Skaana
|
A bi nocoj naštepale do 200 strani? Atena je zaspala, jaz sem tudi , sam zdle pa tud ne morem it. Sem mislila, da moj že drnjoha, pa it gledat Hausa. Pa gleda nek film . Mah, bom pa vsaj vam kaj napisala. Raho, a tako ti priporočajo? Zanimivo in logično. Ubogi Črto, se bo moral zadovoljit z ostanki . Kolk pa misliš, da še imaš zdaj mleka? In kaj je s t.i. kolostrumom, ali bo vseeno prišel, ko boš rodila? Tole zna bit res zanimivo . A pri treh mesecih si že šla delat, al kaj? Kako ti je pa zneslo glede dojenja? Naša se je do osmega meseca dojila ne dve uri ... Glede spanja v družinski postelji. Atena je imela najprej košek, potem pa posteljico čisto zraven najine postelje. In to v stranici ven dane štiri šprikle. Zraven nje sem spala jaz, potem pa . Že v porodnišnici sem si dala malo kar v svojo posteljo, mi je bilo ful lažje, ker je vsako vztajanje po CR bolelo in za vsako res nisem hotla klicat sestre. Posteljo sem imela ob steni. Zvila sem brisačko, dala Ateno k steni in se sama zvila kontra k njej. No, ko sva prišli pa domov, pa ni šans, da bi spala pri nama, ker moj tako nemirno spi, da bi jaz bila ves čas na trnih, kam bo urinil . Pa sem se raje vstajala. Dojila sem pa itak lažje sede, tako da ni bilo straha, da bi po dojenju zaspala. No, ko je pa bila malo večja, pa se je tudi zgodilo, da sem zaspala, mala pa med nama... Ampak morte vedet, da tako nemirno kot moj spi, še jaz nisem nikogar videla spati. Povšter po navadi pristane pri trebuhu med rokami, če ima dva - uspešno si vsako noč pridobi tistega mojega za med noge , je eden zgužvan nad vzglavjem... Joj, se mi spi. Kje ste vse???