večajo, pa trebušček se že napenja.user posted image  31. maja imam nuhalno. je pa rekla, da bova spremljale moj sladkor (ali glukozo ali nekaj podobnega) med nosečnostjo, sicer dvomi, da bi imela sladkorno, ampak zaradi porodne teže moje prve hčere, ki je tehtala 4120 g.

torej raho, da še jaz dopolnim podatke:

pdp je 9. 12.;
to je moja druga nosečnost, imam hči, ki ji je ime Liu in je prijokala na svet 30. 10. 2005;
rodila bom v Slovenj gradcu.

vse, ki ste bolane želim tone in tone zdravja in to takoj,
vsem, ki se slabše počutite, čimveč boljšega-najboljšega počutja,
vsem nam en kup objemov in lepih pozdravčkov!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 494
8.5.2007 21:22:25   
matja
Živijo Bodoče mamice!
1.PDP po mojih izračunih 19.12.07
2. kraj - Trbovlje
3. imam že dva otročka

Pri g. še vedno nisem bila. Še vedno čakam izvide od brisa. Rekel je - potem se vidimo. No, moji dnevi so zaviti v skrb. Sicer mi je občasno malo slabo, predvsem pa se me loteva utrujenost. Sem že precej napihnjena, ker sem drugače bolj suha in brez trebuha se mi že kar vidi. no, pa ni še nihče opazil in dokler ne vem kaj je z mojimi izvidi tudi nočem govoriti z nikomer o tem. Zato pa imam vas in mojega user posted image , da lahko potožim o skrbeh in preberem kako ste kaj druge. Veseli me da se vam izcedki ustavljajo!
Kar se prehlada tiče pa je zelo zoprna reč. Uboge.Punce pijte čimveč in sadje jejte. Lep pozdrav!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 495
9.5.2007 7:41:09   
kajča
ojla drage sonosečke,

jest sem tud napihnjena, samo cunje so mi še vse bolj ali manj prav, včasih moram pas za eno luknjo prestavit drugače pa gre. Samo ko se pogledam v ogledalo pasa takega kot prej ni več, zdej je vse naravnost, mi je prou smešno, ker nimam več nobene oblike.

Men so pa vsi nosečniški znaki izginili, razen napetega trebuha. Me kar malo skrbi, če je s pikico vse ok, ker imam NS šele čez dolgih 14 dni.

raho ubožica, čimveč počivaj in pij user posted image user posted image user posted image , pa tudi ostale z izcedkom user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu matja)
Neposredna povezava do sporočila: 496
9.5.2007 8:29:41   
Magi*
matja, sem ti že zadnjič napisala en post, pa ne vem, če si ga opazila?

rezultati brisa pridejo v 14 dneh oz max 3. tednih. pokliči ginekologa takoj. postavi se zase. veš, oni so lahko tvoj izvid založili, ali pa imajo tako rutino, da enkrat mesečno vse obveščajo, ali pa...user posted image  - a misliš, da se sekirajo, če je s tabo vse v redu? pokliči ga takoj in ugotovi kaj se toliko packa okoli tega brisa - to ni nobena jedrska fizikauser posted image

drugače pa meni tudi skoraj ni več slabouser posted image  in se počutim tudi bolj polno energije. manj spanca rabim. najbrž tako mora biti. bomo videli v ponedeljek na pregledu. se me pa sedaj loteva neki prehlad, pa ga bom že premagala, a imam izbiro? sama sreča, da nisem bila na anginskem pikniku, ane raho, ker bi me sicer veliko bolj skrbelo. raho, a si ti kaj bolje?

držite se, jaz grem v službouser posted image

(odgovor članu matja)
Neposredna povezava do sporočila: 497
9.5.2007 9:00:43   
ajtak
uf, sem spet rabla full cajta da sem vse prebrala.. Do decembra nas bodo ze zaklenil, k bomo prevec placa na strezniku ponucale user posted image .

Drugace pa se pridruzujem vsem z bolecimi prsmi, jaz se ponoci avtomatsko obrnem na trebuh in se od boloecine zbudimuser posted image .
Napihnjena sem kot balon, tako da imam resne probleme kaj obleci (sploh za sluzbo, doma pa trenirka rula- kot pri vas user posted image ).

Mam pa se en hecen znak, ki ga za enkrat nobena ne opisuje... Od trtice proti kolkom se mi siri taka hecna srbeca bolecina... Res neprijetno, traja pa ze od vceraj zjutraj. A je mozno, da bi se mi ze medenica sirila??? Kdaj pride ponavadi do tega??? (sem v 11. tednu).

Vse, ki pocivate vam zelim cimlazje lezanje, raho, cimprej se pozdravi in upam, da ne bo treba v bolnico. Za nosecke pravijo, da tja hitr pridejo, ven je pa bolj problem...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 498
9.5.2007 9:11:23   
lana38
raho, če imaš gnojno angino, dvomim, da se bo to izboljšalo brez antibiotikov. Saj so tudi nekateri antibiotiki varni v user posted image , npr. Hiconcil. Jaz že ne bi tvegala. Bakterijska okužba lahko tudi user posted image  zelo škodi, saj dobi vse kar imaš ti v organizmu. A si sploh bila pri zdravniku?
LP

lana38

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 499
9.5.2007 9:31:33   
ajtak
Ravnokar pa sem od zdravnice. Ne boste verjele - ta nedolžen prehlad se je razvil v gnojno angino. Jaz npa lahko vzamem nič. Jutri moram nazaj (če bom še vedno imela temperaturo) in potem najverjetneje dobim napotnico za bolnišnico , ker mi je moja zdravnica rekla, da me ona ne bo pacala.

Seveda je bila pri zdravnici!! Daj, najprej dobro preberi preden nekoga obtozis, da skodi svojemu user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?