|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
29.10.2007 16:00:11   
Mat3ja22
Tejka - jaz sem nalepke kupla v Baby centru, sam sem dala za 43 nalepk od medveka PU-ja 16 evrov pa nekej. od tega je ker nekaj nalepk velkih, osatlo pa so metuljčki in rožice. sem slikala, če pa mi bo uspelo bom proala slike prilepit v album.
Ja meni je uspelo napisati kar nekaj strani v enem tednu. zdej pa morm it še po nekej knjig v MB v knjižnico, da napišem še ostali del. tud to mam v načrtu, da bi napisala v roku 10 dni. potem pa je teoretični uvod končan, pa me čaka še naketa in obdelava podatkov.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
29.10.2007 16:05:34   
Ayo
No, še ena povožena danes. Sem se že ob 4h zbudila (user posted image  in na dopustu sem!!), sem se do 8h premetavala po postli, pol sem pa rekla da pojem zajtrk, mogoče me bo prebava uspavala in sem res potem potegnila do 10h. Ampak sem vseeno povožena. user posted image  user posted image

Sem pa včeraj gledala Pelelinji zajtrk v kinu. Še kar ok, kolkr je slovenski je ok.

Danes sem bila spet malo po trgovincah, ampak nisem nic kupila, pridna a ne? user posted image  No in ko ste ravno o oblačilcih me zanima kaksne bodije imate: dolgi, kratki rokav, brez rokava? Jaz bi namrec kar vsega po malm kupila...mal povejt prosim.

Pa še me zanima, ali boste vse imele zibke za prve mesece in to vse v spalnici z vami? Midva sva namreč mislila uredit sobico s posteljico vred, tako da bi v bistvu že od začetka spal v svoji sobici, pa nam je v MŠ rekla, da je bolje da v 1. mesecu  spi v salnici pri mamici.
Sedaj v petek namreč greva po vso opremo v trgovino, pa ne vem kam kaj postavit in uredit... user posted image

SD, samo da si ok, sem se že ustrašla, da se nisi mogoče najedla preveč čokolade! user posted image  user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
29.10.2007 16:08:22   
t*e*j*k*a
lorch modrček za dojenje je bil noro poceni, morm se spravit v MB v Mullerja da nabavim. Jaz sem jih gledala po 20Eur v Pikapolonici!!! Poveč če boš še kaj poceni najdlauser posted image .

Ajtak ja ti kr lepo počasi se nikamor ne mudi!!
Skaana  v CE majo res vsega dost od gat pa do vložkov, tko da jaz ne bom s tem paničarla. Naj to lepo zdravstvo plačauser posted image . Pa srajčko tud dobiš frišno če hočeš, tko da ni panike.
Jaz se še kr nism na sprehod spravlauser posted image , sej bom zdele šla, sam še mal.user posted image
Nama jutri baje pride en stric centralno delat v prizidekuser posted image user posted image user posted image , se morm še odločit kje bom kak radiator mela.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
29.10.2007 16:24:37   
Magi*
soncek.djukelica (aaa, mi je ratalo napisat): a si kaj takega pojedla ali zakaj si bruhala? če bi imela zraven še otečene roke/noge in te boli v trebuhu, takoj v P se pokazat, prav? zdaj smo že čisto pri koncu in se ni več za hecat!

modrc za dojenje: tisti v Mullerju so super in poceni in fajn se perejo na 90. niso pa sexi, to pa ne user posted image

spanje malega bejbija je res najbolj praktično v spalnici, ker (boste videle) na začetku vas bo mogoče presenetilo dejstvo, da je zdaj bejbi 150% odvisen od vas in ne boste imele 5 minut zase. pa pomirjene boste, ko jih boste gledale kako sladko spijo zraven vas. naj vas pomirim, tak hud tempo je res samo prvih nekaj tednov. pač traja, da se navadimo en na drugega.

sem hotla še nekaj napisat...in pozabila. se bom že še spomnila user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
29.10.2007 16:27:33   
lorch
tejka tudi blazinice za dojenje sem našla take fajne jih je 30 v škatli pa so ble 1,45€. Sem jih pokazala kolegici ki ima 5 mesecev staro punčko in je ugotovila da so zlo fajne in poceni. So pa tako te blazinice kot tudi modrc, oboje Milerjeva znamka. Pa tudi modrc je pokomentirala in rekla da si gre takoj še kakega kupit ker so zlo fajni. Mislim da se tam kar splača malo pošnofirit, se najde marsikaj.
Pa ne sam  v zvezi z dojenčki, ampak nasplošno sem si že malo ogledala kaj imajo da bom letos malo prej začela s prazničnimi nakupi  (darila), ker se mi potem decembra verjetno ne bo dalo ravno po trgovinah hodituser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
29.10.2007 16:33:19   
Magi*
no, sem se spomnila...

jaz sem Zaki (je tudi decembrka) oblačila v dvojne dolge rokave (bombažne), čez pa bombažne žabice in štumfke ali pa bolj debele žabice. po rokicah pa naj kar ima dvojni dolgi rokah. kratki rokavi in brez rokavov pa pridejo v poštev, ko bo že bolj toplo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
29.10.2007 16:39:03   
pikica*
Ayo, kar se bodijev tiče...mi smo imeli pri Zoji take z dolgimi rokavi, zdaj pa mislim kupit še nekaj tistih s kratkimi. Pridejo bolj kot spodnje majčke. Je pa vse odvisno od otroka. Č eje bolj zmrzljivček, bo rabil dolge rokave, drugače znajo bit pa (za pod majčko) tudi kratki ok.
Kar se posteljice je pa spet odvisno od posameznika. Jaz recimo vsaki mamici rečem, da naj ima otroka v ločeni sobi, če je le mogoče (za razliko od Magi*user posted image ). Mi smo že pri Zoji naredili tako in bomo zdaj uporabili isti recept. Kadar smo spali skupaj, je Zoja spala kot polh, midva pa popolnoma nič, ker naju je motilo tisto godrnjanje in smrčanje, ki je tipično za dojenčke. Zibka...meni se ne zdi potrebna...je pa lušna. Ampak mi je nismo imeli. Je Zoja že od začetka spala v posteljici (in zdaj bo enako).

Midva sva pa danes letala okrog po informacije glede kreditov...in bila celo pozitivno presenečenauser posted image . Pa še par namigov za dobre naložne sva dobilauser posted image .

Zdaj grem pa mal počivat. Sem zaspana za umretuser posted image .

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
29.10.2007 16:42:55   
soncek.djukelica
oj,

sem kar ziher,da je od hrane!Tisto soboto sem jetrca jedla, pa pravijo da jih user posted image ne smejo,čeprav lahko rečem,da mi prej niso delale takega user posted image ! a veš, Magi, da od včeraj tudi noge niso več tako zatečene! Ampak sem se ful, ful ustrašila,ker so v MŠ rekli,da nekatere bruhajo,ko dobijo popadke! Vendar sem po 3 urah žurke zaspala za nekaj časa,in smo vsi trije počival! Sta se otroka tudi namučila! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
29.10.2007 17:16:13   
Foxina
uf, kak ste pridne v čvekanju...1 dan me ni, pa komi sfogam vse prebrat user posted image

no, pa še seznamček...upam, da sem vse popravke vnesla...

nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        34t3d            +13kg              127cm
Kim80                      33t6d           +7,5kg                 100 cm
Mat3ja                     34t 3d              +12 kg               104cm
Lorch                       33t 5d            +10kg                105cm
Andreja 2000          33t                +9kg                   109cm
Foxina                     34t4d             +10kg                  100cm
Skaana                    34t5d           +14kg                   109cm
NosečkaL                 33t           +10kg
Ayo                           32t              +10kg                     99cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Raho                      32t4d             +9 kg                122cm
Magi*                       28 4d           +14kg                    106cm
Nana22                    31t4d           +12kg                 109cm
ElaM                         28t                +9kg                      96cm
Pikica07                   28 t2d          +9 kg                   94 cm
Pikica*                      31 t          +10 kg                   96 cm
Hokejistka               32t          +11kg                     97cm
Vrtnica 79                33t               +13kg                   103cm
Ulla                            28t               +15kg                   107cm
Lana38                    30t               +15kg                  107cm
Lončica                    29t5d           +11kg                     106cm
Soncek.djukelica     28t                +15kg                   107cm
Tejka                        31t                +8kg                  96cm
Danvari                     32t                +8 kg    
Skyline                                           +10 kg    

Klarisima                33t                +15kg                  113cm
Sade                          31t              ­+12kg

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
29.10.2007 17:28:54   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Tisto soboto sem jetrca jedla, pa pravijo da jih user posted image ne smejo

Nism vedla in sm jih glih dons jedla  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3785
29.10.2007 17:32:02   
ElaM
Dan, no pravzaprav dober večer.
A ni čudno, da je že skoraj tema, ura pa 5?user posted image  Me je čisto zdrmal tale zimski čas. Sem sitna, kot 100user posted image , nič mi ni prav, zdaj sem se zaradi vsega hudega počila pred PC, zraven pa si prinesla skledo pokovke. To je še edina stvar od junka, po kateri me ne peče zgaga. Imam bolečine za znoret. Raho, ti si napol dohtar, a je Rupurut dovoljen v nosečnosti? Donat mi ne pomaga več.
SD, jetrca v nosečnosti niso priporočljive zaradi velike vsebnosti, mislim, a A vitamina. čeprav kdaj pa kdaj naj ne bi škodile. Mogoče si pa pokasirala kakšen tak virus, da si bruhala. No, glavno, da ste ti in ajček in bejček ok.user posted image
Pri nas bo spanje z user posted image  tudi v skupni spalnici. Nekako si ne predstavljam, da bi na začetku, ko se novorojenček doji ponoči, vstajala in hodila k njemu. Je bilo veliko enostavneje, da je takoj pri roki oz. dojki.user posted image  Imava pa midva en problem Tinkara še vedno spi pri nama, sicer v svoji postelji. In ne vem, a bi jo poskusila preselit v njeno sobo še preden se user posted image  rodi, ali bi nekaj časa spali skupaj? Malo me slaba vest daje, saj vem, da sem smotana, samo tako pač je.
Bodije imamo mi nabavljene samo z dolgimi rokavi. Tinkaro sem pozimi oblačila v bodi z dolgimi rokavi, čez pa brezrokavnik ali bombažna jopica, odvisno kako toplo je bilo v stanovanju. Je pa res, da je mala poletni otrok in je lani pozimi imela že par mesecev. Njuborn bo verjetno v bodiju in pulovrčku, obut v pliš žabice in štumfe. No, to je teorija v praksi, se bomo pa sproti prilagajali.
Foxina, a lahko pri meni popraviš, 33t, +10kg, 98 cm.
Sem se v 5t, zredila samo kilo.user posted image  Bravo jest.
Lepo bodite.

:)

Neposredna povezava do sporočila: 3786
29.10.2007 17:39:56   
ajtak
Hej,
Ja saj da ne boste ve resno mislile, da sem sposobna hitre ali vsaj normalne hoje... Kar je bilo vcasih normalno je sedaj po zelvje, pol prestavim pa v polzjo prestavo user posted image user posted image .

Mateja, vsa cast, jaz tud pod slucajno nisem sposobna spacat niti 20 strani v enem tednu!! Sam, ce je to samo teorija in ti manjka se prakticni del, kok strani bos pa mela??? Jaz racunam met cca 40-50 strani teorije in prakticnega, pa pol priloge.

tejka, men je nekaj nalepkic z medvedkom Pujem ostalo imam pa tele:
user posted image , tako, da ce zelis kaksno poklici za kavico pa jih dobis!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
29.10.2007 17:47:25   
Magi*
jetrca niso priporočljiva, niso pa tudi prepovedana. se pa v jetrih nabirajo vsi strupi iz telesa in zato naj ne bi bile OK, pa zelo hitro so pokvarljive. vsebujejo pa ogromno železa.

rupurut je menda v nosečnosti dovoljen, za ranital pa nisem prepričana. a tako te želodec daje ElaM? a vidiš, mene pa (vsaj) želodec čisto nič. je pa metin čaj tudi fajn za želočne težave - baje user posted image

ElaM, težko boš Tinkaro zdaj iz spalnice spravila, bo pa kar težko oba bejbija met ob sebi. če mislite poskusiti, potem dajte kar takoj, da se vsaj malo navadi na novo rutino. 

Zarjo smo izselili iz spalnice, ko je imela točno 7 mesecev. pa sem jo še precej dolgo po tistem dojila, sam mi je bilo vseeno nekako lažje. je pa res, da sem bila jaz po porodu kake 3 mesece še čisto hin, ker sem izgubila toliko krvi ob poprodu. sem bila prav nevoščljiva tistim, ki so 2 tedna po porodu bile že polne energije, jaz pa sem zares bila cela zelena.

eh, jaz sem pa nekaj krehat začela. kaj mi šele zdaj trebuh otrdeva. damn.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
29.10.2007 18:01:29   
soncek.djukelica
ayo, oprosti mi, ker sem te preplašila!
Jaz sem jetrca jedla do sedaj, ne ravno pogosto, pa res nikoli nisem imela težav! Morda pa nisem zbolela od njih, ker drugače bi že popoldan na naši pijači se kaj videlo! Izlete na wc sem začela ob polnoči, morda sem zbolela od večerje!
Res je važno samo to,da sta otroka o.k.!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
29.10.2007 18:13:13   
Mat3ja22
ajtak- pri nas na pedagoški mora diplomska obsegat od 60 do 100 strani. se pravi da bom imela približno 60 strani teoretičnega dela, ostalo pa bo empirični del s prilogami.
jaz imam podobne slikce kot ti v sobici. sem jih dala v album, sam nevem če se dajo pogledat, ker sem to zdej prvič neredila.

Neposredna povezava do sporočila: 3790
29.10.2007 18:13:34   
Raho
No, evo mene od
user posted image  Sedaj se pa res imava že polni kuferuser posted image . Amapk mi noče dati nič v zob razen nekih k**čevih aktivnih palčk in moram vsak drugi teden hoditi na vstavljanje tega boga. Pa še dvojko mi je dokončal.  ElaM - ja, Rupurut lahko, ranital ne. Če te muči zgaga, probaj s 3,5 alpskim mlekom, meni pomaga, če te boli želodec, spij kamilice (nesladkane, mlačne). Če imaš prebavne težave spij borovničev čaj... Tudi meta je OK, ampak meta samo pomirja. SD - glavno je, da je vse sedaj OK. Če si zelo zatečena,se pojdi pokazat G., da slučajno ne bi imela beljakovin v urinu. Z jetrci pa je tako, v nosečnosti niso priporočljiva zaradi visoke vsebnosti vitamina A in zaradi tega, ker je v njih vsa navlaka iz telesa živali, ampak tudi jaz sem jih v tej nosečnosti jedla ene 4x, tako za lušte, ker jih imam zelo rada.  Danes ob 12.00 me kliče G. in reče, da je ugotovila, da nisem bila na 3. testu za TOKSO. Jutri moram v laboratorij, da mi
user posted image  vzame še kakšen liter krvi. Sedaj imam pa tega vsega že dovolj. Moj
user posted image  pridno dela zgoraj, jaz pa spodaj sedaj nameravam
user posted image  in izpolniti obrazce za javna dela. Pa še malo bi bilo fajn pospraviti stanovanje. Ampak to se mi po pravici povedano ne da. Glede barve sten - v Črtojevi sobi bodo rumene z rdečimi pikamiuser posted image . Me zanima , kaj bi rekli drugi na to. V Živini pa modre, zelene in rumene. Jah, kaj čmo... Hočem pokrajino in jo bom tudi dobila. Jaz pa sem kupila tiste Giant sticker od Winnija Poohja v Bušiju za 67 €. In so res fenomenalne. Sedaj samo moram narediti še učinek pokrajine v sobiuser posted image . naša
user posted image  bo spala kar z nami. Tudi 
user posted image še spi pri naju, sicer v svoji posteljci, ampak pri naju, tako, da ne bomo delali razlik. Lana, javi se, ko boš imela porihtani računalnik. LP vsem.Rahela  

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
29.10.2007 18:49:32   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

zdej pa čakam na 15.11 da dobim denar od paketa, da grem v pikapolonico in kupim če 7-delni komplet (odeja,vzglavnik, baldehin,prevleki za odejo in vzglavnik, rjuha in obroba) tudi od medvedka puja.

Tudi jaz čakam na ta dan, da še sfiniširam zadnje nakupe za user posted image . Me pa zanima koliko pride ta komplet?

Pa še malo statistike: 34 teden, + 14 kguser posted image , 104 cm.

Jah, moje noge pa spet zatečeneuser posted image .  A mislite da je kaj narobeuser posted image . V 1user posted image  nisem imela teh problemov. Zdaj pa to. Pa sploh nič kaj ne delam, večinoma tako počivam. Imam pa G v ponedeljek, bom videla kaj bo rekla.

Ah, grem še večerjo naredit( kar sendviči bodo) pol pa noge v luft!

Mirno noč in lepe sanjeuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
29.10.2007 19:43:15   
ajtak

Mateja, kaj pa studiras?? Jaz sem namrec tud na pedagoski!! Sem likovnica in bo full prilog, ker moram dodat 23 strani samo priprav s kulturnega dneva, pa se vse obrazce anket (sem delala 3 razlicne), pa fotke... Skratka ce napisem 60 strani bom s prilogami vred krepko presegla 100tko.

Se mi pa zdis full pridna, da si se sposobna tok narest !! jaz ze tele poste tule komaj napisem, tako me vse boli ko sedim...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
29.10.2007 19:46:08   
lorch
Tudi midva bova imela kinderpet v spalnici, ampak po določenem času bo to izključno zaradi prostorske omejenosti. Spomladi bomo menjali streho, pa bomo naredili kukerl in dvignili strop poleg najine spalnice, tako da bom potem brez shrambice, ampak pridobili bomo pa dva manjša prostora za dve otroški sobi in potem bomo počasi lahko naredili tudi premik user posted image v svojo sobo. Dvomim, da bo to prej kot jeseni, ampak do takrat bomo pa že zdržali, sam prostora za vso otroško opremo imamo mal na knap. Najino stanovanje bo namreč v dveh nadstropjih: spodaj  kopalnica in dnevni prostori, zgoraj (podstrešje) pa spalni prostori.  Ampak še nismo tako daleč.  Upam, da bomo tudi to dočakali.
Me pa zanima, če se tiste nalepke v BC dajo odstranit pa nazaj prilepit al so kr navadne?

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
29.10.2007 19:57:00   
ajtak
nalepke so penaste (vsajte moje) in se limajo z dvojnim limom tako da jih lahko veckrat uporabis in pac samo lim zamenjas...

Seveda ponudba velja tudi zate!!

Sedaj se pa stepta kera si jih bolj zeli user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
29.10.2007 20:01:52   
lorch
Dobro da si tako dobre volje, glede na to kako te doma nekateri jezijo. Sem bila na obisku pri novembrkah,pa sem  še js postala mal penasta zaradi te tvoje "svakinje". Ne se pustit!!!
Za nalepke se pa zelo toplo priporočamuser posted image . Sam glede na to da si likovnica, bi mi jih mogla prit kr ti nalepit, ko si profesionalkauser posted image .

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
29.10.2007 20:45:11   
Mat3ja22
ajtak -  sem smer razredni pouk, pišem pa diplomska pri prof.Fošnariču (pri predmetu didaktika spoznavanja okolja, naravoslovja in tehnike ter družbe)

vrtnica - ta 7-delni komplet stane v pikapolonici (če imaš kartico ) 59 evrov. Imajo ga pa v 4 različnih kombinacijah z Disney-evimi junaki. glede na cene na tej internetni strani www.zibka.eu/shop/index.php?main_page=index&cPath=1&zenid=684bcba0ce7b212f7154718c6dba9351
se mi zdi to ful ugodno. pa tako in tako moram še vse to kupit. sicer tudi posteljice še nisem kupila, ampak se je za to ponudila tašča.user posted image naši pa so mi mesec dni nazaj kupili voziček user posted image . so rekli da bo vsak nekej kupil.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
29.10.2007 20:52:19   
Magi*
čer!

jaz sem še kar bolj v slabi koži, me še kar vse tišči. po mojem je prebava, upam. čeprav grem vsak dan, samo zame je to premalo user posted image

BTW; moj mož po ŠTIRIH, odkar imamo to pečico, je še vedno ne zna ugasnit in mi je zažgal pecivo user posted image  sem dala tamalo spat, pa ga iz sobe vprašam, če je ugasnil...pa on, da JA, seveda je. pridem ven in pečica veselo kremira Pečjakove ladjice. no, zdaj pa mam en velik nič.

tiste, ki otekate, se pejte kar pokazat h G. vam bodo izmeril pritisk in pregledali urin. po vsej verjetnosti ni nič, lahko pa je tudi znak kakega neljubega stanja.

mirno noč vsem skupaj!

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
29.10.2007 22:59:49   
Skaana
user posted image

jaz sem ravnokar dodelala spletnik - zadnje barvne študije (če katero zanima, je link v mojem podpisu). Torej, Tejka, tule je darilo zate:
user posted image
Meni je ta barva svetovna.

Magi*, a ti tud user posted image .

Lorch, ti kar zapravljaj... Čaki, da mene jutri spustijo... Vidim, da vse neki urejate domke. Dajte kaj v albume, no. Jaz sem tooooolk radovedna user posted image .

Aja, sem pa našla eno svetovno zadevo v albumu ene RRjevke Miša99 - doma narejeno zibel. Mislim, eni imajo pa res roko. Tako enostavno lepa... Res nadokus.

Evo, lepo ninajte, jutri pa bi rabla mal pestk za naju z user posted image . Pa da bo boljša noč.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
30.10.2007 2:29:47   
Ayo
Joj punce moje, mi ne moremo spati!!! user posted image  user posted image  user posted image  To je za znoret! Upam, da to niso jetrca! user posted image  user posted image  Ko bi bila vsaj doma, bi se spravla strikat/kvačkat, sedaj pa niti ne vem kaj naj napišem - kakšen dooooolgčaaaas! Pa še lačna ful ratujem! user posted image

Ej, Raho in Skaan, kje in kako dobita te smajlije, so ful dobri, jz bi tud. user posted image

Glede barv sten, imava tudi midva namen pobarvati sobico v nežno rumeno. Ampak sedaj dilema o tem kam postavit posteljico (sobica ali spalnica) in če bo na začetku spal pri nama, se nama v bistvu sedaj sploh še ne mudi z barvanjem.
Sem pa že tudi večkrat vidla, da nekateteri dajejo spat user posted image  1. mesec kar v košarico od vozička...malo razmišljam sedaj tudi o tem user posted image

So pa tudi meni všeč tisti samolepilni trakci za na steno, ne vem če ne bom letela jutri jih kupit tudi sama.

Joj, sem čisto brez idej, ne vem sploh kaj naj napišem, spi se mi pa tudi ne. user posted image  Grem gledat še malo drugam, če je še kje kakšna nočna sova!user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.