ElaM
|
Dober dan. Magi* čestitke, nisi ti kar tako ga. dr. Alice, sem se nasmejala temu tvojemu organu. Sicer pa on že mora vedet koliko so omejitve, tako da te naj ne skrbi prehitra vožnja. Moj gre pa v torek v Lenart. A je to kje blizu tebe? In me je zmeraj strah, kako bo na cesti preden pride do tja. Loncica, počivaj, še en mesec, pa si zmagala. Saj na koncu se ti lahko naredi, kot meni pri Tinkari od morfologije, sem imela skrajšan in zmehčan MV, sem počivala in vse kar paše zraven. Rodila pa 8 dni čez rok, z umetnimi popadki. Kot, da bi se delala norca. No, samo vseeno bolje teden kasneje, kot 2 meseca prezgodaj. Lahko ti jaz pripeljem mojo smrkolino, pa res ne boš imela časa razmišljat. Zdaj je začela na veliko čebljat in je vse na č in š, kot ena portugalka je. Čaj je denimo čajš, flaša je šaša in podobne. Pa zdaj vsem igračkam konstantno briše nos, očitno morajo tudi one malo trpeti, če že za njo skoz skačem z robcem in fiziološko. Danvari, helou. Hitro se pocajtajte, samo potem je pa tale vrtec res eno leglo bacilov. Včeraj ni nobena od "drugorodk" napisala kakšne čevlje kupujete otrokom? A ortopedske, a z ravnim podplatom? Jaz sem na tem področju še bolj frišna, mala hodi šele 4 mesece, pa me zanima. Jaz pa pogrešam Kajčo, ki je odprla to našo temo. Lepo bodite, grem malo pospravljat, ker stanovanje zgleda tako, kot bi pred pol ure bil cunami.
< Sporočilo je popravil ElaM -- 19.10.2007 9:42:20 >