|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
2.11.2007 14:58:53   
ajtak
No, se eno javljanje od mene...

A lahko verjamete da v Celjskem ZD danes ne dela niti en ginekolog user posted image user posted image , imajo vsi dopust in ce je kaj nujnega mors pac v porodnisnico...
No jaz pa svojih zateklih nog ne grem kazat v porodnisnico, ker bi me ziher not obdrzali, bom pocakala pon. ko mam itak pregled! Sam, si pa privoscijo, ni kaj!!

Tejka, me veseli, da je posta ze prisla! Lorch, kaj pa tvoja??

Drugace sem jaz se vedno cist zanic od josk navzdol me vse boli (hrbtenica, kriz, medenica, trebuh mi full otrdeva, lulika ko da ni moja (vse zateklo in bolece), noge cele mravljincaste, gleznjev sploh nimam)... Tako, da komaj cakam da se zacne kaj dogajat oz. da me neha bolet, ker ce bom imela take predpriprave se 3-4 tedne bom do poroda tok zmatrana, da sploh rodit ne bom mogla...

Ah, upam, da bom vsaj naslednjo nedeljo kul, ker smo povabljeni na krst. Ne vem ce sem ze kaj sprasevala kaj kupit 9mesecev staremu fantku?? No jaz sem si kar precej razbijala glavo in se na koncu odlocila za plasticnega gugalnega konjicka, ki ima prilozena tudi kolesa in je kasneje lahko poganjalec... (nisva pa botra ali druzinski clani... ) Kako se vam zdi?? No seveda ga bo zdej treba se mal drzat a bo kar kmalu ze lahko sam sedel in se gungal...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
2.11.2007 15:13:55   
Mat3ja22
LP

Danes sem bila spet v laboratoriju na nekih jeternih testih ,... v glavnem roki mam že tako modri kot da bi bila narkoman user posted image , pa z obeh so komaj dobili za dve epruvetki krvi user posted image . potem sem bila pri G me je dal na CTG, v ponedeljek pa morem it spet do G mam spet CTG. Ste tudi druge že začele z CTG al se pri meni že kaj dogaja. user posted image ker nisem poučena o tem user posted image .

Raho in Magi - pri vama je pa res vsaki dan nekaj posebnega. se prov nasmejim ko berem vajine poste.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
2.11.2007 15:18:36   
Anonimen
ojla decemberke, spet se po dolgem času oglašam.

Doma smo namreč širili stanovanje, tako da so moje dve pupe dobile svojo sobo. Mala se je nekako navadila spat v svoji novi postelji zravn večje. Prebelili ostale prostore, zdej pa me čakajo priprave na tretjega člana.
Ma to bom počasi začela drug tedn, ko bom malo lahko dala v varstvo da v miru nardim šoping. Ja tud cunjice čakajo za preprat.

Ko sm vas zdejle brala, se je user posted image  tako raztegovala, da sm mogla it na kavč malo ležat. Kmalu me začelo bolet v križu kot pri menstri, ajoj ko je začelo pritiskat, pejd na wc-ma svašta.
Rok so mi določili 11.12. in se bojim, da bo user posted image  prej prikukalo na svet.

A mate že kolostrum?
men je malo priteklo pred 14 dnevi, zdej so mi pa joške izvisele in nč več niso napihnjene kot prej. Kaj so hormoni al kaj? V planu imam da bi dojila, ma vseeno bo treba nabavit dodatek, za vsak slučaj.

Eto ma ko že tipkam spet nabija,  kosti me že bolijo in spet letim na wc.

(odgovor članu ajtak)
  Neposredna povezava do sporočila: 3903
2.11.2007 15:47:39   
Vrtnica79
Dan!

Sem en dan odsotna, pa komaj sfolgam vse prebratuser posted image . Ja, včeraj smo zdržali in sploh nismo prižigali računalnika( čudež). Zato pa sem danes že celi dan na RR-juuser posted image .

Skaana,user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo pupiko!

A že katera ve kaj je z Nanouser posted image . Da nam ni pobegnila? Joj, ne še prehitevat pa lepo počakajte do decembra! Sem pa tudi jaz imela danes zjutraj malo panike. Ko sem šla na wc sem opazila sluz pomešano z svežo krvjouser posted image ! Ker pa so bili prazniki tudi moja G ne dela- mater si eni privoščijouser posted image . Pa bi mogla iti naravnost v porodnišnico. Sicer sem na pregled naročena v ponedeljek in bom lepo kar doma ležala, pa počakala na pon. Zdaj ni opaziti nobene krvi, pa tudi user posted image  čutim normalno. Upam samo da me ne zvije.

Nič, grem počivat. Lepo se imejte in uživajte na sončku!user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
2.11.2007 15:51:17   
soncek.djukelica
živjo,

raho, tudi jaz sem se nasmejala štoriji,ki ste jo imeli z seljenjem! user posted image
Magi, sam da si dobila b.l.!user posted image  Dohtarca bi že mogla vedet,da se jih izdaja do konca meseca, če ne ona, pa vsaj sestra,ki ima papirologijio čez! user posted image
Jaz sem se danes tudi že rekreirala! Sem listje grabla po vrtu, vse na easy, kupčke so pa drugi pobral! user posted image
Raho, jaz sem pa mislila, da zakoni ki trajajo 7 dni so možni le v Ameriki,pa vidim,da je ta trend prišel tudi k nam! user posted image
Fiziološko mi je pa kolegica obljubila, yes, koker mi jo bo zrihtala bo dober!user posted image
Glede pranja, jaz sem raje mal prej pripravila,ker pri dveh nikoli ne veš! Otroka še čutim, kar pomeni,da imata še plac v bušeku!

lp vsem

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
2.11.2007 17:16:38   
Kim80
Pozdravljene!
Zgleda, da se je enim že res začelo dogajat. A ni še malo prehitrouser posted image  Mislim na Nano22 in pa Vrtnica79 - da ni bil to že čep?! Pa anakarin - ti maš že krčeuser posted image  Ja, hitro ste začele decembrke.
Mat3ja22 - jaz sem danes imela prvič CTG, sem pa noseča 35t6d. Zdaj ga bom imela vsak teden. Je pa odvisno od ginekologa in njegovega dela, kdaj začne s Ctg-ji. Eni zadnji mesec, eni zadnjih 14 dni, eni šele na datum poroda.
No, v glavnem na pregledu je bilo vse OK. Mala user posted image  je zrasla, sedaj naj bi imela že nekaj čez 2700 g. Glavico ima spodaj. Sama še nimam kakih posebnih znakov o bližajočem se porodu, razen občasnega otrdevanja trebuha. Sicer pa mislim, da še kakih 14 ni ni čas zanje.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
2.11.2007 19:17:52   
hokejistka
Eno vprašanje za vas, ki veliko veste user posted image .  Rada bi kupilo zaščito za avtomobilske sedeže. Imava namreč usnjene sedeže v avtu in si ne želiva montirati lupinico direktno na usnje, ampak bi rada dala vmes tako zaščito. Ali to obstaja tudi pri nas? Ima katera doma?

Zadnji mesec opažam, da se mi koža slabša, pa tudi lasje niso več tako sijoči in ubogljivi. Kako je pa pri vas?

Uživajte!

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
2.11.2007 19:32:52   
loncica
Čav punce!

Jaz sem bila danes spet pri G (kmalu bom rekorderka po številu obiskov) in je vse ok. MV se je v 4ih tednih skrajšal samo za 2mmuser posted image , sem bila ful vesela.

Vrtnica: meni se je to do sedaj naredilo že tri krat. Vedno samo zjutraj, malo sluzi in kot npr. kapljica krvi. Meni je G rekla, da imam pač cvetoč (kako se to lepo sliši) MV in, da na vsako toliko časa malce zakrvavim. Tako, da se sedaj ne sekiram več toliko. Ko bo čep, pač bo.

Magi, upam da se že boljše počutiš.

Raho, tudi mene se ful nasmejala s sms-omuser posted image .

Glede cunjic: jaz sem kupila persil sensitive, pral pa bo mož v nedeljo. Vsaj te začetne stvari, če bom kaj prej pobegnila v P (upam, da ne).

Lp

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
2.11.2007 20:07:17   
lorch
Pozdravljene!
Danes me nekaj časa ni bilo, ker me je prišla iskat sestra, pasva si pri mojih doma naredili rižev narastek. Je moj rekel, da danes ni treba za njega kuhat in sva takoj naredili plan, da bova na mojem starem domu imeli sestrski danuser posted image .Sva pa vsaj voziček nazaj spedenale, ker sem ga z globincem očistla in je bil čist razmontiran. Ampak zdaj je pa tak lep in čistuser posted image . Jutri pa začnem prat cotke za user posted image Sem danes nabavla Dash in zdaj peremo v svojem strojuuser posted image . Sem vesela ko mali otrok. Končno imam svoj pralni stroj!!!user posted image user posted image user posted image
Sem pa dobila paketek od  Ajtak! Hvala! Hvala! Hvala!user posted image Čudovite nalepke! Je bla sestra tako navdušena, da sva jih skoraj šle kar lepit na steno, čeprav še nimam postavljenega kinderpeta in previjalne mize.user posted image Glede ginekologov:  si pa res privoščijouser posted image . Upam, da se boš kmalu bolje počutila! Darilo se mi pa zdi svetovno! Saj ni treba da začnejo vsa darila takoj uporabljat. Še bolje je, da dobi otrok tudi nekaj za malo kasneje. Kje sta pa našla konjička?

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
2.11.2007 20:07:45   
Magi*
loncica, bravo! dobro ti gre, le tako naprej.

hokejistka, jaz tudi opažam, da moja koža ni več tako čista, ni pa še krize. hormoni naredijo čudo iz nas. počakajte, da nam bodo po porodu začeli odpadati lasje user posted image

kim80 in ostale, ki ste že imele CTG: v prvi N so mi prvič CTG nardili v 31t, ker mi je trebuh tako otrdeval. zdaj pa še ni nič o tem govoril, pa sem 33 2/7, naslednji pregled imam pa v 34 2/7. je pa prav fino, da se približujem magičnemu 37. tednu user posted image

jaz sem bila čez dan malo bolje, sedaj pa sem spet bolj slaba. se mi pa zdi, da nocoj ne bo tako hudo. user posted image  mora bit boljše. čajev sem pa spila danes tolk, da bi lahko dan prebila kar na stranišču user posted image

SD, a vidiš kako smo nekatere prej bile non stop v akciji, pa nam je za finale zmanjkalo sape. ti pa si z dvema še čisto na koncu tako pridna user posted image  Ajček in Bejček bosta imela res pridno mamico user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
2.11.2007 20:07:55   
Magi*
no, prvič kao ni šlo, potem pa je objavljen post kar 2x user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
2.11.2007 21:34:09   
Raho
Uh, naporen dan...

Selili so pohištvo, drli so se ko jesiharjiuser posted image . Mojega fotra in tasta tako ali tako ni varno dati skupaj, ker se vse skupaj poveča na jakost 200 decibelov, potem pa še kolegi... Pa kletviceuser posted image . Tako, da je po eni uri klicala soseda, kaj se dogajauser posted image . Soseda, ki živi čez cestouser posted image . Na srečo se je končalo samo z enim padcem - moj mož, normalno, kdo pa drugiuser posted image . Da ne rečem, da moj razšraufa vse omare, potem ga pa moj fotr vpraša: Ti, a si si ti označil kateri deli so od katere omare (2 enaki omari). Moj: Ne, zakaj?

Zakaj?????? Zato, ker ne vemo, čejih boš spravil skupaj, ker so bile sedaj 7 let spodaj sestavljene. Ali včasih mu res izbije policajska natura na plan. Sedaj sploh ne vemo, kateri del je od katere omareuser posted image , tako da lahko pričakujem, da bomo morali poklicati mizarja, da omare dobi nazaj skupaj. user posted image

Loncica - me veseli, da je MV tak kot je bil (2 mm pa sta res neomembe vredna).

Magi - jaz sem v 1. user posted image  imela prvi CTG v 40. tednu (prej so pozabili)user posted image . Potem pa so mi v 10 dneh naredili 4xCTG, 3xUZ, 3xamnioskopijo (še vse za nazaj) aja, pa 2x merjenje pretokov posteljiceuser posted image .

Nana se pa nič ne javi - najverjetneje je res na poti v Rim. Pa samo en dan pred mano je imela rokuser posted image .

Ma vse ste tako pridne, vse že iamte pripravljeno za user posted image . Jaz pa še vedno sobe rihtam. Upam, da me ne bo kaj prehitelo. Sicer pa je danes 33t 3d, tako da...

Saj, naslednji teden začnem pa res prati. Saj je ptorebno še speglati vseuser posted image . Glede na to, da sem pa postala prava razcepljena osebnost - toliko bolečin nisem imela v celem svojem življenju - še ne vem, kateri naj dam za peglat - tisti, ki jo boli zob, tisti, ki jo boli križ ali kateri že...

Ja, pri nas se pa vidi, da ima dama vedno manj mesta v trebuhu - gibi postajajo počasnejši in bolj okorni. Je pa sedaj že 2 tedna aktivna skozi celi dan in skozi celo noč.

Eno vprašanje: A se vaši user posted image  tudi včasih dobesedno stresejo v trebuhu? Jaz imam tak občutek. Pri Črtoju tega nisem imela.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
2.11.2007 22:21:04   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Eno vprašanje: A se vaši user posted image  tudi včasih dobesedno stresejo v trebuhu? Jaz imam tak občutek. Pri Črtoju tega nisem imela.user posted image

ja, jaz tudi na cajte tako občutim. pa sem pri Zarji tudi. najbrž ni panike. edino, če je to kako povezano s karakterjem, potem pa: be afraid, be very afraid user posted image

naš falot pa se kar pošteno preteguje. brca in boksa s tako silo, da me vse boli. da ne govorim, da še vedno najboljše cilja boksarsko vrečo - beri: moj mehur. za polulat, res! Zarja je bila zelo aktivna v trebuhu, ampak takole močnih brc pa ni bilo. pravi moj mož, da se vidi, da bo muško user posted image

jah, Nana je pa gotovo v P. upam, da se nam kmalu javi, da je vse v najlepšem redu.

ostanite v cvetju, grem pod vroč tuš in v krpe.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
2.11.2007 22:25:52   
pikica*
Pa še dober večer od mene.
Najprej Raho......poštar nas je končno našeluser posted image . Kaj čem rečt drugega kot HVALA!!! Mi je pa jasno zakaj je trajalo malce dlje.....napačno sta bila napisana priimek in ulica. Tisti Chandalujski sem se prav od srca nasmejalauser posted image .

Drugače pa...kar s tiče sobic in oblek.....mi smo še na nuli, tako da, Raho, nič se sekirat.....smo za vamiuser posted image . V sredo sva vsaj uspela it v Ikeo, da sva nakupila pohištvo in vse malenkosti za Zojino sobo. No, ene omare sicer niso imeli, ampak kaj čmo.....jo pač dobimo kasneje. Zdaj lahko počasi začnemo urejat to njeno sobico. Bo pa še ogromno dela.

Jaz oblekic za user posted image  ne mislim likat. Se mi res ne da. Kar se pranja tiče pa jaz nisem nikoli prala Zojinih stvari ločenouser posted image . Najbrž jih tudi sedaj ne bom.

Aja, Raho, še to. Sem se res nasmejala tistim tvojim prigodam z učenci. Ob Velikem črnem biku sem se pa še na svojo maturo spomnila......sem točno to pesem dobila na ustnemuser posted image . Sem možu prebrala tvoje anekdote in se je potem spomnil še na eno pesem iz SŠ....pesem št.X ali nekaj takega......tista s podganami. Jo je potem na hitro poiskal na netu in mi jo prebral. Kr neki. Čisti odbitek. Na čem je bil takrat Kosoveluser posted image .

Drugače pa smo praznike nekako preživeli. Moram priznat, da me jih je bilo kar groza. Februarja smo namreč izgubili taščo (v prometni nesreči), zato smo ta dan doživljali precej bolj intenzivno. Ampak je minilo bolje kot sem pričakovala. Saj ne rečem...vmes me je parkrat malo zvilo, ampak je šlo kar ok glede na vse skupaj (v njej sem namreč imela veliko zaveznico in oporo, zato jo zdaj, med nosečnostjo še toliko bolj pogrešam). Pa pustimo to.....da ne bom zamorilauser posted image .

Joj, tale našuser posted image  pa brca kot utrgan. No, pravzaprav ne brca, ampak se bolj vali po trebuhu. Vsake toliko me pa prav nesramno brcne, da vidim vse zvezde in zraven malo zastokam. In čisto za vsako mož vpraša, če gremo rodituser posted image
Joj, mi tudi še nimamo imena. Ampak zdaj nam pa res že voda v grlo teče.
CTG.....meni so ga v prvi user posted image  delali od 35.t dalje. Vsak teden enkrat. Najbrž bo zdaj enako. Me pa čaka še en test za tokso.

Upam, da sem vse pokomentirala...je bilo čisto preveč branjauser posted image .

Lahko noč

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
3.11.2007 10:31:14   
Skaana
user posted image

Danes vam pa lahko jaz skuham user posted image .

Res ste face, kapo dol. Me veseli, da ste večinoma kar dobre volje user posted image . In tako je tudi prav. Kdo bi se pa sekiral zaradi malenkosti, ko pa še lahko uživamo zadnje trenutke, ko smo same z user posted image .

Atena je že drugi dan brez vročine, dobre volje in živahna - pridelala celo gromozansko buško, tako divjauser posted image .

Alice in Magi user posted image . Z vama pa res ne more bit nikoli dolgčas...

Želim vam user posted image   vikend.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
3.11.2007 11:01:47   
ajtak
Saj ne morem verjet, da sem sele druga ki se javljam danes, kje pa ste vse a se spite??

Pri nas je bil ravno moj oci na kavici (ima neke posle danes v CE) in ga je blo prav fajn spet videt (no, pa saj sva bila v sredo v LJ, sam kaj ko tko na hitr) se se nisem cist navadla, da se ne vidimo vec vsaj vsak vikend...

Drugace pa je en tak turoben dan in mene se kar vse boli ampak je za zdrzat! Me pa full ma, da bi spakirala za bolnico sam bi mogla jit se nabavit zobno scetko in pasto pa kake potovalne dimenzije gela za tusirat in sampona... A bi to mel se kje drugje ko v Mullerju?
Saj vem, da smo ze stokrat na to temo... Ampak a nucam se kaj drugega kot dokumente, kozmetiko, copate in cote za domov (verjetno bodo iste kot za tja sam sveze sp. perilo)??? Aja pa kake zokne.
Pravjo, da je v CE porodnisnici dovolj vlozkov in mrezastih hlack tako, da tega ne bom sabo jemala. Aja, pa jaz bom vzela se fen! Ker si bom po porodu umila glavo (mam vedno takoj mastne po naporu al pa ce mi je vroce...).

Za malega mam ze vse na kupu zdaj pa iscem samo se primerno torbo...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
3.11.2007 11:04:58   
Magi*
dobro jutro punce!

danes bo en tak lep dan. čutim user posted image  Zarjo je že odpeljal dedi. jaz sem ravno skup spravla skupne stroške za hišo in napisala zraven dopis, da je to zadnje, kar sem naredila in po treh in pol letih predajam štafeto naprej. so se sosedje tako razvadili, da če je kaj narobe v hiši kar k meni pridejo s problemi. kot da sem hišnik user posted image  klinc jih gleda, kar naj še sami kaj nardijo. fajn je ja, če ti nekdo drug za vse poskrbi. pa oni še otrok nimajo. grrrrrrr. tko, zdaj pa majo.

mi bomo danes dedijev RD praznovali user posted image  ima že 64 let, ampak je še ful vitalen, se mu sploh ne pozna. Zarja pa je bila tak navdušena, da bomo jedli torto, da je ponoči pricapljala k nama in nama o torti razlagala. pol jo bo pa itak samo 2 žlički pojedla user posted image

jaz že drugo žehto perem. se vidi, da je počutje precej boljše. samo še ta smotani nos se mi odmaši, pa smo na konju.

a veste, da meni sploh ni več trebuh zrastel, je še kar na 107 - 108 cm. pa pol kg sem pridobila. pa je drugače večji tale moj buši, sam dol ga vleče. je tak spotegnjen user posted image  tko kot joške user posted image user posted image user posted image

se moram povalit, da sem danes iskala papirje za v P: potrdilo za atija, da je opravil šnel kurs in izpisek iz poročne knjige in sem oboje našla v prvem šusu. to je pri nas neverjetno. vedno iščemo papirje. sem imela dober občutek, da je danes pravi dan za to user posted image

Skaana, samo, da je Atena bolje user posted image  ma, sem mislila, da je pri skoraj treh letih s temi vročinskimi krči že izven nevarnosti. zdaj vsaj za naprej veš kako in kaj.

seznam z GSMjčki je skoraj gotov. če še katera želi, mi lahko na zs pošlje svojo cifro in bom zvečer zaključila seznam. seznam bom poslala tistim, ki so mi posredovale cifre. če katera ne želi biti na seznamu, pa naj mi to sporoči in bom hranila cifro samo jaz. a sem ful zakomplicirala? user posted image

tudi jaz vam želim en prelep dan user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
3.11.2007 11:13:04   
Magi*
ajtak, fen zelo priporočam. jaz sem tako trpela s tistimi lasmi user posted image  sicer si jih itak nisem mogla umit, ker sem bila tako zbita od izgube krvi, da sem se komaj stuširala, ne da bi dol padla. tokrat pa si bom veselo glavo umila user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
3.11.2007 11:16:46   
loncica
Čav!

Danes je pri nas en tak bolj siv dan. Jaz se že celo dopoldne premetavam po kavču, saj kaj drugega itak ne znam zadnje čase. Še mož je šel in pride šele jutri, tako da bom po dolgem času sama ponoči.

Magi, dobro da si spomnila na fen. Bom mogla še to vržt v kufrček. Jaz malo že kar pakiram, saj nikoli ne veš kdaj te doleti.

ElaM, kaj praviš bi se konec drugega tedna dobile na eni kavici?

Lep dan

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
3.11.2007 11:25:34   
Raho
Helou!

Mi pa že pridno delamo od ranega, ranega jutrauser posted image .

Najprej se moram zahvaliti trdozimcu, ki me je tako lepo presenetila. Sem še sedaj čisto paf. MOj me je pa zezal, če imam kakega skritega oboževalcauser posted image . Hvala za rožice in za  telegram, res sem bila presenečena.

Jaz sem spet zrasla - v trebuh - imam 125 cm. O tem, kako mi je v zadnjih treh dneh spokala koža na trebuhu pa ne bom. Strije so vedno hujšeuser posted image . Sedaj so razpredene že po celelm trebuhu in je prav žalostno za videti. Sedaj sem pa res že srečna, da obstajajo cele kopalke.

Da ne rečem, da mi je počil hemeroid in sedaj po vrhu vsega še hodim naokoli z vložkom, ker mi prav lepo krvaviuser posted image .

Je pa zob dober. Več nič ne buba. No, razen tega, da je odprti. Tak pa bo ostal do poroda. Izgleda pa prav smešno, ker si moram sedaj pred vsakim obrokom v lukno vato dajati.

Magi* - dedku tudi mi želimo vse lepo za RD. Pa kakšen košček torte še zame pojej.user posted image  Jaz bi tako ali tako vse živo vase zmetala zadnje dni.

.....napačno sta bila napisana priimek in ulica. Tisti Chandalujski sem se prav od srca nasmejalauser posted image . - pikica - tako je to, ko človek za sabo ne ve prebrati zadev. Sem si naslove izpisala na papir in očitno še sama za sabo ne vem prebrati. Potem se pa čudim, ko me tajnica sprašuje, kaj sem kje napisala, če mora kakšne podatke vnašati.user posted image  

No, grem jaz sedaj malce mojemu pomagat, ker je že od jutra v razpoloženju A JE TO - ne vem, kako mu uspe porezati se, ko reže lepilni trak (aja, policaj jeuser posted image ).

Se še kaj javim. Bodite pridne.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
3.11.2007 11:31:52   
lorch
Hoj!
Jaz sem danes zelooo dolgo spala, ker sem ponoči bolj slabo. Najprej je bil cel projekt zaspat, pol sem se pa seveda zbudila ker je blo treba it lulat user posted image , na koncu pa zaspat nisem mogla nazaj, ker sem imela čisto zamašen nos.Tako, da od nočnega spanja sem imela bolj malo, sem pa poskusila nadoknadit  z jutranjimuser posted image . Ampak sta mi ga mal zdrmala tast pa tašča ker sta že pred osmo zjutraj meni pod oknom začela drva žagat (dobesedno, da ne bo pomote), Sam jaz sem se enostavno pokrila čez glavo pa "spala" naprejuser posted image . Sem enostavno morala, ker sem bla čist hin.
Sej js sem jima pa pol šla mal čaja skuhat (z rumom seveda), pa sem jima piškote nesla, da vsaj nekaj naredim pri drvih, če že pomagat ne morem.
zdaj si pa tako na obroke čistim kopalnico. Mi je tašča tisto veliko gradbeno svinjarijo popucala, zdaj pa jaz počasi finiširam. Se pa ta prah zažere vsepovsod in ga je prav užitek stran spravljat, ampak jaz malo pučem, malo počivam, pa spet malo pučem, pa spet malo počivam, sej to pa lahko a ne? Sem tako na izi da me mal skrbi kako bo potem ko pride user posted image , jaz pa ne bom več sposobna  za normalne napore, ampak bom še vedno v tisti "slow motion" prestaviuser posted image .

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
3.11.2007 11:38:02   
loncica
Lorch, mene tud to, da sem tolk na izi kar skrbi. Včeraj sem morala v treji štuk peš it in sem bila čist zadihana. Do 30. tedna sva pa z možem še vsak vikend v hribe hodila. Ne moreš verjet kako se pozna en mesec počitka. Prav sama sebi se zdim čisto nemočna.

Lp

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
3.11.2007 12:07:23   
soncek.djukelica
živjo,

Raho, kako lepo da ste začeli rihtat mansardo! Tudi pri nas je zmeraj bilo pestro ,ko smo kaj selili ali sestavljali!user posted image
Magi, lepo je slišati, da si bolš!Dej še za mene kako tortico pojej! user posted image
Skaana, sem vesela,da je tvoji hčeri boljše! user posted image  
Moja dva otroka sta najbolj aktivna zjutraj! Ko se prebujam! Se mi zdi,da se moji tudi stresajo, jooj kaj bo šele, ko bosta zunaj! user posted image  Tudi jaz bom vzela fen s seboj v P!
Pogrešam lano! Očitno se pred ponedeljkom ne bo javila! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
3.11.2007 13:47:14   
t*e*j*k*a
OLA!!

Jaz tud pogrešam lano!!
Zdele sem pojedla dve banani, zdej grem pa še po skodelico mleka.
Hišo sem že popucala, prizidka še ne, pa ga bom enkrat drug tedn. Dans je on stric nardil centralno po tavečem.

Včeri je šel moj po  robo v MB in so ga za 40Eur napizdli. Še sreča da je doma vzel račun v roke in še enkrat pogledal. Mislim ej!!! Dans je kr klical tja in niso baje nč komplicirali, lahk pride nazaj in kej druga vzame. Kr tako so mu neko stvar zravn zaračunali k jo sploh ni vzel. Popizdiš!!!

adijo

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
3.11.2007 14:06:10   
lana38
Pozdravljene!
A ste me kaj pogrešale?
Najprej se morem zahvaliti tebi Raho še sama za prečudovita kompletka.user posted image user posted image user posted image
Sem bolj površno preletela, kar ste napisale v teh dneh, ko nismo imeli računalnika doma. Najprej je pa še internet crknil. Še dobro, da so bile tudi počitnice in prazniki in ni bil tak strašen dolgčas.
Vidim, da sta Nana22 in Vrtnica 79 že nekako blizu poroda. Upam, da je vse OK z obema in z user posted image user posted image . Jaz še vedno čakam december ali celo januar.user posted image
Vidim tudi, da sta se nam pridružili še 2 novi decemberki rozika 12 in klarisima. Dobrodošli med nami.user posted image
Dobila sem že odločbo s CSD in tako grem v ponedeljek spet tja po potrdilo za zavitek. Uredila sva tudi že priznanje očetovstva na CSD. Tako da je kar nekaj birokracije že za nami.
Jaz sem OK in seveda moj user posted image  tudi veselo miga in javlja, da je OK.
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.