|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
1.11.2007 12:23:30   
rozika12
Živjo punce,
sem nova na forumu. Tretjič noseča. Čakamo punco. Rok 3.12..(imam dva roka: 30.11. in 3.12.) tako da sem se kar pri obeh javila (novemberke in decemberke).
Pozdrav vsem.

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
1.11.2007 12:47:07   
lorch
Pozdravljena rozikauser posted image user posted image user posted image

Zdaj me pa res že skrbi, da je Nana šla rodit al pa da je mogla ostat na kakem opazovanju. Če katera kaj zve naj še nam ostalim javi kako je z njo.
Očitno bo treba s seznamom telefonskih številk kar pohitet. Jaz sem svojo že poslala Magi. dajte še druge, da si bomo lahko sporočale če bo katera takole neplansko morala na izlet proti Rimu.user posted image

Ja Raho tista ideja o štrikanih oblačilih je pa res kar simpatična, saj se boš v kaj takega še najlažje spravla, ker se malo prilagodi. Veš meni pravijo doma da najprej pride iza vogla trebuh pol pa dooolgo nič pol pa jsuser posted image . Tako, da bi verjetno morale tudi me ostale razmišljati v tej smeri kar se tiče oblačil.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
1.11.2007 12:52:20   
ElaM
Ojla,
Skana, najprej en velik user posted image  za Ateno. Upam, da ste že ok in, da pride domov. Mora biti pa to grozna izkušnja, verjamem. No, samo, da je vse ok.
Danvari, naša je tudi včeraj, sem ravno zložila polikane cotke na kavč, prišla v dnevno in začela pospravljat.user posted image  Kako jih je moj slišal, ker je bil varuška.user posted image
Raho, malo se umiri, veš da imava še 47 dni.user posted image
Ma, jaz mam še tudi polno za pripravit za prihajajočega člana, pa še en problem imamo, manjka nam še ena gajtr.  Tinkara očitno še ni dojela, da je velika postelja zanjo in v njej noče spati, samo pleza po njej.user posted image
Nana22, javi se kako in kaj.
Rozika, dobrodošla.
Mi gremo zdaj malo na sončka, lepo bodite.

:)

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
1.11.2007 14:18:47   
loncica
Čav punce!

Kakšen lep sonček je zunaj, jaz pa notri. Glede na današnji datum, nič čudnega da me malce depresija daje. Sem sama doma, mož je šel ven hodit. Jaz bi pa tolk šla z njim.

Skaana, upam, da bo s hčerkico kmalu boljše.

Rozika, dobrodošla.

Res škoda, da nimamo tel. od Nane, da bo jo povprašale kako je. Morda je bil pa lažni alarm in je že doma.

Lep danuser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
1.11.2007 17:05:59   
Raho
Da ne pozabimo!

user posted image
user posted image

SREČKE user posted image  po PDPju (49):

27.11. 
Ajtak user posted image  - 24 let, 1. user posted image , CELJE, user posted image

01.12. 
Kim80  user posted image  - 27 let, 1. user posted image , SLOVENJ GRADEC, user posted image  

02.12. 
Lorch user posted image  - 28 let, 1. user posted image , SLOVENJ GRADEC

03.12. 
Kajča user posted image  - 29 let, 3. user posted image , KRANJ, user posted image    
Vetrnica  user posted image - 27 let, 1. user posted image , NOVO MESTO 

Mermaid user posted image  - 3. user posted image , LJUBLJANA, user posted image
Rozika12 user posted image  - 3. user posted image ,user posted image

04.12.
MT user posted image   - 1. user posted image , IZOLA

05.12. 
copatek  user posted image  -  23 let, 1. user posted image , POSTOJNA/LJUBLJANA 

trdozimc user posted image  - 31 let,  2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image

06.12. 
lilprincess user posted image  
Skaana  user posted image  - 2. user posted image , CELJE  
Foxina user posted image  

Mat3ja22 user posted image

07.12. 
Andreja2000 user posted image  - 41 let, 8. user posted image , MARIBOR, user posted image      
DANVARI user posted image   - 2. user posted image , user posted image

09.12. 
MojcaG user posted image  - 30 let, 2. user posted image , SLOVENJ GRADEC,user posted image

10.12.
Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA  
Vrtnica79 user posted image  - 28 let, 2. user posted image , MARIBOR, user posted image

Klarisa user posted image  - POSTOJNA

12.12. 
Marakva user posted image   - 2. user posted image

14.12.
SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE

15.12. 
Coolbabe user posted image

17.12. 
Nana22 user posted image  -  25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA , user posted image  
loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image     

poka 1 - user posted image   -  27 let, 1. user posted image , KOPER/IZOLA 
nosečkaL user posted image - LJUBLJANA, user posted image

18.12.
ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA 
Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image  
raho user posted image   (Alice in WL) - 34 let, 3. user posted image , MURSKA SOBOTA, user posted image

19.12.
Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE 

dragulj user posted image  - user posted image

20.12.
Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA/NEMČIJA  user posted image  
Magi*user posted image  - 33 let, 2. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA/KRANJ, user posted image

23.12. 
hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA  
pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image     

cebelicamaja user posted image  - user posted image

24.12. 
skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  

25.12.
NELY00 user posted image  - 1. user posted image  
NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA

26.12. 
soncek.djukelica user posted image   user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA

28.12. 
t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE 
smeško user posted image    
Ulla user posted image

29.12.
lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image    
benika user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ user posted image

30.12.
bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

31.12.
sade user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

Trenutno stanje: 6 user posted image  : 16 user posted image user posted image      

Rozika12 - dobrodošlauser posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
1.11.2007 20:11:00   
soncek.djukelica
čer,

rozika, welcome!user posted image
Jaz sem danes 3 ure peglala cotke za moje otroke, sem bila pol tako utrujena,da sem komaj hodila, kot kak kripel na kvadrat! Bodijev mi ziher ne bo zmanjkalo, čez 30 jih imam; dolgi rokav!user posted image
Škoda, a nobena ne ve za Nano,kako je z njo!user posted image
Skaana, žal mi je za tvojo punčko! user posted image  Tudi jaz sem mislila,da si že šla v Rim!

Sedaj pa šibam pod tuš in v krpe!user posted image
Magi, kako je pa juhca ratala?user posted image

lp vsem

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
1.11.2007 20:32:51   
Magi*
čer!

SD, juhca je bila super user posted image  smo jo cel pisker pomlatli.

pri nas je bil danes A-JE-TO dan. mož je najprej zjutraj razrezal svojo še veljavno bančno kartico, misleč, da je Eurocard. sedaj ima 2 Eurocard kartici, eno staro in eno novo, pa nobene bančne user posted image

proti koncu dneva si je Zaki zamislila, da moramo sestaviti zibko. OK, pa jo dajmo. dete ima prav, je že čas. in naš mojster ati, picajzel kakršen je, je v sprotnem pospravljanju kartonskih škatel uspel skompresirati še dno od zibke. torej, polomil ga je na štiri kose. user posted image user posted image  

no, ker seveda hudič nikoli nima samo 2 mladiča, sem za povrh še jaz zbolela. grlo, nos, glava, vse trga in vročina. jupiii user posted image user posted image user posted image  

grem nazaj ležat, ker me fajn trese.

rozika, dobrodošla user posted image  

Nana22, kjerkoli že si, drži se user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
1.11.2007 20:40:11   
Skaana
user posted image

Samo na hitro. Smo že doma. Sicer je rekla zdravnica, da izjemoma (ker ji je ponoči še vročina narasla), glede na našo situacijo (jaz nisem mogla prespat zraven otroka, oddelek je poln otrok z viruloškimi in bakteriološkimi okužbami). Naša je imela hudo virusno obolenje - kot večina otrok - torej nič posebnega, kri ima že vredu - če ne bi prišlo pri visoki temperaturi do teh krčev. In jaz sem se zdaj že dva dni zvečer, ko je zaspala, peljala sama 42km domov in zjutraj 42km nazaj.
Te krči se lahko ponovijo, lahko pa tudi ne. Poučili so naju, kako ravnat, če do tega pride in ves čas moramo imeti sabo voltaren svečke (ostale slabše primejo) in Stesolid raktalno tubo. In pazit, da ji vročina ne naraste preko 38%C. Zato bom vsaj zdaj in med najhujšimi obolenji imela sabo še digitalni termometer. V kratkem gremo še preventivno na EEG.

Najlepša vam hvala za lepe želje user posted image  - je pomagalo user posted image .

Naša nova user posted image  pa kot da bi vedela, brca, se preobrača, kobaca in boža. Pač nas vse tolaži user posted image .

Upam, da ste praznike lepo preživele.

Nana22 pa je skoraj zagotovo šla v bolnišnico user posted image . Imela je vse znake za sprožitev poroda... Močno upam da se motim. Sicer so pa naše bebike že dovolj razvite, skorajda vse user posted image . Seveda pa je zlata vreden vsak dan v varnem zavetju trebuščka.

Lepo bodite.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
1.11.2007 20:40:59   
ElaM
Čer.
Za nami je kar en naporen dan, popoldne smo bili malo zunaj, malo pred TV-jem, potem je nas ati peljal na večerjo.  In sem se tako napokala, da komaj živim. Mah, pa moja primera, ki jo ni.user posted image
Magi, hitr se pocajtaj.
Skaana, super da je punčka bolje. user posted image A pa so se ti krči pojavili prvič? Predvidevam, da je že mela kdaj visoko vročino.
Punce, jaz sem danes gledala Samorastnike in zraven jokala, kot dež.user posted image  Je moj prišel v dnevno sobo in se ornh ustrašil kaj je narobe z mano.user posted image  Nosečnost pa res ni lahka reč, kar se hormonov tiče.
Zdaj grem pa z malo plesat, je rekla, da bi la, kar pomeni ringa raja. Sem se spomnila, da bo jutri 2 leti od druge črtice na CB, zdaj pa že plešem z njo.user posted image  Hitro gre čas, takoj bodo veliki.
Lep večer.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
1.11.2007 20:41:25   
klarisima
Čer vsem skupaj user posted image

Vsak večer vas pridno berem in kar se ne morem opogumiti in vključit v vaše debate, ker se mi zdi kot da se vse poznate že od zmeraj, bi bilo treba na v Lj pridet, ko ste se dobile pa bi šlo (če bi še lahko vozila user posted image ). Al pa se bomo zmenile, da se vidimo poleti na obali, ko bodo naši user posted image že pravšnji za kratke izlete user posted image
Raho je res neverjetnauser posted image Pri vseh opravilih ima še čas štrikat, svaka čast res, ti si dokaz da se vse da, če se le hoče user posted image
Drugače pa vidim tudi, da se je začelo s aranžmaji za Rim, čeprav imamo rezervacije za december user posted image hmmm, kaj naj rečem, držte se in pridno potiskajte, da bodo vaši prečudoviti user posted image čimprej spoznali svoje enkratne mamice (in seveda tatije, ki so res neverjetni mojstri).

Zase lahko rečem, da imam pripravljeno vse razen posteljice, ki jo bova z dragim čez 14 dni skup naredila. Sem pa presrečna, ko gledam kako se moja user posted image premika po mojem bušiju in nekako se mi zdi, da se počasi postavlja v pravilno lego (premika se pod desno dojko). A mislite da imam prav? Sicer pa sem danes srečala sestro od G in je rekla, da je kar malo jezna na te naše G, ker preveč nekih info dajejo, ki nam ne rabijo in premalo pametnih nasvetov. Recimo sama imam mravljinčasta sredinec in prstanec na desni roki že sigurno 2 tedna in vse kar mi je rekel je manj slanega in počitek. Ona pa pravi, da potrebujejo naša telesa tudi sol in gibanje, seveda v pravilnih  mejah. In seveda se strinjam z njo.  Je prav fajn ženska, ki je bila tudi 15 let babica in ima velikoooo izkušenj. Tudi glede ZO , ki mi ga je G omenil (brez da bi mi obrazložil kaj to sploh je in pomiril, da ima user posted image seveda še čas) je rekla, da naj se čim manj obremenjujem in da bo vse točno tako kot mora biti. In verjamem ji user posted image

V glavnem rada bi povedala, da ste ful fajn babnice tu gor, ki daste velikooo pametnih nasvetov in se vam zahvalila, da z nami novonosečkami delite svoje predragocene izkušnje (jaz mojemu vsak večer kažem kaj ste napisale ali povedale, on pa se samo user posted image in pravi "kaj si spet na RR?).
V glavnem čuvajte se in ja, počasi se bližaaaa naš rok....kako zelooo se veselim, da spoznam tega krteka, ki me vsak dan preorje user posted image
Mirno noč in trden spanec, kolikor nam ga bodo tej naši user posted image   dali. Jaz še zmeraj najlepše spančkam tisto eno urco čez dan, ker seveda še nima nobenga user posted image ampak tudi to se bo zelooo hitro spremenilo.user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
1.11.2007 20:51:33   
ElaM
Še eno vprašanje, kakšno se vam zdi ime Vita?
danes se mi je sicer sanjalo, da imamo Manco, zdaj pa je moj rekel, da je lahko tudi Vita, če bo punca. Hmmm, spet dilema.user posted image

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
1.11.2007 20:58:08   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM
danes se mi je sicer sanjalo, da imamo Manco, zdaj pa je moj rekel, da je lahko tudi Vita, če bo punca. Hmmm, spet dilema.user posted image

Jaz glasujem za Vito, je tudi med mojimi favoriti. Čeprav že malo razmišljam o Eviti (polatinjena Eva). Hm, samo zraven Tinkare bi pa mogoče res bolj pasala Manca... 

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
1.11.2007 21:05:21   
Skaana
Ti krči so se pojavili prvič, a nikoli prej ni imela tako visoke vročine, ker smo ji vedno prej zbili... In vročino je imela vsega trikrat v življenju. Torej upamo, da se res ne bo ponovilo. 

No, zdaj je pa bila zjutraj vroča, jaz sem pa imela pregled in sva jo vzela zraven ko me je user posted image  peljal, češ saj bomo takoj nazaj. Potem je pa CTG trajal in trajal, ker je user posted image  v trebuhu spal. Potem pa je še pri gin bila ful gužva, tako da sem bila tam od pol devetih do nekaj čez dvanajst. In potem se je to zgodilo na poti domov user posted image . Prej pa sploh ni imela vročine, nič ni kašljala, le kihala je dva dni prej, pa iz noska ji je teklo. Normalno živahna, mogoče le bolj razdražljiva...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
1.11.2007 21:44:23   
Raho
Ojla punce!

A naj vam napišem, da sem direkt od zobozdravnika? A mi ne verjamete? Ja, vem, težko verjeti.

Ja, sedaj sem bila pri zobarju, ker sem mislila že popoldan, da bom ponorela od bolečine. Zobar je ob 20:12 prišel iz dopusta in me klical, da naj takoj pridem v ordinacijo. Se mi je šestica vnela (četudi nimaš živca je bojda to možno, sicer v redkih primerih, ampak je), tako da jo sedaj imam ponovno odprtouser posted image .

Magi* - še eni z denvom A JE TO se javljamo. Moj je založil ključe (kartico) od Lagune (ja, našli smo jo v pralnem stroju), pa še ena omara jim je padla, ko so jo selili na mansardo - tako, da imam sedaj še 3 štenge uničene. Čuj, punca, ne ga zdaj z virozami kakati. Lepo počivaj in pojej veliko vitamina C. Upam, da ti bo jutri boljšeuser posted image

Skaana - me veseli, da je z Ateno vse OK.

Ela - moj nečak je Vito. Sedja so pa pri nas doma začeli ugotavljati, da sta Živa in Vita praktično enaki imeniuser posted image . Če bi jaz izbrala med Manco in Vito, bi definitivno izbrala Vito, ker jih je manj. Moji bi sedaj radi (vključno z možem), da bi bila naša user posted image  samo Iraja. Seveda se jaz ne strinjam.

Ej, Magi*, a vi že imate ime?

Skaana - Evita je ful lepouser posted image .

SD - ti imaš 2x več za prati kot me pa si že vse naredila. Jaz moram stvari še skupaj pobrati.

Danes so prišli k nam na obisk prijatelji (jaz sem njihovi pupi botra, njej poročna priča (ko se je poročila drugič - prvič je bila poročena točno 7 dni - vam pravim, da imam same čudne prijatelje) in na vsak način hoteli izvedeti, kaj naj kupijo dojenčku. Ne moremo se zediniti, da ne potrebujemo več ničesar.user posted image  Tako ali tako sta zadolžena za košaro. Ampak njim se to zdi premalo. In na koncu mi tip reče: Kaj misliš, zakaj sem jaz popoldan monitral montano na avto?user posted image

Ok. Grem zdaj v mižule, pa malo mojega zagnjavit, da mi zob pocajta.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
1.11.2007 22:13:13   
lorch
No, ko že debatirate o imenih, se meni tudi zdi Vita ful dobro. Sicer sta mi všeč obe imeni, ampak se mizdi, da je Manc malo več.
Mi smo se pa zaenkrat odločili da bo punčka Tjaša,če bo fantek pa Peter.Aja! Se je pa moj odločil, da če slučajno rodim na 11.11. bo pa Martin-a!user posted image Pa čist resno misli.
Raho še tisto kar je redko tebe najdeuser posted image Upam da se te težave z zobom kmalu uredijo.user posted image

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
1.11.2007 22:29:08   
sade
dober večer,
joj prazniki in s tem prežeravanje so mimo.. user posted image sem pojedla danes tolko potice kot še nikoli... pa še slabo mi ni ničuser posted image .
ELAM Vita je super ime v španščini pomeni življenje, jaz imam rada imena s pomenom tako da jaz osebno mislim da je super.... je pa zanimivo to ker imam jaz sestrično Manco ki ima hčerko Vito... obe imani med katerimi izbiraš. Jaz navijam za Vito.
Tudi midva sva že skoraj izbrala ime, čeprav jaz ne vem kaj sse dogaja z mano, da se kar ne morem odločiti. Nič izbrala bova dva imena in ko bova videla našo punco bova vedela.... nekako tako sem si jaz to zamislila.
Pa še to jaz imam PDP 31.12. ampak v glavi imam datum 25.12 in ne vem ali je to 7 čut ali želja... no malo potrpežljivosti pa bo.
Tudi jaz sem že sortirala oblekice ki se jih je nabralo too much in sedaj čakam da se ojunačim s pranjem in likanjem. Eno vprašanje ali ve vse oblekice za user posted image user posted image likate ali samo palnice????? Prosim izkušnje in kako je z mehčalcem ja ali ne oz katerega????
Grem še malo pred tv in potem spat... uapam da nam bo ta noč naklonjena in da bomo spale
Lp

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
2.11.2007 9:05:00   
t*e*j*k*a
Dobro jutro!!

Evo spet mene po enodnevnem zatišju.

Skaana me veseli da je s pupo vse ok!!

Raho upam da bo z zobmi čimprej vse ok, ker to je pa res že kruto kar se tebi dogaja.

Jaz dans čakam na poštarja upam da bo kaj prinesu za mene in za user posted image . Naj bi prišel tud AngelCare ampak glede na to da živimo v enem zakotnem kraju kjer poštarji nimajo veselja do dela ne verjamem da bo kaj!!

Včeraj sem mela en čudn dan sem bla tečna ko user posted image !! Še sreča da me je folk navajen in me pustijo pri miru.

Upam da je z Nano22 vse v redu.
Punce dejte no počakite lepo na december. Jaz močno upam da mi rata kr prej itak user posted image še ne bo zrela dovolj.

Z mojim greva dans v MB po material za centralno-nam je zmanjkalo cevi in to kr dost(kdo bi si mislu da je hiša tok velika).
V pondelk bom šla vse lepo pomest gor, sem že v sredo 1/3, kr 200kvadratov ni kr tko pomest!! Pa še beton je in se ful namučiš preden spraviš prah mal naprej.

No konc naslednjega tedna pridejo mogoče že estrihe delat (UPAM) in potem bova nadaljevala z opremo sobice, pleskanje, sestavljanje posteljice in previjalne, na koncu pa valda še pranje in likanje cotik.
Nam so v MŠ rekli da cotk sploh ni treba likat (kr to ful cajta vzame in takrat ko user posted image spi mora mamica počivat ne pa likat!!), no pol sem se pa z sestro od user posted image menla pa je rekla da patronažna ful komplicira če ni lepo zlikanouser posted image . Tko da nimam pojma!!

Se še oglasim kej čao

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
2.11.2007 9:06:04   
hokejistka
Dobro jutro!

Se je tako lušno zbudit v sonček user posted image . Upam, da ste vse dobro spale. Jaz pridno počivam, ker me otrdevanje še vedno matra. Zraven še malo Buscopan papcam, pa Mg, ampak je bolj blažev žegen. Naslednji teden greva v Graz in mi ni jasno, kako bo to izgledalo, ko se ne bom mogla uležt.

Skaana super, da je z Ateno boljše. Ti se pa čuvaj in čimmanj okrog hodi, da ne ujameš še kakšen virus.
ElaM uf, težka. Meni sta tudi obe imeni všeč. Kaj se pa bolje sliši s s tvojim priimkom?

Kar se tiče pranja cotk, jaz še nisem začela. Imam namen konec novembra. Jaz bom vse pleničke oprala na 90, brez mehčalca. Bi jih pa dala v sušilec, če bi ga imela, da bi bile fino mehke. Pol jih bom pa zlikala. Bodije, pajacke, hlače, majčke ipd pa bom prala na 60, tudi brez mehčalca in zopet vse polikano. Imam pa namen hitro uvesti mehčalec, samo postopoma. Bom videla, kakšno kožo bo imel user posted image . Če bo občutljiva, pač ne. Pralni prašek grem pa danes kupit v Muellerja in bom izbrala kaj nežnega, lepo dišečega.

V MŠ so nam rekli, da naj bi, dokler traja čišča, otrokove in naše cotke prale posebej, ker je čišča kužna. Tako da bom prvih 6 tednov user posted image cotke prala ločeno.

Kaj boste pa danes kuhale? Jaz grem k mami na kosilo user posted image . Sem jo prosila, naj kakšnega lososa kupi. Se mi je ribice zaluštalo.

Ostanite pridne!!!

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
2.11.2007 9:24:54   
trdozimc
Uf, sem se načitala, ste bile pridne souser posted image čvekice!

Skaana, ful grozno. Mi še tega nismo doživeli, ampak nikoli ne reči nikoli in me je res prav pošteno strah, zdaj ko je naš mali začel z vrtcom in je neprestano bolan, jaz pa v 9. mesecu, pa še noric nisem prebolela in si niti pod razno ne morem privoščit otroškega infekcijskega. Dobro, da je Atena že bolje za naprej pa user posted image user posted image user posted image , da se ne ponovi.

Raho user posted image   - saj veš zakaj! Si me pa pošteno nasmejala z izjavami učencev! user posted image  

Odtekanje vode: meni je pri Janu odtekla v enem šubu in to se mi je zdelo toliko, da sem se bala, da je mali že na suhem. Sva poklicala rešilca in ni nobeden nič komentiral o neprimernosti, itak imaš napotnico in ni razloga, da je ne izkoristiš. Kot že rečeno se priporoča pri takem odtekanju vode zato, da ne bi popkovnica zdrsnila (sicer za to ni ravno veliko možnosti, pa vseeno) skozi maternični vrat, otroček bi pa z glavico pritisnil nanjo (kar se zgodi, če si v pokončnem položaju) in bi se tako lahko zadušil, še preden bi ga uspeli spravit ven.

Mehčalec: se ne priporoča do drugega leta. Mi imamo doma alergika in vam lahko iz lastne izkušnje povem, da njegova koža še sedaj (pri skoraj 2. letih) vedno reagira nanj, čeprav na mehčalec ni alergičen. Sicer pa tako ali tako ni potreben, če imate sušilne stroje - cunjice pa prav tako lepo dišijo, če v omaro daste kakšen košček mila ali kako drugo dišavo. Jaz sem pri Janovih oblačilih do sedaj tudi likalnik zelo malo uporabljala, razen pri plenicah (takrat smo ga še na široko previjali 2,5 meseca, čeprav je imel kolke bp) - zdaj pri drugi, se mi zdi, pa da ga bom še manjuser posted image !

Držite se in svoje bužije, še malo, pa bo!

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
2.11.2007 10:20:08   
Magi*
dan!

jaz sem ravno Zaki oddala v varstvo dediju. zdaj grem pa nazaj ležat, ker sem čisto hin. zdaj razumem DANVARI in andrejo, ki sta bili čisto povoženi. že tako dolgo nisem bila bolna, da sem že pozabila kak "pain in the ass" je to.

navsezgodaj sem se še z mojo zdravnico pošteno sporekla. pa saj ne moreš verjeti kaki butli so. od 15. oktobra, ko sem prvič klicala glede bolniškega lista pa do danes, se nisva uspeli uskladiti za tisti en pildek, ki bi ga itak bila morala že zdavnaj oddati v službi. in seveda po torkovem napornem in brezuspešnem klicarjenju (pa sva bili dogovorejni!) je tudi danes nisem dobila. pa sem moža poslala direkt tja (mater je nergal) in ga je bejba hotal kar odslovit. no, pol je pa mož mene klical in sem najprej jadnika nazijala, potem pa je predal telefon kar zdravnici, pa mi je začela nekaj razlagati s tistim dohtarskim vzvišenim tonom...pol sem jih pa njej pol ure napenjala. halo, saj nisva krave skupaj pasli. nato je samo še govorila: "ja, se strinjam. ja, bomo uredili". tle je dokaz, da pa vendarle lepa beseda ne najde vedno lepega mesta. včasih moraš koga nazjat, da se premakne. žalostno. in ni ravno moj stil. nauk te zgodbe: moram najti eno malo bolj normalno dohtarco.

evo, sem se izjadala, zdaj grem pa čajčke pit in poskusit malo oddremat, ker ponoči nisem nič spala user posted image

punce, pazite nase! ne pretiravajte z delom ali s kakšnimi izleti, ker vseeno morajo biti bejbiji še nekaj časa notri!

oooo, glede pranja cot: se strinjam s trdozimc: čim manj mehčalcev in teh reči. tudi čim manj praška. jaz sem tisto kar se je dalo prekuhala, oprala brez mehčalca. potem pa še malo v sušilca in prepeglati. saj to peglanje je itak samo prva dva meseca, potem pa vedno pogosteje direkt iz štrika dol jemlješ user posted image  prekuhati je pa fino (in prepeglati) na začetku, ker so telesni izločki idealni za razvoj raznih bakterij, naši bejbiji pa še čisto nebogljeni. in tudi jaz sem prvih nekaj mesecev prala naše in njene cunjice ločeno. saj to res ne traja dolgo.

Raho, imena še nimamo user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
2.11.2007 10:58:12   
Raho
Ojla!

Evo mene in  mojega zoba. Huda noč je za mano (sem morala lekadol na 4 ure jemat), spala sem eno veliko nulo, zato sem zjutraj malo zalegal. In uspelo mi je spati celi 2 uri in pol. Sedaj je malo bolje. Tudi z zobom. Sedaj moram počakati, da pač bolečina pojenja. To mi je povedal včeraj tudi zobar. Ker se je vnetje izjemno hitro razvilo. Ponoči pa sem hodila z ledom na zobu okoli (ta vsaj malo omrtviči zadevo). V glavnem, tega zoba imam poln k*. O bolečinah pa ne bom. Ne privoščim nikomur. Sedaj bom do poroda imela zob odprt (samo čistil ga bo), takoj po porodu pa na slikanjeuser posted image , da sploh vidi, kaj je spodaj.
Ravno sva se z mojim potem v postelji pogovarjala, kaj bi naredila, če ne bi imela zobarja prijatelja, ki odpre ordinacijo tudi sredi noči. Do danes zjutraj bi se mi najverjetneje že mešalo, dežurnega pa v Prekmurju tako ali tako ni.user posted image  Še sedaj mi počasi odteka gnoj iz zoba. user posted image  

O pranju cotik: plenice na 90, z malo pralnega praha, brez mehčaca, posušim v sušilcu in prepeglam. Ostalo na 60, postopek enak. Pri Črtoju pa sem 5 mesecev prala cunje ločeno.

Magi* - čim prej se pozdravi. Poskusi vzeti Lekadol C. Vsaj meni je v prvi user posted image  pomagal.

Grem sedaj malo po hiši skup spospravit, ker je včerja Črto imel črve v riti in imamo kot da je atomska bomba padla v hišo, popoldan pa pridejo fantje, da možu pomagajo odseliti omare v mansardo. Še zdaj gruntam, kaj naj jim dam za jesti. Bom kar štrudl spekla.

Še nekaj za zabavo. Moj pošlje včeraj kolegu SMS: Mi lahko prideš pomagat selit se? (mislim, kako inteligenten SMS).
Čez 5 sekund zvoni telefon: Kaj sta se skregala? Premisli malo! Čez en mesec boste imeli drugega otroka... Komaj mu je razložil, da je samo ene omare treba preselitiuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
2.11.2007 11:22:24   
t*e*j*k*a
Hola!!!

Jaz sem pa dočakala poštarja!! Najprej je pršu z AngelCarom, potem pa še ta drug z navadno pošto. In je šla tašča po pošto, prnese not, jaz valda hit tja če je kej za mene pa nč.user posted image Pol pa je čez pol ure tam zuni spet hodla in je na štengah najdla dve kuverti za mene. Mislim ej pa vsi smo tam mimo hodli pa noben vidu kuvert.user posted image
Poštar ni mogu v kaslc dat pa je kr na štenge vrgu.
Tko da Raho hvala hvala hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful sta lepa kompletka. Sm ga že vsem tle okol pokazala pa se vsi čudjo kk ti to rata!!!user posted image user posted image user posted image

No kuverti sta bli dve tko da tud tebi Ajtak hvala hvala hvala user posted image user posted image user posted image za nalepkice. Ni panike če je mel Pu nesrečo, bomo pošlihtali tko da bo prav. No tud nalepkice sm vsem pokazala pa še noben ni kej tazga vidu za na steno.user posted image

Torej hvala še enkrat obema!!!!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
2.11.2007 11:25:47   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Še nekaj za zabavo. Moj pošlje včeraj kolegu SMS: Mi lahko prideš pomagat selit se? (mislim, kako inteligenten SMS).
Čez 5 sekund zvoni telefon: Kaj sta se skregala? Premisli malo! Čez en mesec boste imeli drugega otroka... Komaj mu je razložil, da je samo ene omare treba preselitiuser posted image

ah dej, sem se skor polulala zdaj user posted image

Raho, za omrtvičenje zoba oziroma bolečine je veš kaj najboukše? semena iz posušenega feferona. moji sestri, ki jo je tudi takole šestica (preklete 3 šestice user posted image ) zezala, je en pameten zdravnik rekel naj gre k Jovotu in jih prosi za malo semen iz fefereonov. jih je dajala na razbolene dlesni in je bilo res omrtvičeno. takrat so jo na nevrološki nafillali z infuzijo tramala, tako da ji niso smeli nič več pain killerjev dati. aja, na nevro je pa bila, ker so mislili, da ima vnet trigeminus. pa je bila samo šestica.

ah ti zobje, niti najhujšemu sovražniku ne privoščim te bolečine. je veliko huje kot porodni popadki.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
2.11.2007 11:36:41   
lorch
Raho zopet si me nasmejalauser posted image . Pa si opazila, da ga je kolega takoj začel prepričevati naj premisli? To je pa lepo. Mogoče bi se našel tudi kdo, ki bi rekel da je že zadnji čas, da mu nikoli nisi bla všeč al pa kaj podobnega. To bi mu blo nerodno, ko bi zvedel da ne greta narazenuser posted image . Zdaj pa veš, da te ta kolega ceni oz. nima slabega mišljenja o tebi. Vsak dan zvemo nekaj novegauser posted image .

Tejka ne pometaj preveč. Če moraš počivat, verjetno ni najbolj zaželjeno, da se nahajaš v takem prahu in se naprezaš. Ker pometanje takih površin ni isto kot malo pometanja v predsobi kjer so ploščice in malo drugačna svinjarija. Poslušaj svoje telo in si jemlji pavze vsaj toliko, da se prah poleže. Sem pa vesela za vaju, ki si ustvarjata čisto svoj kotiček.user posted image

Magi ti si kar poišči drugo zdravnico, če bo treba pa tudi to naderiuser posted image . Glavno da se stvari nardijo. Če ne gre zlepa bo pa žal moralo zgrda. Sama sem tudi velikokrat zvisela ker sem vedno želela vse zlepa in sem vedno tehtala a se splača al ne ... ah no, žal moramo včasih tudi malo udarit po mizi, čeprav bi bil svet brez tega lepši.

Glede pranja pa lahko rečem, da še sploh nisem začela, pa sem med prvimi decembrkami. Bo že čas ane?user posted image Sem se pa odločila za uporabo  tekočega praška Dash, ki naj bi bil med najmanj alergenimi in seveda brez mehčalca vsaj na začetku, pol bomo pa vidli. Imava pa sušilca in bomo s tem nadoknadli mehkobo, pa tudi peglala bom samo plenice (verjetno, nikoli se ne ve kaj me prime).

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
2.11.2007 11:51:09   
t*e*j*k*a
Raho tebi se itak vedno neki dogaja ej!!!! user posted image user posted image user posted image

lorch ne bom pretiravala ni panike. Res je da se ful kadi ampak odprem vsa okna tko da ni take panike. Sej mam sam še tri sobe za pomest (pri nas bo velik otrokuser posted image ) pa hodnik. Kopalnico, spalnico in likalnico pa sm že. Spodi pa ni tak problem pometat kr je izolacija že položena in je gladko.
Glede praška sem jaz tud v mislih mela Dash.

Uživajte in naj se vam dogaja!!! Čao

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.