ElaM
|
Dobro jutro, tudi pri nas nič kaj novega, vsi smo še prehlajeni, tako da so noči pestre, kar se (ne)spanja tiče. Mala noče in noče zaspat, kam je šla moja pridna punčka, kar se spanja tiče? Tako tuli, ko jo dava spat, kot bi jo iz kože dajali, včerej je bila še ob 10-ih budna. Drugorodke, rabim kakšen nasvet, kako naj uspavam otroka!! Kajča, pri nas bo 17 m razlike in bo tamala doma. Sicer ne vem kako bom sfolgala, ampak upam, da mi bo mami priskočila na pomoč, ko bo obsedeno stanje. V vrtec jo pa nisem dala zato, ker je ravno pozimi največ virusnih obolenj in ni fajn, da novorojenček takoj kaj pokasira. Vidim že Tinkara je čisto uboga s tem zabasanim noskom,... Naša gre v vrtec, drugo leto septembra. Včeraj sem za našega novega člana opravila prvi nakup , in sicer sem naročila v BC lupinico. A jo je še katera? Včerej so imeli tako fajn barvo. Alice, tudi mene čaka v torek pregled in verjetno bom kregana zaradi kil, se mi zdi da kar kipijo v nebo. Zdaj še toliko bolj, ko sem manj aktivna. Ah, bo že. Magi*, upam, da boste zob uspeli sanirat. Jaz sem v prvi nosečnosti imela problem z zobom, samo je bilo za zdržat, tako da me ni dal slikat, je pa tudi rekel, če bi bilo nujno, da ni panike. trebuh je zaščiten s tistim predpasnikom,.. Bolj kritično bi verjetno bilo, če bi ti morali slikati križ ali pa trebuh. Lorch, dobro opravi. Pri nas v Šk. Loki, pa kar se urejanja očetovstva tiče ni bilo težav. So vse zrihtali na CSD. Je bila pa uslužbenka prav presenečena, a glede na to da nisva poročena, ne bova špilala lažnega samohranilstva. Očitno je v naših koncih ogromno takih. Punce, lepo bodite, grem izkoristit čas, ko je mala z dedijem, grem malo pospravit.
< Sporočilo je popravil ElaM -- 5.10.2007 9:48:30 >