Ayo
|
Hojla babnice!! Joj, pri nam se je pa tudi ful dogajalo, lepe in manj lepe stvari! Na 1. novembra sem zbolela, nos totalno zagiftan, glavo sem mislila da mi bo razneslo, kosti, misice, vse me je bolelo! In toliko stvari v zvezi s pripravami na sem imela za pocet ! Kljub slabemu pocutju sva z razmontirala sobo, kjer se bo nastanil novi clan. Zvecer sem pa jasno samo dol padla, z vrocino, s cist trdim trebuhom, sem komaj hodila. In sem se kar malo ustrasla, pa se je bil v skrbeh in sva klicala v p. kaj lahko naredim, ker sem bla res hin. Pa me je g hotu vidt in sva sla tja, z vse ok, jz pa itak kej dost ne morem naredit za svoj prehlad in vrocino, kot lezat. No, v petek so prisli pobelit sobo, sem nadzorovala dogajanje vsa bolana, pa je sel po posteljico, komo, vozicek in osale stvari, ki sva jih narocila. Pa tolk sem se veselila, da bova sla skupaj, pa montaze in na sploh na vse sem komaj cakala, potem pa ta prehlad in vrocina. Vceraj zvecer sem imela spet 38° vrocine in potem se celo noc nisem zatisnila ocesa. Sem mislila, da bom znorela! Zjutraj ob 5h sem ze likala, potem sem se okrog 7h spravila strikat. Ko se je zbudil, sva zacela urejat sobico, ampak jaz sem ob 11h dol padla, sem oddremala 1 uro, potem pa se od 14-16. Zdaj se nekoliko bolje pocutim in upam samo, da mi bo uspelo spat to noc. In tudi sobica je vec ali manj pripravljena Je bil ful priden . No toliko o nasih prigodah. Sem vse prebrala tudi o vasih. Magi* kako si, tudi tebe je nekaj zagrabilo? Pa o obsegu trebuha si govorila, a ves da je tudi moj sedaj ze vec kot 2 tedna 99cm, pa tud po kilah ne grem nic gor. Upam, da je vse ok. Raho, tudi pri vas delavno, ampak zdravje ti pa itak povsod ponagaja. Ja drzi se no, res se priblizujemo tistemu magicnemu 37 t, ko je vse mozno. Skaana, upam da gre Ateni na bolje, ste se mi ful smili vsi, ona, ti in oci. ElaM, pesmice so !! Hvala se enkrat! Za Nano sem pa tudi jaz sedaj ful radovedna kaj se dogaja No, pa o pranju cunjic ste govorile, jaz sem recimo polovico ze oprala, kar s praskom, ki ga itak uporabljam, nisem dosti komplicirala. Likala bom pa drug teden, sem na bolniski do torka . SD, ti pa imas na zalogi bodijev , nas jih ima zanekrat 5 bombaznih komadov st. 56 in 4 komade st. 62. In 2 plisasta st 56. No te plisaste moram se malo dokupit, itak sem pa sedaj ko sem sortirala, ze vidla, da imam en kup enih stvari, ki jih mogoce sploh ne bom rabila Itak! Od ta vecjih stvari pa morava kupit samo se lezalnicek in banjico. Tako da nekje 4/5 tedne pred PDP-jem mislim da bo vec ali manj vse pripravljeno. Sem se pa razpisala, da sem spet cisto svoh, komaj udarjam po tipkovnici. Lepo bodite, lep vecer in se lepso noc.
|