Raho
|
Dobro jutro! Vsem nočnim pticam in ostalim. Magi* - naš tudi ni včerja spal - niti minutke. Potem pa zvečer ni mogel zaspati, ker je bil preutrujen in smo se do pol enajstih nategovali za spanje. Moj in jaz sva bila že na koncu živčnega zloma, tamali pa je nategoval do onemoglosti . Ma meni to sploh ni jasno, kako mu uspeva. Za finale se je meni vrgel z vso močjo na trebuh, potem sem jaz popenila, tamali je vedel, da je naredil nekaj narobe in začel tuliti ko jesihar, tastari je preklinjal na drugi strani... Mislim - ko Addams family. Da ne povem, kake bitke imamo zadnji teden za pranje zob. Amapk sem pogruntala najbolj učinkovito foro - ne boš si jih pral? OK. In ga pustim. Čez 1 minuto prilaufa celi objokani za mano, da si bo pral zobe . O alergijah pa toliko - jaz sem bila alergična na vse mogoče. Pa je naenkrat - tam nakje okoli šestnajstega leta - vse izzvenelo. Ayo - zgaga - do pol dveh sem sprobavala vse domače recepte - mleko, jogurt... Potem pa sem pojedla Rupurut, ker sem mislila, da me bo razžgalo. Kar se tiče rpanja las - meni še gre v umivalniku. Ampak za zadnjo silo pa imamo tudi tuš kabino - eno leto smo dajali v kopalnico bide, da smo ga naslednje leto lahko metali ven in dajali not tuš kabino . Tako, da nam ne bi bilo dolgcajt . Kar se tiče plenic - prvič jih preperem na 90, drugače če so čiste na 60, če so umazane na 90. Dam v sušilec in jih na koncu speglam. Lorch, moj tudi že ima težave s fešto. Tako pač je - pri nas je to enako kot v Srbiji. Ko se je rodil Črto, je imel fešto in se jih je pojavilo na njej okoli 100 najožjih znancev (masovno). Da ne rečem, kako je izgledala hiša z okolico. Pri nas se namreč tori (okoli hiše razsujejo perje in slamo). V glavnem - poklicati so morali komunalo, da je počistila. Še sreča, da je dve hiši naprej vaški dom - ga kar v najem vzamemo (najenostavnejša varianta) za tisti večer, da vse spravimo(jo) not. Mah, kaj vam to razlagam - bom vam zalimala slike, da boste videli, kako to v Prekmurju izgleda . Aja, da ne pozabim napisati, da so prišli na fešto tudi kolegi iz Logatca - saj ni daleč, ne? Trdozimc - upam, da se čimprej pozdravite. Enako velja zate Danavari. Ja, mi smo uspeli prepleskati eno sobo (do konca) - danes sestavljava pohištvo in potem mulca preselimo v sobo. Danes bom tako ali tako imela nadaljevanje A je to - vsaj tako pri nas izgleda, ko moj mož šraufa pohištvo . Da ne rečem, ko sta se dva policaja spravila sestavljat omaro in jima jaz tako sredi dela rečem: Ej, fanta, a vidva vesta, da imata zadnji del omare narobe obrnjen (pa je bil že skupaj zašraufan) - da vidite tiste face . Ja, zato pa moram biti obvezno poleg. Upam, da nama do srede tedna uspe to nareditit, da potem prepleskava še od Žive sobo. Ali pa vsaj do konca tedna, če ne drugače. Potem pa se tudi jaz končno spravim na pranje in pripravljanje oblekic za Živo. Pa še kolega mora priti, da skupaj narišemo pokrajino in oblake. Moje nove mere - včeraj je mojega sokraj zadela kap: 126 cm. Je pa res, da pa sem nonstop lačna. Cel dan nekaj meljem. Vsaj kakšen kos sadja, če ne drugega. Sladkarije pa so tako ali tako morali vse umakniti iz hiuše, ker bi drugače že počila. Evo, jutri pa grem na pregled. Živa pa je tako živahna, da me bo najverjetneje raztrgala. A so vaši tudi tako živahni? Glede na to, da je bila do 29. tedna izjemno mirna... Čeprav je zdravnica ciljala na to, da je bila obrnjena tako, da je nisem tako intenzivno čustila. V glavnem, zdi se mi, da smo izbrali izjemno primerno ime - Živa je prav živa. Sedaj pa šibam v kopalnico, ker moram v službo podpisat neke stvari. Pa fajn je, da pijem kri še nekomu, ne samo mojemu. Magi* - a sta sedaj našla ime? ElaM - kako ste se odločili? Kaj bo ime ? Bodite v cvetju.
|