Skaana
|
Ojoj, Magi*, za vsakega člana enega. Pa naj se Zaki čimprej pozdravi . Ja, kako se lahko izogibaš svojemu zakladku ElaM, kako je šlo striženje? Mi smo z našo imeli nenormalne burke glede tega. Ni šans. Potem je pa šla k frizerju moja 12letna sestrična, ki jo Atena obožuje, in je šlo brez problemov . In to brez mene . Lana38, to pa je zelo zoprna in boleča zadeva... za hitro okrevanje. Andreja in SD, slabe sanje baje pomenijo ravno obratno . Jaz sem pa nocoj sanjala, da so nam pripeljali in namontirali kuhinjo čisto narobe, fronti so bili neki rjavi in vse je viselo od njih . Raho, fajn obavita z možekom. A bosta kar sama dva pokitala? Pa laminat tud sami položil? No, mi imamo tud nekje 100kvadratov, pa bom raje kar ene, ki to delajo na fuš poklicala. Ne upam sama... Podpis maš pa tako strašljiv, da sem se še jaz ustrašla . Ja, pa jaz sem tud mislila, da je bla flavta jutranja budnica. Kim80, naj bo čim manj takšnih noči. Lorch, nisem se ti še zahvalila za seznam. Itak da še nisem uspela it čez, pa vendarle. Čakte, punce, jaz sem danes dopolnila 34. teden , pa še nič ne pakiram... Ne vem, se mi zdi da bi kar nekaj "poklicala" če bi to nardila. Mi je pa res čudno. Niti eden še ni prinesel NIČ za našega . Pri Ateni sem tak čas imela že veliko daril, pa ful so me spraševali, kaj potrebujem... Zdaj pa ne vem, če vsi mislijo, da pač imam vse še od Atene . Pa veliko tega rabim. Verjetno boma spet morala vse sama kupit... Jaz imam pa vedno bolj občutek, da nima prav nič več prostora v . Trebuh imam tako napet, da se mi zdi, da se mi bo razpočil. Pa prav vsak gib VIDIM dobesedno preko puloverja. Res čudno. Ali pa tud ne?