pikica*
|
Dobro jutro! Grem najprej kar po vrsti odgovorit, ker bom drugače pozabila. Imam zadnje čase spomin kot Ementaler . Lončica...kar se pritiska tiče.....zraste tudi do 155/100, je bil tudi že višji, ponavadi pa je nekje okol 140/90. Problem je pa v tem, da je začel zadnje čase dodatno naraščat. Bomo videli kako bo. ElaM, kar se tiče delnic NKBM. Midva jih ne bova kupila. Se mi zdi, da je dovolj drugih naložb, ki so bolj predvidljive in z boljšimi zaslužki. Ampak to je samo moje mnenje. Mogoče se bo dalo tudi z NKBM mastno zaslužit. Moti me predvsem to, da je še ogromno nejasnosti, kar lhko pomeni, da bo šlo za en velik nateg ali pa odlično priložnost za zaslužek. Zdaj pa bodi pameten, če si lahko . Če imata kaj odvečnih sredstev, namenjenih za naložbe, lahko poskusita in zraven malo zamižita. Če bi se pa za to morala zapufat ali pa si kako drugače trgati od ust.....čim dlje stran. Nisem ti kaj veliko pomagala, ne ? Če želita nalagat denar, raje spremljajta SBI in vlagajta v Blue Chipe, ko zadeve padajo, ter prodajajta, ko tečaji rastejo. Se da boljše in hitreje zaslužit . No, zdaj pa k tekočim zadevam . Noč je bila ok. Samo ne vem zakaj se vsako jutro zbujam čisto povožena. Drugače sem bolj jutranji človek, ampak zadnje dva dni komaj odprem oči. Sicer je res, da vstajamo bolj zgodaj (okrog pol sedmih), da z možekom spijeva kavico (danes sem zjutraj dobila celo masažo nog, ker so bile malo zatečene), potem pa on zrihta sebe, jaz pa Zojo, tako da gresta ob normalni uri od doma. Včeraj sva končala z barvanjem Zojine sobice. Moram priznat, da sem z rezultatom zelo zadovoljna . Bom prilepila kakšno fotko, ko bo soba čisto končana. Zdaj je prebarvana, nekaj pohištva je že not, nekaj pa ga še čakamo (garderobno omaro in vratca za nizek regal). Če bo vse po sreči, ga dobimo ta vikend. Pol pa še detajli (zavese moram še polikat in dat na okno, pa slikice je treba dat na steno itd.). Ampak tanajvečji del je zaključen. Aja, britje...meni zaenkrat še uspeva. No, z nogami ni težav, malce višje pa za silo tudi gre, ampak s pomočjo ogledala. Je pa res, da je verjetno boljše, da ne vem kako točno izgleda. Dodaten problem je namreč še v tem, da se ponavadi brijem pod tušem (na srečo imamo ogledalo postavljeno tako, da je to izvedljivo) in ponavadi takrat nimam gor očal ali leč...potem sem pa mal čorava . Vem, da je ena spraševala kako je z britjem v P. Ko ti grejo delat klistir, te ponavadi zraven še pobrijejo. Če pa ocenijo, da si se že sama čisto ok sfrizirala, se ta del izpusti. Pri meni je sestra, ki je imela te zadeve čez, komentirala, da frizuro sem pa že sama poštimala. In jaz tupa sem razmišljala, da sem si naredila čop, ja. Sploh nisem pomislila, da ona ne misli las na glavi . Eh, med popadki očitno logika ne deluje najbolje. Kar se kazni tiče.....se strinjam z Magi*. Tukaj je treba stopit skupaj, ne glede na svoje osebno prepričanje. Midva tudi ponavadi kasneje izmenjava mnenji glede smiselnosti kazni. Pred Zojo pa velja, kar je eden od naju pač rekel. Otroci še prehitro zavohajo kako lahko koga okol obračajo. Skaana, držim pesti, da bo z Ateno vse ok.
|