Raho
|
Dobro jutro! Je grozljivo zunaj, a ne? Jaz sem še vedno zaspana, za sabo imam namreč, enako kot Magi*, bolj klavrno noč. Me vse boli in tišči. Včeraj sem očitno z vsem skupaj, vključno s finalom, malo pretirala. Potem pa je noč bila obupna. Mene je grozljivo bolel križ, trebuh mi je otrdeval 200 na uro, mali je celo noč nekaj paradiral in skakal po postelji... V glavnem obup. Drugače imam za prihajajočo , mislim da vse, razen plenic (tistih za enkratno uporabo), pa sedaj sem ugotovila, da nimam posteljnine za zibelko, pa pojma nimam komu sem jo posodila . V glavnem, pojma nimam, kje je . Torej to pomeni, da bom morala kupiti novo . No, da odgovorim na vprašanje SKaane. tetra majčke dolg rokav - nikoli uporabila nobene, dalje podarila. prsna črpalka - dobila novo, stara razpadla, krema za obraz - Črtoja sem mazala z jekodermom, tudi to bom, gumirano platno - imam ga, ampak glede na to, da sem nabavila AS..., rokavica za umivanje - nikoli uporabila, čebriček (Tummy tub) - imam (dobila), vendar sem z banjico bila nekako bolj domača, dežna prevleka za voziček - v kompletu. V porodnišnico pa nameravam vzeti: - copate (gledam ene adidasove šlape na Madžarskem za 4400 forintov, pa se ne morem odločiti , če naj si jih kupim ali ne; so pa iz gume in dajo se regulirati, če bi mi slučajno zatekle noge; druga opcija so japonke); - jutranjo haljo (moram imeti svojo), - polnilec za telefon in telefon, - osebne dokumente in materinsko knjižico, - leibnitzove kekse in vodo za piti, - denar (ziher je ziher) - ne dosti, tako za prvo silo, - vložke Vir80, - 2 lastni spalni srajci ali pidžami (čerpav v P. nad pidžamami niso ravno navdušeni) - brisači (1 mala, 1 velika) - prsno črpalko, - Angel care (jih nimajo), - nogavičke za (Črto je imel tako velike, da bi bile prav meni) , - dudo, - lanolinsko mazilo, - osebno kozmetiko (kremo za obraz, mleko za telo, milo, labello, gumice za lase, zobno pasto, zobno ščetko, zobno nitko...) - fotoaparat in kamero, - tiste hlačke za enkratno uporabo, - spodnje perilo (s tem mislim predvsem modrček za dojenje in ene dvojne hlačke), - in najverjetneje sem še kaj pozabila. Mojemu bom pa spakirala za domov, kaj bo imela oblečeno in kaj jaz ter mu nastavila na lupinico, gor pa napisala: NE POZABI DOMA. Bodite v cvetju!
|