Raho
|
Aloha so ! Mene je pa celo noč tako bolela glava, da sem mislila, da me bo pobralo. Upam, da je to zadnji napad pred porodom. Pa mi je zdravnica že 5x rekla, da naj takoj, ko začutim glavobol vzamem 2 lekadola naenkrat (ampak jaz sem bolj pametna - potem pa imam svoje). Ne vem, morda se tako malo redim zato, ker še vedno dojim tavečjega. Ampak me pa res zanima, kako bo izgledal ta tandemec. Bom poročala po porodu. Magi* - jaz in tvoja mama sve kot eno. Jaz sem se tudi pri Čromiru zredila za 33 kg in je imel ob porodu 4410 gramov. Upam, da Živa ne bo imela 2 kg, ker me bo potem kap . Danes je sicer zelo pridna - samo dvakrat me je malo pod rebra zasuvala, drugače pa se je z mehurja umaknila na križ in ledvice. Ko me sune v ledvico, vidim celo osončje z dvema rimskima cestama. Evo, mi sedaj gremo na Madžarsko v McDonalds - ne vem, kdo se bolj veseli tamali ali jaz . O tem, kako vroče mi je, ne bom. Kar teče od mene. Potem pa je moja preljuba tašča še zakurila - jaz pa odprla vsa okna v bajti in vžgala klimo. Moj me je vprašal, če pričakujem, da bosta s tamalim sedela v hiši v puhovkah . In jaz v tričetrtisnki trenerki in kratkih rokavih . Sedaj sem si oblekla dolge rokave, da me ne bo kdo čudno gledal, pa mi je že tako vroče, da komaj diham. No, drugače pa se je naša že obrnila na glavo. Je dva dni imela prave bitke. Jaz sem pa mislila, da me bo raztrgalo. Ve vse pravite, da upate, da ne boste šle čez 70 kg. Jaz upam, da ne bom dosegla devetdesetke. Sedaj imam 76 kg in se še dobro počutim . Danes sem si depilirala noge. Zadnjič - naslednjič grem h kozmetičarki. Sem skoraj dušo pustila v kopalnici . Še sreča, da sem v mladosti trenirala gimnsatiko, da lahko še kakšno nogo dodobra spodvijem, čeprav je največja težava, da si ne vidim cele noge . V banjo pa tako ali tako že nekaj časa ne upam. Še sreča, da sem se odločila, da v kopalnico dam še tuškabino. Ker potem res ne vem, kaj bi počela. In za finale sem si porezala še nohte na nogah, čeprav mi je moj sveto 2 tedna obljubljal, da bo to naredil on. Eko, sedaj šibava z mojim po tamalega, ki je pri babici na dopoldanskem tretmaju. Popoldan pa tako ali tako moramo nazaj, ker je prišla moja sestrična iz Kanade. Moja mati je skomentirala, da smo kot hotel za begunce. Najprej smo maja imeli na obisku teto in strica iz Kanade (4 tedne), potem je konec junija prišel stric iz Avstralije (2 meseca in pol), sedaj pa sestrična. In potem prejšnjič teta iz Kanade izjavi (po telefonu(, da pridejo, ko bom rodila. Naj samo bodo tam, kje so - bom lahko ob dojenčku in Črtoju stregla še njo in strica. Grem sedaj. Uživajte nedeljo. LP
|