Raho
|
SEZNAM CDjev S SLOVENSKIMI PESMICAMI 1. RADOVEDNA KATRA IN NEPRIDIPRAV Sreča velika, Nepridiprav, Radovedna Katra, Moj brat, Teden za lenuha, Mama, Narobe svet, Kakšna sreča, da sem se rodil, Poiščite dudo, Ne maram, Lej ga fanta, Dedi Fredi 2. KUŽA PAZI (Janez Bitenc) Hi, konjiček, Vlak, Balonček in sonček, Luna in klavir, Koza, Palček išče kapico, Palček čarodej, Trije palčki, Žabji kralj gre na pot, Žabji kralj išče krono, Žabja svatba, Z avtobusom k teti, Kukavica, Ciciban in potoček, Zajček dolgoušček, Kuža pazi 3. NAJ PESMICE O ŽIVAL'CAH Žuželčji žur, Koka, Petelinček je na goro šel, Pujs v mlaki, Zajec in pes, Prišla je miška, Želva na kmetiji, Zajček bi se vženil rad, Miška in medved, Opice, Lev 4. NAJ PESMICE ZA NAJMLAJŠE 1 Če si srečen, Naša četica koraka, Siva Kučma, Hop Cefizelj, Sneženi mož, Vlak, Pesmica o snegu, Hokus pokus, Kako se polžeku mudi, Puhasti oblaki 5. NAJ PESMICE ZA NAJMLAJŠE 2 Polde(ija, ija, jou), Besedni direndaj, Jan, Zmajevka, Zmaj Didl dudl daj, Kostanjev piknik, Buci buci buc, Čukec, Moj konj, Od zemlje do žemlje, Veverica s Pokliuke, Tika taka, Zeleni nahrbtnik, Cici maturanti, Kenguru, Vesela maškara, Pa-pa palačinke, Bim bam zopet je pomlad, Hip hura, Muca je v puberteti, Moje želje 6. METULJČEK CEKINČEK (Janez Bitenc) Dežek trka, Domišljavi želodek, Mišji koncert, Taščica mavčica, Tika taka, Metuljček cekinček, Muzikantska, Pomladna, Prvič v šolo, Žabica in zajček, Pod lip'co, Pastirček, Mravlja in polž, Srncia mala, Vrtiljak, Rdeča kapica 7. OTROŠKE PESMI IN POPEVKE S KARAOKAMI Barčica po morju plava, Huda mravljica, Jaz pa pojdem na Gorenjsko, Kekčeva pesem, Metuljček cekinček, Mi se mamo radi, Moj očka ima konjička dva, Ringa ringa raja, Šmentana muha, Dedek Mraz 8. USPAVANKE Uspavanka, Zaspi, Vesolje, Nina nana, Princeskina uspavanka, V mačji deželi, Vsak 'ma rad, Nina nana, Spanček, Uspavanka za malčke, Mirne sanje, Praznična, Uspavanka 9. NAVIHANE OTROŠKE PESMICE IN KARAOKE Divji zahod, Milni mehurčki, Izidor, Mali mornarčki, Papagajček, Barbi, Tike tike tačke, Moj mali mucek, Mi smo strašni gusarji 10. NAJLEPŠE PESMICE Zajček dolgoušček, Čin čin čin drežnica, Zbrale so se kukarače, Lisička je prav zvita zver, Pika nogavička, Sreča na vrvici, Kuža pazi, Dere san ja mali bia, Ko si srečen, Ob bistrem potoku je mlin, Robotek, Cin cin cin, Uspavanka 11. MAČEK MURI IN MUCA MACA Maček Muri, Sprehod, Jedilnik, Veselica, Preštevanka, Mačja knjiga, Muca Maca, Ure, Maček falot, Nogometna tekma, Gangster Čombe, Uspavanka SEZNAM CDjev Z INSTRUMENTALNIMI SKLADBAMI 1. SLADKO SPANČKAJ 1 (Slavko Avsenik jr.) OTROŠKE OČI, Izidor ovčice pasel, Tiha nočka, Modri copatki, Barčica po morju plava, Pa se sliš', Lahko noč, Sveti angel, Pravljica, Uspavanka, Na planincah, Zaspanka, Naj te moja misel ziba, Uspavanka 2. SLADKO SPANČKAJ 2 (Slavko Avsenik jr.) Sneguljčica, Uspavanka, Večerna pravljica, Moje najljubše stvari, Glejte že sonce zahaja, Vilinska preja, Dobrohotne kukavice, Čin čin čin Drežnica, Vedno s teboj, Mrzel veter, Mamina solza, Sanjarjenje, Sijaj sijaj sončece, Menuet 3. USPAVANKE ZA DOJNEČKE Prstki migetavčki, Čudežna dežela, My Bonnie is over the ocean, Moja uspavanka, Štetje ovčk, Sladko nočno zvenenje, Spi, dete, spi, Nina nana, Ljubi domek, Spi moja ljuba, spi, Valček želja, Škratje, Brahmsova uspavanka, Mamino dete, Beneški zaliv, Zaspančkove sanje, Pravljične sanje, Sveta noč 4. MY FAVOURITE MUSIC BOX TUNES Without words, A lullabay for you, Pyjama tune, Twinkle star, Like a flower, Evening song, Sleepy time, Sweet dreams, Dreamy eyes, Little bird, Forever, Moonlight, In my arms, The owl and the cat, Teddybear 5. CLASSIC FOR CHILDREN Eine kleine nacht musik, Dance of the sugar plum fairy, Senes from childhood, Bhrasms' lullaby, Dance of the reed pipes, Sonata No.11, Sonata in C, Gymnopaide, Für Elise, Waltz of the flowers, Flower duet from lakme, Canon in D, Rondo alla Turca, Carneval of the animals »The swan«, Little shepherd, Morning from Peer Gynt, Air on a G string SEZNAM CDjev Z ANGLEŠKIMI PESMICAMI 1. NODDY – SONGS FROM TOYLAND The Noddy nod, Blow wind blow, Do a little good, Hop on in, I help my garden grow, Gosh I'm brave, Toy town clock, World of colour, Opposites, My car can sing, Little secret, Rainbow, Flowers, Feeling blue, Red, Three trains, Two freinds, I'm on time, Happy birthday, Let's parade, Just one, Fingers and toes, Millionare, The grand parade 2. DISNEY CHRISTMAS MAGIC Here Comes Sana Claus, The twelve days of Christmas, Jingle bells, Rudolph the Red-Nosed Reindeer, Frosty the Snowman, Sleigh Ride, Here We come a Caroling, Deck the Halls, Joy to the World, Jolly< Old St. Nicholas, Silent night, Away in a Manger, Christmas Together, Santa Claus is comming to town, From all of us to all of you, We wish you a merry christmas, Jack Lament, Oogie Boogie Song, What's This, When you wish Upon a Star, The second star to the right, A Whole new world, Jolly Holiday, Winter wonderland, Over the river and trough the woods Poleg teh pa so še CDji THE BEST DISNEY ALBUM IN THE WORLD (3 CDji), SILLY SONGS (Disney CD), THE DISNEY COLLECTION, WALT DISNEY CHILDREN'S FAVOURITE SONGS Tako, to je vse. Pišite mi na ZS; katere CDje želite, da vam prepečem. Če mislite, da jih Črtomir posluša: . Pri nas zažigajo samo Čuki in V dolini tihi
|