|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
30.10.2007 7:45:04   
Magi*
Ayo, a ti tudi nisi spala??? jaz tudi NEEE user posted image  tako me je trebuh tiščal, pa nisem našla pozicije, potem je pa še Zaki prišla k nama (že ob pol treh  -do takrat še nisem uspela zaspat)...pol je bilo pa itak konec. menda sem zadremala okoli 5ih. zdaj smo pa itak že pokonci, ker mala se je pa dobro naspala.

danes imam veliko za narest, pa še po bolniški list moram moža poslat. ah, kje sem ravno jaz nabasala na najbolj sposobno zdravnico? spet. just my luck. no, vsaj v službi pravijo, da ni problema.

jutri bom noseča polnih 33t user posted image  počasi pa res lezemo proti donošenosti.

grem zdaj z Zaki brati, ob 10. jo dam pa v varstvo. je kar navdušena, da gre. naš mali cigo, sploh se na da motiti, sam da okoli šiba user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
30.10.2007 8:27:21   
ElaM
Dobro jutro.
Jaz sem pa danes, za razliko od prejšnjih dni, kar spala. Na wc sem šla samo 3x.user posted image
Punce, hvala za nasvete okrog Rupuruta, saj meni se je tudi zdelo oz. če je bilo prehudo sem ga konzumirala, da je dovoljen, samo več glav več ve.
Skaana, držimo pesti, veš da.user posted image  Dobro opravi, s potjo v Rim pa še malo počakaj.user posted image
Jaz bi rade volje dala kakšno slikco v album, če bi imeli kaj pripravljeno, pa nimamo še nič.user posted image  Pri nas je vse bolj na langsam.user posted image
Tinkari sem sobo polimala s penastimi medvedki iz BC in zgleda prav lepo, sem iskala Smrkce, da bi imela v stilu, pa jih žal ni za dobit.  Tri stene ima bele, na četrti je pa poslikava Smrčje vasi. Evo slikca:user posted image
Pa še ena slikca, da malo pohvalim našega atija, ki je bil res priden. Tako zgledajo igrala naše punce. Drugo leto dobita (takrat bosta že 2user posted image ) še peskovnik in tobogan.

user posted image

Zdaj pa šibam, se mala že oglaša, potem grem pa po bolniški list. Danes sva buši in jaz zaštartala v 34t. Vesela, še tri tedne naj bo pri meni, potem pa lahko grem kar rodit. Šele, ko to napišem se zavem, da smo res že blizu.user posted image
Lep dan.

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
30.10.2007 8:30:50   
pikica*
Dobro jutro!

Magi*, očitno sta naši punčici iz podobnega testauser posted image . Naša tudi komaj čaka, da kam gre. Ko se pripeljemo pred blok, pravi, da ne gre domov. In ko jo vprašaš kam bi šla, odgovori, da dalečuser posted image . Zato je vsa navdušena, če pride kdo da jo kam odpelje. Danes celo ni bilo težav z oblačenjem. No, najprej je nekaj protestirala pri oblačenju bodija, potem pa je Nodiju pokazala kako se pridni otroci oblečejo. In je šlo.

Jaz sem tudi ponoči slabo spalauser posted image . Najprej sem zaspala na kavču, ob pol enih pa sem šla v posteljo in nisem več mogla zaspat. Razlog pa je bil v tem, da sem šla še na wc in se mi je izločila ena taka sluzasta kepauser posted image . Res me je zagrabila panika, da je to čep, ampak, a ni čep ponavadi bolj tak rjavkast? Pri meni je bila namreč ta sluz bolj bela. Ampak me je to res čisto iz tira vrglo. V prvi nosečnosti čepa ni bilo, zato sploh nimam pojma kako naj bi izgledal. V glavnem, po tem dogodku sem itak samo ležala in razmišljala o tem, kaj bi lahko bilo. Res si ne bi želela, da je to to. Nekaj tednov je še treba počakat.

Zdaj grem pa pod tuš. Je pa zunaj tako vreme, da bi šla najraje kar nazaj v posteljo.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
30.10.2007 8:52:47   
t*e*j*k*a
OLA!!

Men so ful všeč te slikce za na steno!!! Ajtak normalno da bi jih takoj mela, če jih le maš kaj odveč. Itak ne mislim pretiravat in jih ful lepit. 43oz koliko jih je pač v kompletu bi jih blo absolutno preveč!! AMpak jaz zdej vsaj še dva tedna ne bom v CE hodila. V tem času pa mi ti lahko že greš v Rimuser posted image . Aja zdej sem pa prebrala da se lorch tud poteguje za njih. Tko da jih bo verjetno kr ona dobila kr mene ne bo v CE ta pravi čas.

Jaz bom tudi imela diplome okoli 40 do 50 strani. Pa nobene ankete. Samo priloge še potem na koncu.

Skaana ful dobra spalnica, da ne omenjam še barveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

ElaM ful dobra poslikava s smrkciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa igrala so tud zakon. A to vaš ati kr sam nardi??

Joj vse mate tko lepo narete sobice. Vam sploh ne bom mogla konkurirat. Tko da ne pričakujte kake slikce od meneuser posted image .

Nam pride dans delat centralno, okoli 10. novembra pa še estriheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem pa že mislila da ne bo nič z njimi letos, pa zgleda da se bo neki premaknilo. Drugo leto pa štartamo z gibs platami gor na mansardi. Pa mogoče bomo še denar nabrali za kakšne pode.  Tko da se malo bližamo temu da se bomo enkrat preselili.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem ribe panirat kr bojo dans za kosilo osliči. Pa neko paradižnikovo juho morm skup spravit kr mamo ful paradajza - domačega še.

PAPA

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
30.10.2007 9:01:43   
Vrtnica79
Dobro  jutro!

Danes pa mi je dan polepšala naša Raho! Sem ravnokar dobila paket in ne morem se nagledat kako lepe cotike! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, vsaka ti čast Raho! Kako naj se ti oddolžim? In kako je bila hčerkica navdušena ko je videla kaj sem dobila!

Zdaj morem it, se pa javim še kasneje. Danes se dobim z user posted image  iz foruma mb nosečke.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
30.10.2007 9:50:32   
soncek.djukelica
jutro,

meni se zdi,da smo vse že mal naspihirane glede poroda! Pikica, tudi jaz imam sluz, tako bolj belo, v MŠ so nam rekli,da je čep rdeče, rjave barve!
A paketi so že? Super Raho! Komaj čakam poštarja!user posted image
Jaz imam pa občutek,kot da me kost v nožnici boli!Kaj bi to bilo? Izgleda,da se pripravlja! 

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
30.10.2007 10:26:09   
lorch
lep dan vam želim! Čeprav pri nas je bolj kislo vreme, ampak vsaj dežja ni.
Tejka ti se kar zmeni za nalepke, ker tudi jaz sem zdaj glavne nakupe že opravila in hodim poredko v Celje, zat dvomim, da bom v kratkem tam. Imam pa BC v Velenju in jih bom šla tja iskat, da ne bom brez ostala. Mojemu bom pa za umetniške navdihe povedala, ko bodo nalepke že na steniuser posted image . Da ne bo imel časa uletet s kako idejo da bodo stene kr bele.
Jaz sem sicer kar dobro spala, potem ko sem enkrat zaspala. Meni je namreč največji projekt zaspat, ko enkrat to uspe smo pa na konju. Samo tisto lulanje ponoči me pa nervira.
Danes sem dala prat prve stvari za user posted image ! Ampak samo rjuhe za zibko in kinderpet, ničdrugega. Čakam, da mi moj priklopi najin pralni stroj in bom vse stvari oprala v najini kopalnici, nič več v taščiniuser posted image .
Pa ta teden bova od mojih staršev prvlekla kinderpet in zibko, da bom lahko začela počasi pripravljat otroški del najine spalniceuser posted image . Komaj čakam!!!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
30.10.2007 10:45:00   
Magi*
Raho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa ti nisi normalna user posted image  Kaj bi dala, da bi videla Zarjin obraz, ko sva odprli paket. Nasmeh od enega ušesa do drugega in se je kar tresla zraven user posted image  Jaz pa valjda takoj v jok user posted image

H V A L A user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  H V A L A!

Vse je tako lepo, da sem ostala brez besed. Res ne. Glej - še velike začetnice uporabljam user posted image

pikica*, jaz tudi ne vem kako zgleda čep, ker v prvi N mi je samo voda odtekla. čeprav se spomnim potem, da so mi v P vse živo sluzasto še potem ven vlekli. jak. če je bilo tega precej, pa vsaj pokliči v P ali svojega G, da boš mirna.

lepo se imejte punce!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
30.10.2007 10:46:00   
ajtak
lorch in tejka na ZS mi posljita naslov pa vama jih posljem!! Bom razdelila na pol user posted image . Pa bosta pol vidle ce se vama splaca se kaj dokupovat...

Draga, predraga Raho tudi mene je danes razveselil postar s tvojim paketom. Priznam, da sem (ko sem postarja zagledala skoz okno) spustila vse iz rok in letela po stengah ko da sploh nisem noseca user posted image .
Ko sem zagledala od kod je paket mi je kar srcek zaigral in pocutila sem se ko majhen otrok za bozic. Ko pa sem vidla vsebino pa so mi prav solze stopile v oci. Res, draga Raho, ko sem videla kompletka ki si mi jih poslala sem ostala brez besed- vsa cast!!! Resnicno iz srca ti hvala!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
30.10.2007 10:54:36   
lorch
Glede na to kar sem videla na slikah, so izdelki od Raho res svetovni! user posted image user posted image user posted image
Zdaj sem vam pa kar favš, ko dobivate vsepovprek tako fajno pošto danes. Ko boste imele svoje user posted image oblečene v te lepe kompletke jih pa pridno fotografirajte in dajte v albume, da si jih ogledamo!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
30.10.2007 10:58:58   
benika
Raho, tudi z moje strani še enkrat HVALAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
30.10.2007 11:27:35   
pikica*
Jaz pa še čakam tega našega poštarjauser posted image .

SD, jaz sem tudi vedno mislila, da je ta čep rjavkast, potem pa sem prebrala, da je lahko tudi čisto prozoren. Pa me niti ne bi toliko zmotilo, če ne bi šla ven res ena ornk kepa (recimo za oreh). No, upajmo, da je to samo psihauser posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
30.10.2007 11:41:26   
Magi*
pikica*, kar pokliči v P, saj so običajno kar prijazni - nardijo vse, da ne bi rabil tja it user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
30.10.2007 11:49:50   
loncica
Čav punce!

Jaz se samo na hitro javim. Včeraj sem šla h G, zaradi hude bolečine v sramni kosti, me je bilo strah, da se slučajno ne odpiram. Moja G ni delala in me je bolj površno pregledal dežurni. Rekel, da sem še zaprta, mv pa je kar skrajšan (meril ga ni!!!). Nič novega nisem zvedla, le da naj še počivam. Kot da to ne počnem že tri tedne. Včeraj sem zaštartala v 34. teden, upam da bo mali še en čas v trebuhu.

Lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
30.10.2007 12:25:20   
Raho
Ojla pupe!

Samo na hitro se javim, ker sem v službi in podpisujem papirje.
loncica, počivaj!!!! Še 2 tedna zdrži.

Me veseli, da so vam stvari všeč. user posted image  To je najpomembneješ in seveda, da sem vam polepšala dan.

Ayo - v Črtomirovem imenu HVALA. Je bil tako veseluser posted image  8kdo pa ne bi pri treh letih bil vesel take stvari, še posebej če ima grdo mamo, ki mu ne da vedno takih slastnih stvari).

O tem, kako besna sem pa kasneje, me je ona baba na Mercator piki (neka Nina - je** Ninu) tako razkajfala. Mater, kako lahko imajo tako osorno babnico zaposleno, da odgovraja na telefonske klice...user posted image

Aja - še črni humro od včeraj: Moj pridirka s temi kuvertami na pošto in vpraša delavka - A poslovno? Moj pa odgovori: Ne privatno, žena je na bolniškiuser posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
30.10.2007 12:57:58   
ElaM
Čisto na kratko, sem ravno domov pridirkala in grem potem jest.
Raho, hvala in še enkrat hvala. Sem odprla paket in se v avtu razjokala.user posted image user posted image user posted image  Ko sem zagledala tiste tini mini copatke, nisem več zdržala. Prekrasno je vse. Res še enkrat iz srca hvala.
Da ti povem še štorijo, da so mi poslali na napačno pošto, ampak sem bila tako neučakana, da vidim te umetnije, da sem se zapeljala do sosednje pošte.user posted image
Ayo, tudi tebi.user posted image  Bo moj vesel, jaz se žal moram trenutno pri teh zadevah bremzat, zaradi zgage.
Hvala, punci še enkrat, sta mi prav polepšali dan.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
30.10.2007 13:12:02   
Skyline
Raho, tisočkrat HVALA za paketekuser posted image

Moj se ni mogu načudit, moja mami pa je skoz govorila: JOOOJ; KAKO JE LEPO IN MIČKENO IN MEHKOuser posted image

Odločila sem se, da bomo našo pikico user posted image kr v tem vijola kompletku pripeljali domov, saj je vijola moja najlepša barvaaaaauser posted image ...in copatki, super, ker mam samo ena 2 para, tko da mi sedaj ne bo treba nč več kupovati, kot da bi vedela, hihihiuser posted image

Mene pa nekaj zanima, ker si bo počasi potrebno pripraviti stvari za v bolnico, me zanima, ali je potrebno tiste hlačke za enkratno uporabo za nas mamice, poprej oprati ali ne?....v lekarni mi jih je namreč kr iz vrečke dala ene 5 komadov, zapakirani so bili samo v večji količini..?!

lp, sabina

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
30.10.2007 13:20:41   
DANVARI
Raho evo še od mene ena prav lepa zahvala, sem bila tolk presenečena danes ko je poštar prišel.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem se pa odločila da bo tamala šla iz porodnišnice vsaj v tvojih copatkah če že ne v celem kompletu z jopico. Danes namreč nameravam končno pregledati mojo zalogo cunjic in ugotoviti kaj mi manjka. Je pa moja mama tud čist navdušena nad jopicami in copatki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hej ElaM tole z igrali je pa hud podvig! Jaz mojega nagovarjam za podobno hiško (cca 1m od tal), samo gugalnica bo ločena. Sem mu že pokazala, tako da malo motivacije dobi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamo pa namen dodati še eno tako klopco, da bosta tamali lahko packali:
user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
30.10.2007 13:35:27   
andreja2000
Hojla user posted image

Ker nimam časa vas še nisem danes brala,vendar takoj ko bo možnost se lotim branja.

Rada bi samo tole sporočila naši pridni,zlati
Raho danes sem dobila štrikane kompletke in ko sem jih videla,so mi kar solze stopile v oči,res lepo,da so na svetu še tako dobri in prijazni ljudje kot ti.Raho,iz srca ti hvala.No pa tudi Lana38 me je prosila,da se ti najlepše zahvalim za kompletke  v njenem imenu,ker njej trenutno ne dela internet.Torej hvala še v Laninem imenu.

Imejte se lepo!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
30.10.2007 14:01:21   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: DANVARI

Hej ElaM tole z igrali je pa hud podvig! Jaz mojega nagovarjam za podobno hiško (cca 1m od tal), samo gugalnica bo ločena. Sem mu že pokazala, tako da malo motivacije dobi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamo pa namen dodati še eno tako klopco, da bosta tamali lahko packali:
user posted image

Oj, Danvari, če rabiš načrte ti sam reci. user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj, da ne boš mislila, da vem, če še sploh obstajajo. Moj je kar se ročnih spretnosti tiče, res majstore in mu vse rata. Je pa to iz masivnega lesa in a veš, kaj je najboljše, gugalnica za mamico.user posted image
Miza je pa tud praktiš, pri nas jo imamo cca 2 m vstran, samo je za malo malo previsoka. No, pa saj bodo otroci zrasli.user posted image

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
30.10.2007 14:08:53   
loncica
Sem mogla še enkrat računalnik prižgat.

Raho, z besedami se ti ne morem dovolj zahvaliti. Paket je odprl mož in bil čist navdušen. Najprej sva par minut vzdihovala kolk so dobri kompletki, potem pa najino veselje še ovekovečila s fotoaparatom.

Res, še enkrat hvalauser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
30.10.2007 14:30:53   
pikica*
Jaz pa pošte še nisem dobilauser posted image . Ampak nič čudnega. Pri nas vse pride z enim dnevom zamude. Imamo očitno bolj počasne poštarje. Bo pa v petek toliko bolj veselouser posted image . Me pa že kar malo skrbi, da se bom tudi jaz razjokala, ker sem zadnje čase bolj taka cmizdrava. Bo treba paket doma odpretuser posted image .

Magi*, v porodnišnico nisem klicala, niti G ne. Sem si rekla, da bomo počakali in videli. Naredit se itak ne bi nič dalo. Mi je pa mož za danes zabičal strogo počivanje. To pa tudi ni slabouser posted image . Očitno ga skrbi, da bo prehitro akcija.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
30.10.2007 15:09:03   
Magi*
pikica*, počivaj pa vsekakor, ja. edino, kar ti lahko nardijo v P, da te pomirijo, da to ni to al pa, da ti dajo kake injekcije za razvoj pljučk. saj smo že kar daleč dogurale, sam bejbiji pa še niso čist pripravljeni Rahojine kompletke oblečt user posted image

drugače sem se pa jaz popoldne še enkrat od hudega razjokala. sem imela pravo avtobusno postajo tukaj. cela norišnica, za povrh mi je Zaki po glavi skakala - išče pozornost kriplave mame. pa 1 uro in 1 minut sem zaman skušala dobiti zdravnico, pa se mi noben ni javil, al je bilo pa zasedeno. matr, tako sem bila besna, še dobro, da nisem nikogar dobila, ker bi mu glavo odgriznila prek telefona. sem se pa fino spomnila na stare dobre cajte.

trebuh imam čisto trd, zato grem zdaj ležat. ja, mami je Zarjo odpeljala in imam mir. drugače ne bi šlo.

raho, še moja mati je imela solzne oči, ko je videla tvoj paket. je skoz ponavljala: "ja, to so pa Prekmurci. sem ti jaz vedno govorila, da so posebni ljudje" user posted image  ampak ti si še za Prekmurce posebna user posted image

...in je gledala in gledala tvoje umetnije (in vse ostalo!) in bila čisto raznežena. danes si skoraj pol Slovenije osrečila. takih, kot si ti, res ne delajo več.
aja, pa ne smemo pozabit se zahvalit g. Organu, saj je vse uspešno odposlal user posted image  

ElaM, fantastična igrala user posted image  pa krasen vrt. oh, o takem vrtu jaz lahko samo sanjam.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
30.10.2007 15:51:36   
Mat3ja22
Raho - iskrena hvala za kompletka tudi z moje strani.user posted image je bil moj ful navdušen.

Danes sem bila pri G. in sem videla mojega user posted image , sladkorne nimam oz OGTT test je bil negativen. Mi je pa dal G. še eno napotnico za laboratorij, da mi pogledajo kri, vodo in naredijo jetrne teste (zaradi otekanja nog). v petek pa se moram javit še na en pregled, mi bo spet naredil UZ ker user posted image ni bil v "pravem" položaju, da bi mu lahko natančno zmeril obseg glavice. drugače pa je moj user posted image že pravi korenjak ima 2500g.v
v glavnem Raho še enkrat ti hvala

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
30.10.2007 16:37:07   
t*e*j*k*a
Hoj!!

Vse ste tok vesele kompletkov jaz pa nism še nč dobila.user posted image Naši poštarji so tk čudni ni prvič da traja dlje da pride neka pošta do nas.  Pa sej bo sam ko so prazniki pa morm še cele tri dni čakat.

Punce dejte noge skup da  ne boste že novembra začele rojevat!!! Počakte na december!!
Se še slišmo kej!!

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.