|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
6.10.2007 16:34:13   
loncica
nick                          tedni      pridobljeni kg  obseg trebuščka

Ajtak                        32t               +13kg                   124cm
Kim80                      31t1d           +7,5kg                 98 cm
Mat3ja                     31t 1d           +11 kg               104cm
Lorch                       31 4d             +9kg                    105cm
Andreja 2000          31t                +9kg                   107cm
Foxina                    31t1d                +8kg                    99cm
Skaana                    30t5d           +12kg                   107cm
NosečkaL                 29t6d           +8kg
Ayo                           29t              +8kg                     95,5cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Alice in Wl                29t             +4,5kg                117cm
Magi*                       28 4d           +11kg                    106cm
Nana22                    28t2d           +12kg                 108cm
ElaM                         28t                +9kg                      96cm
Pikica07                   28 t2d          +9 kg                   94 cm
Pikica*                      28 t2d          +9 kg                   94 cm
Hokejistka               28t2d          +8kg                     93cm
Vrtnica 79                30t               +11kg                   100cm
Ulla                             28t               +13kg                   93cm
Lana38                    27t 4d              +13kg                  107cm
Lončica                    29t5d           +11kg                     106cm
Soncek.djukelica     28t                +15kg                   107cm
Tejka                        27t               +7kg                      92cm
Danvari                                         +7 kg  

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
6.10.2007 17:06:52   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Joj Alice pa kje ti to vse najdeš????

Moj mož pravi, da sem živa enciklopedija nakupovanjauser posted image .

Od kozmetike bom uporabljala samo: fiziološko, praško pasto in tisti stari, dobri jekoderm, ki je včeraj prišel iz Srbije k meni. Ostalo pa kasneje.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
6.10.2007 17:28:37   
t*e*j*k*a

JA Alice sam res. Sem šla geldat na ameriški ebay in je ful poceni ta angel care!!! Ampak jaz ne upam dati številke kreditne kartice. A ti to kr tko daš?? Lahko pride do zlorabe??? Nisem še nikol tko kupovala zato nimam pojma. Prosim za več informacij!! PA sej vem da sem tečna, ampak ne morem pomagat.

Glede uporabljene kozmetike pa nimam pojma kaj bom uporabila niti ne vem kaj novorojenček potrebujeuser posted image , sej grem drug tedn v MŠ, pa še na forumu bom kej zvedla.
A ste vidle da so novembrke že začele rojevat?
Še malo pa bomo na vrsti me!!!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
6.10.2007 17:44:47   
Raho
Tejka, jaz plačujem s paypalom in ne dajem številke kartice. Paypal je banka, ki je narejena prav v namen plačevanja stvari, ki si jih kupil na ebayu. Tako, da podatke o moji kartici ima samo paypal, je pa varno. jaz sedaj že 3 leta nakupujem preko ebaya in nikoli še ni prišlo do nobene zlorabe. Seveda pa sem si dala za ta namen narediti poseben Mastercart, na katerem imam 400€ limita - če bi slučajno komu kaj padlo na glavo - nikoli ne veš.

Neposredna povezava do sporočila: 2954
6.10.2007 17:47:40   
t*e*j*k*a
Ja ampak ob registraciji pa morš dat številko kartice. 

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
6.10.2007 18:08:32   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Ja ampak ob registraciji pa morš dat številko kartice. 

Ja, na paypalu, ne pa prodajalcem na ebayu. Paypal pa ti je podoben šmorn ko naše spletne banke.

Neposredna povezava do sporočila: 2956
6.10.2007 18:58:47   
Magi*
samo še dodam: ko plačuješ preko paypala, veš da si dal številko kreditne samo enemu - paypalu. v nasprotnem primeru bi moral vsakemu prodajalcu posebej razkrivati te podatke. se pravi, še vedno obstaja možnost zlorabe, npr da bi vdrli v bazo paypala in ji ukradli podatke o kreditnih karticah njihovih klientov - kar je, na srečo, malo verjetno. paypal ima tudi zelo dobro zaščito in veš, da zadaj stoji certificirano podjetje, medtem ko prodajalci na ebayu so lahko od fizičnih oseb, do takih in onakih podjetij.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
6.10.2007 19:51:21   
Raho
Magi - hvala za tvojo strokovno razlago.

Meni ni jasno, kako sem se lahko zredila samo za 1,5 kg. Samo danes sem pojedla:
- kos dietne tortice, pol sendviča z mortadelo, 6 čevapčičev in 2 žlici pire krompirja, 10 mandarin, 4 nektarinke, 2 banani, skledo solate, 2 jogurta.

Imam občutek, da se cel dan bašem.

Glede na to, da je to moj običajni jedilnik sedaj, se mi zdi, da ful jem.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
6.10.2007 19:57:09   
Vrtnica79
Čer!

Pri nas smo pa imeli včeraj pravo "akcijo". Mala je namreč iz šole prinesla ušiuser posted image user posted image user posted image ! Tako da sem ji včeraj celi večer prečesavala njeno glavo. Na koncu me je križ že tako bolel da je joj. Danes jih sicer nisem našla več, jih je očitno oni šampon uničil.

Jaz od kozmetike še nimam nič, pa tudi flaške nimam še nobene. Saj še imam malo časa za nakup teh stvari.

Lep vikend vam želim!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
6.10.2007 21:25:49   
Magi*
ojej Vrtnica, nas so tudi opozorili, da so v vrtcu uši, sam jih mi pri Zarji (še) nismo našli.

Alice, meni se pa tvoj današnji jedilnik zdi prav mičken. danes sem pojedla dva kosa kruha z maslom in medom, pa belo kavo za zajtrk. čez eno uro pol sirove štručke. za kosilo juho, pečeno postrv s krompirjem, radičevo solato, grozdje ter za poobedek celo milka čokolado (ok, danes izjemoma, sicer sploh čokolade ne jem user posted image ). zdajle pa mlatim še krispije z mlekom. aja, saj niti ni bilo tako veliko, če odmislim celo čokolado user posted image  no, mene najbolj baše neredna prehrana v službi, kjer sem na sendvičih in imam kosilo šele okoli šestih zvečer (popoldneuser posted image ). so nam pa zdaj menzo odprli in sem šla že 2x na kosilce. je prava popestritev po letu in pol mlatenja suhih sendvičev.

danes smo domov privlekli zibko, pa smo jo direkt v klet pospravili, sicer nam jo Zaki razmontira do decembra. je pa Zaki dobila tisto obrobo s slikicami za na steno (borduro, al kako se že temu reče) in je zdaj šla spat s prižgano lučjo, da bo lahko tudi ponoči občudovala svoje stene user posted image

ostalega nimam še nič. od kozmetike bom itak rabila samo trdo otroško milo, hladilno mazilo, mandljevo olje, vato, alkohol - a še kaj? najbrž je to to. za mojo kozmetiko bo malce daljši seznamuser posted image  jaz kar upam, da bom vse potrebno nabavila in pripravila, ko bom šla na porodniško. si delam utvare, da bom takrat še dovolj fit.

naš mali se še akr ni ustalil v trebuhu. čisto na nemogoča mesta me brca, npr čisto pri dimljah. sploh nisem vedela, da je do tam doli votlouser posted image  popoldne me je pa en parkrat tako v mehur brcnil,  da sem se skoraj polulala. Zaki je bila v tem času že zdavnaj obrnjena z glavo navzdol in me brcala izključno samo pod rebra. zgleda, da je v 2. n. res veliko več prostora notri in lahko dlje uživajo.

evo, sem spet nabluzila. mož pravi, da ne znam nič na kratko pvoedat user posted image  profesionalna deformacija. vedno gledam na uro, kolk moram še zapolnit in potem govorim in govorim... ne mi zamerit user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
7.10.2007 8:37:52   
Foxina
Magi o ti bogica...a še dolgo predavaš? Kdaj pa začneš porodniško?   No glede kil...tudi jaz jih imam 76....se tudi počutim tudi ful debelo...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
7.10.2007 9:30:17   
hokejistka
Mene je pa danes kap zadela, ko sem stopila na tehntnico + 10 kg user posted image . Pa se trudim manj jest.... Vsak teden grem 1 kilo gor. Joj, joj. Pa še več kot dva meseca sta do konca user posted image .

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
7.10.2007 9:46:58   
lana38
Moj user posted image  si je včeraj zvečer tudi izbral moj mehur za cilj, tako da me je že vse bolelo. Potem pa je končno neredil preval, kar tudi ni bilo preveč prijetno, ker je že velik. Zdaj so noge spet zgoraj.user posted image
Alice, ti pa res ogromno poješ proti meni. Pa imam jaz že +13 kg. Jaz pojem vsako jutro košček kruha in kar je pač gor(maslo, sirni namaz, poli, pašteta...). Odvisno, kaj mi diši. Spijem tudi skodelico kakava. Potem pojem za malico sadje. Za kosilo juho, meso, prilogo, solato. Ne jem kruha zraven. Potem popoldan za malico pojem jogurt. Zvečer pa spet kaj na kruhu. Včasih izjemoma kak kos pizze, če jo user posted image  prinese domov. Se pravi eno pizzo jemo kar trije. Potem pred spanjem spijem spet skodelico kakakva. Vmes ves dan pijem sok, ki ga razredčim z mineralno vodo, drugače mi je presladek. Pa seveda še 2 dcl Donata Mg. Tu in tam, zalo redko, pojem kakšen košček čokolade ali kakšno drugo sladico. To je bolj redko. Mi sladko ne diši, tako kot prej, ko še nisem bila user posted image . tako da mi res ni jasno od ko ti odvečni kg. Morda od ležanja in počitka. Ali pa bo user posted image  velkan.
LP

lana38

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
7.10.2007 9:59:40   
Magi*
punce, ne se sekirat zaradi kg. sem brala eno študijo ki pravi, da dojenčki tistih mamic, ki si trgajo od ust med nosečnostjo, imajo potem v real lifeu več problemov z debelostjo, kot tisti, katerih mamice normalno ali celo malo več pridobivajo na teži med nosečnostjo.

moja mati se je tretjič zredila za 33kg, sestra je bila vedno suhica (razen, ko se je rodila je imela 4400g), mama pa je na 58kg pri svojih skoraj 60ih.

jaz imam trenutno dobrih 67kg. zame kar pošteno. seveda tudi jaz ne bi rada šla čez 70kg, sam ne vem če mi bo ratalo. jem pa, ker sem lačna. ponoči mi prav začne krulit po želodcuuser posted image

Foxina, delam še nekje do 20. novembra (še ne vem točno), predavanja imam še do 16. novembra. grrrrrr. me je kar malo strah kako mi bo zneslo.

ej, a je še kateri tako zelo vroče??? jaz švicam ko konj. sploh v službi, ker imamo notri bolj toplo. potem pa okna odpiram in me vsi debelo gledajo. sam meni je vroče za znoret, pa pol sem vsa natečena. ko pa pridem ven, je celo olajšanje. prav čutim kako gre telo skupaj. saj, kmalu bo zunaj res mrzlo, potem se bomo pa spet spraševale kaj za vraga obleči. včeraj mi je mama dala en tak čudovit pončo oziroma bolj gromozanski šal, v katerega se zaviješ kot v deko, sam je še malenkost pretopel za zdaj. o december, pridi že!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
7.10.2007 11:20:01   
Raho
Aloha souser posted image !

Mene je pa celo noč tako bolela glava, da sem mislila, da me bo pobralo. Upam, da je to zadnji napad pred porodom. Pa mi je zdravnica že 5x rekla, da naj takoj, ko začutim glavobol vzamem 2 lekadola naenkrat (ampak jaz sem bolj pametna - potem pa imam svoje).

Ne vem, morda se tako malo redim zato, ker še vedno dojim tavečjega. Ampak me pa res zanima, kako bo izgledal ta tandemec.user posted image  Bom poročala po porodu.

Magi* - jaz in tvoja mama sve kot eno. Jaz sem se tudi pri Čromiru zredila za 33 kg in je imel ob porodu 4410 gramov. Upam, da Živa ne bo imela 2 kg, ker me bo potem kapuser posted image . Danes je sicer zelo pridna - samo dvakrat me je malo pod rebra zasuvala, drugače pa se je z mehurja umaknila na križ in ledvice. Ko me sune v ledvico, vidim celo osončje z dvema rimskima cestama.

Evo, mi sedaj gremo na Madžarsko v McDonalds - ne vem, kdo se bolj veseli tamali ali jazuser posted image .

O tem, kako vroče mi je, ne bom. Kar teče od mene. Potem pa je moja preljuba tašča še zakurila - jaz pa odprla vsa okna v bajti in vžgala klimo. Moj me je vprašal, če pričakujem, da bosta s tamalim sedela v hiši v puhovkahuser posted image . In jaz v tričetrtisnki trenerki in kratkih rokavihuser posted image .

Sedaj sem si oblekla dolge rokave, da me ne bo kdo čudno gledal, pa mi je že tako vroče, da komaj diham.

No, drugače pa se je našauser posted image  že obrnila na glavo. Je dva dni imela prave bitke. Jaz sem pa mislila, da me bo raztrgalo.

Ve vse pravite, da upate, da ne boste šle čez 70 kg. Jaz upam, da ne bom dosegla devetdesetke. Sedaj imam 76 kg in se še dobro počutimuser posted image .
Danes sem si depilirala noge. Zadnjič - naslednjič grem h kozmetičarki. Sem skoraj dušo pustila v kopalniciuser posted image . Še sreča, da sem v mladosti trenirala gimnsatiko, da lahko še kakšno nogo dodobra spodvijem, čeprav je največja težava, da si ne vidim cele nogeuser posted image . V banjo pa tako ali tako že nekaj časa ne upam. Še sreča, da sem se odločila, da v kopalnico dam še tuškabino. Ker potem res ne vem, kaj bi počela. In za finale sem si porezala še nohte na nogah, čeprav mi je moj sveto 2 tedna obljubljal, da bo to naredil on. user posted image

Eko, sedaj šibava z mojim po tamalega, ki je pri babici na dopoldanskem tretmaju. Popoldan pa tako ali tako moramo nazaj, ker je prišla moja sestrična iz Kanade. Moja mati je skomentirala, da smo kot hotel za begunce. Najprej smo maja imeli na obisku teto in strica iz Kanade (4 tedne), potem je konec junija prišel stric iz Avstralije (2 meseca in pol), sedaj pa sestrična. In potem prejšnjič teta iz Kanade izjavi (po telefonu(, da pridejo, ko bom rodila. Naj samo bodo tam, kje so - bom lahko ob dojenčku in Črtoju stregla še njo in strica. user posted image

Grem sedaj. Uživajte nedeljo.

LP

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
7.10.2007 14:07:00   
soncek.djukelica
dober dan,

danes je pa resnično lepo vreme, in jaz sem že prišla na svoj račun! Sem bila že na dolgem sprehodu,otroka sta tudi zadovoljna, utrujena in spita!user posted image
Vrtnica, tvoja hčerkica je pa res boga! Samo,da ste uredili!user posted image
Alice, tudi jaz upam,da ne bom dogurala do 90 kg! user posted image
Ko se glih pogovarjamo,da nam je vroče! Jaz spim pri odprtem oknu, pokrita pa le z kojtrom! Moj se čudi, kaj se dogaja user posted image , ker sem od nekdaj bolj zmrzljive sorte! user posted image
Glede jedilnika je pa pri meni takole; zajtrk je dostikrat corn flakes z mlekom, ali pa kot pri lani, kruh z kakim namazom, dopoldan je obvezno sadje, potem kosilo, popoldan jogurt ali sadje in zvečer kaka solata! Lahko rečem,da gledam kaj jem, skušam izbirat kvalitetno hrano! Sladkarij pa skoraj nimam na jedilniku!
Za kozmetiko so nam v MŠ priporočili naslednje:
  • mandljevo ali olivno olje (za gubice), a je potrebno?
  • trdo nevtralno milo; kje ga boste ve kupile
  • fiziološko raztopino
  • bepanten kremo
  • alkohola, pa skoraj ne bi potrebovali
  • pa vato in sterilne zložence

morda je še kaj, pa se ne spomnim!
lp

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
7.10.2007 14:36:42   
lana38
Tudi meni je kar naprej vroče. Pa se zato manj oblačim. Ponoči sem skoraj nepokrita. Ostali so pač bolj oblečeni in pokriti z dvema kocama.user posted image  Mi je pa fajn, ker si ne rabim dosti oblačit. Tudi jaz sem drugače bolj zmržjene sorte.
Ker imem že sedaj 71 kg, bom sigurno prišla tudi do 80 kg, saj je do PDP še koraj 3 mesece. Pa tudi v zadnji tretjini user posted image  gredo kg še hitreje gor.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
7.10.2007 14:43:45   
lana38
V album sem dala sliko svojega trebuščka. Slikano danes.user posted image  Spodaj sicer piše Praga, ker je v istem paketu slika bila prenešena na računalnik, čeprav sem jaz bila doma.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
7.10.2007 15:50:03   
andreja2000
Lana38 o,lep trebušček in mislim,da imam tudi jaz nekako tako velikega.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
7.10.2007 17:25:34   
loncica
Čav!

Lana, super trebušček imaš. Nekaj podobnega kot jaz.

No, ko berem kaj in koliko jeste, mi je jasno od kje meni toliko kg. Pa ne vem kaj naj naredim, jaz sem skoz lačna. In, če ne jem se mi vrti. Kako naj potem pridobim manj kg?!!!  Misija nemogoče.

Meni je tud vroče. Včasih sem bila vedno bolj oblečena kot mož, zdaj mi takoj zahajca. Sem bila včeraj v spodnjem štuku pri starših in sta imela odprte radiatorje in 25 stopinj, me je skoraj kap. Če imam jaz 25 stopinj, vklopim klimo.

Lep dan

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
7.10.2007 19:11:38   
Magi*
čer!

mi imamo pa bolnika v hiši. Zaki se je popoldne začela zvijati in tuliti od bolečin. pravi, da jo bolijo ušeska. vročne nima, apetita tudi ne. ko sem ji hotla zmerit vročino, je bruhala. zdaj se je komaj malo umirila... nimam pojma ali naj jo peljem k dežurnemu ali čakam na jutro user posted image

pa še vaje so se mi glih začele in jih ne morem skenslat. dizaster. vedno ista pesem.

pa še tale moj trebuh mi je v napoto. tamala bi se rada stiskala itak samo pri meni, jaz pa kot barbapapa user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
7.10.2007 19:31:07   
lana38
Magi*, če ima ušesa vneta potem pa nocoj ne boste spali. To boli kot user posted image . Pa še otroci si ponavadi ne dajo dopovedati. Mi ponavadi nismo spali, ko je imel Blaž vneta ušesa. Tudi ko je bil že večji. Prav zoprna stvar.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
7.10.2007 20:07:21   
Ayo
Ojla se z moje strani po nekajdnevnem premoru! user posted image

Lana38, to pa je ze trebuh in ne vec trbuscek! user posted image

Moj je se vedno mini. Sem se vceraj tudi tehtala, je pokazalo +10, no v torek imam pregled pri g, bomo videli.
Moram reci, da sem jaz kar zadovoljna s svojimi kg in pridobivanjem na tezi, se ne morem pritozevati. Prakticno se mi nikjer drugje ne pozna kot v trebuscek. Kar se tice prehranjevanja, se mi zdi, da jem manj kot pred nosecnostjo. Zjutraj corn flakes z mlekom in sok stisnejih pomaranc + banana. Malica sadje + kaksen piskot, kosilo v glavnem zelenjava (meso mi enostavno smrdi), popoldne jogurt in zvecer solata. Sladkorja pa tudi jaz ne jem, ker mi enostavno smrdi, blekkkkk, prej sem pa imela dnevno na jedilniku vsaj tablico cokolade.

Tudi pri nas je bilo danes poletno vreme, sva bila z user posted image  na soncenju v kopalkah!!  Potem pa se na plavanje v pokrit bazen! user posted image  
Ne vem, ali bo letosnja zima spet taka kot lani, to je ne-zima? user posted image  No, po eni strani bi to kar ustrezalo nam ko bomo ze z user posted image  in vozicki lahko naokoli.
Imam pa nekaj novih zimskih oblacil, ampak ob 25°C jih lahko samo gledam v omari. user posted image  Vceraj sem v Benettonu vidla ful eno lusno oblekco, jasno zimsko, in mi jo je user posted image  kupil, tako da bi jo ze rada oblekla, mi tako lepo pristaja na trebuscek. user posted image

Alice, jaz moram pa pohvaliti mojega, ker mi je vceraj opral glavo in naredil depilacijo user posted image  sedaj ko jaz to ne morem vec izvajat. Sicer je vmes malo pojamral, ampak je bil priden, ni kaj. user posted image  Sedaj po vecerji pa imamo na programu pedikuro. user posted image

Kar se tice stvari za user posted image , nama prakticno manjka se ful stavri. Od opreme: previjalna, banja in lezalnicek. Od oblacil prakticno skoraj nimava nicesar. Drugi vikend naj bi dobila paket oblacil od user posted image  sestre + kosek za prvi/drugi mesec, ko bo spal pri nama v spalnici. Potem pa v svojo sobico v posteljico. Konec oktobra bom dobila tudi nekaj stvari se od mami, beri moje in bratove. user posted image
Ostale drobnarije, kozmetika, flaske, dude, plenice, pa bom nakupila kasneje, zadnji mesec.

No, sedaj sem se pa tudi jaz razpisala. Zelim vam lep zacetek novega tedna. Jaz se hodim v sluzbo... user posted image  Pa-pa

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
7.10.2007 20:15:53   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Magi*, če ima ušesa vneta potem pa nocoj ne boste spali. To boli kot user posted image . Pa še otroci si ponavadi ne dajo dopovedati. Mi ponavadi nismo spali, ko je imel Blaž vneta ušesa. Tudi ko je bil že večji. Prav zoprna stvar.
LP

ja, me je kar strah današnje noči. zdaj je na kavču revica zaspala, je Calpol prijel zgleda. nič, držite pesti, da ne bo prehudo tole noč. grem se jaz zrihtat, da zjutraj sam odrinemo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
7.10.2007 22:09:54   
Raho
Ajoj, Magi* - to pa ni nič prijetno. Upam, da bo Zaki jutri že boljše. Jaz sicer ne vem, kako je to z ušesi, ker Črto še nikoli ni imel vnetih ušes. Smo pa imeli že vse drugo.

Lana - super trebušček, ampak zaostajaš za manouser posted image .

No, v glavnem, gremo mi danes v McDolnalds na Madžarsko, srečamo tam ene kolege in mi on reče - idi domov, ker lahko vsak čas rodiš. Jaz pa njemu - ja, čez 10 tednovuser posted image .

Mene pa je moj nazezal, da grmo tam v eno štacuno pogledat, če imajo kaj za user posted image . In kaj odkrijem - stvari iz MCja, samo drugo ime imajo. Pa cene - take za polulat od smeha. 3 pidžamice (licenca Disney) 11 €, 3 bodyi z dolgimi rokavi 7 €. Za Čromira majica z dolgimi rokavi je bila 3,6 €. Sedaj pa mi je žal, da nisem vzela še za user posted image  zimske vreče, ker je bila 15 €.  

V štacuni poleg sem potem še 2 brisači kupila - ena je 140x100, druga 100x 80, obe s kapuco. Tavečja je stala 16 €, manjša z rokavičko 12€, pa še kartico sem dobila za popust pri vsakem nakupu (8%).
Potem pa sem šla še v C&A in za Črtomira zimski kombinezon izvohala za 20 € (no, potem je on izvohal še majico z mojstrom Miho za 10 €) in sebi sem kupila pončo (sicer na oddelku za debeleuser posted image ) za 23 €.

V Mc Donaldsu sem pa skoraj umrla od smeha - poleg nas so sedeli eni z dvema deklicama. Pa nisata obe skupaj pojedli enega happy meala. Naš pa je mimogrede prasnil 2 - s hamburgerejem. Jaz ne vem, kam ta otrok daje hranouser posted image .

Živa pa se je komaj sedaj zvečer zbudila. Sem že malo panike zagnala, ker se je v celem dnevu samo ene 3x malo premaknila. Ja, zdaj pa hoče nadoknaditi zamujeno.

Magi, upam, da bo z Zaki čim prej boljše. 

Lepo mi bodite. 

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Dekliško ime
Luna88

Kakšno se vam zdi ime Luna za punčko?

Zanimivo (25%)

Lepo (19%)

Ni ravno ime za deklico (20%)

Ime mi ni všeč (36%)

Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!