Raho
|
Ojla! Javljam se vam direkt z izpitov . Si lahko mislite, kako zanimivo je, če imam vmes čas za pisarjenje po netu . magi* - čestitam za dopolnjeni 36. teden in za novo frizuro ElaM - kaj sem rekla, da se je obrnila. Sem hujša ko coprnica . Ne, to je zato, ker sem podala tako natančen opis, kje z AS slišim srček. Jaz in direktor carine sva danes imela dokončni dvoboj. Zmagala sem jaz . Sem v nulo prešturidaral zakon... pa je fant ugotovil, da obvlada manj od mene. Potem pa mi je rekel, da je preveril, da noben AC ne stane 15 USD. Pa sem ga jaz vprašala, kaj je AC in ni vedel. Pa sem mu rekla, kako lahko trdi, da AC ne stane 1 USD, če en ve, kaj to je. . V glavnem, tip se je zaštrikal v nulo. Plus to se za otroške stvari, opremo in pripomočke, sploh ne sme plačevati carine, ampak samo DDV . Potem, ko je tip ugotovil, da sem preštudirala celi zakon je postal tako osoren... Le zakaj? Pa kaj si cariniki mislijo, da smo drugi butasti ali kaj... No, sedaj ima postavljen ultimat. Če do ponedeljka iz carine ne dobim tega AC, jih bom tožila. In sicer zaradi več stvari - ja, s tem sem mu tudi zagrozila (očitno mi je že zelo dolgočasno, ker se ubadam s tovrstnimi stvarmi) - zato, ker niso upoštevali, da gre za darilo in so kljub temu zahtevali fakturo, zato, ker niso upoštevali zneska na fakturi (oziroma so trdili, da je faktura neveljavna) pa me o tem niso obvestili, ker so me zavajali ter mi 5 dni, ko sem klicarila gor, vsakič povedali drugo, kje je paket... Če bo pa DDV višji kot je lahko, pa bodo dobili še zaradi tega. In na koncu mi tip reče, da so ene ženske malo prepametne za ta svet. In jaz njemu nazaj: Ne, večina žensk zna brati , samo si moški tega ne date dopovedati. Moj pa je skomentiral, da me že dolgo ni videl v taki akciji . In da če se v kaj zapičim, potem vztrajam do konca (to pa je moj bikovski podznak izbil na plano ). Glede pretokov: meni so jih začeli meriti v 1. šele po PDP. Pretoki pa povedo, koliko je še funkcionalna posteljica. Mat3ja22 - bolje, da je G. bolj previden kot pa da dela po svoje. Jaz sem pršut jedla celo nosečnost - industrijskega, seveda. Nisem pa celo nosečnost naredila niti požirka alkohola, ker mi je tako smrdel. Spila sem mogoče 4 brezalkoholna piva. Sem pa redno pila kavo (1-2 skodelici bele kave na dan) in mogoče sem naredila enih par dimov (razen, ko me je bolel zob, takrat sem si pa enega prižgala). Sicer pa - mimo moje hiše se na dan pelje 5000 šleperjev - CO2ja sem vdihnila dovolj tudi brez cigaret , pa vseh ostalih strupov tudi. Grem sedaj poslušat naprej. Bodite v cvetju. zvečer vam še kaj napišem o poporodni otožnosti - pri meni je pokazala vse zobe.
|