ElaM
|
Magi*, a ji je vzela bris grla, da se vidi, a gre za virusno ali bakterijsko okužbo? Je pa res boga, mene so celo otroštvo matrale angine, vsaj 2-3 na leto in je res grozno. Ospena sem spila na litre. Red bulla, ki ima podoben okus sploh ne smem zavohat. Jaz tudi nisem za AB, kar povprek, samo če je okužba bakterijska ni druge. Bolje, kot, da se kaj zapaca. Sem pa opazila, da so ti doktorji tudi iz ene skrajnosti v drugo, eni dajo AB še pri virusnih obolenjih, kar je itak totalno brezveze in res naredijo samo škodo, drugi se jih pa izogibajo tudi takrat, ko bi imeli bolniki od njih korist. Ja, tale donošenost, no T. sem rodila pri 41t1d. Več, kot donošena, bi rekla. No, sem sestrično malo povprašala o tem, pa je rekla, da par dni gor ali dol. Tudi PDP, lahko odstopa za par dni, nimamo vse M na 28 dni, če pa določajo PDP z Uz-jem, se pa itak lahko pri zarodku zmotijo za kakšen mm v +/-. Ja, Tjaš je pa pravi velikan in tak cart. Grem malo počivat, mala spi, jaz sem pa tudi totalno vremenska.
< Sporočilo je popravil ElaM -- 21.11.2007 12:19:04 >