ElaM
|
Dobro jutro, Magi*, hvala za kofe. Jaz ga ravno pijem. Pikica*, super, da si odprla to temo, mene je matralo še mesece po porodu, od evforije pa do totalne žalosti. Meni je bilo že takoj po porodu tolk čudno, vsi so vpili, kako je T. lepa in oh in sploh (itak verjetno vsakemu to rečejo), jaz sem pa gledala to malo bitje in sploh nisem vedela, kam bi jo dala. In potem občutek krivde, kako zavraga ne občutim tiste evforije o kateri se bere vsepovsod. Zdaj vem, da so ti občutki normalni, da zato nisem slaba mama,... takrat pa samo velika žalost in samoobtoževanje, da nimam dovolj rada svojega otroka. V glavnem občutki, taki in drugačni, so normalni. Meni je fejst pomagalo, ko sem ravno preko RR-je spoznala punco, ki je dala to skozi, pa potem, ko sem začela o tem govoriti tudi s kolegicami, ki imajo otroke, smo nazadnje ugotovile, da smo bile bolj ali manj vse na istem. Samo, žal je tako, da je to še vedno tabu tema. Klarissima, včerej sem po tvojem nasvetu dala blazino pod rit in je mala take delala po trebuhu, da sva z mojim kar onemela. Prav malo skeri. Očitno jim to res ne paše. Bi bilo fino, da bi v ponedeljek bila na glavi, bi šli v Lj samo na izlet. Ma, itak bojo že spravili ta najina trmoglavca ven. Pikica*, meni je moj, ko mi je aprila zamujala M rekel, pa daj nehaj saj nisi sončnica. Pa očitno sem. Nama je tretjič uspelo, prej kot sva mislila. Kdo pa še zanosi 28 dan po M, razen jaz. A katera ve, ali je mirena dovoljena med dojenjem? Nekateri G so za, drugi ne. Imam občutek, da bo moja komplicirala. Bova pa še tistih par mesecev vzdržna, saj zdaj to obvladava.