|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
30.10.2007 16:51:04   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Punce dejte noge skup da  ne boste že novembra začele rojevat!!! Počakte na december!!
Se še slišmo kej!!

user posted image , Ce bi prej noge skup tisale zdej nebi mele tok problemov user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
30.10.2007 18:00:02   
soncek.djukelica
čer,

draga moja Rahica, sploh nevem,kako naj se ti zahvalim!  user posted image
Res si mislila na moja dva sončka, ko sem jemala ven stvari sem imala solzne oči! user posted image  Odločila sem se,da bosta otroka šla v rumenem in modrem kompletku iz P! Pa ati in mami doma, sta oči čist izbuljila! Pa me vprašala, od kod jo pa poznaš; pa pravim: iz interneta!
Najlepša hvala! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
30.10.2007 18:11:57   
kajča
raho hvala za čudovita kompletkauser posted image user posted image user posted image , res obvladaš user posted image user posted image user posted image user posted image

HVALA

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
30.10.2007 18:56:07   
Kim80
Sem komaj zdaj prišla domov, kjer sta me čakala čudovita kompletka. Najlepša hvala, Raho! Če se ti lahko s čim oddolžim, samo javi.

Lep večer vsem.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
30.10.2007 19:18:00   
lorch
Raho, Raho! Ko takole berem koliko kompletkov si morala naplesti, se mi zdi da ti bo zdaj malo dolgčasuser posted image .
Če te slučajno prime vzet v roke igle za štrikat, se priporočam za kak tvoj izdelek. Po slikah sodeč si res svetovna "štrikarca"user posted image
Jaz pa že ves popoldan poležavam, ker mi danes spet neverjetno otrdeva trebuh, mam spet tist občutek ko da bi cel dan delala trebušnjake.Teh 12 dni do polnih 37 tednov bo pa menda še ja šlo. Na koncu me bo pa tale naša štručka fino zafrknla, pa bomo še zamujaliuser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
30.10.2007 19:58:42   
andreja2000
No,pa sem si vzela čas in vas prebrala......

Jaz sem tako navdušena nad kompletkama od Raho,da jih že ves dan hodim gledat.Ko je paketek prispel me ni bilo doma,a ga je prevzel sin in mi sporočil da smo dobili za Evo prelepa dva kompletka.Komaj sem čakala da pridem domov in jih vidim.....Še enkrat Hvala Raho!user posted image

Sem pa danes bila pri G  in končno dobila vse papirje.Ker naša Eva še vedno ni prav obrnjena sem se odločila ne glede če se obrne ali ne,da bom šla rodit na Ptuj in ne v MB kot sem prvotno mislila.
Drugače pa je G rekel,da je vse vredu!sSem pa že zakorakala v35 teden......uh,pa se res bližamo h koncu user posted image

Vsem lep pozdrav! user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
31.10.2007 9:03:59   
Raho
Jutro!

Nikjer nikogar?
Mi pa imamo danes delovno akcijo. Pripravili bomo sobo (Črtojevo) za pleskanje - bog moj dragi, mogoče bomo pa celo uspeli vse nareditiuser posted image .

Vsem skupaj še enkrat hvala za pohvale. Najbolj vesela sem, da vam je vsem všeč.user posted image  Glede vzdrževanja pa: perite jih ročno, ker vam ne garantiram, da bodo enake, ko bodo prišle iz pralnega stroja. Pa sušite jih v vodoravnem položaju, ker se drugače lahko zelo nategnejo.

Lorch - tebi sem enkrat omenila, da mi pošlji naslov in ker ni bilo rekacije, sem mislila, da ti ni všeč. Sedaj v naslednjih dveh tednih ne vem, kako bo, ker nameravamo dokončati v stanovanju obe otroški sobici. Po tistem pa - upam, da ne bom na poti v Rim - pa se lahko še kaj dogovorimo.user posted image  Pošlji mi naslov na ZS.

Jaz sem pa prišla do nerešljivega problema. 23. novembra imamo izpite in sem v komisiji, ne vem pa, kaj bom takrat (razen trenerke) še lahko potegnila nase, tako da me je začela loviti panika. Nihče drug ne more biti v komisiji, ker imamo samo 3 licenco za izpraševalke in vse tri moramo vedno biti v komisiji. Tako, da user posted image . Če ima katera kakršnokoli idejo, mi jo lahko sporočiuser posted image

Upam, da bova do konca naslednjega tedna uspela zrihtati obe sobi, da se potem vržem na pranje cunjic za user posted image . Včeraj sem kupila celo pralni prašekuser posted image . Ja, ja - začelo se je. Celo atija je panika začela loviti. Še posebej od petka naprej, ko je G. na UZ rekla, da bi lahko bilo malo prej, glede na velikost user posted image .

Nisem vam še napisala najboljše fore! G. reče - uuuu, 100% bo CR. Jaz pa: Zakaj? Zato, ker boš rodila še enega velikega in glavategauser posted image . Črto je namreč imel obseg glavice 37,5 cm. No, v glavnem - v torek grem na pregled in na dogovor o CR, enkrat naslednji teden pa se moram dobiti še z anasteziologom, da bo dosegljiv (če bi slučajno prej dobila kakšne popadkeuser posted image  - ampak jih ne smem, ker imam še 23. novebra SLo za tujce , 27. novembra zobarja, 1. decembra pa namreavamo še praznovati RD od Črtoja). No, po tistem pa bi se v ta natrpani urnik lahko vrinil tudi poroduser posted image . Še tukaj si moram urejati vse po urniku.user posted image  Pa fajn bi bilo, da bi bilo po 3. decembru, da še plače čez spravimo - decembrskeuser posted image .
Evo, moj Organ je tamalčka peljal k babici na veseli dopoldan, mi2 pa greva v akcijo. Uživajte, pupe moje.
LP
Rahela

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
31.10.2007 9:27:51   
Magi*
Raho, ti si še bolj nora, kot sem si mislila user posted image  upam, da ti uspe vse po planu. jaz sem sicer precej bolj realistična pri planiranju aktivnosti v prihodnjih dveh mesecih. moram sfiniširati vse do sredine novembra, ker vse, kar je kasneje od tega ni sigurno. je pa res, da plače od mene niso odvisne user posted image  škoda user posted image user posted image

Zaki je pozajtrkovala - lahko uganeš kaj! škatlcio čokoladnih bonbonov - ampak, nije svaki dan - dan reformacije user posted image  naj ji bo. danes gremo malo na izlet - jaz bom sicer bolj v avtu, ata in Zaki pa bosta skočila pogledat strica Trubarja, še prej se bomo ustavili pri Turjaškem gradu, ker tamala hoče videt kje živi Rozamunda user posted image  potem pa na kosilo h Kuklju. njami. to je naš tradicionalni reformatorski izlet.

zdaj sestavljata nekakšen raztegljiv enosed, potem pa bosta še bučo izrezala, tako kot so to naredili Vranček Dokolenko in prijatelji user posted image  trenutno je to knjigica No1 pri nas. celo zna na pamet in vsak dan 10x jo moramo prebrati.

prihodnji teden pa tudi jaz začnem s pranjem perila za bejbija user posted image , danes zaključujem 33 teden user posted image

punce lepo preživite tale prekrasen sončen dan user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
31.10.2007 9:28:06   
Ayo
Evo mene, Raho user posted image

Sem vstala skupaj z user posted image , ceprav sem ta teden na dopustu. Imam tooooooooliko stvari za naredit po stanovanju, da sem cisto zivcna. Pranje, pospravljanje in vse kar pase zraven. Pa ob 2h sem si rezervirala neko nosecnisko masazo, po predvcerajsnji popolnoma neprespani noci me vse boli. user posted image  Se dobro da sem pa danes veliko bolje spala.

Je bilo pa tako lepo brati o kompletkih od Raho, kar dve strani sami objemi in zahvale, mi je slo kar na jok. Lepo vzdusje si nam pricarala, raho!! user posted image  Jaz sem svoje dva kompletka dobila ze v ponedeljek, sem bila v privilegiranem polozaju user posted image  user posted image  in sta tudi fuuuuuuuuuuuuuul lepa, jaz namensko nikoli nisem kupovala copatk, ker sem cakala na Rahove! user posted image  

ElaM, tvoj je pa pravi majster, lepo je to naredu.

Glede cepa, izcedka in podobno, meni kar tece kot iz potoka user posted image  moram menjat minije na 2/3 ure.

No, najbolje da se sedaj poberm delat! user posted image  Pridne bodite!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
31.10.2007 9:55:23   
ElaM
Dober dan še od mene.
Moj dela, mala je zunaj z babi, jaz sem se pa odločila, da operem cunje za minija. No, prvi stroj se že pere.user posted image
Imam pa en problem, v HM sem kupila zimsko vrečo in glej ga šmenta, ne morem zapeti zadrge pri nogah. Po nekem čudežu sem spravila račun, sicer tega ne prakticiram in zdaj bom verjetno šla reklamirat. Kaj bi storile na mojem mestu? Saj v končni fazi bi zadrgo lahko sama zamenjala, samo po pravici se mi jo ne ljubi.
Hm, kje je pa Skaana, se včerej ni nič javila. A ni imela pregled? Da nam res ni ušla rodit.user posted image
Lepo praznujte, vreme bo lepo, vsaj na Gorenjskem se kaže sonček.

:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
31.10.2007 12:32:11   
lorch
A veš Raho da sem ti dolžna opravičilo, ker tisto sporočilo sem pa zgleda falilauser posted image . Seveda mi je všeč. sam te nisem hotla gnjavit.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
31.10.2007 13:02:26   
Kim80
Kako lepo, da so prazniki! Mi je všeč, ko sva oba z user posted image  doma, pa se lahk malo bolj posvečava drug drugemu.
Vidim, da ene perete oblekice za user posted image , jaz pa sem svoje večinoma že oprala, razen dveh majčk, žabic in nogavičk, ki sem jih kupila naknadno. Ja, nikoli se ne ve, zdaj sem že sredi 36. tedna. Sam stvari za v P pa še vedno nimam pripravljenih.

Ayo, meni tud teče tam spodaj kar v potokih. Groza! Ni glih prijetno, še nikoli nisem imela toliko izcedka.

Magi, to se mi pa dopade, da ste tako kulturni - Trubar pa Rozamunda pa to.

Še moja statistika: 35t 4d    +8,5 kg   101 cm

Uživajte!

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
31.10.2007 14:29:29   
soncek.djukelica
ojla,

tudi na rr je praznično vzdušje,se vidi po manjšem številu postov!
Tudi jaz sem začela z pranjem!Danes sem oprala 2 stroja cotik, mi je placa na štriku in kljukic zmanjkalo,tolk je tega!user posted image
Čaka me še posteljnina, morda pride na vrsto jutri, ali pa čez vikend!
Sedaj pa naj bi šibala še na Žale, pa čakam svojega, kar nekam se obira!user posted image
Raho, od vseh aktivnosti,ki te še čakajo, da ne boš slučajno pozabila it rodit!user posted image
Magi, vi pa že uživate na izletu! Prazniki so res nekaj lepega za družine!user posted image
Ayo, spet lušte delaš z masažo!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
31.10.2007 15:10:20   
Raho
Sem prišla sedaj malo prešnofat, če je kaj novega, pa vidim, da vse praznujete.

Tudi jaz pogrešam Skaano. Vem, da je imela pregled. A ima katera njeno telefonsko, da bi jo poklicala? Evo, včasih se res lahko udarjam po glavi, ker nekaterih ljudi ne prosim telefonske.

Dajte, naj tista, ki ve, kaj je s Skaano ali pa Skaana sama javi, kaj je.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
31.10.2007 16:22:37   
loncica
Čav punce!

Z amno nič novega, spodaj me še vedno vse boli. Predvidevam, da me boli del sramne kosti, zato ker sem čisto zaležana. Boli pa na čase kar nevzdržno. Baje je mali že precej težak, tam okrog 2500g, zato predvidevam, da je to le še dodatno breme za moje uboge kosti.

Jaz pa nimam še čisto nič oprano, verjetno bo kar mož moral prati cunjice.

Raho, rekla si, da boš šla kupit prašek za pranje cunjic. A imaš kakega posebnega v mislih?

Glede telefonskih številk: kaj ko bi naredile en seznam, saj ne javnega, da bi npr. vse poslale eni na zs. svoje gsm. številke in bi potem ona jih razposlala med nami? Ali kaj podobnega? Kakšna ideja?

Lep dan

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
31.10.2007 17:11:11   
Anonimen
Ojla punce,

rabim en hiter odgovor. Danes zjutraj sem na sp. hlačkah opazla ful bele sluzi in ko sem se šla umit, je kr ni bilo konec. Potem nič, sem si mislila da je pač oblnejši izcedek. Po kosilu sem šla ležat in zaspala do zdej, šla na wc, potem po stopnicah dol v garažo, se prepognila in je naredilo "čof". Pritečem nazaj v kopalnico in na hlačkah opazim spet ful sluzi in rdeče nitke krvi. To naj bi bil po mojem čep, al kaj ve mislite. Drugač počutje v redu, mala je tut pred tem neki brcala po trebuhu..... Edino trebuh mi malo bolj otrdeva.

Naj počakam kaj se bo danes še zgodilo al naj se grem pokazat v LJ?????

(odgovor članu loncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3841
31.10.2007 17:21:50   
Raho
Ja, Nana, to je čep. Če nimaš popadkov, raje prej pokliči in vprašaj, če se naj prideš pokazat in ti bodo sami najboljše svetovali.

Loncica, medve imave enake težave. Tudi mene vse boli, ker je user posted image  tako velika. Predvsem pa križne vezi in medenična kost oz. vse, kar je tam spodaj. Jaz si pomagam z nosečniškim pasom. Poseben prašek? ne. Samo sensitiv izvedba persila je.

Ja, ta ideja s telefonskimi številkami je tudi meni všeč.

SKAANA, KJE SI?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
31.10.2007 17:23:53   
hokejistka
Jaz bi se šla pokazat v porodnišnico. Nimaš kaj izgubit. Lahko pa prej tudi pokličeš, pa ti bodo oni povedali, kako in kaj.
Sporoči, kako si opravila in SREČNO user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
31.10.2007 17:44:18   
Anonimen
Ima mogoče katera tel. št od LJ porodnišnice?

(odgovor članu hokejistka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3844
31.10.2007 18:09:46   
Anonimen
Ah, najdla.  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3845
31.10.2007 18:43:17   
Raho
Nana, kaj si zrihtala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
31.10.2007 18:52:02   
Ayo
Je pa res praznicno tam pri vas, jaz sem pa cel popoldne zapravljala tukaj, za user posted image  nekaj bodijev (ker jih se nisem imela, sem cakala da bo dala user posted image  sestra in ker ni bilo nic, sem sla dons v akcijo), pa pizamo za mamico sem tud kupila, tako na gumbe, za dojit (imajo v H&M kar nekaj izbire pa se veliko ne stane). Zadnjic ko ste o modrcih, sem si ga tudi jaz kupila v Mullerju, je cist ok. user posted image

Drugace sem pa tudi ze zjutraj oprala 2 stroja, pa sedaj se en ze vrti, pa se enga bom.  user posted image  je sel pa na nogometno tekmo, mam mir! user posted image  Jutri bo imel ful dela, ker bova v sobici prestavljala pohistvo in pripravljala za user posted image , je zjutraj ze sopihal, ko sem mu povedala program kaj vse bo treba naredit. user posted image  V petek pa pridejo zjutraj pobelit, popoldne pa greva po pohistvo + vozicek. user posted image   Tiste, ki ste  ze belile oz. se boste, midva bova dala v nezno rumeno, ali ste pobarvale samo stene in nic stropa, je tako?

SD, ne bom vec!! user posted image  user posted image

No, grem si sedaj kaj skuhat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
31.10.2007 18:53:51   
Vrtnica79
Čer!

Ja, se vidi da so prazniki. Vsepovsod neko zatišje. Mi smo kar doma, nam je tukaj najlepše.

Raho, ti pa imaš urnik napolnjen! Le glej da boš kam vrinla še poroduser posted image user posted image !

Nana22, kako si kaj uredila? Upam, da je vse vredu, če te preveč skrbi pa raje pokliči v P!

Loncica, jaz sem za to da si izmenjamo številke.

Mi pa imamo doma vzdušje za noč čarovnic. Imamo eno veliko bučo na oknu, da malo straši mimoidoče. V stanovanju pa je še nekaj čajnih lučk v čarovniškem stilu.

Lepe praznike še naprej, pazite nase!user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
31.10.2007 18:54:39   
Foxina
evo, malo z zamudo se seznamček...je moj user posted image doma....pa se zadnje stvari šlihtava....pa sem bolj malo na forumu...

nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        34t3d            +13kg              127cm
Kim80                      35t4d           +8,5kg                 101 cm
Mat3ja                     34t 3d              +12 kg               104cm
Lorch                       33t 5d            +10kg                105cm
Andreja 2000          33t                +9kg                   109cm
Foxina                     34t6d             +10kg                  100cm
Skaana                    34t5d           +14kg                   109cm
NosečkaL                 33t           +10kg
Ayo                           32t              +10kg                     99cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Raho                      32t4d             +9 kg                122cm
Magi*                       28 4d           +14kg                    106cm
Nana22                    31t4d           +12kg                 109cm
ElaM                         33t                +9kg                      96cm
Pikica07                   28 t2d          +10 kg                   98 cm
Pikica*                      31 t          +10 kg                   96 cm
Hokejistka               32t          +11kg                     97cm
Vrtnica 79                34t               +14kg                   104cm
Ulla                            28t               +15kg                   107cm
Lana38                    30t               +15kg                  107cm
Lončica                    29t5d           +11kg                     106cm
Soncek.djukelica     28t                +15kg                   107cm
Tejka                        31t                +8kg                  96cm
Danvari                     32t                +8 kg    
Skyline                                           +10 kg    

Klarisima                33t                +15kg                  113cm

Sade                          31t              ­+12kg

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
31.10.2007 19:27:20   
lorch
Jaz imam tudi mojega doma, pa dela vse tisto, kar drugače ne utegne. Je bila pri meni na kosilu mlajša sestra (9 let mlajša), pa sem jo potem izkoristla, da mi je posesala celostanovanje, pa mal pomagala pospravit, jaz sem jo lepo nadzorovala, ona je pa pridno delalauser posted image . Vsakič, ko je vprašala če mam še kaj za nardit, sem jaz rekla: "ja!" Mislim, da me drugič tega ne bo več vprašalauser posted image . Je ugotovila da bo prav fajn, ko bo ona noseča, pa bom js njej prišla mal pucat.
Jaz tudi pogrešam Skaano. Da ni ostala mal na počitnicah v bolnici, tako kot pred kratkim jazuser posted image . Sej je res polni penzion, sam ... to ni to! Upam, da je z njo vse  v redu in se nam bo kmalu javila.
Glede telefonskih številk: jaz sem zauser posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.