soncek.djukelica
|
čer, šele sedaj sem uspela priti do rač.! Pokonci sem pa že od 5 zjutraj! raho, dobrodošla nazaj! tudi jaz sem se navadila na Alice, se bom pač sedaj mogla odvadit! đukela, meni je še sedaj smešno, in kot je lana napisala; to je , v mojem primeru ženskega spola! zdej pa k moji kriminalki! pa to kar se je meni danes zgodilo, bi bil resnično fajn scenarij za Disney! Na CSD v Piranu, mi zavrne papirje, ker manjkajo določene stvari! Ji rečem,da hočem paket dvignit v Lj., pa pravi,da ona nima naslova,kje v Lj se zavitki dvignejo ( čeprav kasneje zvem drugače)! Delodajalec mi je izpolnil papirje glede plač, eden od zneskov je bil popravljen z ediksom - pravi baba: gospa, tole ne bo dobro, ker je to uraden list, bi mogel ob popravljenem znesku pritisniti štembilko in podpis! Sem že pihala kot ! Na drugem listu, kjer piše kdaj nastopim porodniško, tudi babi ne paše, ker sta dve pisave! Nekaj sem jaz izpolnila, ostalo pa je on! Jao, si mislim, a bom sploh jaz danes kaj uredila! No, nekaj sem pa res! Očetovstvo! Kličem svojega šefa, mu povem; kaj bi rada in pravi, da bi se jutri dobila! Mi pa ne bo treba hodit še 1x dol, je rekla, naj kar po pošti pošljem! Yes! Prek birokracija! Še dober,da se ne odpravljam v Rim! Sam štorij še ni konca! Pridem nazaj v Lj, že cel teden čakam odložbo iz zzzs in tudi danes je ni! Kličem na zzzs, pa pravi ženska,da je bila pošta poslana 18.10! Pa ji rečem,da jaz je nisem dobila in da grem na pošto prečekirat! Tam pa ni ne duha ali sluha o kakem pismo iz zzzs! Spet kličem na zzzs, da pisma ni, kaj je za naredit! Pa ženska pravi, da je prišla nazaj podpisana povratnica! Ja, kdo je pa podpisal, če nisem jaz! Mater, pa majku mu spal ! Gospa mi po tf. ne da kaj dosti inf. ker lahko kliče bilokdo, naj pridem v Lj na Malo ulico! In evo mene kot raketa letim tja! Pridem na zzzs in mi izroči moje pismo, ki je prišlo nazaj,o kakšnem drugem podpisu ni rekla nič, je pa resnica ta; da so poštarji poslali nazaj pismo, kot naslov neznan saj je bila ena črka v naslovu zapisana drugače; namesto A je bil O! Mislim, a se takole dela z ? Sam še popadke bi mogla dobit in kapa bi bila polna! Še sedaj se nisem čist skulirala! Sorry, sem zatežila!