Skaana
|
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Tudi jaz pogrešam Skaano. Vem, da je imela pregled. A ima katera njeno telefonsko, da bi jo poklicala? Evo, včasih se res lahko udarjam po glavi, ker nekaterih ljudi ne prosim telefonske. Dajte, naj tista, ki ve, kaj je s Skaano ali pa Skaana sama javi, kaj je. naj vas najprej potolažim. Z nama z je vse v redu, smo pa včeraj morali našo Ateno peljati v bolnico. Zdajle ravnokar prihajam od nje... Danes ponoči bo z njo. Ko smo se peljali včeraj od pregleda domov, je mala dobila vročinske krče. Nočem vas strašit, a življenje mi je zastalo, ko sem to doživela. Skratka, zdaj je v bolnici, kjer zarad praznikov z njo prav nič ne počnejo , le opazujejo. Danes še popoldanske vizite ni bilo... Vročina ji je sicer padla. Ob tavisokih posteljah imajo le stole, tudi za ponoči so le stoli na razpolago za starše, ker je prevelika gužva. Odsvetovali so mi, da bi bila z njo notri, a tiste, ki že imate povejte, kako je to možno . No, skratka. Upam, mogoče bomo jutri že doma in javim kaj več. sem dokaj vredu glede na situacijo. Zdle grem direkt v posteljo, če mi bodo živčki dali spat... Sem še zaprta, šivi držijo, 14. sem naročena, da mi jih bo pobrala ven, potem pa res lahko pričakujemo vsak čas. je super, en teden sicer prehiteva v rasti, a tudi Atena je po njihovih meritvah... In Raho , nimam besed, s katerimi bi se ti zahvalila. To je najljubši dar kar sem jih kdaj prejela. In to ravno včeraj, ko je šlo vse narobe... Prečudovita kompletka sta . Se javljam, da bom naredila album z našimi v kompletkih od Raho, prav? Bodite mi dobro. Čepki? Ja, drage moje. Nekatere smo že počasi prestopile magično mejo... Pa saj prav, kajne?