|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
24.10.2007 18:54:51   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

user posted image v LJ, Kratochwillu 15h...zaenkrat potrdili: Ayo, Foxina....še kdo?

moja malenkost.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
24.10.2007 19:20:30   
Raho
Ojla!

Kako lepo, da si se oglasila Medika13. Ne vem, če je to bila telepatija ali kaj, ker sem ravno hotela puncam omeniti, da se nisi že dolgo dolgo nič javila. Oglasi se še kaj. Upam, da sta s tvojim partnerjem že boljše.user posted image

No, jaz sem pa danes bila pri zobarju, ker mi je dvojka bila občutljiva na toplo in mrzlo, pa je rekel, da naj kar pridem in sem ga ugurala med zdravnico in kozmetičarko. Pa pridem domov in mi ob petih pade plomba iz štirke. Ne vem, kaj je s temi mojimi zobmi. V glavnem, če se bo tako andaljevalo, bom do decembra brez moje proteze. In potem sem bila tako besna, da se mi je to zgodilo, da sem tamalega dala tašči, jaz pa sem šla spat in do sedaj spala.user posted image  Noč bo še pestrauser posted image .

Drugače pa - včeraj bi moral prit majster, da da zadnji dve okni not pa ga ni bilo in ga kličem danes, kje je, pa mi reče, da je zaspaluser posted image . Ob štirih popoldanuser posted image . Danes pa je za točno 30 minut dela računal 25 €user posted image . Ima urno postavko, ki je 4x višja od moje. Jaz bom tudi tišlar v naslednjem življenjuuser posted image .

Drugače pa nič novega. Edino danes me je okoli reza od CR tako zabolelo, da sem videla celo rimsko cesto (sem mislila, da sem se razparala) in da sedaj Živo že nekaj dni KONKRETNO čutim.

Bodite pridne.

LP

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
24.10.2007 19:37:44   
soncek.djukelica
čer,

šele sedaj sem uspela priti do rač.! Pokonci sem pa že od 5 zjutraj!user posted image
raho, dobrodošla nazaj! user posted image  tudi jaz sem se navadila na Alice, se bom pač sedaj mogla odvadit!user posted image
đukela, meni je še sedaj smešno, in kot je lana napisala; to je user posted image , v mojem primeru ženskega spola! user posted image
zdej pa k moji kriminalki! pa to kar se je meni danes zgodilo, bi bil resnično fajn scenarij za Disney!user posted image

Na CSD v Piranu, mi zavrne papirje, ker manjkajo določene stvari! Ji rečem,da hočem paket dvignit v Lj., pa pravi,da ona nima naslova,kje v Lj se zavitki dvignejo ( čeprav kasneje zvem drugače)! user posted image   Delodajalec mi je izpolnil papirje glede plač, eden od zneskov je bil popravljen z ediksom - pravi baba: gospa, tole ne bo dobro, ker je to uraden list, bi mogel ob popravljenem znesku pritisniti štembilko in podpis! user posted image user posted image user posted image  Sem že pihala kot user posted image ! Na drugem listu, kjer piše kdaj nastopim porodniško, tudi babi ne paše, ker sta dve pisave! Nekaj sem jaz izpolnila, ostalo pa je on! Jao, si mislim, a bom sploh jaz danes kaj uredila! user posted image  No, nekaj sem pa res! Očetovstvo! user posted image user posted image  Kličem svojega šefa, mu povem; kaj bi rada in pravi, da bi se jutri dobila! Mi pa ne bo treba hodit še 1x dol, je rekla, naj kar po pošti pošljem! Yes! user posted image  Prekuser posted image   birokracija! Še dober,da se ne odpravljam v Rim! Sam štorij še ni konca!
Pridem nazaj v Lj, že cel teden čakam odložbo iz zzzs in tudi danes je ni!
Kličem na zzzs, pa pravi ženska,da je bila pošta poslana 18.10! user posted image user posted image user posted image
Pa ji rečem,da jaz je nisem dobila in da grem na pošto prečekirat! Tam pa ni ne duha ali sluha o kakem pismo iz zzzs! Spet kličem na zzzs, da pisma ni, kaj je za naredit! Pa ženska pravi, da je prišla nazaj podpisana povratnica! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, kdo je pa podpisal, če nisem jaz! Mater, pa majku mu spaluser posted image  ! Gospa mi po tf. ne da kaj dosti inf. ker lahko kliče bilokdo, naj pridem v Lj na Malo ulico! In evo mene kot raketa letim tja! Pridem na zzzs in mi izroči moje pismo, ki je prišlo nazaj,o kakšnem drugem podpisu ni rekla nič, je pa resnica ta; da so poštarji poslali nazaj pismo, kot naslov neznan saj je bila ena črka v naslovu zapisana drugače; namesto A je bil O! user posted image user posted image user posted image
Mislim, a se takole dela z user posted image ? user posted image user posted image user posted image  Sam še popadke bi mogla dobit in kapa bi bila polna! Še sedaj se nisem čist skulirala! Sorry, sem zatežila!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
24.10.2007 19:47:29   
Skaana
user posted image     souser posted image ,

Celjanke, imejte se nadvse dobro jutri na user posted image . Škoda, da me ne bo. A bom pa sigurno enkrat z user posted image  prišla... V torek imam sicer pregled, a bom po moje spet norela okoli, da bom vse obavla - še zadnje nakupe.

Jaz pa sem prej popadla vrečko svežih kifeljnov - sirovih, njami. Sem jih spekla in pozabla dat testo na pol. Tako da so prišli dvojni user posted image user posted image . Ampak dobri so pa vseeno za umret. No, zdaj me pa itak zgaga peče.

Zdle grem pa srajce za user posted image   peglat, grrrrr. Ampak je treba, če ne ne more it jutri v službo user posted image .

Vse, ki niste naspane in nenaspane, vam želim lepo, zasanjano nočko. user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
24.10.2007 19:52:29   
soncek.djukelica

user posted image v LJ, Kratochwillu 15h...zaenkrat potrdili: Ayo, Foxina, Magi....še kdo?

tudi jaz!
Medika, res lepo,da si nas prišla pozdravit! Upam,da ti čas celi rane!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
24.10.2007 20:00:42   
lorch
Foxina čestitamuser posted image user posted image vsaka čast. si bila pa res pridna, da si toliko izpitov naredila. zdaj pa definitivno razumem zakaj nisi imela časa čvekat z nami. jaz ga na tvojem mestu tudi nebi melauser posted image Sej bo zdaj boljš, ko je huše za tabo in je na vrsti malo počitka.
Raho a  je možno, da te še kaj doleti? In poleg vseh zdravstvenih in gradbenih nadlog si imela še svojo lastno "zasledovalko"user posted image . Pa se ti je ljubilo poleg tega še štrikatuser posted image .
SD a si koga kam poslala? Men bi že verjetno film poču.
Jaz grem zdaj še malo pred TV poležavat, pol pa spat, da bom jutri lahko vstala pravočasno in vse uredila, ker potem pa veselo v Celje na kavo!!! Čau!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
24.10.2007 20:20:10   
loncica
Čer punce!

Jaz sem danes mogla na test za glukozo. Sploh ni bilo tolk hudo, mene je pa celo noč skrbelo, da ne bom skupaj padla ali pa, da mi ne bo slabo. Potem smo šli še z možem in mojo mami v Lj na kavo in mi je tolk pasalo, spet biti malce med ljudmi. Zdaj pa nadaljujem s počitkom. Jaz kar odštevam: še 12 dni, da imam polnih 34. tednov, potem pa se vrnem v civiliziran svet.

S.D.: dobr, da si zdržala. Moje potrpljenje bi kaj kmalu minilo ob takih dogodkih, kot si jih mogla ti dons doživet.

Raho: welcome back. A veš, da smo imeli ta čas, ko te ni bilo eno ful fajn Alice gor. Le kam je šla zdaj?user posted image

Lahko noč punce, upam, da bomo tiste s slabim spancem kaj bolje spale danesuser posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
24.10.2007 20:48:15   
DANVARI
Glede Postojne pa nimam besed, socustvujem s partnerjem in starsi , a kera ve a otrocek je prezivel??
Drugace pa vam polagam na srce, da se s takimi zgodbami cimmanj obremenjujte! Sploh tiste, ki greste rodit v Postojno.

ajtak, dej jest sem se čist zasekirala včeraj ko sem brala kaj je bilo, ker bom rodila v PO, no potem mi je pa dragi mož mal pameti v glavo stresel in je danes bolje.

Danes zjutraj smo spet imeli borbe z oblačenjem. Punči je hotla it ven brez hlač . Aja, pa pred tem je bilo treba nataknit pleničko še njenemu plišastemu kužku (no, ornk pesotu, ki je velik približno toliko kot ona), ki je ves čas ob njej. Na srečo vsaj z jakno in kapo ni bilo težav.

pikica, a takle lahko pričakujemo pri nas čez kake pol leta? Ker trenutno letam za njo samo ko je treba tavrhnjo jakno gor dat in ji je blazno smešno da laufam za njo okol kavča. Ajej kaj še bo user posted image user posted image user posted image

Ayo res lepa odejica user posted image Včasih si res želim da bi znala štrikat, meni je tud mami naredila odejo, pa jopico, pa šal ipd...

Danvari, hitro se pocajtajte, med in limona v čaju, pa bo hitro bolje. No, to govorim jaz, ki smrkam že ene 3 tedne.

Hej ElaM, čaja in medu imam pa že poln kufer, user posted image sem ga spila na hektolitre že, pa še moj fotr je čebelar in prisega da je med rešitev za vse user posted image user posted image user posted image sicer me je pa še v ušesih začelo trgat, jaz sem pa imela plane da bom do konca tedna zdrava... OD SEDAJ NAPREJ NE PLANIRAM NIČ VEČ!

v LJ, Kratochwillu 15h...zaenkrat potrdili: Ayo, Foxina....še kdo?

Foxina, namen imam prit, samo ne vem če bom takega zdravja kot sem zdaj raje ne da vas vseh ne okužim.

Pa še to, ali katera ve, kako se iz bruto plače izračuna neto?

Kim80
, tale link ti bo prišel prav user posted image : http://www.racunovodja.com/izracuni/opa_0.4/opa.asp
samo bruto ali neto not vneseš pa ti vrže ven vse prispevke, davke...

Medika13, res lepo te je spet mal slišat en user posted image še od mene

SD, ne sploh o birokraciji in CSDjih in občinah in upravnih enotah BRRRRRR...

Zdej grem pa spat, upam da bom to noč naštepala skupaj vsaj 4 ure, ker jih že dober teden nisem, štukam po 2-3 ure skupaj. Enkrat je treba lulat, drugič je grlo ko sahara, tretjič se zbudi tamala, pa ponovi vajo.....

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
25.10.2007 8:33:27   
Magi*
Hojla!

medika13, me veseli, da si se oglasila user posted image

punce, za nami je še ena katastrofalna noč. včeraj dopoldne je že kazalo, da se pobiramo k sebi, pa je Zaki popoldne pojedla pol mandarine in ji je vsekala tako huda reakcija, da nismo nič spali. čisto je bila zatekla, mehurjasta, pikasta, vse jo je srbelo, težko je dihala. hvala bogu je Claritine pomagal toliko, da je ob 1ih zaspala nazaj. jaz sem jo pa celo noč opazovala... zdaj sta šla z atijem k zdravniku, itak smo bili zmenjeni, da ji kri pregleda zaradi tistih bergavk...no, zdaj pa se lahko še okol alergije pomenijo, ker ima itak še pike in oči kot žaba. user posted image

kar ne moremo ven iz tega začaranega kroga, pa vse skupaj nič ni. če bi vsaj enkrat pošteno zakuhala, se pozdravila, tako se pa tole cincanje vleče kot kurja čreva. ma bomo že jo porihtali, samo ko jaz ne bi bila kot nasedli kit, pa potem me od nerviranja krči v trebuhu primejo, prav kot blagi popadki. na srečo se povsem umiri, ko se jaz uspem umirit in namestit. včeraj sem dopolnila 32t in zdaj korajžno stopam v 33t. še malo, še malo, pa bomo iz tahudega ven. to si skoz ponavljam. bom pa moža poslala, da mi kupi neko raztegljivo čudo za v dnevno, da bom lahko šla v dnevno spat, kadar bo v moji postelji kriza, ker to me pa najbolj izmuči, ko se zraven tamale nameščam po pojstli.

vsaj nekaj pa je dobrega: tamali brca kot za stavo. Zarja je bila prava fuzbalerka, tale je pa vsaj 3x bolj intenziven. bog ve kaj to pomeni?user posted image

PS: imena še nimamo izbrana. tudi to me malo preganjauser posted image

za dobro jutro še ena kavica: user posted image .

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
25.10.2007 8:34:52   
ajtak
Draga Danvari, ti se kar nic ne sekiraj! Pa moza ubogaj user posted image . S tabo in tvojim user posted image  bo cisto vse v najlepsem redu!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
25.10.2007 8:38:28   
pikica*
Dobro jutro punce!

Medika 13, lepo, da si se oglasila. Večkrat se spomnim nate.

Magi*, pri vas je pa res pestro. Pri nas je bila noč prav fajn (smo vsi lepo spali), zjutraj pa tudi ni bilo pretiranih borb. Glede imen smo pa mi na istem....tema.

Foxina, jaz sem tista, ki se ubada z magisterijemuser posted image .

Danvari, ja, tako vas čakauser posted image .

Zdaj grem pod tuš, potem pa šibam nohte poštimat. Je že skrajni čas.

Čau

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
25.10.2007 9:00:09   
Ayo
Dobro jutro!

Tudi za mano je ena kilava noc!! user posted image  user posted image  Pa tudi ta teden se taaaaaaaakooooooo vlece, da je za znoret, v sluzbi se mi noro user posted image  user posted image , ne vem kako bom danes zdrzala! Pa se za delat ni nic pametnega, tako da sem tle bolj za okras! user posted image  No, vse tiste ki pogresate sluzbo, tle vam jo posiljam!!! user posted image

Vceraj sem tudi zakljucila z materinsko solo, so nam pokazali porodno sobo! user posted image  Sem si jo pa predstavljala vecjo in bolj podobno kaksni operacijski, pa je v bistvu cisto navdna bolniska soba. user posted image  Pa zreven je soba s masazno kadjo, ce bi user posted image  zelela rodit v vodi. A ima katera kaj info o tem? Mene kar mika... user posted image

DANVARI, upam da bos bolje in da se nam bos lahko pridruzila v soboto na user posted image .

Lep dan!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
25.10.2007 9:23:50   
Raho
Aloha!

Za vse, za katerimi je klavrna noč: sočustvujem z vami. Jaz sem pa kar luštkano smrčala. Ampak do 6.30, ker smo potem že imeli koncert - je sine hotel navsezgodaj muffine in jaz kot idealna mati sem jih seveda ob sedmih že pekla s polno paro. Tako, da sem do sedaj spekla 3 runde muffinov, sedaj pa mi po riti teče, tako vroče mi je.user posted image
Sedaj pa z gospodom Organom greva zakitat okna v spalnici in obrneva spalnico, tako, da bomo končno spet prišli do omar. Ja, nekaj se premika... Mogoče pa nam bo do poroda uspelouser posted image .

Med vikendom pa polagamo laminate. Upam, da nam bo zneslo. Je več kot 100 kvadratov.user posted image

Živa je že 2 dni spet mirna, ampak OK (potrjeno po AS) - tega otroka res vreme zdeluje.

Tiste, ki še nimate imen - dajte, punce, podvizajte se, ker vam bo kmalu začela voda v grlo tečiuser posted image

Magi* - hudič je to z Zaki. Daj jo na alergološke teste. Pa še prosi za pregled pljuč, ker so mnogokrat alergične reakcije povezane s pljuči (kakšen skriti bronhitis ali astma). Lahko pa da je kot moja sestra - ne sme se dotakniti olupka od agrumov (takoj je na adrenalinu).

DANVARI - čim prej se pocajtaj.

Grem zdaj, pupike moje. Moj je že nervozen, ker nadzornik mora biti zravenuser posted image

LEPO MI BODITEuser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
25.10.2007 9:24:28   
Magi*
o križana gora, Zarja naj bi imela Epsteinovo bolezen. in naj bi bila še 3 tedne doma. tole mi je zdaj mož sporoču. pa še alergijo na mandarine zraven. o katera kaj ve o tej bolezni??? a je to tisto sranje od infekcijske mononukleoze? ma, moj mož ni nič vprašal, še zapomnil si ni nič... itak.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
25.10.2007 9:27:47   
ElaM
Dobro jutro.
Pijem kavo in zajtrkujem, tamala  riše s prsti  po šipah. Pri nas nimamo zaves, jih niti ne rabimo, so v višini cca. metra šipe vedno unikatno poslikane.user posted image  No, verjetno je to vam kar poznano.
Magi*, čimprej se pocajtajte.
Ayo, nam je v materinski rekla, da rojevanje v vodi ne izgleda ravno fajn. Pri nas mislim, da je možno samo v Po, pa še to je dejansko rojstvo mislim, da na postelji. Verjetno je v tujini to drugače zrihtano.
Danvari, mene je tud panika, ko sem slišala za tisto punco v Po. Samo je treba biti optimist, jaz sem malo čudna, pa razmišljam tako, da tudi, ko se vsedem v avto ne razmišljam o tem, koliko se jih ubije, pa se jih bistveno več. Saj vem bolj kilava tolažba,..
Medika13, lepo, da si nas prišla malo pogledat. Mislimo nate.user posted image
Danes nas čaka en velik podvig, Tinkaro prvič pelejmo k frizerju. Je punca bjonda in ima bolj švoh lase in mislim, da bo striženje bolj mišn imposibl. Greva kar oba z njo, eden, jo bo pestoval, drugi motil.user posted image
Prej grem se pa še jaz malo zrihtat, ker sem res potrebna ene frizerske obdelave.user posted image
Še to, da povem sem brala v Pušenjakovem koledarju nosečnosti, da je 33t že primeren, da se spakira torba za v P.user posted image  Tako, punce, res še malo pa bomo na cilju.
Danvari, predvidevam, da imaš ti že vse spakirano, ker si malo pred manouser posted image user posted image  Se mi zdi, da smo drugorodke malo smešne, vsaj če sodim po sebi, nimam še nič pripravljeno, o imenih se sploh ne pogovarjava več, tako da je tudi možno, da pride do sprememb.
Lepo bodite

:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
25.10.2007 9:30:01   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

o križana gora, Zarja naj bi imela Epsteinovo bolezen.

Bog pomagej, kaj je Zarja fasala. Za to bolezen prvič slišim.

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
25.10.2007 9:43:23   
Foxina
Kim 80 tule imaš link, pa si lahko izračunaš: http://www.src.si/storitve/opla/izracun.asp

djukelica...se strinjam...mene tudi ful zanima, kaj pomeni

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
25.10.2007 9:45:18   
Foxina
aha, še neki bi vprašala...na posteljicah sem v katalogih vidla, da imajo tko pene ob stranicah...zakaj je to dobro? samo, da fajn zgleda, ali naj bi otroček mel kej od tega? a je ktera to sama šivala, ali sploh to mate?

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
25.10.2007 9:59:09   
Raho
Magi* - evo, na telefonu imam družinskega minfektologa. Glede na to, da je primarij, valjda ve, za kaj se greuser posted image . On sicer pravi, da je potrebno narediti dodatne preiskave (jo pripelješ v MS?). Drugače pa:

Infekcijska mononukleoza je infekcijska bolezen. Značilnosti: povišana telesna temperatura, bolečine v žrelu, povečane bezgavke. Povzroča jo virus iz družine herpesvirusov (enko kot VK).

Virus se po vdoru v celice žrelnice razširi v limfocite B (pojma nimam, kaj je to), ki naj bi tvorili protitelesa. Virus ni zelo kužen, okužiš se lahko s poljubljanjem ali z drugačnimi intimnimi stiki z okuženo osebo (naš dottori pravi, da se izogibaj Zaki, da ne fašeš enakega še ti).
Simptomi: vročina, bolečine v žrelu, otekanje (najpogosteje) vratnih bezgavk, slabo počutje, utrujenost, redko otekanje ali rdečica okoli oči. Prizadeta je tudi vranica, rahlo povečana so tudi jetra.

Pravi, da je infekcijska mononukleoza porodba drugim okužbam, zato je treba narediti še dodatne teste (npr. izjemno podoben je citomegalovirus in toksosplazmoza). Izkušeni zdravnik prepozna IM na podlagi krvnega testa. Poleg krvnih preiskav je pšotrebno vzeti tudi bris grla zaradi potrditve prisotnosti streptokoka. Predpisati je potrebno antibiotike širokega spektra (npr. Amoksiklav).

Upam, da sva ti vsaj malo pomagala.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
25.10.2007 10:00:30   
Raho

aha, še neki bi vprašala...na posteljicah sem v katalogih vidla, da imajo tko pene ob stranicah...zakaj je to dobro? samo, da fajn zgleda, ali naj bi otroček mel kej od tega? a je ktera to sama šivala, ali sploh to mate?

Ta pena je zato, da se otrok ne udari v leseni del posteljice.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
25.10.2007 10:14:51   
soncek.djukelica
živjo,

Magi, user posted image  ima spet posle pri tvoji družini! Naj se Zaki hitro pozdravi!user posted image
ElaM, si me kar prestrašila glede priprave za odhod v P! Očitno se bo res počasi treba pripravit!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
25.10.2007 10:17:45   
Magi*
Raho, hvala. jaz tudi eno našo kolegico lovim, ki je infektologinja. kri smo dali, popoldne bodo izvidi. edino za AB je pa naša rekla, da se nič ne daje, ker gre za virus, je pa zelo nevarno, da pride do dodatne okužbe z bakterijo - v tem primeru pa, da bo treba AB dat. saj pravim, naša P je antiAB.

bom zdaj še tole našo teto zaslišala.

a pa to ni enako kot Pfeiferjeva bolezen - tista, ki je značilna, da se prenaša s poljubljanjem?

jutri moram še v vrtec poklicat, da jih obvestim, ker je 100% tam fasala in ima ziher kak malček še to, pa ga najbrž veselo v vrtec vozijo, ker so znaki res nekoliko nespecifični.

in kako naj se izgoibam Zaki??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
25.10.2007 10:18:30   
lana38
Jaz sem jezna kot user posted image . Sem neko vnetje fasala. Imam rumen izcedek, pa na WC hodim 100/h, še več kot prej. Ponoči sem šla skoraj vsako uro. Totalno sem neprespana. V mehurju imam tak neprijeten občutek. Pa še peče me, ko grem na WC. Moram do G, samo začne komaj ob 12h delati. Upam, da bom lahko kar vse tam poštimala, mislim z izcedkom in vodo, ker mi res ni za hodit še k osebnemu zdravniku. To bi trajalo cel dan.user posted image  Pa sem že mislila, da bo vse OK.
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
25.10.2007 10:21:57   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Ampak do 6.30, ker smo potem že imeli koncert -

Sem mislila, da flavta!! user posted image  user posted image  user posted image

Foxina, tista pena okrog posteljice ima po moje poleg okrasa tudi drug namen: user posted image  se bolje pocuti, ker je bolj utesnjen v posteljici kot je bil v maternici. Tko da vec je te pene, bolj jim pase. user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
25.10.2007 10:41:19   
Raho
a pa to ni enako kot Pfeiferjeva bolezen - tista, ki je značilna, da se prenaša s poljubljanjem?

verjetno, ne vemuser posted image , ampak meni zveni podobno.

AB je rekel, da v primeru, če bris grla pokaže prisotnost streptokoka.

Ja, mi je pa omenil, da pokliči v vrtec in jih opozori.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.