|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
6.5.2007 11:30:09   
andreja2000
Pozdravljene user posted image

Jaz sem tudi po večini utrujena in kar veliko počivam. Ponoči moram obvezno dvakrat odtočit,a hvala Bogu potem takoj zaspim nazaj.Če imam želodec prazen se pojavi slabost in seveda tudi ob raznih vonjavah.

Vse vas lepo pozdravljam in tiste z rjavimi izcedki-želim,da čim prej minejo!
Lepo nedeljo vsemuser posted image !

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 451
6.5.2007 12:35:27   
MT
Čau punce,

nanaa, ne boš verjela, kako srečo smo imeli včeraj s poroko user posted image Smo se tako lepo izognili dežju user posted image Deževalo je samo, ko smo se vozili z avti iz enega kraja na drugega, ko pa smo prišli na mesto, pa sončekuser posted image No, le pred cerkvijo je bilo tolk blatno, da smo bile ženske vse boge v petkah user posted image Se nam je kar udiralo pod nogami user posted image

Civilna poroka je bila v Kopru, cerkveno sta se pa poročila v Pomjanu (vasica nad Koprom, če ne poznaš .. ne vem, iz katerega konca SLO si user posted image ). Drugače je bilo prov luštno, moj dragi je bil šofer mladoporočencema, tako da sva bila v "taglavnem" avtu user posted image Je pa res, da sem bila ful utrujena, saj smo začeli že ob 11:30, tko da sva z mojim ob 1h šla in sem samo padla v posteljo. Danes pa počivanje.

Punce, lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 452
6.5.2007 13:20:10   
nanaa
Ojla punce,

kako ste danes, je že lepše ker je sonce:)

MT bravo za mladoporočenca user posted image , medva sva tudi razmišljala ali bi se letos avgusta poročila ali drugo leto, pa bomo sedaj prestavili na drugo, da bom lahko še jaz feštala tako kot je trebauser posted image .

Drugače pa sva bila včeraj zvečer še na abrahamu, ki se je zavlekel do petih zjutrajuser posted image , amapak potem sem pa res že komaj čakala, da greva. Je pa bilo kar hecno, ko je je bilo toliko spraševanja o dojenčku (nas je bilo veliko takalih mladih), men je šlo tako na smeh, ne vem če bom zdržala do nuhalne.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 453
6.5.2007 13:51:35   
lana38
Jaz bi najraje kar vsem povedala, da sem user posted image , tako sem vesela, pa ne upam. Me je strah, da ne bo kaj narobe in potem moraš spet vsem vse povedati, kako in kaj. Zanekrat vedo samo user posted image , moja mama in seveda v službi sem morala povedati, zakaj sem na bolniški. To lahko kar nekaj časa traja, zato sem raje povedala resnico. Pa še klicali me ne bodo, kar naprej kdaj bom prišla in da bi lahko kaj malega prišla naredit ipd. Se mi je že zgodilo, da sem morala tudi v bolniški iti, kaj nujnega naredit. To pa zdaj ne pride v poštev, če imam strogo mirovanje. Pa še za user posted image  me je strah.
LP

lana38

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 454
6.5.2007 15:50:19   
kodrana
lep pozdavuser posted image .

danes dopoldne, ko sva se z dragim malo pocrkljala se mi je ulila kri.., mislila sem, da je to konec.. jokalauser posted image , komaj sva se spravila, do ginekologa, kjer me je pregledal (zraven je bila tudi zdravstvena tehnica, kar me je malo motilo, a vseeno, vse za pikico). g. takoj nisem povedala za odnos, tako da me je sam vprašal, če sem ga imela.in ja. nič hudega ni. iz materničnaga vratu se mi je vlila kri, ki je sedaj bolj prekrvavljen.krvavitve v matrnici ni.
s user posted image je vse ok. bila sem tako vesela, tako ganjena..user posted image mu bije, velik je 8,2mm,kar je za 8/1 malo manj, a glede na to, da imam daljši ciklus, sem tudi kasneje zanosila in je vse ok. sem najsrečnejša ženska pod soncemuser posted image .

tudi vam želim, da bo vse ok, da bojo vaši mali user posted image bili še naprej.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 455
6.5.2007 17:08:16   
andreja2000
kodrana sem zelo vesela,da je vse vredu in da srček lepo bije.user posted image user posted image  user posted image

Jaz sem za user posted image  povedala le najbližjim,a ker sem kar zelo napihnjena me vsi čudno gledajo in mislim,da se bo kmalu razvedelo,ker lagala pa ne bom,če me bo kdo vprašal če smo kaj naročili.

user posted image user posted image user posted image ,

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 456
6.5.2007 17:21:26   
Anonimen
Ojla souser posted image !

Mene pa je prehlad ujel. Mi teče iz nosa kot za stavo in sem popolnoma neuporabna. Samo ležim in se sama sebi smilim. Se mi je kuhalo že od petka, danes pa sem ADIJO.

Tiste, ki morate počivati, počivajte. Upam, da se vam izcedek čim prej umiri. Vse pa seveda uživajte. Upam, da bom jutri imela toliko časa (beri: moči), da ažuriram seznam.user posted image

(odgovor članu andreja2000)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
6.5.2007 18:54:07   
Magi*
dan!

jaz sem pa preživela prečudovit vikend na morju. Zarja je uživala 100 na uro, sploh domov ni hotela. včeraj je bilo še malo čudno vreme, čeprav vseeno prekrasno - na morju tako lepo dišiiiii, danes je bilo čudovito. smo se nasprehajali, malo počofotali. tako me je vleklo v morje, pa se mi zdo, da je zame voda vseeno še premrzla. čeprav so se vsi moji že kopali, z Zarjo vred.

slabo mi je še tu in tam, ampak kaj čmo. edino, kar res ni fajn je dejstvo, da je treba jutri delatuser posted image  priznam, res se mi ne dauser posted image  ko človek malo zavoha svobodo, ga kar mine, da bi cele dneve delaluser posted image user posted image user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 458
7.5.2007 9:46:08   
lana38
Pozdravljene!
Mojega izcedka pa včeraj sploh ni bilo. Sem zelo vesela, čeprav me je pa strah, da se bo spet pojavil. Od samega ležanje me že kosti bolijo. Pa še grozno bom debela, če se ne bom gibala. V prvi user posted image  sem se zredila okrog 23 kg, pa sem bila kar naprej v gibanju. Seveda sem potem vse izgubila. V drugi user posted image  sem se do 20. tedna zredila tudi že 10 kg, pa sem jih tudi izgubila. Pa tudi v drugi user posted image  sem bila dosti v gibanju. Kakšna pa bom sedaj, če bom samo ležala, pravi mali slon.
Odkrila sem, da mi je manj slabo, če pijem topel kamilični čaj s saldkorjem. To mi je tako dobro, njami.user posted image Drugače sem pa kar naprej lačna. ne morem pa se do konca najesti, mi postane slabo. Tako se mi izmenjujeta slabost in lakota.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 459
7.5.2007 9:46:19   
soncek.djukelica
ojla,

jaz sem danes krasno! Slabosti tudi še nimam,zato sem tudi vesela! user posted image
Jaz imam tudi 2, včasih pa tudi 3 izlete do jutra na WC! A je to dober znak,da je z user posted image  vse v redu?user posted image

Približuje se mi prvi UZ,očitno preveč razmišljam o vsem tem in se mi je danes sanjalo,da mi niso našli utripa! user posted image  Tok sem se prestrašila, da sem se zbudila in bila vesela,da so bile le sanje, me je kljub vsemu še mal strah! Dejte me potolažit, prosim! user posted image  Upam,da bo v četrtek vse v redu! user posted image
Tudi jaz bi si želela iti delat!In bi šla, če ne bi opravljala takšnega dela,ki zahteva napor, pa dvigovanje, pa sklanjanje! user posted image Veliko let sem se trudila za tole user posted image  ali pa user posted image user posted image ,da me je strah zdej vse pognat v maloro! user posted image

Mt, jaz vem kje je Pomjan! A ni to na cesti za Šmarje? user posted image  Sem nekdaj tudi jaz stanovala na naši Obali! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 460
7.5.2007 10:39:33   
Anonimen
Ojla!

Jaz sem pa napol mrtva, tako me je zdelal prehlad. V glavnem, teče mi iz nosa, kiham, kašljam... Pa še v službo sem morala, ker imam izpite.

Lepo se imejte.

(odgovor članu soncek.djukelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 461
7.5.2007 13:20:10   
andreja2000
soncek.djukelica o ti boga revica,da si takole grdo sanjala.Te pa čisto razumem glede straha,saj je tudi v meni vedno ko grem na UZ prisoten ravno zaradi tolikih slabih prejšnjih izkušenj.Sedaj pač nekako probam,da zavestno ne razmišljam o vsem kar me lahko doleti,ker bi se mi drugače od skrbi zmešalo.In vedno se trudim,da slabe misli preusmerim v dobre,če prav je to zelo težko,mi nekako in s težavo večinoma to uspeva,vsaj zaenkrat.
Ti držim pesti in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image  za srečo.Vse bo dobro,mora bit!
raho želim ti,da se čim prej pozdraviš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 462
7.5.2007 15:33:17   
Anonimen
Hvala, Andreja2000. tudi jaz upam, da bo nadloga kmalu minila.

POMEMBNO OBVESTILO!

Vse, ki ste se pofočkale med decembrskimi nosečkami, lepo prosim, da navedete naslednje podatke:
a) PDP (tudi vaš izračuna je lahko)
b) katera nosečnost je to in koliko otrok že imate - lahko pripišete tudi rojstne datume otrok
c) kraj, kjer nameravate roditi

Vse, ki ste že bile na prvem pregledu pa poročajte, kako je bilo!user posted image

(odgovor članu andreja2000)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
7.5.2007 15:41:00   
soncek.djukelica
andreja, sej tudi jaz skušam sam dobro misliti! user posted image
kot vidiš,ne deluje zmeraj! user posted image
Hvala ti na lepih željah! user posted image user posted image user posted image

Raho, moji podatki so pa takšni:
a) PDP naj bi bil 25.12 ( moj izračun-ker še nisem imela UZ)
b) prva user posted image , z IVF postopkom
c) Porodnišnica Ljubljana

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 464
7.5.2007 15:57:29   
Anonimen
Hvala s.duser posted image

Manjkajo pa mi še podatki od naslednjih:
1. Lilprincess
2. upajoča
3. Tasi81
4. Maja127
5. Vetrnica (katera nosečnost in kraj)
6. Saša L - PDP in kraj
7. MojcaG - PDP
8. Karmen10 (PDP, katera nosčenost, kraj)
9. Skyline - PDP
10. Kodrana - kraj
11. Anakarin - PDP
12. Ayo - kraj
13. Magi* - tebi lahko pripišem Kranj?
14. Nanaa - kraj
15. Sonček balonček - kraj
16. Marakva - kraj
17. Lana38 - a ti lahko dopišem Ptuj?
18. Anonimna 2 - PDP in kraj
19. Anonimna 3 - kraj
20. na5o - kraj
21. hokejistka -PDP, kraj, katera nosečnost
22. Pikica07 - kraj in katera nosečnost
23. Matja - kraj, katera nosečnost, PDP
24. Nely00 - kraj, katera nosečnost
25. Ulla - PDP, kraj, katera nosečnost

HVALA VSEM

(odgovor članu soncek.djukelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 465
7.5.2007 16:39:44   
MT
Ja, soncek.djukelica, veš prav, kje je Pomjan user posted image A zdej si pa v Ljubljani? Lepo user posted image

Držim pesti za četrtek, da bo vse ok in boš videla svojo pikico user posted image Misli pozitivno! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 466
7.5.2007 16:50:54   
medika 13
Souser posted image pozdravljene!

Me že kar lep čas ni bilo pred računalnik pa se vam danes javljam.

26. 4. sem imela prvi pregled, sem prvič videla user posted image , njegovo bitje srčka in dobila slikico.user posted image G ni kaj posebej komentirala, rekla je glavno da je živ in da bo več povedala pri naslednjem pregledu. No tud prav, sam sem mislila, da mi bo že prvič natrosla ful podatkov. Potem smo praznike tako kot nekaj od vas preživeli na morjuuser posted image user posted image user posted image
Jutri grem v laboratorij, imam napotnic kot, da bi me pol falilo user posted image joj saj sem sam user posted image
Počasi že odštevam dneve do naslednjega pregleda. Tega imam 29. 5. to bo moj drugi pregled in NS, seveda gre zraven tudi bodoči očka, komaj čakamuser posted image najbolj da spet vidim malega user posted image .

O slabostih, smardu, pogostemu lulanju, ne bom pisala, ker to je itak prisotno vsak dan...........

Raho tukaj so še podatki zate, sem izvisela iz seznama:
- 1. nosečnost
- PDP po mojem izračunu 5. 12.
- porodnišnice pa še nisem izbrala

user posted image vse vas lepo pozdravljam in vam in vašim pikicam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (pa upam, da ne zamerite, da sem napisala skoraj cel romanuser posted image )

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
7.5.2007 16:53:12   
medika 13
Raho želim ti, da se čim prej pozdraviš !!!user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 468
7.5.2007 16:56:14   
MT
medika 13 super user posted image user posted image Kako lepa novička, da je vse v redu s pikico user posted image

Tudi moja G ni kaj dosti komentirala na 1. pregledu, rekla je "to je čisto normalna nosečnost". Tako da si bom napisala prav list z vprašanji, da jo na drugem pregledu kaj več povprašam.

Hehe .. te čaka še laboratorij user posted image Jst sem šla kar isti dan, ko sem imela pregled. In je bilo tolk papirjev, da nisem vedela, kje se me drži glava .. že tako sem bila vsa vesela zaradi pregleda in sem v laboratoriju vse tiste papirje dala in so mi vzeli kri in par flaškic krvi .. in na koncu sem vprašala A to je bilo vse? user posted image user posted image Sem mislila, kaj zaboga mi bojo vse delali, ker je tolk papirjev user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 469
7.5.2007 17:12:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

Raho tukaj so še podatki zate, sem izvisela iz seznama:
- 1. nosečnost
- PDP po mojem izračunu 5. 12.
- porodnišnice pa še nisem izbrala

Se opravičujemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 470
7.5.2007 17:15:02   
lana38
raho, ti kar dopiši Ptuj. Upam, da bo Ptuj. To mislim predvsem zato, da mi slučajno ne bi bilo treba kje predčasno roditi, zaradi zarastlin, ki jih imam v maternici.
LP

lana38

(odgovor članu MT)
Neposredna povezava do sporočila: 471
7.5.2007 17:21:55   
Skyline
ojla punce, js še vedno počivam in počivam ter berem in beremuser posted image

moj PDP pa še ne vem, sporočim takoj, ko mi ga bojo določli...po mojih izračunih nekje okrog 20.12.

lp, sabina

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 472
7.5.2007 20:54:14   
nanaa
Raho še moj makajoči podatek, ne vem še točno kje bom rodila ali v Trbovljah ali v Ljubljani, sem kar v dilemi.
Imate kaj izkušenj glede teh dveh porodnišnic?

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 473
7.5.2007 21:35:16   
sonček balonček
Zdravo,

lep pozdrav vsem.

Jaz imam prvi pregled jutri. Sem rahlo prestrašena, pa sploh ne vem česa me je strah. Dragi je na službeni poti, pride šele jutri ponoči. Moje prvo dete spi, jaz pa sem tako utrujena in vznemirjena, da ne morem zaspati. Komaj sem preživela službo in potem še popoldne mojo pupko, ki je bila ultra živahna.

Rodila bom najverjetneje v CE.

Bodite pridne in čim več počivajte.

Lp, SB

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 474
8.5.2007 8:14:30   
Magi*
čestitke ta-novim user posted image user posted image

raho, jaz še ne vem kje bom rodila. bomo videli, LJ-KR-POuser posted image  bi ša kar z epiduralno, ker sem videla fotke od mojih kolegic tik pred porodom. lahko rečem samo to, da so zgledale bistveno drugače kot jazuser posted image  - jaz sigurno nisem bila za v javnostuser posted image  sicer imam še dosti časa za premišljevat o tem.

punce, kako pa je kaj z vašimi oblekami? jih še uspete zapeti čez pas? jaz se sicer še nisem nič zredila, v bistvu sem malo shujšala, sam trebušček pa je že napihnjen (sem kot ET vesoljčekuser posted image ). seveda imam vse cote ozke in si lahko samo ene hlače zapnem, vse ostalo je že nekomot. za nosečniške cunje je še prezgodaj, tak da grem zdaj pogledat, če kaj bolj raztegljivega ali pa s kako vrvico najdem. kriza, pa še glih zelo športno ne morem v službo...

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?