ElaM
|
Dan, no pravzaprav dober večer. A ni čudno, da je že skoraj tema, ura pa 5? Me je čisto zdrmal tale zimski čas. Sem sitna, kot 100 , nič mi ni prav, zdaj sem se zaradi vsega hudega počila pred PC, zraven pa si prinesla skledo pokovke. To je še edina stvar od junka, po kateri me ne peče zgaga. Imam bolečine za znoret. Raho, ti si napol dohtar, a je Rupurut dovoljen v nosečnosti? Donat mi ne pomaga več. SD, jetrca v nosečnosti niso priporočljive zaradi velike vsebnosti, mislim, a A vitamina. čeprav kdaj pa kdaj naj ne bi škodile. Mogoče si pa pokasirala kakšen tak virus, da si bruhala. No, glavno, da ste ti in ajček in bejček ok. Pri nas bo spanje z tudi v skupni spalnici. Nekako si ne predstavljam, da bi na začetku, ko se novorojenček doji ponoči, vstajala in hodila k njemu. Je bilo veliko enostavneje, da je takoj pri roki oz. dojki. Imava pa midva en problem Tinkara še vedno spi pri nama, sicer v svoji postelji. In ne vem, a bi jo poskusila preselit v njeno sobo še preden se rodi, ali bi nekaj časa spali skupaj? Malo me slaba vest daje, saj vem, da sem smotana, samo tako pač je. Bodije imamo mi nabavljene samo z dolgimi rokavi. Tinkaro sem pozimi oblačila v bodi z dolgimi rokavi, čez pa brezrokavnik ali bombažna jopica, odvisno kako toplo je bilo v stanovanju. Je pa res, da je mala poletni otrok in je lani pozimi imela že par mesecev. Njuborn bo verjetno v bodiju in pulovrčku, obut v pliš žabice in štumfe. No, to je teorija v praksi, se bomo pa sproti prilagajali. Foxina, a lahko pri meni popraviš, 33t, +10kg, 98 cm. Sem se v 5t, zredila samo kilo. Bravo jest. Lepo bodite.