|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
25.10.2007 10:59:09   
andreja2000
Lana38 uh user posted image ,tole pa res ni prijetno,a upam,da boš vse lahko porihtala kar pri G.Jaz sem imela rumeni izcedek v začetku user posted image ,vendar peklo me pa ni.
Dobro zrihtaj pri G.

Magi* pa joj,pri vas je pa res pestro,upam,da se hčerkica hitro pozdravi.user posted image user posted image user posted image user posted image

medika13 res lepo,da si se oglasila tudi tukaj.Za naprej ti držim pesti in ti želim vse lepo! user posted image user posted image user posted image

Ma joj ko sem pozabljiva,še tolikim sem namenila nekaj besed,pa sem lepo pozabila in zamešala kaj je katera napisala user posted image .V glavnem,vse vas podravljam in imejte se lepo.

Aha,nekate ste jamrale o slabi noči,jaz pa sem kljub 3 kratnemu obisku wc tako lepo spala kot že dolgo ne.Uh,ko bi le bilo še kaj takih noči,ki so pri nas zelo,zeeelooo redke!

Ja,pa še to .sem sanjala,da sem že rodila in peljala našo Evo v vozičku,vsa ponosna,pa mi odpadejo vsa kolesa na vozičku in potem se jaz zjezam z temi kolesi,ki jih nikakor nisem mogla nazaj namontirat,bogo otrok pa na ves glas joka in sem zraven vsega še voziček mogla nekako tresti,da se je punčka umirila,res noro!

Lep dan!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
25.10.2007 11:01:50   
lana38
To pa so res sanje, andreja2000. A si predstavljaš, da se ti res zgodi? Jaz bi verjetno voziček kar tam pustila, pa ga kasneje šla iskat, če bi še bilo kakšno korist za pričakovati od njega.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
25.10.2007 11:16:06   
andreja2000
ja,Lana,verjetno bi me od sramu pobralouser posted image user posted image user posted image ,da imamo tako razpadajoč voziček........

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
25.10.2007 11:23:25   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

a pa to ni enako kot Pfeiferjeva bolezen - tista, ki je značilna, da se prenaša s poljubljanjem?

verjetno, ne vemuser posted image , ampak meni zveni podobno.

AB je rekel, da v primeru, če bris grla pokaže prisotnost streptokoka.

Ja, mi je pa omenil, da pokliči v vrtec in jih opozori.

ja, jasno. takoj jutri zjutraj (kličemo jih lahko samo med 7.30 in 8.00), čim bom vedela ali je to res to.

zdaj sem se zmenila z eno gospo, da mi bo prišla pomagat vsak dan, ker jaz tega ne sfolgam. zdaj je pa že naš ati doma. no, bomo izvedeli ob 13.30, ko bodo izvidi krvi.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
25.10.2007 11:38:23   
Kim80
Lp!

Najprej hvala vsem za linke v zvezi s plačo.

Za mano je nenormalna noč. Skoraj nič nisem spala. Najprej me je nekaj zvijalo, potem pa, ko se je to umirilo, se je pa mala user posted image  odločila, da bo imela žur, ki je trajal kake dve uri. Obračala sem se zdaj na eno, zdaj na drugo stran in na koncu se mi je zdelo, da me že obe strani bolita. Na hrbtu pa itak ne morem ležat, ker ne morem dihat.

Raho (sem že napisala Alice in potem izbrisala user posted image ) - kako ti delaš muffine? Kar s pomočjo sestavin od Dr. Oetker ali po kakem drugem receptu? Jaz jih imam namreč zelo rada in bi imela kak fajn recept.

Uživajte!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
25.10.2007 11:44:57   
loncica
Čav punce!

Še kar dobra noč je za mano. Me ša danes vse boli. Od pretežnega ležanja me bolijo kolki, noge, sramna kost in še bi se kaj našlo.

Magi: upam, da bo z Zaki kmalu bolje. Držim pesti.

ElaM: se strinjam, da bo treba kufrček pripravit. Jaz še posebej, ker mi G grozi, da bo lahko prezgodaj. Ampak vseeno upam, da kake tri tedne le še zdržim.

Raho: si pa pridna. Čeprav jaz bi trenutno vse raje delala, kot pa da moram ležat. Tud muffine bi sredi noči peklauser posted image

Grem nazaj v horizontalo.

Lp

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
25.10.2007 12:01:07   
soncek.djukelica
lana, pomoje ni nič hudega, le kakšno vnetje imaš! Upam,da fajn urediš pri svojem G.!
Jaz imam pa kar v redu noči! Spim na desnem boku skoraj celo noč, ponavadi le en izlet na wc in prav paše mi,da je soba hladna!
Prejle sem se dobila z svojim šefom,da mi je poštemplal papirje, pa sem mu mal omenila za dopust,ki ga letos nisem koristila, pa je rekel,da mi bo nekaj nakazal ko rodim! Dobra novica! user posted image
Magi, pijem na zdravje tvoje hčere! user posted image
Andreja, tudi jaz sem zanč sanjala,da sem peljala svoja otročka v vozičku in naenkrat se je trupu prelomil in otroka z glavo navzdol! user posted image user posted image  Moreče sanje! 

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
25.10.2007 13:03:16   
lana38
Sem že nazaj od G. Bila sem prva tam in v 10 minutah vse uredila. Imam vnetje mehurja. Z nožnico je vse OK. Pa tudi user posted image  sva pogledala na UZ. Ta teden sem ga kar 2 krat videla.user posted image Dobila sem antibiotik in upam, da se čimprej pozdravim. Dobro, da sem šla kar do G. Pri osebem zdravniku bi bila cel dan tam.
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
25.10.2007 13:12:20   
DANVARI
Danvari, predvidevam, da imaš ti že vse spakirano, ker si malo pred mano Se mi zdi, da smo drugorodke malo smešne, vsaj če sodim po sebi, nimam še nič pripravljeno, o imenih se sploh ne pogovarjava več, tako da je tudi možno, da pride do sprememb.

O madona ElaM, dobr da si me spomnila user posted image NIČ nimam še pripravljeno. Edino prevleko od lupince sem oprala, še v posteljici so neoprane rjuhe user posted image no sej se jih itak ne vidi kre je šez en kup nezlikanih in nesortiranih novorojenčkovih cunjic user posted image Tale bolezen nam je vse zmešala. Verjetno bom še med popadki pakirala in zlagala cunjice.

Lana38, pri vnetem mehurju ful pomaga kopel. Si naštimaš v bide vročo vodo s kamilicami (ali v lavor če nimaš bideja) in se gor vsedeš. Pazi da se ne dotikaš vode ker se boš opekla, sicer pa ful pomaga. Pa tudi detetu mislim da ne more škodit, samo ne smeš bit predolgo. Meni je zelo pomagalo sploh pri pekočem občutku.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
25.10.2007 13:51:21   
Magi*
Zarja NIMA EPSTEINOVE!!!!!!!!!!!! evo, krvni testi so pokazali, da ima samo navadno virozo. zdajle se mi je pa taka skala od srca odvalila, da ni za povedat. grem jest, ker zdaj me je pa lakota zagrabla. do zdej apetita ni blo sploh.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
25.10.2007 14:07:33   
Skaana
user posted image

Ojoj, Magi*, user posted image user posted image user posted image user posted image  za vsakega člana enega. Pa naj se Zaki čimprej pozdraviuser posted image user posted image . Ja, kako se lahko izogibaš svojemu zakladkuuser posted image user posted image user posted image

ElaM, kako je šlo striženje? Mi smo z našo imeli nenormalne burke glede tega. Ni šans. Potem je pa šla k frizerju moja 12letna sestrična, ki jo Atena obožuje, in je šlo brez problemov user posted image . In to brez mene user posted image .

Lana38, to pa je zelo zoprna in boleča zadeva... user posted image  za hitro okrevanje.

Andreja in SD, slabe sanje baje pomenijo ravno obratno user posted image . Jaz sem pa nocoj sanjala, da so nam pripeljali in namontirali kuhinjo čisto narobe, fronti so bili neki rjavi in vse je viselo od njih user posted image .

Raho, fajn obavita z možekom. A bosta kar sama dva pokitala? Pa laminat tud sami položil? No, mi imamo tud nekje 100kvadratov, pa bom raje kar ene, ki to delajo na fuš poklicala. Ne upam sama... Podpis maš pa tako strašljiv, da sem se še jaz ustrašla user posted image .
Ja, pa jaz sem tud mislila, da je bla flavta jutranja budnica.

Kim80, naj bo čim manj takšnih noči.

Lorch, nisem se ti še zahvalila za seznam. Itak da še nisem uspela it čez, pa vendarle.

Čakte, punce, jaz sem danes dopolnila 34. teden user posted image , pa še nič ne pakiram... Ne vem, se mi zdi da bi kar nekaj "poklicala" če bi to nardila.
Mi je pa res čudno. Niti eden še ni prinesel NIČ za našega user posted image . Pri Ateni sem tak čas imela že veliko daril, pa ful so me spraševali, kaj potrebujem... Zdaj pa ne vem, če vsi mislijo, da pač imam vse še od Ateneuser posted image user posted image . Pa veliko tega rabim. Verjetno boma spet morala vse sama kupit...

Jaz imam pa vedno bolj občutek, da user posted image  nima prav nič več prostora v user posted image . Trebuh imam tako napet, da se mi zdi, da se mi bo razpočil. Pa prav vsak gib VIDIM dobesedno preko puloverja. Res čudno. Ali pa tud ne?

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
25.10.2007 14:27:13   
Foxina
evo, k glih rada delam sezname:

user posted image v LJ, Kratochwillu, ob 15h...zaenkrat potrdili: Ayo, Foxina, Magi*, Soncek.djukelica, Danvari??

Pikica na ktermu faxu si pa? jst sem na ekonomiji v LJ

ElaM imaš prav...še malo, pa smo rešene...jst kr ne morem verjet....dans sem začela 34t

Skaana ne sekiraj se...tudi nama niso nič prinesli...sva vse samo kupla...pa sej ni važn, glavno, da je bebi zdrav

sej res...a si že ktera maže presredek?

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
25.10.2007 16:00:51   
Vrtnica79
Oj, babike!

Kak ste kaj danes? Jaz sem nekam dobre volje, saj sem končno oprala in zlikala cotike za user posted image . No, v košari za perilo me čaka še edino pajacek in 2 odejici- za to ni take sile. Mi je prav odleglo zdaj da je to za mano. Bom verjetno bolj mirno spala, da nebo panike če me slučajno kaj preseneti. Sem pač takšna, da imam rada določene stvari porihtane prej. Pa potem raje lenarimuser posted image .

Če se ne motim ste danesuser posted image  v Celju? Kako je kaj bilo- ma sem radovednauser posted image .

Ah, Magi mi je odleglo za tvojo pupiko da ni kaj hujšegauser posted image user posted image user posted image .

Lana38, kar lepo tiste antibiotike popapcaj, pol pa se pazi da se ti vnetje ne ponovi! Jaz sem imela tega user posted image  2x v enem mesecu, ker se baje nisem pozdravila do konca. No, takrat še nisem bila user posted image .

Ayo, vedno te pozabim vprašat; kje pa sploh ti živiš? Sem zasledila, da konec meseca prihajaš v Slo. Pa me malo firbec matrauser posted image

Bodite pridne, pa pazite naseuser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
25.10.2007 16:03:53   
andreja2000
Magi*  o,super,da hčerkica nima tiste čudne bolezni,pa čim prejšnje okrevanje vam želim.user posted image user posted image user posted image user posted image
lana38 tudi tebi želim,da se čim prej pozdraviš user posted image user posted image user posted image user posted image ,no,si pa spet lahko videla tvojega fantkauser posted image ,to je res fajn,da ti to tvoj G vedno omogoči,pri nas pa to ni možno, uz dela običajno G iz Ptuja ali včasih iz MB in to le enkrat na teden.To je pri nas res slabost.
skaana ja,to sem že jas tudi slišala,da bi naj slabe sanje pomenile ravno obratno,ja upam,da drži.
sonchek.djukelica uh,si pa res imela moreče sanje,bogica!

Sva z sinom šla prej v mesto in sem morala hodit zares počasi,ker mi je vse tako dol pritiskalo.Se je sin kar namučil,ker mu njegove dolge noge,kar niso hotele tako počasiuser posted image user posted image
foxina jaz sem v 34 tednu,vendar si presredka še ne masiram,sem pa že nekaj razmišljala o tem,da bi to pričela.Sem se pri sinu ful raztrgala,pri hčeri pa so me prerezali.Izgleda,da nimam jaz to stvar preveč elastično...user posted image user posted image

pa,pa...

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
25.10.2007 16:11:24   
lana38
Ja, pred 3-4 leti sem imela nek cirkus tudi z mehurjem. Takrat se mi je tudi takoj nazaj ponovilo. Zdaj sem še bolj na začetku, tako da upam, da bo tokrat vse OK takoj.
LP

lana38

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
25.10.2007 16:21:06   
Vrtnica79
Ja, če ugotoviš za vnetje dovolj hitro potem še ni take panike! Tako da zdaj pazi nase in popij čimveč tekočine, da se ti mehur prečistiuser posted image user posted image user posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
25.10.2007 16:26:06   
lana38
andreja2000, jaz hodim z zelo počasnim tempom. Pa mi Blaž včasih reče, da on komaj lovi ta moj tempo.user posted image  Tvoj sin je pa še dosti večji in seveda ima že prave korake. Če grmeo vsi trije kam, potem najprej user posted image  zajame svoje korake, Blaž mu seveda sledi in potem sta 1,2,3 skoraj 10 m pred mano in potem čakata. Nekaj časa gremo spet skupaj, potem bi ju pa morala spet loviti.user posted image  Tudi kadar grem z mamo je podobno, samo ona mi ne pobegne tako hitro.
LP

lana38

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
25.10.2007 16:57:47   
Raho
Pošiljam vam eno pesmico, ki je meni zelo všeč. In mislim, da ima za nas vedno globlji pomen.

http://www.youtube.com/watch?v=XHTR0-BQ8JA

Magi* - me veseli, da je z Zaki vse OK.

Lana - porihtaj vnetje.

Andreja - jah, veš, da je z vozički je križ.

Bodite pridne. Zvečer se javim.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
25.10.2007 17:18:13   
Ayo
Vrtnica79, imas ZS!

Magi* user posted image  user posted image  za Zaki in zate!!

Raho, pesmico poslusamo doma, sem se v sluzbi. user posted image  No, saj se cisto malo, potem pa grem na yogo, zvecer pa pakirat, juhuuuu!! user posted image

Tiste, ki se dobimo v soboto - a pred ali v Kratochwilu? No, mene boste spoznale tako, ker bom tista z najmansim busijem user posted image

Lep vecer, ce se slucajno danes ne oglasim vec!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
25.10.2007 17:37:28   
Magi*
zdaj imam malce časa, da se javim.

lana38, hitro pozdravi svoj mehur. to vnetje je tudi meni eno bolj zoprnih. nimaš kaj, antibiotiki in velike količine tekočine. fino je, če najdeš kak brusnični sok - je idealen za take zadeve.

jaz sem crknjena, upam, da si nocoj malo spočijem. me je pa kar panika zagrabila, ko vidim, da imate že kar precej pripravljenega za prihod vašega bejbija, jaz se pa ubadam s čisto drugimi rečmi. skrajni čas, da začnem razmišljati o pranju cotik, sestavljanju zibke, da izbrskam voziček, lupinico in te reči...da si pripravim za v porodnišnico. po eni strani sem malo vraževerna, da ne bi prehitro rodilo, po drugi strani pa se bo vse skupaj lahko odvilo praktično že jutri. v bistvu rabim malo časa zase, tega pa sedaj ni in ni.

v soboto se dobimo pred Kratochwilom, ker notri je kar prostorno, da ne bomo tavale s temi trebuhi sem ter tja med mizami. najbolje kar na tisti strani, kjer je parkirišče za tržnico - kjer imajo nekakšna igrala za otroke. no, moj trebuh je markanten, tako da ne bo problema me najti user posted image

hvala za lepe želje, zdaj pa nazaj k našemu mini bolniku.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
25.10.2007 17:43:32   
ajtak
Hej, hoj, Celjska kavica je uspela in moram rect, da smo se mesle full fajn, smo kar cvekale in cvekale tako da ni hudic, da ne bo jutr dez user posted image . Je bila ura mimgrede 12 pa mislim, da bi me komot se ene 2 ure klepetale, smo se lih zalaufale user posted image .

Zal se nismo spomnile na fotoaparat in nimamo nobene slikce, no pa pol ko se dobimo z dojencki!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
25.10.2007 17:44:33   
lorch
Pozdravljene!
Magiuser posted image sam da je s tvojo Zaki vredu. mal težko bi se ji izogibalauser posted image
Raho Hvala za to lepo pesmico! sem jo že poslušala. Me je spravla nazaj v dobro voljouser posted image
Lana
sej si šla kar hitr k zdravniku. boš vidla da se bo porihtalo
Andreja naj te potolažim da sem sama nekaj dni nazaj sanjala pa zares čudne sanje. Kolikor se spomnim sem pomagala dvema ženskama rodit.user posted image Pri obeh sem nekaj jamrala, ampak iz tira me je vrglo predvsem pri eni, ker sta najprej pogledali ven nogi (namesto glave), potem sem pa morala otroka ven potegnit in za piko na i se je še popkovina kar sma od sebe trgala na koščke in smo jo zavezali za nekakšno vrvico po nevemkoliko poskusihuser posted image . No, to so sanje ki te spravijo v slabo voljo oz. te kr konkretno vržejo iz tira.

Smo bile danes na kavici v Celju in moram rečt da sem se imela super.Smo pa čvekale menda skoraj tri ure. Ajtak je pripeljala še enouser posted image , ki je prav tako decembrska in smo bile 4. Res sem vesela, da smo se dobile, upam da se še kdaj!!!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
25.10.2007 17:51:00   
lorch
Ups sem kliknalauser posted image , namestouser posted image . Ajtak ni pripeljala otroka, ampak odraslo ženskouser posted image .
Jaz sem pa potem izkoristila  de sem v Celju in sem šla v tavelik šoping. Zapravla 180€, pa vse zauser posted image .  tuš, Baby Center, H&M in C&A so bile trgovine kjer je ostal moj denar.Če pa imajo toliko tako zelo lepih stvariuser posted image . Ampak sem kupila večinoma stvari, ki so napisane na seznamu in bi jih itak morala nabavit, sam majčka z napisom "My dad is stronger than your dad" user posted image , pa res ni bla na seznamu, ampak sem jo kar mogla kupit.
Sem tako uživala, da še utrujenosti nisem čutilauser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
25.10.2007 17:54:52   
t*e*j*k*a
OLa!!!

Jaz sem glihkar en sendvič zbasala prej pa še dve mandarine. Mislim da mam za dans dost hrane, razn kaka mandarina mogoče še pade.

V Celju je blo na kavici prov fajn, smo se vredi načvekale, je ful hit minlo!!!
Jutr al v soboto al kdaj mate v LJ se pa tud lepo mejte!!

Jaz mam jutr pregled pri G. Upam da bo vse ok in da mi bo kak UZ nardila, čeprav ne verjamem.user posted image

Midva z user posted image greva pa zdele v BC kr sem slišala po radiu da se v Bistrci nov odpira in majo ta tedn nad vsakih 50Eur 10Eur bonov. No jaz sem pa v torek za isti drek v LJ lazlauser posted image ! No pa sej ni važn sma mela vsaj mal izleta, no dans greva pa še jogi kupit!

Dijo!!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
25.10.2007 17:57:00   
t*e*j*k*a
lorch me veseli da si tok velik stvari nabavla!!! Se ti je res splačalo v CE prit!!!!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.