Raho
|
Uh, naporen dan... Selili so pohištvo, drli so se ko jesiharji . Mojega fotra in tasta tako ali tako ni varno dati skupaj, ker se vse skupaj poveča na jakost 200 decibelov, potem pa še kolegi... Pa kletvice . Tako, da je po eni uri klicala soseda, kaj se dogaja . Soseda, ki živi čez cesto . Na srečo se je končalo samo z enim padcem - moj mož, normalno, kdo pa drugi . Da ne rečem, da moj razšraufa vse omare, potem ga pa moj fotr vpraša: Ti, a si si ti označil kateri deli so od katere omare (2 enaki omari). Moj: Ne, zakaj? Zakaj?????? Zato, ker ne vemo, čejih boš spravil skupaj, ker so bile sedaj 7 let spodaj sestavljene. Ali včasih mu res izbije policajska natura na plan. Sedaj sploh ne vemo, kateri del je od katere omare , tako da lahko pričakujem, da bomo morali poklicati mizarja, da omare dobi nazaj skupaj. Loncica - me veseli, da je MV tak kot je bil (2 mm pa sta res neomembe vredna). Magi - jaz sem v 1. imela prvi CTG v 40. tednu (prej so pozabili) . Potem pa so mi v 10 dneh naredili 4xCTG, 3xUZ, 3xamnioskopijo (še vse za nazaj) aja, pa 2x merjenje pretokov posteljice . Nana se pa nič ne javi - najverjetneje je res na poti v Rim. Pa samo en dan pred mano je imela rok . Ma vse ste tako pridne, vse že iamte pripravljeno za . Jaz pa še vedno sobe rihtam. Upam, da me ne bo kaj prehitelo. Sicer pa je danes 33t 3d, tako da... Saj, naslednji teden začnem pa res prati. Saj je ptorebno še speglati vse . Glede na to, da sem pa postala prava razcepljena osebnost - toliko bolečin nisem imela v celem svojem življenju - še ne vem, kateri naj dam za peglat - tisti, ki jo boli zob, tisti, ki jo boli križ ali kateri že... Ja, pri nas se pa vidi, da ima dama vedno manj mesta v trebuhu - gibi postajajo počasnejši in bolj okorni. Je pa sedaj že 2 tedna aktivna skozi celi dan in skozi celo noč. Eno vprašanje: A se vaši tudi včasih dobesedno stresejo v trebuhu? Jaz imam tak občutek. Pri Črtoju tega nisem imela.
|