|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
28.10.2007 17:40:46   
loncica
Raho, super izgleda!

Bravo!!!user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
28.10.2007 19:48:04   
Skaana
user posted image

pa kaj si ti ja nor... user posted image   Raho - si ti čisto prepričana, da nisi iz zlata? Še dobro, da imaš Organa, da te čuva user posted image . Saj jaz mam tud enega, sam kolk vidim, lahk ima tvoj ogrooooooooommmmmnnnnooooo več dela user posted image .

user posted image Kompletki so eden lepši od drugega user posted image . Naši decembrčki bodo prelepi. Ko se dobimo na srečanju z user posted image , bo moj obvezno v tem. Sam ne vem, kako naj potem Ateno oblečem, ker nihče ne more konkurirat naši Raho user posted image .

V bolnici je moj ati, ne moj user posted image . Operiran je bil na črevesju, upam da bo vse ok. Sam saj veste, bolnica pa to... Hvala ker skrbite zame user posted image .

Jaz sem dokaj vredu, vožnje sem dala danes skoz za dobre pol ure v eno stran in skoz mi je trebuh otrdeval user posted image . Doma se mi to ne dogaja. Pa user posted image  se je čisto umiril-a. Še dobro, da se mu kolca večkrat na dan, da vem, da je vse ok.
Punce, v torek imam v Celju že CTG user posted image . Mislim, kako je pa tole minilo... Skoz mam neko paranojo, da ne bom v torek v P ostala... Pa saj druga mi ni, sam za Ateno me skrbi potem user posted image .

No, danes sem si ogledala seznam, kaj potrebuje novorojenček in z veseljem ugotavljam, da res vse v večini že imam user posted image . Je pa nekaj stvari, ki jih nimam in se mi tudi zdijo manj potrebne. Pa mi prosim povejte, če jih boste ve nabavile: tetra majčke dolg rokav, prsna črpalka, krema za obraz, gumirano platno, rokavica za umivanje, čebriček (Tummy tub), dežna prevleka za voziček.

No, danes pa ni prav posebno slabih novičk, kajne? user posted image  Edino Lorch še malo samevaš... Ne boš dolgo, boš videla user posted image . Malo še na začetku, ko bo user posted image  čisto mičkena, potem ti bodo pa ure minevale kot sekunde.

Tako, lepo nočko user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
28.10.2007 20:03:24   
Raho
No, no, hvala za pohvale. user posted image  Zdaj mi je pa že kar malo nerodno.

Ravnokar sem stvari Organu v avto spravila in mu na armaturko zalepila sporočilo: Ne pozabi tistega, kar imaš v prtljažniku, odnesti na pošto.

Evo, mi pa smo bili v McDonaldsu in v Obiju. Sem pospravila enega in pol Big Maca. Komaj. V prvi nosečnosti sem požrla dva in če me moj ne bi grdo gledal, bi lahko še enega.
V Obiju smo nakupili barve in dali več kot 150 €. Pa še tisti čudežni trak, s katerim lahko oblikuješ različne like sem našla. Konec naslednjega tedna pa pleskamo. Ja, malo smo obrnili vrstni red. Pa še k Riji moram, ker ima bojda zavese z Winnijem Poohjem v trgovini, take prozorne. Jaz sem kupila mareč takšne iz blaga.

No, grem zdaj jaz malo pogledat to novo oddajo z Zrncem in Bizovičarjem.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
28.10.2007 20:27:21   
Magi*
čer!

mi spet Zaki spat spravljamo. že skoraj eno uro. je bila že čisto hin, zdaj pa bereta z atijem Aladinovo svetilko že tretjič in se je čisto razživela user posted image

Skaana, moj oče je imel tudi operacijo na črevesju, so mu cca 20cm odstranili. bo že kar 10 let nazaj, pa moram potrkati, da je za zdaj vse OK. držim pesti, da čimprej ozdravi!!!

kar se tiče potrebščin za novorojenčka: kreme za obraz jaz nikdar nisem rabila, še zdaj ne (zame že, sam za Zaki ne), gumirano paltno prav tako ne (pa ga še imam zapakiranega), tetra majčke sem rabila (no tiste druge iz navadno tkanega bombaža - pa zdaj spet ne vem, če jih bom rabila - sploh ne vem ali se še povija široko ali ne. če se ne, potem je body definitivno boljša izbira), namesto čebrička imamo banjico, rokavico za umivanje smo pa tudi menda samo 1x rabili, potem pa akr lepo z roko naprej.

jaz sem tudi danes uspela seznam narediti in mi manjka čisto en par malenkosti, vse ostalo je še od Zaki. v bistvu manjkajo bolj meni stvari. še torbe za v P nimam. pri Zaki sem imela eno majceno in pol stvari nisem notri stlačila. vikend kufer je pa čisto prevelik. spet izgovor za nabavo user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
29.10.2007 8:36:50   
pikica*
Dobro jutro!

Evo, moja dva mi je uspelo spravit od domauser posted image .  Smo pa spet imeli borbe. Danes bi šla tamala ven samo v plenički in žabicah (pa še za te je rekla, da niso lepe). Potem sva jo nekako uspela prepričat, da se je pustila komplet oblečt. Potem ji pa spet kapa ni bila všečuser posted image . Tale jutra so prav stresna.  Na srečo vsaj zvečer nimamo težav, tako da gre Zoja ponavadi kar sama v posteljo.

Vidim da ste bile za vikend pridne s pisanjem. Mi smo bili bolj leteči. Zato tudi nisem mogla v soboto prit na srečanje. A lahko še jaz dobim geslo, da si vas ogledamuser posted image ?

Magi*, a Zaki se je dopadel naš dojenčekuser posted image ? Ja, kodre ima pa res.

Raho......a teb je ratalo vse to naštrikatuser posted image ? Me je kar vrglo, ko sem videla. Sem možu pokazala slikice in je samo debelo pogledaluser posted image . Kaj čem rečt...svaka ti čast. Bodo pa naši otroci čisti unikatiuser posted image .

Uf, jaz se s seznamom raje sploh ne grem ubadat. Tako iz glave vem, da moram nabavit še nekaj povijalnih plenic, za svojo dušo bom pa še nekaj tistih potiskanih kupila, čeprav imam tistih belih še od Zoje dovolj. Sem pa včeraj dobila še celo vrečo cunjic od ene prijateljice. To bi pa skoraj moralo zadoščat za začetek. Kupit mislim še nekaj bodijev in kakšno malenkost bolj zaradi sebe. Aja pa pajacek rabimo....ampak ga bomo že kupili.  No, seveda bo treba kupit še dudo, flašo in podobne zadeve, ampak še kar malo odlašam s temi nakupiuser posted image .
Kar se ostalih potrebščin tiče.....kremicam se jaz izogibam (ok, hladilno kremico za rito se že rabi....za obraz pa se mi zdi res nepotrebna), zato jih ne bomo kupovali. Tetra majčke...meni se zdijo tako nepraktične. Sem čista zagovornica bodijevuser posted image . Za kopanje smo pa mi kar lepo tiste tetra krpice uporabljali. Manj komplicirat, boljše bouser posted image .

Danes zjutraj je bilo pa pri Dobro jutro govora o baby handlingu in na splošno o obdobju po porodu. Ampak meni je to teoretiziranje čisto mimo. Me zanima koliko mamic se v praksi tega dejansko držiuser posted image . Poleg tega je pa zanimivo, da vedo o tem največ povedat ženske, ki otrok sploh še nimajo. Hmuser posted image .

Nas tudi še čaka barvanje sobe. V sredo šibamo v Ikeo po pohištvo, potem pa bo treba nabavit barve in it v akcijo. Bomo morali bit kar pridni.

Nič..grem v akcijo.....imam danes nafilan urnik.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
29.10.2007 9:12:41   
ElaM
Dobro jutro,
pa kaj je s temi otroki, da nočejo spat. Tinkaro sva popokala spat ob 8-ih, kar je za takega otroka čisto normalna ura in se je tako drla, da sva jo po 15 min dvignila. Je še potem hlipala dobro uro. No, spat smo šli skupaj ob 22-ih. Vem, a ni to prav, samo jaz nimam srca, pa tudi živcev ne, da bi poslušala to vpitje. Pa sitna je zadnje dneve za znoret. Jaz pa ena živčna razvalina.user posted image

Skaana, upam, da bo oče čimprej zdrav.

IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

No, danes sem si ogledala seznam, kaj potrebuje novorojenček in z veseljem ugotavljam, da res vse v večini že imam user posted image . Je pa nekaj stvari, ki jih nimam in se mi tudi zdijo manj potrebne. Pa mi prosim povejte, če jih boste ve nabavile: tetra majčke dolg rokav, prsna črpalka, krema za obraz, gumirano platno, rokavica za umivanje, čebriček (Tummy tub), dežna prevleka za voziček.

- tetra majčke, jih imamo par od Tinkare, samo meni se zdijo čisto neuporabne. Sem pristašica bodijev
- prsno črpalko imam od prvič, če jo ne bi imela bi z nakupom počakala, da vidiš če jo boš  potrebovala, so kar drage te zadeve, pa je škoda da se valjajo v predalu
- kreme nismo kupovali, če je imela kdaj suho kožo sem uporabila Bepanthen
- gumirano platno imamo, samo če kam gremo da na tistem previjam, v posteljico ga nismo nikoli dajali
-rokavice, imamo kar krpico
-čebrička nimamo, le navadno banjico
-prevleko za dež je bila v kompletu z vozičkom, vendar mislim, da sem jo samo enkrat pokrila s tem, se mi zdi, kot bi bila v plastični vrečki user posted image

Magi*, včerej sem potem še enkrat šla gledat slike in vidla, da piše katera je katera. Joj mene, kot bi bila napol slepa.user posted image

Raho, še enkrat te morem pohvalit, res si bila super pridna.

Grem se igrat z malo, ker cvili tu okrog mene in čisto nič ji ni prav.user posted image
Lepo bodite.

:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
29.10.2007 9:23:01   
sade
dobro jutro, da se vam še jaz javim...
vikend minil kar doma, nič posebnega... tudi jaz bi rada videla slikice iz Lj. če mi pošlje katera geslo. Raho ti si umetnica res, da si ustvarila vse to... kapo doluser posted image .
Vsi nekaj rihtamo in pripravljamo za prihod naših user posted image , tudi moj žaga na veliko in ropota... delava pregradno steno in drsna vrata za sobico....
Vaše dogodivščine z malimi vrageci so res zanimivo branje (ja branje zaenkrat ker res si sploh ne znam predstavljat da bo kmalu to pri nas doma.
Tiste ki imate rok bolj na začetku decembra..... ste že skoraj na cilju.
Tudi meni manjka še nekaj stvari od posteljnine in planičk.. nam so v starševski šoli rekli da je široko previjanje priporočljivo... še posebej za punčke, čeprav ne vem zakaj aha do 3 meseca bi naj široko previjali.
Tetra majčke, jaz sem jih dobila celo vrečko, pa sicer nimam izkušenj... se mi zdi bodi nekako bolj praktičen... če katera rabi kako naj mi sporoči...pošljem rade volje.
Nič lep dan... vam z malimi razgrajači-cami pa veliko kondicije in potrpljenja haha

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
29.10.2007 9:23:08   
Magi*
dobro jutro punce moje!

mi smo spali bolj tako tako. no, moja "dva otroka" (beri: mož in Zaki) kar v redu, jaz pa ne. me je vse tiščalo, trebuh bil trd, bolelo... proti jutru pa je bilo bolje. pride tak dan oz. noč, a ne?

Zarja je spet v izpuščajih, ji je včeraj tašča dala en sadni čaj z veliko limone in je spet dobila pike in iizpuščaje. pa smo ji rekli, da trenutno ne sme nič citrusov, nič nepreverjenih sadnih mešanic... pa je pozabila user posted image

glede spanja: pri nas je zvečer kar v redu, probleme imamo samo ob vsaki spremembi urnika - torej po bolezni, po kakem potovanju... čim malček spremenimo rutino tamala začne izslijevati, da bi pri nama spala in potem se bodemo pozno v noč. pa potem vztrajamo par dni in tistih par dni je res groznih, nakar sprevidi, da ji ni pomoči in gre spet lepo spat sama od sebe. in to že od malega, odkar pomnim. vztrajna pa je, ja.

zdaj čakam, da jo bo ati odpeljal k tisti naši tetici, ki jo bo danes čuvala, da jaz sfiniširam nekaj za službo. potem imam pa samo še eno skripto za dokončat in sem fertik - grem lahko rodit user posted image  no ja, članek me tudi še čaka, pa šef me vsake tolko mori z njim, sam to sem si pustila za po porodu. nimam energije, niti volje, niti motivacije... a-a, po porodu - takrat bom šele imela voljo user posted image

saj pridem še kaj sčekirat, itak ne morem sam delat user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
29.10.2007 10:16:31   
Raho
Dobro jutro!
Je grozljivo zunaj, a ne? Jaz sem še vedno zaspana, za sabo imam namreč, enako kot Magi*, bolj klavrno noč. Me vse boli in tišči. Včeraj sem očitno z vsem skupaj, vključno s finalom, malo pretirala. Potem pa je noč bila obupna. Mene je grozljivo bolel križ, trebuh mi je otrdeval 200 na uro, mali je celo noč nekaj paradiral in skakal po postelji... V glavnem obup.

Drugače imam za prihajajočo user posted image , mislim da vse, razen plenic (tistih za enkratno uporabo), pa sedaj sem ugotovila, da nimam posteljnine za zibelko, pa pojma nimam komu sem jo posodilauser posted image . V glavnem, pojma nimam, kje jeuser posted image . Torej to pomeni, da bom morala kupiti novouser posted image .

No, da odgovorim na vprašanje SKaane.
tetra majčke dolg rokav - nikoli uporabila nobene, dalje podarila.
prsna črpalka - dobila novo, stara razpadla, 
krema za obraz - Črtoja sem mazala z jekodermom, tudi to bom,
gumirano platno - imam ga, ampak glede na to, da sem nabavila AS...,
rokavica za umivanje - nikoli uporabila,
čebriček (Tummy tub) - imam (dobila), vendar sem z banjico bila nekako bolj domača,
dežna prevleka za voziček - v kompletu.

V porodnišnico pa nameravam vzeti:
- copate (gledam ene adidasove šlape na Madžarskem za 4400 forintov, pa se ne morem odločitiuser posted image , če naj si jih kupim ali ne; so pa iz gume in dajo se regulirati, če bi mi slučajno zatekle noge; druga opcija so japonke);
- jutranjo haljo (moram imeti svojo),
- polnilec za telefon in telefon,
- osebne dokumente in materinsko knjižico,
- leibnitzove kekse in vodo za piti,
- denar (ziher je ziher) - ne dosti, tako za prvo silo,
- vložke Vir80,
- 2 lastni spalni srajci ali pidžami (čerpav v P. nad pidžamami niso ravno navdušeni)
- brisači (1 mala, 1 velika)
- prsno črpalko,
- Angel care (jih nimajo),
- nogavičke za user posted image  (Črto je imel tako velike, da bi bile prav meni)user posted image ,
- dudo,
- lanolinsko mazilo,
- osebno kozmetiko (kremo za obraz, mleko za telo, milo, labello, gumice za lase, zobno pasto, zobno ščetko, zobno nitko...)
- fotoaparat in kamero,
- tiste hlačke za enkratno uporabo,
- spodnje perilo (s tem mislim predvsem modrček za dojenje in ene dvojne hlačke),
- in najverjetneje sem še kaj pozabila.

Mojemu bom pa spakirala za domov, kaj bo imela oblečenouser posted image  in kaj jaz ter mu nastavila na lupinico, gor pa napisala: NE POZABI DOMA.

Bodite v cvetju!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
29.10.2007 10:59:52   
andreja2000
Raho user posted image  najprej vse pohvale tebi,ki si bila tako pridna in toliko naštrikala.....ma res kapo dol!

dragulj user posted image  lepo pozdravljena med decemberkami!user posted image user posted image user posted image

Mat3ja22 joj,to pa res ni bilo podobno pregledu,ma groza no kaj vse si dovolijo!

skaana tudi mene zadnje čase tako zaboli,a hitro mine.No,jaz pa nisem imela CR kot Raho,pa se mi to vseeno občasno zgodi..
Poslikane pleničke pa sem jaz dobila v dar od prijteljice.Imajo pa teke lepe metuljčke gor ,ene pa medvedke,res so ful cart.Je pa rekla,da jih je kupila v Avstriji,cene seveda pa ne vem,jih je pa bilo v kompletu 10.

Ma ,zgleda da bom morala se vstat,ker mi Eva tako dela in mislim,da ji moj sedeč položaj prav nič ne paše....user posted image

Jah,nič,pa lep pozdrav iz štajerske!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
29.10.2007 11:42:10   
t*e*j*k*a
OLA!
Midva sva pa z user posted image včeraj prestavla računalnik vn iz sobe. Zdej je pa soba tko prazna da je kr groza. Računalnik mam pa zdej v eni sobici zraven kuhne in sploh ni mira tuki. Ful je brezveze!!! Mi ni nč všeč. V sobo mi ni nikol noben hodu tle pa cela norišnicauser posted image !

Dans sem spet dobila eno pošiljko cotik zauser posted image . Ampak so že mal večje tko da mu bojo tam spomladi prav. Pa sej takrat bomo tud mogli kaj gor oblečtuser posted image !! PA baje smo dobili še hojico ki je v neki kombinaciji z stolčkom za hranjenje. Še ne vem kako zgleda, jo majo sosedi tam pa še nism šla  gledat.
Glede vozička ki bi ga naj dobila tudi on teh ljudi, pa se še ne ve, kr so pozabili vprašatuser posted image . Sicer pa bi midva z mojim itak najraje novga kupla, sam če ga bomo dobili ga itak ne bova.

Mojauser posted image je pa zadne čase ful čudno naštimana v bušiju. Se mi čist pod zize  spravi in potem se jaz še prepognit ne morem. Drugače pa še kr veselo miga. Ampak veste da komi čakam da mine še teh 8 tednov!!!

Raho prosim mal več o tisti stvari za barvanje (čudežni trak al kaj je- sm že pozablauser posted image ). Midva bova tud začela belit zdej sobo. Bo oranžne barve in sem včeri že poslušala komentarje da oranžna ni za v spalnicouser posted image . Ampak nama je oranžna najbolj všeč tko da bo oranžna in pika. Drgač je pa baje to bolj barva za v dnevno sobo.

PAPa

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
29.10.2007 11:46:29   
pikica*
Eh, tejka, ne sekiraj se glede barve. Mi bomo Zojino sobo prebarvali z rdečo, oranžno, roza, rumeno in zelenouser posted image .  Od malega sobica pa bo zeleno modra (bomo pustili tako kot je imela Zoja).

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
29.10.2007 12:06:35   
lana38
Jaz sem čisto zanič. Sem bila danes na CSD. Oddala papirje in ko dobim odločbo, se moram spet oglasiti tam, da dobim potrdilo za dvig zavitka. Pri Blažu sem vse to dobila, ko sem bila prvič tam, zdaj pa je treba že na začetku 3 krat tja. Potem pa spet s papirji za dopust za nego in varstvo otoka. Prav neverjetni so. Sem pa šla kar peš tja, da mi je to bil tudi sprehod. Vroče imajo, da sem bila mokra kot miš. Verjetno sem zato tudi bolj utrujena.
Morda se kak dan ali dva ne bom oglasila, ker gre računalnik na obnovitev antivirusnega progarma. Sem lani to sama delala, pa mi ni uspelo in sem potem vseeno morala tja odnesti računalnik. Tako da se ne bom s tem ukvarjala. Naj kar oni poštimajo.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
29.10.2007 12:12:22   
Kim80
Pozdravljene!

Tejka - oranžna je lepa in topla barva. Sploh pa saj ti živiš v tisti sobi in ne kdo drug, zato ignoriraj komentarje.
Raho - čudoviti kompletki!user posted image
Dragulj - dobrodošla med nami!

Glede stvari, ki jih navaja Skaana - nimam nobene, razen nekih tetra majčk, ki sem jih dobila, a jih verjetno ne bom uporabljala, saj se tudi meni zdijo bolj praktični body-ji. Koliko body-jev si nameravate nabaviti za začetek?

Meni se zadnje čase pogosto sanja, da rojevam. Se vidi, da razmišljam o tem, da bo kmalu vsega konec oz. da se bliža nov začetek. Zdaj sem začela s 36. tednom in nikoli se ne ve, kdaj me preseneti. No, nekih znakov, da bi bilo prehitro niti ni. Samo so me pa že začeli spraševati, kdaj bo in vprašanja, kako se počutim, so vedno bolj pogosta.
Čez vikend sem se dobesedno nažrla kremšnit, ki jih je spekla tašča, tako da imam sedaj slabo vest in se nikakor ne upam stopit na tehtnico.user posted image  Ne vem no, če so bile pa tako dobre!

Zdaj pa grem zložit oblačila iz stroja. Mi piska, da je že opral.

Uživajte! 

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
29.10.2007 12:27:20   
ajtak
hej, hoj, da se na hitrco javim preden grem trebit solato in lupit krompir user posted image , bomo mel tako juzno kot narascaj (no, saj mamo vsak pon. tako).

Danes sem bila ze ob 7h v laboratoriju nato pa sva sli s tasco mal po trgovinah, si je mogla nujno ene cevlje kupit. Jaz pa sem ugotovila, da kaksna sreca, da imam ze vse za Tjasa doma... Ker ne morem vec sama vozit, oz mi je full napor, sploh ker me 1× do 2× dnevno zvije ze kak popadek (danes je bil ravno ko sem se peljala v lab. in sem skor s ceste zavila user posted image ). Hoje pa sploh ne omenjam vec, ker imam noge ko Frodo in komaj se kaj obujem, pa komaj naredim kaj vec ko 300m in moram ze upocasnit ali se usest.

no, dovolj jamranja!

Dragulj lepo pozdravljena se na forumu user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
29.10.2007 12:35:23   
lana38
ajtak, zakaj pa bi morala hoditi hitro. Jaz že celo user posted image  hodim kot polž, od takrat seveda, ko lahko hodim. Saj se ti nikamor ne mudi. Tudi doma delam vse v počasnem posnetku.user posted image  Ti se kar čuvaj in upočani tempo.
LP

lana38

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
29.10.2007 12:45:57   
trdozimc
OK, z malo zamude, ampak vseeno: Raho, ti si prav neverjetna user posted image user posted image user posted image !

Držite se!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
29.10.2007 13:27:38   
soncek.djukelica
ojla,

Raho, svaka ti čast!user posted image user posted image user posted image Kompletki so resnično lepi! Kako se ti bomo oddolžile?user posted image user posted image user posted image
Včeraj se nisem nič javljala,ker sem mislila,da bom kar v P pristala! V noči na nedeljo, mi je bilo tako slabo, bruhala sem kot vidra, trebuh mi je bil ves trd( sem kasneje ugotovila,da je to od napenjanja), sem že dihanje izvajala! Karkoli sem pojedla, se ni obdržalo, šele proti večeru se je stanje umirilo! Otroka sta v redu,sta se mi že javljala v nedeljo, kot bi me božala user posted image , zlata sta bila! Danes sem že v redu, jem normalno!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
29.10.2007 14:03:51   
Vrtnica79
Pozdravljene čveke!

Pri nas pa je danes tak lepi sončekuser posted image . Upam, da ga ne bojo prekrili oblaki. Sem pa jaz vsaki dan bolj zmantrana. Včeraj so mi tako noge zatekle, da sploh nisem mogla verjet ! Sem bila kot nilski konjuser posted image . Pol pa sma zvečer z mojih gledala en film, jaz pa z nogami visoko na pojštrih. Pa ne me spraševat o vsebini filma, ker me je zmanjkalo že po 10 minutahuser posted image user posted image . Čez noč je kar šlo, razen obiska wc-ja. Opažam pa da ne spim več tak dobro. Se počasi začenja tako kot v 1user posted image , da sem spala skoraj sede od vseh bolečin. Ah, bom že še ta mesec pregurala.

Dragulj, dobrodošla!

Aja,Tejka in  Kim80  če imata čas lahko prideta jutri ob 11 uri v Evropark na user posted image . Se dobimo z user posted image  iz foruma mariborskih nosečk! Pa druge seveda tudi vabljene!

S.D.  - ti pa le pazi nase in se čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
29.10.2007 14:46:49   
Mat3ja22
LP
Tejka- mi2 imava tud spalnico v oranžni barvi. nevem zakaj nebi smela bit v tej barvi, saj je tako kot je napisala Kim80, oranžna topla barva.

sem pozabla napisat da sva čez vikend z mojim okrasila del spalnice (tam ko bo posteljica) z nalepkami od medvedka puja. je ful lepo. zdej pa čakam na 15.11 da dobim denar od paketa, da grem v pikapolonico in kupim če 7-delni komplet (odeja,vzglavnik, baldehin,prevleki za odejo in vzglavnik, rjuha in obroba) tudi od medvedka puja.

danes sem imela 3 urni OGTT test. komej sem zdržala, da nisem pobruhala ene sestr in enega med.bratauser posted image , mi je blo tk slabo, da če bi vedla, bi rajši šla kar brez rezultatov na dieto. potem pa še tisto dajanje krvi. ko so mi 4 vzeli kri, ni več iz nobene roke teklauser posted image . potem ko me je sestra že 3 piknla v levo roko in iskala žilo pa sem mislila da jo bom user posted image . me je prov zabolelo.
jutri grem pa po izvde in potem do G, da vidim kaj mi bodo povedali.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
29.10.2007 15:32:01   
t*e*j*k*a
Mat3ja22 men je tud blo ful slabo ko so mi test sladkorne delali. Po drugem odvzemu. Pol so me pa dali tja nekam k oknu ležat in je blo kr bolš, prej sem pa mislila da bom skup padla.

Dejte mi povedat kje ste kuple te nalepke za na steno.Vem da jih majo v BCju po 11,90eur tri komade ampak men se to zdi dragouser posted image .
Mat3ja22 a si ti napisala pred kakima dvema dnevoma da si 38 strani diplom e spravla skup v nevem kako kratkem času??? Kako ti to uspe?? Jaz že dva meseca pačem pa mam komi 17 strani.

Dans je mal lepši dan, sije sončekuser posted image user posted image , bom šla ma na sprehod sam zdele se mi še ne da.

Ej a ste ve tud taki zaspanci kot jaz?? Ponoči spim cca 10ur, pa še popoldan?? A ni to ful velik??

Vrtnica79 jutri me na žalost ne bo, mam druge načrte.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
29.10.2007 15:32:56   
lorch
Pozdravljene!
Danes sem neplansko spet zapravljalauser posted image . Me je moj dragi poslal z barvno lestvico v trgovino kupit pralno barvo za eno steno v kopalnici, ki bo oranžna. Pa sem se potem mimogrede peljala še v Milerja in tam kupila modrc za dojenej, ki je kar kvaliteten in košta malo čez 8€, kar se mi zdi kar ugodno.Pa seveda sem si nakupila še nekaj malenkosti za čas po porodu in pa čokoladouser posted image . Potem sem si morala kupiti še mandarine in sem šla v Interspar, kjer sem seveda našla še kaj drugega za kupit, in nazadnje sem šla še domov pogledat pošto in ugotovila da mi je poštar prinesel odločbo o porodniški, pa sem se lepo obrnila in nazaj v mesto na pošto.  Pa seveda sem morala tisto barvno lestvico še peljat nazaj k tišlerju, ker sva si jo tam sposodila, tako da sem imela kar izlet danesuser posted image .
Če se bo moj dragi slučajno spomnil komentirat, da zasnje čase kar zapravljam, mu bom pa lepo razložila, da si je sam kriv ker me je sploh poslal od doma. user posted image
V nedeljo pa je moj prvi uradni dan porodniške! Zdaj se bo pa počasi začelo ane?

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
29.10.2007 15:36:45   
Skaana
user posted image

ne boste verjele, Atena je ravnokar zaspala user posted image user posted image user posted image . To je zdaj po petih dnevih, odkar je dudo poslala slončku pravi podvig user posted image .

Andreja in Raho, hvala za info o potiskanih plenicah. Meni torej ostane le pikapolonica, ki je v Celju. Mogoče jutri kaj nabavim... Če bom še imela moči (in volje) po CTGju in pregledu.

Kaj to berem, vse ste nekam povožene??? Koš user posted image  za boljše počutje. No, jaz tudi nisem ravno dobro spala, a ni take panike. Sem ravno skuhala zelenjavno mineštro, njami, zdle pa grem pečt eno jabolčno pecivo. Sam prej se še moram malo razvajat s čvekom user posted image .

Jaz sem pa ratala tako občutljiva, takoj se razjočemuser posted image . Sem včeraj poslušala nov komad od Severine, jok. Gledam predvčerajšnjim film Ime mi je..., se spet zjočem (no, sam ta film punce pa je res za pogledat user posted image ) Ko pomislim, da bom en teden brez Atene, dobim spet solzne oči. Da ne govorim, v kakšen jok bom ziher padla, ko bo Atenka prvič zagledala svojega bratca ali sestrico.

No včeraj sem pregledala oblekce, ki jih imam za user posted image . Če bo user posted image , jih je dovolj in nič mi načeloma ne manjka - edin zimska vreča, ki jo bom pa potem naročila po rojstvu. Če bo pa user posted image  bom pa morala nabavit nov komplet za v posteljico, še nekaj zimskih kompletkov in kapic. Saj res, jaz imam dve zimski kapici. Verjetno ni dovolj, kajne?

Celjanke, sem prejle mal škilila k novembrkam, kjer ena sporoča, da imajo v Celjski porodnišnici kolk hočte mrežastih spodnjih hlačk, lanolin mazila in vložkov VIR80. Tako da ne bomo po nepotrebnem tovorle zraven user posted image .

Raho, tisto špikanje ni v predelu reza. Je bolj notri, v nožnici, bolj spodaj... Kaj pa vem. Sam zdaj je spet že dva dni mir. user posted image  je pa tako umirjen-a user posted image . Sem kar mal žalostna in se mi smili, ker vem, da nima več prostora.

Aja, dopolnitev seznama, Skaana, +14user posted image  (odločno preveč, vendar stojim), 34t5d, 109cm.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
29.10.2007 15:48:34   
Magi*
Skaana, jaz imam solzne oči, ko sem prebrala tvoj post user posted image  tak da...ne bi glih o tem. se pa že vidim v porodnišnici kako bodo solze tekle v potokih: za vsak telegram, posebej bo hudo, ko bosta prišla mož in Zaki... zato ne pozabite bojne opreme - ROBČKI!!!

špikanje bolj globoko v nožnici pa je meni še kako znano. se spomnim tudi iz prve N. nekaj časa me je tkao špikalo, potem se je nekega lepega dne pridružila topa bolečina v križu, zvečer me je še parkrat ornk špiknilo, sem se komaj pokonc spravla in ... voda je odtekla. ne bi vas rada strašila, vendar je to sigurno del priprav na porod. pomaga pa, če takrat malo počijem. sam tisto zadnje špikanje je bilo res zelo intenzivno in dolgotrajno, tole zdaj me špikne in hitro popusti.

evo, jaz sem si tudi danes privoščila zelenjavno čorbo. njami. zdaj pa že gruntam kaj bi za desert. ful se mi lušta kako pecivo pa nimam volje, da grem kaj packat. moram dragega poslat k Vikiju, da mi kaj dam prinese. uau, to je ideja!

za službo sem kar dosti naredla, sam še ni videti konca. bom še cel jutrijšnji dan sedela za kompm user posted image

mejte se, se še kasneje oglasim. grem naprej dewat.

PS: glede barve v spalnici ali pač kjerkoli: pri nam se vsi za glavo držijo, ko imamo tako pisano user posted image  jaz pa skoz v črnem - in se spet vsi za glavo držijo user posted image  pobarvajte si tako, kot vam paše. če se ne boste dobro počutili v prostoru, ga boste pa prefarbali user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
29.10.2007 15:53:14   
lorch
Tejka tudi jaz sem postala zaspanc na kvadrat. Zjutraj mi kar ni iz postelje za it. Glede barve spalnice tudi jaz ne vidim nobene težave ker je to res topla barva, sicer pa če vam ne bo ustrezala lahko vedno na belo preštrihata. Naj se raje zase brigajo.
SD upam da si bolje. Ti kar počivaj in božaj svoja dva sončka v trebuščku.
Dragulj dobrodošla med nami!user posted image
Vrtnica 79te zastopim. Tdi meni nič ne paše, hodim ponoči na wc, pa klejem zraven ker je blo tak fajn spat, pa moram vstat zaradi lulanjauser posted image
Ajtak tudi jaz mislim, da se ti nikamor ne mudi. Ti kar lepo svoj tempo žgi, pa se naj drugi malo prilagodijo. Hiti počasiuser posted image
Pikica bravo! Vaša Zoja bo imela res Otroško sobo. Ko bo gotova, pa prilepi kako slikico, da si ogledam kako ste razporedili barve. Si predstavljam da bo to kar noro zgledalouser posted image
Skaana upam da bo tvoj ati kmalu doma in da bo vse vredu
user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.