Skaana
|
končno mal miru - Atena je zaspala . Sem jo danes pustila že samo v vrtcu, potem je šla pa moja mami po njo in ni hotla domov . Jaz pa sem šla koooooončno pogledat, kako so premalali našo prvo steno v hiši. Uf, pa me je najprej na rito vrglo, ker je zelena kar ubijalska , potem sem pa pogruntala, da sva to pravzaprav hotla . Potem pa, ko sem prišla domov, sem mislila, da bom že šla rodit... Tak mi dol pritiska, micenga čutim čisto med nogami, boli ko medenica... Ah, bo že, še dva dni punce in bodo . Magi*, ubožica Zaki . Vesolje za čimprejšnjo in dokončno ozdravitev. Vem, kako je zoprno, ko je kr neki, ko ti noben ne verjame, da je nekaj narobe, ti pa veš, da je otrok bolan... Je pa res, da se lahko v tej obliki - kašelj in težko dihanje kaže tudi alergija. Mi je zanimivo, da ti niso omenili. No, dobro da si se naročila na bioresonanco. V vrtec z vročino? Pa saj to ni za verjet... Glede kužkov se popolnoma strinjam s tem: IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Tukaj se pa 100% strinjam z loncico. Meni je tudi full lepo, da otroku privzgojiš ljubezen do živali in na splošno do vseh živih bitij. Mene kar pri srcu zaboli, ko vidim kdaj kakšnega otroka, ko tepe kakšno žival. In zato so krivi izključno starši. Naša ima noro rada živali in je skupaj z njimi od takrat, ko smo jo prinesli domov. Psa sta jo povohala prej, kot dsmo jo nesli v hišo in se zdaj veliko skupaj lovijo. Bine, mešanec, je tudi zelo zaščitniški do nje, ko sem kdaj pustila prazen voziček zunaj, je ležal zraven njega in ga čuval. Mački so pa sploh zakon, to začne kar vpiti, ko jih zagleda in vsaka žival iz rodu mačk, naj bo lev ali tiger, vse je mau, mau. Glede alergij, je pa tako, da je manjša verjetnost, da otrok zboli, če je v stiku z alergenom od začetka, kot da je prej zavit v vato, potem pa bum. No, jaz vem, da okrog živali ne kompliciram in mi je super, da ima mala moje gene. Je pa res, da če čutiš sam odpor do živali, da je potem verjetno težko. Se pa otroci učijo z vzgledom, saj veste... Mi smo imeli psa zunaj - niti ni hotel bit notri. In sem mu dala Ateno povohat, ko sem jo prinesla domov. Pač sem potem tisto pleničko s katero je bila mala pokrita dala prat. Smo mu pa že tudi prej dali eno pleničko za povohat. Itak pa sta se že poznala iz trebuha, ker je velikokrat prislonil glavo na sprehodu na moj trebuh . Želva, glede boksarke se ne boj, Veljajo za eno najbolj prijaznih pasem do otrok. Seveda pa še vedno NIKOLI ne pustite otroka samega s psom. Ker nikoli ne veš. Je pa res, da moraš na začetku bit previden. Največja napaka je ta, da je prej bil pes središče sveta, potem pa nanj kar pozabijo. In se vse vrti okoli dojenčka. S tem da imaš psa, sploh če je s tabo v stanovanju, prevzameš izredno veliko odgovornost. Lorch, kje boš ti rodila?