Raho
|
Jutro! Nikjer nikogar? Mi pa imamo danes delovno akcijo. Pripravili bomo sobo (Črtojevo) za pleskanje - bog moj dragi, mogoče bomo pa celo uspeli vse narediti . Vsem skupaj še enkrat hvala za pohvale. Najbolj vesela sem, da vam je vsem všeč. Glede vzdrževanja pa: perite jih ročno, ker vam ne garantiram, da bodo enake, ko bodo prišle iz pralnega stroja. Pa sušite jih v vodoravnem položaju, ker se drugače lahko zelo nategnejo. Lorch - tebi sem enkrat omenila, da mi pošlji naslov in ker ni bilo rekacije, sem mislila, da ti ni všeč. Sedaj v naslednjih dveh tednih ne vem, kako bo, ker nameravamo dokončati v stanovanju obe otroški sobici. Po tistem pa - upam, da ne bom na poti v Rim - pa se lahko še kaj dogovorimo. Pošlji mi naslov na ZS. Jaz sem pa prišla do nerešljivega problema. 23. novembra imamo izpite in sem v komisiji, ne vem pa, kaj bom takrat (razen trenerke) še lahko potegnila nase, tako da me je začela loviti panika. Nihče drug ne more biti v komisiji, ker imamo samo 3 licenco za izpraševalke in vse tri moramo vedno biti v komisiji. Tako, da . Če ima katera kakršnokoli idejo, mi jo lahko sporoči Upam, da bova do konca naslednjega tedna uspela zrihtati obe sobi, da se potem vržem na pranje cunjic za . Včeraj sem kupila celo pralni prašek . Ja, ja - začelo se je. Celo atija je panika začela loviti. Še posebej od petka naprej, ko je G. na UZ rekla, da bi lahko bilo malo prej, glede na velikost . Nisem vam še napisala najboljše fore! G. reče - uuuu, 100% bo CR. Jaz pa: Zakaj? Zato, ker boš rodila še enega velikega in glavatega . Črto je namreč imel obseg glavice 37,5 cm. No, v glavnem - v torek grem na pregled in na dogovor o CR, enkrat naslednji teden pa se moram dobiti še z anasteziologom, da bo dosegljiv (če bi slučajno prej dobila kakšne popadke - ampak jih ne smem, ker imam še 23. novebra SLo za tujce , 27. novembra zobarja, 1. decembra pa namreavamo še praznovati RD od Črtoja). No, po tistem pa bi se v ta natrpani urnik lahko vrinil tudi porod . Še tukaj si moram urejati vse po urniku. Pa fajn bi bilo, da bi bilo po 3. decembru, da še plače čez spravimo - decembrske . Evo, moj Organ je tamalčka peljal k babici na veseli dopoldan, mi2 pa greva v akcijo. Uživajte, pupe moje. LP Rahela
|